kelly%c2%a7

Wat vind ik dit spannend zeg! Hoe lang roep ik al wel niet dat ik ooit eens een meet & greet voor jullie, mijn volgers, wil organiseren. Ik zei ooit: Bij 10.000 abonnees ga ik wat organiseren, we zijn inmiddels de 25.000 abonnees gepasseerd, de statistieken gaan super goed en op social media is het ook niet bij te houden. Ik durf het niet te geloven dat mijn ‘online kindje’ zo mocht uitgroeien! Dus tijd voor een meeting, maar dan in een hele leuke vorm, het wordt namelijk een ‘Vrijdagmiddagborrel’ waar jij je voor kunt aanmelden! En alle leeftijden zijn welkom!

Zoals ik in de introductie al zei, zelf een meet&greet organiseren bleef ik uitstellen want hoe ga ik dat aanpakken? Hoe vind ik een geschikte locatie? Hoe regel ik de catering? Durf ik het eigenlijk wel, wat als er niemand komt opdagen 😉 en zo bleef ik smoesjes bedenken om het niet te doen. Totdat Johma mij benaderden om een gezellige vrijdagmiddagdip te organiseren voor mijn volgers. Een lekkere borrel in Utrecht waar ik mijn volgers beter kan leren kennen en waar we meteen de nieuwe dips van Johma kunnen proeven. Dat klinkt mij als muziek in de oren, want lekker eten en Kellycaresse gaan hand in hand en volgens mij zijn jullie ook wel dol op lekkere hapjes.

We gaan dan ook tijdens de ‘vrijdagmiddagdip’ zoals ik ‘m vanaf nu noem, de nieuwste smaken proeven van de Johma dips. Deze nieuwe dips zijn heerlijk bij een borrel en je kunt er bijvoorbeeld tortillachips, Italiaanse zoutjes, en nog veel meer in dippen. Als ik ergens dol op ben dan is het wel het dippen van lekkers in heerlijke dips, dus dit komt helemaal goed uit. Deze Johma dips ga ik dan samen met jullie proeven onder het genot van een lekker drankje.

johma1

img_4706

Omdat dit mijn eerste event is (wat ik super spannend vind) hebben we besloten om dit met een klein groepje volgers vorm te geven zodat ik met jullie allemaal persoonlijk kan kletsen en we elkaar echt een beetje kunnen leren kennen.  Er is gelegenheid om foto’s te maken, ik zal natuurlijk gaan vloggen en je mag me alle vragen stellen die je maar wilt. Ik kijk er naar uit om er een heel gezellig feestje van te maken!  Jullie gaan natuurlijk niet met lege handen naar huis, ook krijg je een heerlijke goodiebag mee naar huis!

img_4692
Wat en wanneer?
Op vrijdagmiddag 11 november zal het plaatsvinden in Utrecht op een locatie die makkelijk bereikbaar is per openbaar vervoer of de auto. Het begint vanaf 16.00.

Ik mag 10-15 volgers selecteren om te komen dus meld je zeker aan als je er graag bij wilt zijn! Alle leeftijden zijn welkom. Over een week op 3 november zal ik de geselecteerde volgers kiezen en zij ontvangen vervolgens een officiële uitnodiging met alle gegevens.

Dus wil jij er bij zijn? Laat bij de comments achter dat jij op 11 november er bij kan zijn, laat me weten waarom jij er graag bij wil zijn en zorg dat je een geldig mailadres achterlaat zodat we je kunnen bereiken als je uitgenodigd wordt! Ik heb er zo mega veel zin in!!!! Hopelijk ontmoet ik je dan!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

77 gedachten over “Meld je aan voor de eerste Kellycaresse Meet&Greet!”

 1. Wauw dat lijkt me heel erg tof Kelly! Ik volg je al vanaf de geboorte en het lijkt me daarom extra leuk om je eens in het ‘echt’ te zien. Het lijkt me heel leuk om er bij te kunnen zijn. Ik moet alleen nog even kijken naar vervoer. Misschien kunnen we carpoolen vanuit Brabant? 😉 Liefs, Annemijn
  Annemijn onlangs geplaatst…Retroprints met je eigen foto’s in huisMy Profile

 2. Omg! Eindelijk! Zo leuk Kelly! Het lijkt mij fantastisch als ik erbij mag zijn en zo niet, volgende x beter en wens ik iedereen die uitgekozen is ontzettend veel plezier!!

 3. Lieve Kelly, ik wil er super graag bij zijn! Heb het graag voor je over om vanuit Friesland naar Utrecht te komen en het lijkt me super tof om je te ontmoeten. Liefs, Corina

 4. Dat lijkt mij super leuk zeg! Ik volg je al een hele tijd en tijdens mijn zwangerschap heel erg veel terug gelezen op je blog. Nu ben ik 4 maanden geleden zelf moeder geworden en dat maakt jou blog nog alleen maar leuker. Vooral de herkenning in de dagelijkse dingen met het leven als gezin. Ik ga duimen en alvast veel succes en plezier met de genen die uitgekozen mogen worden! Liefs, Robin

 5. Wat superleuk! Helaas kan ik die dag niet, maar mocht je nog eens een meet & greet organiseren zou ik er graag bij zijn! 🙂

 6. Oh wat ontzettend gaaf en gezellig! Het lijkt me heel leuk en een hele eer hierbij aanwezig te mogen zijn. Ik studeer in Utrecht, maar ben een Brabander in hart en nieren die jouw blog en youtube-kanaal al een hele tijd met veel plezier volg. Ik hou van gezellige middagen en klets heel graag met nieuwe mensen om ze beter te leren kennen. Daarnaast lijkt het me natuurlijk super leuk jou eens in het echt te ontmoeten Kelly! Het is heel begrijpelijk dat je het klein wilt houden, maar ik waag maar gewoon een kansje, wie weet is het raak.
  Liefs van Puck

 7. Lieve Kelly,
  Wat onwijs leuk dat het nu dan toch echt gaat gebeuren en wat spannend! Ik zou het een eer vinden je persoonlijk te mogen bedanken voor alle hulp en inspiratie de afgelopen jaren en er lekker samen over te kunnen kletsen! Zonder jou hulp was ik op mijn bruiloft een stuk onzekerder geweest! Ik ben je eeuwig dankbaar en zou het dan ook geweldig vinden je persoonlijk hiervoor te kunnen bedanken! En wat helemaal tof is! Ik woon in Utrecht! 😀 Natuurlijk zijn er heel veel volgers die je graag willen ontmoeten, maar wie niet waagt wie niet wint! Dus laat ik toch maar dit kansje wagen! Ik bewonder je enorm!
  Groetjes, Keleigh van Eijk

 8. Het lijkt me super leuk om jou eens te ontmoeten Kelly! Ik volg je al sinds Lana een paar maanden is. Helaas moet ik die dag werken en kan ik lastig vrij krijgen. Misschien als het goed bevalt en je organiseert zoiets voor de 2e keer, hou ik me zeker aanbevolen haha!
  Liefs Pauline

 9. Wat een ontzettend leuk idee om onder het genot van een lekker dipje een gezellige samenzijn te organiseren!
  Het lijkt me super om erbij te zijn, we hebben namelijk veel gemeen: mijn jongste dochter Emma is een dagje ouder dan Aimy en mijn oudste dochter Noa is op 7 februari geboren 😉

  Heel graag tot dan!!!

 10. Wat onwijs leuk dat je een meet & greet organiseert! Ik was vorige week al helemaal enthousiast toen ik je snapchat zag met de aankondiging van de meet & greet 🙂 Het lijkt mij super leuk om je eens te mogen ontmoeten die vrijdagmiddag. Ik lees en bekijk dagelijks en wekelijks je vlogs en blogs met enorm veel plezier. Ik zie je dan soms wel eens in ons gezellige dorpje in Brabant lopen 😉 maar een ontmoeting bij een meet & greet zou toch wel erg leuk zijn onder het genot van een borrel en een hapje op de vrijdagmiddagdip.
  Liefs, Maureen

 11. Gezellig! Het lijkt me leuk om daar bij te zijn en jou en andere volgers te ontmoeten.
  Ik ben inmiddels ook moeder van 2 kinderen en volg je al een hele tijd. Ik ben 4 weken geleden bevallen van mijn tweede kind, dus kan wel weer een gezellige borrel gebruiken?.

 12. Gewoon omdat het mij super lijkt om je in het echt te ontmoeten! Ook omdat we beide in dezelfde leeftijdscategorie (ik ben 25) zitten én ik een dochtertje heb van 4 maanden, zoveel tips en tricks via jouw blogs leer.

 13. Wat leuk zeg dat je dit organiseert! Ik zit met de oppas voor de kindjes, anders was ik heel graag langskomen. Veel plezier alvast!

 14. Heey kelly,

  Ik zou er super graag bij willen zijn. Woon in Groningen maar om jou te ontmoeten wil ik wel een stuk reizen! Ik volg je nu een tijdje en heb heel veel aan je mama tips. Ik heb zelf een zoontje die in Januari 2 word.
  Ik hoop dat ik 1 van de gelukkige winnaars mag zijn.

 15. Ik was half tv aan het kijken en aan het reageren. Moet zijn: anders had ik heel graag meegedaan haha!

 16. Natuurlijk meld ik me aan! Haha lijkt me super gezellig kelly! Ook om andere mensen daar te ontmoeten!!
  Dips zijn altijd fijn ( oepsie) en utrecht ligt heerlijk op de route hihi
  En anders word het maar een keertje eten in dat ethiopische restaurantje van jullie want daar ben ik nog steeds MEGA nieuwgierig naar hihi xxxxxx

 17. Wat een super leuk idee. Dit zou mij nou eens heel gezellig lijken. ik lees altijd trouw de blog en kijk altijd met veel plezier naar de filmpjes. Ik kan daar veel inspiratie uithalen. en je kinderen zijn heerlijk om naar te kijken.

 18. Wat super leuk!! Ik volg je al vanaf dat je begonnen bent, en zou er heel graag bij willen zijn! Ik heb zelf een zoontje van nu bijna 4 maanden, en kom iedere dag op je blog om te lezen en haal ook heel veel tips en tricks uit je mama-artikelen(en de andere artikelen natuurlijk ook). Zou er echt heel graag bij willen zijn!

 19. Ahhh wat leuk!!! Lijkt me echt tof om jou (en natuurlijk de andere meiden) te ontmoeten! Gezellig kletsen en lekkere dips proeven, perfecte combi. Hopelijk tot dan?!

 20. Wauw wat geweldig zeg! Zag het in je weekvlog en dacht dat moet ik in de gate houden! Het lijkt mij echt super leuk om er bij te zijn. Ben benieuwd of je in het echt net zo leuk ben als in je verhalen en video’s?Kletsen over het moederschap, het bloggen en lekker eten. Misschien kunnen we nog wat van elkaar leren. Ik volg je al vanaf het begin en ik heb je steeds meer zien groeien, zo positief allemaal. Ik ben ook heel benieuwd hoe je dat nou doet en ervaart!

 21. Lieve Kelly! Wat leuk je eigen ‘event’!
  Ik ben je beginnen te volgen tijdens mijn zwangerschap. Ik was net iets later uitgerekend dan jij maar, maar ik vond je blogs/vlogs zo waardevol. Nog steeds lees en kijk ik graag naar je verhalen en meningen. Tijdens je laatste live stream op Facebook (op vakantie) was ik ook van de partij en toen leek het al een gezellige borrel! Hoe leuk zou het zijn als ik nu weer net zo gezellig met je kan kletsen maar dan face to face! ik wens je iig heel veel plezier met de voorbereidingen! Heel veel liefs, Ylisha en Mijntje ???

 22. Anita te Gussinklo

  Super leuk dat je dit samen met Johma gaat organiseren Kelly.
  Ik had graag van de partij geweest maar op Vrijdag middag gaat dat me helaas niet lukken i.v.m. werk. Lijkt me leuk om je te ontmoeten maar wie weet bij een andere meeting?

 23. Hoi Kelly!

  Het lijkt me super leuk om hierbij aanwezig te zijn. Ik volg je al best een tijd en zit zelf nog in een totaal andere levensfase (student) maar ik vind het zo leuk om je te volgen. Tijdens het kijken van je vlogs lijkt het echt een beetje alsof ik er bij ben en geeft het een heel gezellig gevoel. Je bent zo’n lieve en zorgzame moeder, echt een moeder die ik later ook voor mijn kinderen wil zijn. Ik kom zelf uit Utrecht dus het is natuurlijk helemaal leuk dat je het daar organiseert! 🙂 Ik hoop dat ik er bij mag zijn en zo niet dan wens ik je een hele toffe meet & greet toe.

  Liefs,
  Sanne

 24. Hoi Kelly

  Het lijkt me erg gezellig om je te ontmoeten ? ik volg je nog niet zo lang
  Maar haal veel inspiratie uit je vlogs!
  Vooral de recepten ?

  Groetjes Rachel

 25. Hey Kelly,

  Ik kan vrijdag middag 11 november, en zou er graag bij willen zijn!

  Ik volg je al vanaf vrij vroeg, bijna vanaf het begin. Ik vind het altijd
  heerlijk om je vlogs en video’s te zien. Jullie zijn zo’n heerlijke familie!
  En niet te vergeten jouw mooie en leuke persoonlijkheid, die altijd
  een glimlach op mn gezicht tovert. Het lijkt me ontzettend leuk om je
  eens in het echt te ontmoeten. Mede omdat ik dankzij jou een zo veel
  duidelijker beeld heb gekregen van het (jonge) moederschap! Het heeft
  zelfs mijn blik op moederschap verandert. Vroeger wilde ik niks van kinderen
  weten, maar tegenwoordig, sinds ik jou volg, zie ik eigenlijk hoe leuk het kan zijn,
  en hoeveel verschillende (leuke, en uitdagende) aspecten er zitten aan het moederschap.

  Ik hoop je te mogen ontmoeten, en sowieso veel plezier gewenst de 11e, en geniet van je heerlijke gezin!

  Groetjes en liefs, Tess.
  (LittleDarkGhost op social media)

 26. Het zou zo gaaf zijn eindelijk te onmoeten en gezellig met jou te kletsen hoop dat ik ook uitgekozen word?

 27. Ik wil er heel graag bij zijn volg je echt heel lang en lijkt me tof je te zien en vragen te stellen.

 28. Hoi Kelly! wat super leuk! Ook al ben ik pas 20 en nog geen “mommy”, het lijkt mij enorm gezellig je te ontmoeten! Je bent een enorme inspiratie bron voor mij, (al sinds je oude blog)!, en vele andere waarvan er een paar aanwezig zullen zijn super leuk en gezellig ik doe heel graag mee!

 29. Hoi Kelly,

  Allereerst van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Wat een mooi aantal abbonees heb je bereikt. Mijn naam is Sacha en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer in Utrecht aan het een na laatste jaar van de Pabo en ben dus dol op kinderen. Daarom vind ik het ook zo leuk om jouw video’s te bekijken, want wat heb jij een leuke dochtertjes zeg! Ik volg je nu ongeveer 2 jaar, en ondanks dat ikzelf nog geen moeder ben en daar ook nog niet klaar voor ben, vind ik het zo inspirerend om te lezen en te zien hoe jij dat allemaal doet. Het lijkt me onwijs leuk om je tijdens de meeting te ontmoeten!

  Liefs, Sacha
  (Sacha_vanheezik@hotmail.com)

 30. Nancy de Groot

  Lieve Kelly,
  Je eerste meet & greet, wat super leuk! (en spannend)
  Het lijkt me ontzettend leuk om hier deel van uit te maken 🙂 Waarom? omdat ik (net als heel veel andere leuke/lieve mensen) geniet van al je leuke blogs en vlogs! Het is zo bijzonder dat je ons een kijkje geeft in jullie leven! Nu ik zelf sinds 6 maanden mama ben, is het zo fijn om alle leuke tips te horen 🙂 maar ook dat sommige struggels helemaal niet gek zijn! Ik meld me heel graag aan 🙂
  Xx

 31. Hoi Kelly!
  Ik lees altijd met veel plezier je blog en kijk de video’s! Bijzonder hoe je ons een kijkje in je leven geeft en vooral ook inspirerend. Ik ben denk ik een van je jongere lezers (20 jaar) maar toch ben je een enorme inspiratie! Het lijkt me erg gezellig om je eens te ontmoeten en onder het genot van een borrel ook andere dames te ontmoeten! Ik ben er graag bij!

  Liefs,
  Danielle

 32. stephanie prind

  Hoi kelly,

  Volg je al super lang en zou je heel graag willen ontmoeten.
  Zo leuk hoe jij je vlogs elke keer weer doet.
  En hoe leuk is het om tijdens een borrel elkaar te ontmoeten 🙂

 33. Ik zou dit heel graag willen winnen, het lijkt me namelijk super tof om jou in het echt te ontmoeten, je video’s zijn altijd super leuk. Ik geniet van je blogs&vlogs!

  Hopelijk mag ik erbij zijn!! 🙂

  Groetjes Faith
  ( faithibrahim@casema.nl )

 34. Wat een super tof idee! ? Toen ik je berichtje zag wist ik niet hoe snel ik moest reageren! Ik volg je nu al een tijdje en ben zelf ook begonnen met bloggen! Lijkt me super om met jou de vrijdagmiddagdip te vieren en gezellig te kletsen onder het genot van de ‘feestelijke pdm piepjes’ hahaha grapje ?? hopelijk tot vrijdag de 11e ?
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Time to celebrate: 11 jaar diabetes!My Profile

 35. Oh , wat leuk! Ik zou er heel graag bijzijn en er kan geen geschiktere dag voor zijn dan op de vrijdag. Dus hopelijk tot de 11e

 36. Ik zou er graag bij willen zijn en kletsen met je over het leven van een army girl. Mijn vriend zit doet nu de opleiding op de kma en ik ben benieuwd hoe jij dit hebt gedaan Yannick 🙂

 37. Ja, toen je het in je livestream vertelde op Facebook dacht ik al jeeeej! Dus natuurlijk geef ik me op! Ik ben je gaan volgen sinds ik moeder ben geworden van mijn zoontje, van nu bijna 1 jaar! Vind je blogs en vlogs heel leuk, vooral omdat ze nu zo herkenbaar zijn! Fijn, en leest zo weg… lijkt me heel leuk om je te ontmoeten! Verweg van huis, maaar te leuk om voorbij te laten gaan!

 38. Hanna van Helten

  jaa ik zou er ook heel graag bij willen zijn, lijkt me super leuk om je een keer in het echte te ontmoeten ?

 39. Ik zou het super leuk vinden om je te ontmoeten op 11 november!! Ben ontzettend fan van je vlogs en blogs en ben nu zelf ook in blijde verwachting van mijn eerste meisje, kijk met plezier naar je vlogs en haal veel informatie hier uit over de zwangerschap en handige weetjes! Je bent echt een leuke gezellige lieve moeder!! Hoop dat ik je kan ontmoeten 🙂 xx femke

 40. Hoi Kelly!

  Lijkt me super leuk om bij de meeting te zijn, ik ben 16 jaar en dol op kinderen! Ik kijk met veel liefde naar de vlogs met je lieve kinderen!

  Liefs

 41. Ah, wat onwijs leuk zeg lieve Kelly! Ik hoef deze dag gelukkig niet te werken dus ik zou er súper graag bij willen zijn. Ik heb nog steeds spijt dat ik in Disney niet naar je toe ben gelopen en hoop dat we elkaar dan eindelijk kunnen spreken dankzij jouw meeting! Ik vond het natuurlijk hartstikke leuk om naar je te zwaaien tijdens de parade maar gezellig met elkaar kletsen lijkt me nóg leuker!

  Succes met het kiezen uit zoveel leuke dames! <3
  Brittany onlangs geplaatst…Mijn favoriete bloggers op het moment #2My Profile

 42. Out of my comfort zone reageer ik omdat ik gewoon heeeuuul nieuwsgierig ben. Mij intrigeert jouw & deze manier van bloggen enorm. Ik ben al wat ouder ha ha ha ( drie kids 10, 16, 16, 1 man en mijn eigen bedrijf) en toch word ook ik geïnspireerd op meerdere manieren. Het lijkt mij dan ook gewoon superleuk er bij te zijn.

 43. Wauw, een vrijdagmiddagdip! Zou me heel erg gaaf lijken, ik kijk naar je op! En vlog je sinds kort, door een vriendin die zei; je moet echt kelly caresse gaan volgen, ze heeft 2 kindjes, en hele leuke mama dungen, omdat ik zelf ook een dochtertje heb, en ze is bijna net zo ous als Aimey! Ik volg je vlogs, en je website! Erg leuk!

 44. Lieve Kelly!
  Wat leuk dat je een meet en Greet doet ik kan en zou er super super graag bij willen zijn! Heb nu al zo vaak gedroomd dat ik je in het echt zag! Maar ik wil je hoe dan ook alvast veel plezier wensen!!

  X irene

 45. Ik zou heel graag willen komen om jou te ontmoeten. Vind jou zo leuke, grappige en positiefe vrouw. Ik lig nu al een maand in het ziekenhuis en kijk altijd jou youtube video’s. Ik heb namelijk anorexia. En dan is het nadeel dus voor mij de hapjes proefen maar ik hoop alsnog dat dat niet een reden moet zijn om niet te komen. Want als ik jou zou ontmoeten kan ik even de hele situatie achter me laten dat middagje en even genieten!

  Lieve groetjes Danique.

 46. Ik moet werken dan, maar ben heel benieuwd waar je jasje van is die je op de foto aanhebt!! 😉

 47. Wat een superleuk idee! ik kom graag. Waarom? Dat weet ik niet zo goed. Omdat ik je een hele leuke blogger/vlogger vind en ik je graag eens in het echt wil ontmoeten.

 48. Wat leuk dat je dit doet! Ik zou er onwijs graag bij willen zijn en kan ook op 11 november.
  Waarom?
  Omdat ik je een hele leuke blogger/vlogger vind en je al een tijd volg. En ik zou je graag eens willen ontmoeten.

 49. Hoi! Ik heb mij al opgegeven voor de winactie en toen zei je dat er een meet en greet komt. Superleuk en wil er graag bij zijn maar die dag kan ik niet. Zo jammer. Hoop gauw weer een meet en greet en als ik dan kan ga ik mijzelf zeker opgeven want hoe leuk is het om je te ontmoeten!!!

 50. Hi Kelly,

  Super leuk dat je een Meet & Greet geeft. Ik ben nu al een hele tijd een trouwe volger van je vlogs.

  Ik zou graag mee willen doen met de win actie omdat ik je graag zal willen ontmoeten . je bent leuk, spontaan en een top moeder!!

  ik ben zelf moeder van 2 prachtige kinderen. Ik heb een zoon van bijna 4 en een dochter van drie maandjes maandjes oud. Ik zag de win actie in je vlog een paar dagen geleden en ik zag ook dat het in Utrecht is. Ik ben zelf woonachtig in Utrecht dus dat is een unieke kans.

  liefs Chereen xx

 51. Oh wat wil ik daar graag bij zijn! Ik volg je blog/vlogs al een tijdje en kan hier erg van genieten! Ik ben zelf 19 jaar en heb ook diabetes type 1. Ik schrijf hier blogs over op mijn website. Mijn wens is om later meer mensen te bereiken met mijn blog, maar ook om moeder te worden. Nu heb ik wel eens de angst dat dit niet gaat lukken door mijn diabetes, maar als ik jou zie met je twee lieve kindjes zie ik in dat dit makkelijk kan! Ik zou graag vragen stellen over dit soort dingen en over het bloggen/vloggen.

  Ik hoop erbij te kunnen zijn!

  Liefs, Devlin

 52. Oh Kelly, heel begrijpelijk dat je dit spannend vind! Het zou me zo ontzettend leuk lijken om je eens te ontmoeten, maar ik zit nog midden in mijn kraamvisite ( wat ik dus ook op die avond krijg). Een volgende keer zou ik er graag bij zijn!

  Geniet van de middag!
  Liefs,
  Anne

 53. Had je graag wilen ontmoeten helaas gaat het me niet lukken, maar hopelijk volgen er meer meetings(en dan graag ook eentje in Eindhoven of die kanten, wel zo makkelijk als je vanuit het suiden moet komen;)

 54. Het lijkt mij super leuk om je in het echt te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. Ik woon zelf in Utrecht dus ideaal! Ik heb een dochterje van 9 weken jong, waarvoor ik nog geen oppas heb dus hopelijk mag zij ook mee als ik word uitgekozen…
  Groetjes.

 55. Wat een leuk idee om een meet&greet te organiseren en wat spannend! Het lijkt mij geweldig om je een keer in het echt te ontmoeten. Ik volg je al een hele lange tijd en ik ben een trouwe lezeres en YouTube-kijkster. Zelf ben ik geen moeder en denk ik ook niet aan het moederschap. Ik ben nog maar 17 jaar oud haha, maar het is altijd zo leuk om te zien hoe dat gaat bij jou en ik leer er veel van. Je bent een leuke en spontane moeder. Het komt voor mij precies goed uit, want ik heb die dag zelf les in Hilversum en ik reis altijd via Utrecht dus dit zou ideaal gaan. De combinatie eten + Marit is ook perfect. Ik ben dol op eten en nieuwe dingen proeven. Wat fijn dat Johma je een handje helpt bij de organisatie! Ik vlog ook sinds een tijdje, dus ik kan ook misschien wat beelden maken voor Johma, nog meer reclame voor ze. 😉 Veel liefs en een fijne dag nog verder. Kus, Marit.
  Marit onlangs geplaatst…(Onverwachte) uitjes, opleiding en meer | UpdateMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.