Lunchen buiten de deur, op je werk, op school, een dagje weg, er zijn genoeg gelegenheden te noemen waarop je niet thuis zal lunchen. Ik vind het dan heel gezellig om lekker naar een lunchroom te gaan om te lunchen, ook vind ik het lekker om een broodje bij een bakkertje te halen en op te eten. Dat kan natuurlijk niet iedere dag, dat kost een hoop geld, maar ook eet je daardoor minder gezond door de toevoegingen, dressing, etc. die aan deze broodjes worden toegevoegd. Het gezondste is dan om je eigen broodje of boterhammetje mee te nemen als lunch. Budgetproof, en je kunt het zo gezond en lekker maken als je zelf wilt. Het is dan wel belangrijk om je lunch zo vers en veilig mogelijk mee te nemen in je tas. Ik testte voor jullie twee leuke gadgets uit die je lunch hip en handig mee nemen, maar ook compact zijn.

Een bekende manier om je boterhammetjes mee te nemen is natuurlijk de lunchbox. Ze houden je boterhammetjes lekker vers. Het nadeel aan een lunchbox vind ik dat die best veel ruimte in beslag nemen. En een boterham uit een boterham zakje vind ik niet zo lekker meer na een paar uur. Toch wil ik de broodjes goed verpakken zodat deze vers blijven. Zo grijp ik ook niet naar een broodje van een bakker of een minder gezonde hap. Naar mijn werk neem ik altijd gewoon eigen brood mee, gezond (suikervrij), en het bespaart een hoop in de kosten dan wanneer ik daar steeds broodjes zou kopen.

Allereerst testte ik voor jullie een lunchskin. Dit is een hippe en stevige versie van het boterhamzakje. Deze skins zijn plat in je tas, maar er is genoeg ruimte voor tenminste een sandwich van twee  a drie boterhammetjes. Ook kun je de lunchskin gebruiken voor andere fijne on the go snacks zoals stukjes appel, cherry tomaatjes, stukjes komkommer, nootjes etc.

In de lunchskin op de foto hierboven zit een sandwich van twee boterhammen. Ik kan deze zo in mijn kleine tas schuiven en meenemen naar mijn werk. Het handige aan de lunchskin is, dat deze gewoon in de vaatwasser kan. De zakjes hoeven dus niet in de wasmachine. Zo kun je ze dus gewoon reinigen zoals je een lunchbox ook zou reinigen. De lunchskin vervangt honderden plastic boterhamzakjes, hierdoor is deze milieu vriendelijk, en op langere termijn geldbesparend. Met zo’n hip lunchzakje in je tas hoef je toch geen broodje van een bakker meer? hihi. De lunch skin kost 9,95 euro en is verkrijgbaar via de broodtrommelstore. 

Een andere handige gadget om je lunch compact, vers en makkelijk mee te nemen is de boc ‘n roll. Deze handige hoes kun je op verschillende manieren gebruiken om je lunch mee te nemen. Van stokbroodjes tot boterhammetjes, wraps of andere mogelijkheden, het past allemaal in de boc’n roll.

Als je de boc’n roll openvouwt is het net een soort placemat. Een kunststof zeil waar je je broodje op legt voor dat je deze dichtvouwt. Wanneer het lunchtijd is vouw je de boc ‘n roll open en kun je deze gebruiken als placemat. Ideaal als je op een plek luncht waar je geen servies of schone tafel tot je beschikking hebt, bijvoorbeeld wanneer je een picknick hebt. Je broodje vouw je in de boc ‘n roll dicht,  en met klitteband blijft deze goed dicht. Doordat het een invouwbaar doek is, kun je allerlei vormen brood erin bewaren.

Dit product lijkt me ideaal voor in de trein, het vliegtuig of wanneer je snel in de auto wat eet. Het product kun je schoonmaken door de kunststof binnenkant met een vochtige doek af te doen. Ook mag de boc’n roll in de wasmachine.

Na je lunch vouw je ‘m gewoon weer in en kun je deze compact mee naar huis nemen in je tas. Met dit product bespaar je ook een hoop op boterhamzakjes. Dit product is te koop bij de broodtrommelstore voor 8.50 euro.

Ik ben zelf heel blij met deze handige gadgets en ik gebruik deze inmiddels al regelmatig om mijn lunch makkelijk mee te nemen naar het werk. Wat vind jij van deze producten? Was jij er al mee bekend of nog niet? Hoe neem jij je lunch makkelijk met je mee voor onderweg? laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

12 gedachten over “Lunchen buiten de deur: Handig en vers”

  1. Cool! Dat wil k wel voor m’n vriend, die een zakje in z’n broekzak stopt .. Blijven er geen geurtjes aan hangen aan het pvc?

  2. wauw dit is handig, ik vind broodtrommels altijd zo vies stinken als het lang erin zit… Maar ik gebruik ze ook niet. Als ik naar me werk ga neem ik alleen een tussendoortje mee en meestal in een plastic zakje dus niet geweldig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.