Langere boblijn mijn nieuwe kapsel!

Ik vond bovenstaande foto wel heel lief om dit logje mee te beginnen. Mijn lieverd en ik deze ochtend. Gisteren is lieve Brenda weer geweest die kapster is, en mijn haar weer mooi geknipt heeft dat wilde ik even met jullie delen. Zoals ik al eerder geschreven heb, had ik een boblijn kapsel dus alles was op een lengte en hier had ik even genoeg van haha. Mijn haar was ook wel weer aan een knipbeurt toe en ik wilde graag een wat wilder kapsel. Een kapsel dat wat speelser en jeugdiger is. En dat is zeker gelukt al zeg ik het zelf.

foto-49

 

Ik ben er in ieder geval heel blij mee. Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten in de comments! Ps. zoek je nog een goede thuiskapster in omgeving: Drunen, Waalwijk, Vlijmen etc. dan zou ik Brenda jullie zeker aanraden. Laat het dan ook even weten in de comments.

 

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

10 reacties

 • Debbie
  17 februari 2013

  Staat je goed

 • datzitwelsnor
  17 februari 2013

  Vind het je heel leuk staat. Lekker vlot.

 • Chantal
  17 februari 2013

  Ik vind het je heel erg leuk staan!

 • Suzanne
  17 februari 2013

  Staat je goed meid!

 • Life of Simone
  17 februari 2013

  Wat een superlieve foto! En je haar zit supermooi, ik wil ook wat anders, irriteer me er zo aan!

 • Anne Solveig
  17 februari 2013

  Heel erg mooi!

 • jottem
  17 februari 2013

  Pluh

 • Suikerspinsels
  17 februari 2013

  Staat je leuk! Heel natuurlijk ook 🙂

 • jgjessie
  18 februari 2013

  Het past echt heel goed bij je – tof!

 • Jorinde
  18 februari 2013

  Staat je goed 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.