Londen VLOG: De eerste trip zonder man en kids

Vorige week was mijn eerste keer, op reis zonder mijn man en de kindjes. Wat vond ik het spannend, vooral nu Feline nog zo klein is (en nog borstvoeding krijgt) merkte ik dat ik het niet makkelijk vind om alles zomaar los te laten. De zorg voor drie kindjes, even helemaal uit mijn dagelijkse leven gaan, ik keek er naar uit maar zag er ook tegenop. Ik heb twee heerlijke luxe dagen vol verwennerij gehad in Londen, een perstrip om nooit te vergeten. Wat heeft het me goed gedaan en wat was het genieten. Ik ben enorm dankbaar dat ik dit soort mooie dingen mag doen voor mijn werk. Thuiskomen was ook net zo zalig, heerlijk weer bij mijn meisjes en lieve man, kijk je gezellig met me mee hoe mijn dagen eruit zagen?Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel Stokke voor het mogelijk maken van deze onvergetelijk fijne trip.

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze London vlog vonden! Laat je reactie achter bij de comments. En vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de vlog te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

4 gedachten over “Londen VLOG: De eerste trip zonder man en kids”

  1. heerlijk zo even alleen op pad meis en ja tuurlijk snap ik dat het los laten wel moeilijk zou zijn geweest ;), leuke video weer!!

  2. Super leuk dat je ons meenam! En wat gaaf dat je bij de opening van Stokke mocht zijn. Heerlijk ook eventjes er tussen uit, ‘mamatijd’ haha. Liefs x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.