Hunkm1

Dit artikel is gesponsord door Hunkemöller, toevallig mijn favoriete lingeriewinkel. En van vrouw tot vrouw wil ik dit onderwerp bespreken. Het schijnt dat de gemiddelde Nederlandse vrouw te weinig investeert in lingerie en met de verkeerde maat bh rondloopt of met een oud simpel modelletje. Iedereen mag dit natuurlijk voor zichzelf bepalen, maar zelf merk ik dat ik me lekkerder voel in mooi ondergoed. Niet per se voor mijn man, maar vooral voor mezelf. Ik word blij van mooie setjes en ik merk dat ik dan ook zelfverzekerder rondloop, terwijl natuurlijk niemand ziet wat je onder je kleding draagt. Ik deel daarom vandaag mijn eigen ervaringen hiermee en een hele fijne kortingsactie!

Ik heb verschillende cupmaten in mijn leven gehad, toen ik 20 kilo zwaarder door het leven ging, had ik een flinke D en toen ik afviel werd dit een kleinere B. In mijn vorige zwangerschap en tijdens de eerste borstvoedingsperiode werden mijn borsten veel groter, maar daarna verdwenen ze als sneeuw voor de zon. Nu ben ik weer zwanger en ben ik weer voorzien van een grotere boezem. Door die verschillende cupmaten, heb ik ook meerdere maten Bh’s in m’n kledingkast hangen.

hunkm2

Ik shop bijna altijd mijn bh’s bij Hunkemöller, op de een of andere manier slaag ik daar altijd en vind ik de prijs/kwaliteitverhouding goed. Ook vind ik het fijn dat je in de paskamers goed geholpen wordt om de juiste pasvorm te vinden. Je hoeft maar op een belletje te drukken en de verkoopster komt discreet je paskamer in. Hunkemöller heeft ook regelmatig aantrekkelijke kortingsacties, bijvoorbeeld de 3e bh gratis actie, of nu de Fashion Fever met 20% korting. Eigenlijk koop ik op die manier altijd mijn lingerie met korting. Dat maakt het nog aantrekkelijker om te shoppen natuurlijk.

Ik word gewoon blij van mooie setjes en ik mag jullie een toffe kortingscode bij Hunkemöller delen ter waarde van 20% korting, dat is nog eens leuk shoppen!

Waar koop jij het liefst je lingerie, en worden jullie ook blij van mooie bh’s en setjes? Laat het me weten bij de comments.

Advertisement

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

25 gedachten over “Let’s talk about… Lingerie!”

 1. Als ik een mooi setje wil hebben ga ik vaak wel naar Hunkemöller, maar dat komt ook wel omdat we niet veel andere opties hebben hier in de buurt. Het liefst draag ik een lace bra zonder beugels op poespas, maar wel van mooi kant.
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #55My Profile

 2. Ik koop veel te veel lingerie. Nu ik aangekomen ben moest ik eigenlijk weer gaan shoppen maar mijn moeder is ook aangekomen en haar oude (alsnog heel erg nieuw, paar keer gedragen) bh’s passen mij nu! Allemaal bh’s van 100 euro per stuk onderhand, ik ben er zuinig op. 🙂 Ik denk dat ik voorlopig niks nieuws meer nodig heb, maar Hunkemöller heeft altijd erg leuke setjes!
  Amber onlangs geplaatst…How to dye yarn – OmbreMy Profile

 3. Leuk om te lezen en wat fijn zo’n korting, ik koop altijd mijn lingerie bij Hunkemoller, ik kan er altijd slagen en de setjes zitten heel fijn

 4. helaas wordt mijn grote cupmaat niet bij hunkemoller verkocht, anders had ik er heel graag mijn lingerie gekocht, nu moet ik in dure speciaalzaken mijn bh’s halen helaas

 5. Ik ga ook altijd naar de hunkemoller, zo’n fijne winkel en de kwaliteit/prijs verhouding is dik in orde! Ik ga meestal voor de 3 halen 2 betalen acties.

 6. Fijn artikel! Goed dat je daar aandacht aan besteed. Ik ga zeker eens kijken bij Hunkemöller! Meestal ga ik naar de Etam, en dan koop ik ook ineens een passende onderbroek erbij, altijd fijner 🙂

 7. Door mijn grote boobies (of tetten, memmen…) moet ik helaas bij een duurdere winkel bh’s kopen. Maar heel soms slaag ik toch bij Hunkemöller. Ik vind hun huiskleding en sloffen ook altijd heerlijk!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Burgertrutje to the maxMy Profile

 8. Ik voel mijzelf veel zelfverzekerder met mooie lingerie. Alleen heb ik wel moeite met inderdaad de juiste pasvorm. Misschien toch maar eens bij Hunkemöller naar binnen lopen 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…No words just a quoteMy Profile

 9. Hoi Kelly,

  Ook ik koop altijd mijn lingerie bij de hunkemoller. Ik heb wel is ergens anders gekocht zoals bij de H&M of de V&D, Hema ook wel is maar de kwaliteit die ik zoek vind ik echt bij Hunkemoller en nergens anders. Ook mijn bikini’s komen daar vandaan. Ik koop vrijwel nooit een bh voor de volle mep maar altijd in de sale. Ik heb ook een membercard bij Hunkemoller. Vaak koop ik mijn beha’s met de acties 3e gratis. Zo koop je toch meteen 3 stuks en kan je weer even vooruit. Je kortingscode komt ook echt van pas!

  Fijne zondag! Liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Canvas schildersdoekenMy Profile

 10. Ik koop enkel en alleen After Eden. Zit als een tweede huid, en echt super kwaliteit. Bij de hunkemoller vind ik het vaak mooi. Maar de kwaliteit na een tijdje minder goed. Terwijl ik After Edens in m’n kast heb van twee jaar intensief dragen die er als nieuw uitzien.

 11. Ik kijk er amper naar. Dat komt nu vooral omdat ik in een paar maanden tijd telkens weer nieuwe moet kopen.
  Had bij de hunkemoller hele goede en goed passende gekocht, waren ze na een maand al kapot. Kon ik weer nieuwe gaan halen, niet echt prettig!
  Nicole onlangs geplaatst…It’s all about the moneyMy Profile

 12. Ik koop meestal wat lekker zit. Weet je waar ik mij aan irriteer? Dat de ene buste een A is en de andere een B. Great, awesome. Het vrouwenlichaam maakt het je niet gemakkelijk, om iets te zoeken en dan vooral goed passend en fijn zittend. Ik ben zo een keer naar een lingerie winkel gegaan: “Oh ja ik zie het al, je draagt een te kleine BH” uhm oke dan. Neem je een grotere mét grotere omvang… zit ie alsof je een geamputeerde borst hebt gehad. Nou dankje daar heb ik geen behoefte aan. Dan maar iets kleiner en neem ik dus maar gewoon A want B is te groot. Die winkelmedewerker van toen: no way dame. Ik vind niks leuks aan lingerie shoppen.
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…Rianne – Mijn favoriete budget make-upMy Profile

 13. Ik koop nooit bij Hunkemoller. Zou fijn zijn al ze ook bh’s in grotere cupmaten verkochten. En ik heb hier geen prettig gevoel bij het personeel. Laatste keer dat ik er was (je weet tenslotte nooit of ze nu de gemiddelde cupmaat van de NL vrouw groter wordt ze daarop inspelen) kwam er een grietje van een jaar of 17 met cup AA op me af die keek of ik niet goed bij mijn hoofd was toen ik naar grotere cupmaten vroeg. Dan toch liever naar de lingerie speciaalzaak.

 14. Oh ik hou van lingerie! Vind het zo leuk om te shoppen en mij best voor te doen, voor mijzelf maar natuurlijk ook voor mijn vriend. Je krijgt zoveel zelfvertrouwen ( heb ik dan! ) als ik een leuk setje aan heb. <3

  Liefs! Evelien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.