Mama inkopen doen vanuit je luie stoel!

Wij moeders houden van aanbiedingen en als het even kan willen we de beste producten kunnen kopen voor de laagste prijs. Omdat ik een hele goede actie tegenkwam wilde ik de moeders die mijn blog lezen hier graag op attenderen want waarom meer betalen als dit niet nodig is? Luiers kopen in de winkel vind ik een heel gedoe, sjouwen met die grote onhandige pakken terwijl je boodschappen doet met je kindje in de kinderwagen is niet zo handig. Op de fiets is het voor mij een onmogelijke opgave om in een keer meer pakken luiers mee te nemen en waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met deze actie kun je gratis je boodschappen laten bezorgen tot in je keuken en profiteren van een mooie aanbieding.

Laat gratis je boodschappen van Albert heijn bezorgen met de kortingscode na de ‘lees meer’ knop.

 

Heb jij wel eens je boodschappen online besteld zoals bij Albert Heijn? Je kunt met de actie die ik jullie deel je eerste bestelling gratis laten afleveren en momenteel krijg je het 2e pak Pampers new baby gratis. Zeker voor de nieuwbakken mama’s of mama to be’s een hele goede actie!  Als je de actiecode HMST35 bij de kassa in de online shop invoert geldt deze actie voor jou.

Waarom deze boodschappen online bestellen?
– Omdat je niet hoeft te sjouwen wat vooral een uitkomst biedt bij de wat grotere boodschappen.
– Online je de beste bonusaanbiedingen kunt checken.
– Omdat je dezelfde prijs betaald als in de winkel.
– Je boodschappen worden snel bezorgd en tot aan de koelkast bij je binnen gezet.
– Boodschappen doen met een kindje (lees: maxi cosi in en uit de auto, kinderwagen, sjouwen) een hele klus is.
– Omdat je niet moeilijk hoeft te doen als het makkelijk kan.

Het is echt geen overbodige luxe om zo af en toe je boodschappen te bestellen en te laten thuisbezorgen. Ik ken veel vrienden om mij heen die de maandelijkse grote boodschappen online bestellen, denk aan de luiers, rollen wc papier, pakken wasmiddel, flessen drinken. Dit bespaart een hoop gesjouw en je overige wekelijkse boodschappen kun je gewoon zelf in de winkel gaan doen want boodschappen doen vind ik (op het sjouwen na) wel een leuke bezigheid.

KORTINGSCODE GRATIS VERZENDING

Ben je nieuw met het online bestellen van je boodschappen bij Albert Heijn? Vul dan de volgende kortingscode in en jouw verzending wordt GRATIS thuisbezorgd!

Kortingscode: HMST35

Klik hier om deze actie te checken en online te bestellen.

Wat vinden jullie van deze actie? Doen jullie wel eens online je boodschappen? Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen, laat ze me weten in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

10 reacties

 • Manon
  11 september 2014

  Woehoeee hier gaan wij even gebruik van maken 😀
  Manon onlangs geplaatst…Een niet-babyshowerMy Profile

 • Els
  11 september 2014

  Helaas kan dit niet bij ons, heb er al is naar gekeken

 • Odile | Go, mommy, go!
  11 september 2014

  Jammer dat Maxim al te grote billen heeft en dus al in maat 4+ zit haha!
  Odile | Go, mommy, go! onlangs geplaatst…Wist je dat… #4My Profile

 • Jennifer
  11 september 2014

  Ik heb nu (nog) geen ruimte voor een voorraad luiers, ik kreeg deze tip ook al in mijn mailbox. Bij mijn ouders in het dorp kan het helaas niet, dus dan moet ik alsnog sjouwen met de luiers. Komt allemaal wel. Wij zijn trouwens van plan om luiers te halen in Duitsland omdat het daar vele malen goedkoper is dan in Nederland en onze ouders praktisch naast de grens wonen. Dan kunnen ze mooie voorraadjes meenemen als ze op bezoek komen straks. 🙂
  Jennifer onlangs geplaatst…Baby Pinterest DIY’sMy Profile

 • Nicole
  11 september 2014

  Wij gebruiken geen pampers maar kortingen zijn altijd leuk!
  Nicole onlangs geplaatst…Wist je dat..My Profile

 • Marion
  11 september 2014

  Ik bestel regelmatig bij AH. Mijn man heeft rugklachten en ik ben chronisch ziek, dus vaak kunnen we niet zelf de boodschappen doen. Je wilt niet altijd afhankelijk zijn van vrienden of familie. Ik vind het een uitkomst het online bestellen inclusief de bezorgdienst!
  Marion onlangs geplaatst…Persoonlijke Update #7My Profile

 • Dita
  11 september 2014

  Erg handig alleen helaas bezorgen ze niet bij ons 🙁
  Dita onlangs geplaatst…Outfit of the day #15My Profile

 • Madelon
  12 september 2014

  Ik zou hier graag gebruik van maken maar Appie bezorgd hier niet 🙁
  Madelon onlangs geplaatst…Multilind Baby CareMy Profile

 • Mama van Vesper
  12 september 2014

  ik ben zelf een aantal pakken pampers gaan halen bij de AH… mooie promotie!
  Mama van Vesper onlangs geplaatst…Persoonlijk: Mijn opleiding(en)My Profile

 • Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla
  13 september 2014

  Albert.nl was mijn beste vriend toen mijn zoontje een baby was en dochter net kleuter. Elke vrijdag kwamen de boodschappen netjes op tijd binnen.

  Nu doet mijn man de boodschappen en neemt vaak de kinderen mee zodat ik op
  zaterdag even ‘me time’ heb.

  Leuke actie!
  Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Sunshine Blogger AwardMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.