Man bij defensie: Yannick klaar met zijn opleiding!

Mijn man werkt bij defensie, daar klets ik jullie even over bij. Even weer een persoonlijke kletsupdate op het hele ‘army wife/ man bij defensie verhaal. Zoals velen van jullie inmiddels wel weten was Yannick heel veel weg. Hij volgde een opleiding van 16 weken waarbij hij doordeweeks niet thuis mocht komen, op af en toe mee eten na dan. Jullie wisten toen niet dat ik zwanger ben, maar dit maakte het eerste trimester voor mij wel wat zwaarder. Ik had ook niet al verwacht zo snel zwanger te zijn dus het liep gewoon zoals het liep. Maar wat heel fijn nieuws is, dat Yannick zijn opleiding voltooid heeft en dat hij in een andere functie verder zal gaan.

Dat betekent dat hij gewoon weer lekker veel thuis zal zijn komend jaar! We weten er nog niet alles van, ik hou dus een beetje de slag om de arm maar het ziet er naar uit dat hij in de meeste avonden gewoon thuis zal komen en dat we dus weer vaker samen als gezin zijn. Wel lijkt het erop dat hij op een gegeven moment ook wisselende diensten gaat draaien (bijvoorbeeld 24-uurs diensten) maar we weten nog niet wanneer en hoe en wat. Ook weet ik nog niet hoe dit zal gaan zijn rondom mijn uitgerekende datum, dat is dus nog even spannend ;).

Voor nu geniet ik gewoon van het feit dat we weer veel samen kunnen zijn, de zorg van Lana wat beter kunnen verdelen, het huishouden iets meer kunnen verdelen (zeker nu ik zwanger ben) en natuurlijk dat we gewoon samen van de zwangerschap kunnen genieten. Het is toch een hele spannende tijd en het is fijn om dit te kunnen delen met elkaar. De vorige zwangerschap verliep ook niet vlekkeloos (en eindigde ook niet bepaald vlekkeloos) dus ik heb zijn steun ook nodig.

Zo, dat was weer even een update van de situatie waarin we nu zitten, een heel stuk prettiger als hoe de situatie tijdens zijn opleiding was. Dat verzekert nog niets voor de toekomst, maar voor nu is dit heel erg prettig.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

40 gedachten over “Man bij defensie: Yannick klaar met zijn opleiding!”

 1. Fijn! Nu kunnen jullie van de volgende fase genieten. Heerlijk hoor.
  Wat doet Yannick bij defensie? Daar ben ik wel benieuwd naar, maar begrijp t ook wel als je daar niet al te veel over kan delen.
  Groetjes uit Canada

 2. Wat fijn! Kan me voorstellen dat het dan niet fijn is om alleen (met Lana) te zijn. Ik ben erg blij dat mijn vriend zijn eigen tijd wat kan indelen qua werk. Ook straks rond de uitgerekende datum. Hij kan veel thuis werken, ook heel fijn.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Augustus 2015 #2My Profile

 3. Dat is echt heel erg fijn om te horen. Zeker nu je zwanger bent. Fijn voor jou dat je wat meer steun en hulp krijgt en fijn voor Yannick dat hij er meer van meekrijgt op deze manier. Lijkt me toch gek als je zo weinig thuis bent en je vrouw is zwanger. Echt heel fijn voor jullie! Lekker genieten nu!
  Marion onlangs geplaatst…Persoonlijke Update: Meer VertrouwenMy Profile

 4. Hoi kelly wat fijn voor je ik begrijp dat als je niet zwanger bent het ook al moeilijk is in alles alleen tr doen laat staan als je zwanger bent. Ook fijn voor Yanick dat die meer kan mee genieten van jouw zwangerschap. Spannende tijden zo dat je niet weet wanneer je man veel van huis is of niet ik hoop oprecht dat die rond je uitgerekende datum veel thuis mag zijn liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Canvas schildersdoekenMy Profile

 5. Defensie kennende zal dat wel goed geregeld worden zo rond je uitegerekende datum.

  Tenzij hij wordt uitgezonden, dan is het een ander verhaal. Dan kan er nog zo hun best gedaan worden om hem op tijd weer in NL te krijgen, maar het is gewoon weg te ver weg. Hoop dat jij dat niet hoeft mee te maken en dat Yannick er gewoon bij is. Mijn man zegt het niet, maar ik merk soms wel dat hij het ontzettend jammer vond dat hij de geboorte van zijn eerste zoon gemist heeft. Het is toch een happening in je leven. Helaas heb je het niet voor het uitkiezen. En misschien hebben we de pech dat hij bij de tweede zwangerschap ook op uitzending is. Laten we duimen dat dat niet het geval is.

  Succes met je zwangerschap en fijn dat hij nu meer thuis is. Het komt allemaal goed.

 6. Super dat Yannick de opleiding heeft gehaald en verder kan in een andere functie. Gefeliciteerd! 🙂 Een fijn idee dat hij nu weer meer thuis zal zijn. Lekker samen genieten van jullie gezinnetje en de zwangerschap!
  Renske onlangs geplaatst…Mijn geluksmomentjes #6My Profile

 7. Gefeliciteerd met het afronden van zijn opleiding! En altijd fijn als je samen de taken weer kunt verdelen. Ik vind het knap hoe je het de afgelopen tijd in je eentje allemaal opgepakt hebt. Geniet weer lekker van jullie tijd als gezin, ook doordeweeks!

 8. Vind het heel fijn voor jullie zo, maar pas wel op met wat je allemaal vrijgeeft qua informatie. Je maakt Yannick op deze manier wel “kwetsbaar”. Wij hebben destijds toen mijn man nog bij defensie zat hele duidelijke protocollen mee gekregen waarbij social media uit den boze was, laat staan erover bloggen. Ik zeg dit niet als een aanval, maar uit bezorgdheid. X
  Cassandra onlangs geplaatst…Jij bent ook een rare!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.