Mee naar London Vlog #48

Dia1

De enthousiaste thumbnail van hierboven (ik kijk ietwat vreemd :P) zegt genoeg, ik mocht mee op perstrip naar London en wauw, wat was dat gaaf! Ik was nog nooit in London geweest en ik vond het een hele grote eer om zo’n reisje te mogen maken voor mijn blog. Ik werd door het bekende poppenmerk Bratz uitgenodigd om voor een dagje op en neer te komen om de nieuwe lancering van Bratz bij te wonen. Ik was vroeger al een echt poppenmeisje en nu ik een dochter heb, vind ik het alleen maar nog leuker. Ik was dus heel benieuwd naar de nieuwe collectie. Bratz are back, na 8 jaar van afwezigheid. Naast het bezoeken van de presentatie, mochten we ook nog even gaan shoppen en dat is me gelukt hoor (Victoria secret here i come haha). Bekijk de vlog om een dagje met me mee te kijken.Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden. Wisten jullie dat de Bratz poppen 8 jaar afwezig waren en nu hun comeback aan het maken zijn? Mij brengt het een heleboel jeugdsentiment naar boven. Ik zal jullie hier dan ook binnenkort meer over delen. Waren jullie vroeger ook al poppenmeisjes? Laat je reactie achter bij de comments, ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

24 gedachten over “Mee naar London Vlog #48”

 1. Wat een leuke vlog! Echt gaaf dat je naar Londen mocht, en dat je daar zo heen ging voor een dagje.
  Ik ben nu 2 keer in Londen geweest en ben echt verliefd geworden op de stad. Ik wil na het zien van deze vlog zo graag terug!

 2. Ik wist niet dat ze al 8 jaar weg zijn, omdat ik ze vaak nog heb zien liggen in de speelgoed winkels. Ik heb er wel, ongeveer 10 jaar geleden een aantal gehad haha ! En mijn zusje heeft er meen ik vorig jaar of het jaar daarvoor nog een gehad ( zit ong. 6,5 jaar verschil tussen ons :P). Wel leuk dat ze terug komen, was er vroeger fan van, toen hadden ze ook van die kaartjes die je kon verzamelen. Trouwens weer een super leuke vlog 🙂 !
  Kelly onlangs geplaatst…Retro keukenMy Profile

 3. Wauw wat gaaf en leuk dat je naar Londen mocht! Lijkt me een heel mooie ervaring! En wat Marion hierboven reeds zegt, je straalt helemaal, zo mooi om te zien! Alleen jammer dat je niet zo heel veel tijd had om te shoppen. Ik was ook een echt poppenmeisje vroeger. Ik sleurde mijn poppen overal mee naartoe: in de maxi cosi, in een stoeltje op mijn fiets, in een buggy, …
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: I’m back on track! #7My Profile

 4. Ah super leuk om te kijken en wat gaaf dat je bij Victoria Secret geslaagd bent! Benieuwd naar de aankopen 😉
  lin onlangs geplaatst…Hot daddy!My Profile

 5. Leuk om te zien dat je zo hebt genoten van je tripje naar Londen, Kelly.
  Ik was een echt poppenmoedertje toen ik klein was. Ik heb ook nog de eerste Barbies gehad en haar zusje Skipper.
  Het poppenmerk Bratz ken ik helemaal niet. Dat komt waarschijnlijk omdat ik zoons heb 😉
  Godelieve onlangs geplaatst…Tevreden zijn met wat je hebtMy Profile

 6. Ik was meer van Barbie, Bratz kwam voor mij eigenlijk toen ik al wat ouder was. Leuk dat je voor een dag op en neer mocht komen, Londen is inderdaad echt heel leuk. Ik wil ook nog een keer terug.
  Suzanne onlangs geplaatst…Tuinstoelen ophangenMy Profile

 7. Gave vlog Kelly heb je nog leuke bratz mee gekregen voor lana. Echt dat dat alweer 8 jaar geleden is hahaha ik word oud….. Je zal wel verrot zijn geweest na deze dag. Liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario #2My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.