Laatste spulletjes baby uitzetlijst shoppen! Dagelijkse vlogs het jaar uit #6

Dia1

En toen waren we alweer bij vlog 6 aangekomen van Dagelijkse vlogs het jaar uit! Morgen natuurlijk de allerlaatste met onze Oud & Nieuw viering, maar vandaag nog even een vlog van een hele toffe dag, althans productieve dag. We gingen gezellig winkelen in Den Bosch, aten daar een broodje en haalde ik ondertussen de laatste spulletjes van de babyuitzetlijst. Ik wil gewoon alles in huis hebben haha! En nee die aankoopjes zijn niet charmant, vooral gewoon broodnodig ;). Kijk je mee naar deze vlog?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Fijn dat nu echt alles binnen is voor de babyuitzetlijst! Kraampakket staat klaar, alle wasjes zijn gedaan, de linnenkast is gevuld, wiegje en het ledikantje zijn gedekt, deze week gaan we een kijkje nemen voor het ontwerp van de geboortekaartjes en ik ga volgende week de vluchttas inpakken (komt een video van), ik wil gewoon alles op tijd klaar hebben gezien mijn voorgeschiedenis. Wat voelt het goed als dan zoveel is afgestreept hé (nesteldrang!). Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden, laat het me weten bij de comments. Ik wil jullie tevens een heel fijn weekend wensen!

Ps. Receptje van de Chili con carne zonder pakjes of zakjes vind je hier! 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

48 reacties

 • Patricia Schmitz-Heres
  2 januari 2016

  Leuke vlog weer. Fijn dat je nu alles klaar hebt. Alleen die vlucht tas (stom woord vind ik dat altijd haha) nog een dan ben je er echt klaar voor. Succes met de laatste loodjes!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Overdenking | Hoopgevende liefdeMy Profile

 • Channa
  2 januari 2016

  Oh help kraamverband wat een ellende 😉 wel fijn dat je alles op orde hebt, dat geeft altijd een fijn gevoel!
  Channa onlangs geplaatst…Ik heb last van klapperende eierstokken! Help?My Profile

 • Tesla
  2 januari 2016

  Zalige vlog weer, zo lekker natuurlijk altijd.
  Ik word er altijd happy van!

  Spijtig dat het morgen alweer de laatste is……

  Groetjes
  Tesla

 • Marlotte
  2 januari 2016

  Heel fijn dat je nu alles in huis hebt, snap helemaal dat dat voor rust zorgt!
  Marlotte onlangs geplaatst…Proost op mijn eerste blogjaarMy Profile

 • Dorien
  2 januari 2016

  Den Bosch ziet er super gezellig uit, ik ben er zelf nog nooit geweest. Ik moest echt lachen bij het kraamverband, ik weet niet heel goed dat ik dat pak voor het eerst opende en dacht “hallo?”. Mijn handen beginnen door jou te kriebelen om te gaan breien, ik zag een mooie bol wol in je vlog liggen, maar ik kan het niet (klein detail!).
  Dorien onlangs geplaatst…LOVE IT: 7X LEUKSTE IKEA KRAAMPJESMy Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  2 januari 2016

  Fijn dat je nu alles in huis hebt. Een paar weken geleden hebben wij ook het winterfestijn in ‘s-Hertogenbosch bezocht. Ik vond het ook erg gezellig.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Kneipp badkamergeheimen/ badbruistablet.My Profile

 • Tamara
  2 januari 2016

  Mwehhhh die jeaamverbanden! Ik was er tijdens mijn eerste zwangerschap zoooo van overtuigd dat ik die vast niet nodig had. Maar goed, ook ik liep te paraderen in mijn netbroek met dakpansgewijs gestapeld kraamverband!
  Tamara onlangs geplaatst…Hoe overleefde ik de eerste 5 jaar als moeder?My Profile

 • Josan
  2 januari 2016

  Oh hey is zo lang geleden dat ik in Den Bosch ben geweest. Als het weet wat mooier weer is toch maar doen. Heerlijk hé als je alles aan kant hebt en alleen maar hoeft te wachten. Hopelijk gaan de laatste weken dit keer wat beter dan de vorige keer. Super spannend! Enne dat kraamverband… Toen ik dat zag werd ik toch blij dat ik niet in jouw schoenen sta
  Josan onlangs geplaatst…Mijn goede voornemens voor 2016My Profile

 • Nicole
  2 januari 2016

  Goed dat je alles op orde hebt! Ons zoontje kwam te vroeg en de vluchttas enzo waren dus nog niet klaar. Oooops
  Nicole onlangs geplaatst…Als leven en dood op één dag samenkomenMy Profile

 • doortjesblog
  2 januari 2016

  Fijn dat je alles op orde hebt! Bij de eerste was ik veel te laat met de vluchttas, hij werd een week later geboren dan de uitgerekende datum maar ik kwam er gewoon niet aan toe 😉
  Met de meisjes had ik alles al heel vroeg klaar. Vooral omdat ik wist dat ze sowieso eerder geboren zouden zijn, ik had toen bedrust, maar ik liet echt iedereen rennen om het af te krijgen (kwam echt door de hormonen, ik was een beetje veeleisend) :$
  doortjesblog onlangs geplaatst…NaamkeuzesMy Profile

 • Wilma
  2 januari 2016

  Wat jammer dat je je niet goed voelde! Hier was ik ook de hele kerstvakantie ziek. Ik dacht toen ik zwanger was, dat zal wel meevallen met die kraamverbanden, maar ik had ze toch echt nodig 🙂 Haha!
  Wilma onlangs geplaatst…Mijn persoonlijke doelen voor 2016My Profile

 • Myrthe
  2 januari 2016

  Wat een leuke vlog, en wat ziet die chili con carne er lekker uit! Ik denk dat ik die ook maar ga maken binnenkort!
  Myrthe onlangs geplaatst…Blogplanner 2016 | BlogaholicMy Profile

 • Carlijn
  2 januari 2016

  Haha de puntjes op de i wat betreft de uitzetlijst zijn vaak de meest noodzakelijke (en inderdaad niet zo charmante) items. Den Bosch is zo’n fijne stad. Ik woon er 15 km vandaan maar heb de stad pas vorig jaar ontdekt als leuke shoppingstad, daarvoor ging ik altijd naar Eindhoven maar dat vind ik stukken minder sfeervol.
  Carlijn onlangs geplaatst…Mijn blog is jarig: win een luxury goodiebag t.w.v. 240,-My Profile

 • amanda
  2 januari 2016

  Leuke vlog…en wat een mooie buik heb je…ja dat kraamverband lijkt zo groot maar wat ben je er blij mee straks…en toen ik borstvoeding gaf was die zalf mij ook heilig,dankzij jouw toen al in huis gehaald…xx
  amanda onlangs geplaatst…Doelen 2016 van AmandaMy Profile

 • Frederique
  2 januari 2016

  Ik weet nog wel wat een rust het geeft als je alles in huis hebt en je echt klaar bent voor de komst van je kleintje. Jammer dat morgen alweer je laatste vlog is!
  Frederique onlangs geplaatst…Kids Thing: VuurwerkMy Profile

 • Saskia
  2 januari 2016

  Heerlijk om alles zo netjes op orde te hebben. En leuk dat jullie deze week gaan kijken voor het ontwerp van het geboortekaartje. Die voorbereidingen kunnen zo leuk zijn 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Verschuilen achter een telefoonMy Profile

 • Femke
  2 januari 2016

  Fijn dat je alles in huis hebt, ik snap dat dit rust geeft :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Tip: MAC Prep & Prime Lip BaseMy Profile

 • Drie
  2 januari 2016

  Fijn dat je nu echt alles binnen hebt; dat zal toch een gerust gevoel geven! Ik kijk uit naar je vlog van morgen, helaas de laatste.. Jammer!
  Drie onlangs geplaatst…Gelukkig nieuwjaar!!My Profile

 • Tineke
  2 januari 2016

  Gelukkig nieuwjaar Kelly! Leuke vlog, ik kan niet wachten tot het bij mij ook zover is en alles gekocht en klaar is!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…De laatste dagen van 2016My Profile

 • Kelly
  2 januari 2016

  Wat een heerlijk dagje! Is ook erg fijn om alles al klaar en in huis te hebben.
  Kelly onlangs geplaatst…365 days| #1 2 jaar samenMy Profile

 • Steffie
  2 januari 2016

  Fijn om alles voor de babyuitzet nu helemaal in orde te hebben!
  En lekker genieten, lijkt me een leuke stad; Den Bosch.
  Liefs, Steffie

 • Lifesabout
  2 januari 2016

  Ja die broodjes kruidenboter! Verslavend. Knap en handig dat Lana in de wagen wil blijven, ik krijg Sarah er echt niet meer in die wil alleen maar lopen, haha.
  Fijn dat je je spullen nu allemaal hebt!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Photodiary. Memory Lane 28 december – 2 januariMy Profile

 • Malou
  2 januari 2016

  Leuke vlog weer, en leuke outfit had je aan 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Zwanger; week 4 tot en met 8My Profile

 • Karlien
  2 januari 2016

  Hihi helaas zijn niet alle spullen voor de uitzetlijst heel leuk om te kopen 😉 wel fijn om alles in huis te hebben, geeft rust.
  Karlien onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #16My Profile

 • Nesrin
  2 januari 2016

  Den Bosch is een hele leuke stad, ik kom er niet vaak maar wel heel graag. Leuke vlog weer.

  Oh ja de spulletjes voor de baby en alles voor de bevalling, brings back memories. Vitamine K en D, kraamverband… Ik vond het kraamverband van het ziekenhuis het allerfijnst en vroeg ook na twee bevallingen of ik een stapel mocht meenemen 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Het 1 januari gevoelMy Profile

 • Marjolein
  2 januari 2016

  Ik vroeg mij af of je geen kraampakket krijgt van jouw zorgverzekering? Bij mij zit hier namelijk oa handalcohol en kraamverband in. Al koop ik van het kraamverband nog wel een extra pak. Ik weet nog van de vorige keer dat een pak niet genoeg was. Je hebt lekker op tijd alles binnen! Ik ben nu 37+2 en maak vandaag de ziekenhuistas af en sla de laatste spulletjes in (thanks voor de purelan tip die stond hier nog niet op het lijstje maar heb ik de vorige keer wel veel gebruikt). Vanmiddag ook maar alvast een pak zoogcompressen inslaan. Ook zo’n charmant product haha!

 • Jeanine
  2 januari 2016

  Hoi Kelly!
  Wat heerlijk dat je alles nu in huis hebt, zelf ben ik nu 26 weken zwanger, dus ga mij nu ook meer mee bezig houden met alle nodige spulletjes en we zijn net begonnen met het kamertje!
  Wij krijgen een tweede jongetje!
  Waar heb je die leuke bontjas vandaan? Vond hem erg mooi staan!
  Succes met de laatste loodjes!
  Liefs Jeanine

 • Kelly Caresse
  2 januari 2016

  Ahh wat leuk een tweede jongentje, gefeliciteerd! Zo leuk om je met al die voorbereidingen bezig te houden he. De nepbontjas is van Vila (is een zus merk van Only enzo), ben er zelf ook heel blij mee dankjewel! 🙂

 • Kelly Caresse
  2 januari 2016

  Ik ben dit jaar anders verzekerd, daardoor is kraamzorg en kraampakket niet vergoed maar dit is alsnog voordeliger als wanneer ik het verhoogd had in mijn geval. Ik heb het kraampakket van Lana nog omdat ik toen 2 weken in het ziekenhuis lag en dus niets verbruikt heb. Het enige wat ik nog wilde halen was extra kraamverband (kan je niet genoeg hebben haha) en idd handalcohol gel en normale alcohol voor reiniging. Zodoende dus dat ik dat alleen nog heb bijgekocht 🙂
  Owja zoogcompressen! Thanks, die ben ik nog vergeten oops! Haha en die purelan was echt mijn lifesaver in die begintijd van de borstvoeding, echt top spul haha

 • Kelly Caresse
  2 januari 2016

  Haha kraamverband 😛 je kan het niet genoeg hebben dacht ik haha. Nooit gedacht dat nodig te hebben lol

 • Kelly Caresse
  2 januari 2016

  Wat tof om te horen dat je door mijn tip die Purelan zalf gehaald hebt en fijn dat je er ook zoveel aan gehad hebt! 🙂

 • Kelly Caresse
  2 januari 2016

  Ik had bij de eerste ook geen vluchttas dus ik ben de mijne nu zelfs al aan het inpakken haha!

 • Kelly Caresse
  2 januari 2016

  haha 😛 Herkenbaar

 • Marit
  2 januari 2016

  Fijn dat je alles weer in huis hebt. Scheelt tijd en geeft je een stukje rust. Ik hoop dat je een fijne bevalling mag hebben en dat alles goed mag gaan.
  Marit onlangs geplaatst…Het aanzoekMy Profile

 • Rosanne
  2 januari 2016

  Wat een leuke vlog! Den bosch ziet er echt gezellig uit! Ik ben er alleen nog maar geweest om een bosche bol te eten haha.
  Rosanne onlangs geplaatst…Waarom ik gek ben op PolenMy Profile

 • Sheela
  2 januari 2016

  Echt ontzettend leuk om weer te kijken! Ik vind het echt jammer dat morgen alweer de laatste is. Het is zo gezellig om een dagje met je mee te kijken. Ik ben nog nooit in den bosch geweest. (het is voor ons ook wel erg ver, wij wonen boven Amsterdam) Maar het ziet er wel erg gezellig uit. Fijn weekend nog!
  Sheela onlangs geplaatst…Weekly Review: Laatste/eerste van het jaar?My Profile

 • Loes
  2 januari 2016

  Interessant om te lezen wat je nodig hebt. Ik heb nog geen kinderen en ben het ook nog niet van plan. Maar je zou denken een kraam pakket zit alles wel in. Leuk geschreven.
  Loes onlangs geplaatst…Life as Loes winactie met heerlijke verwenproducten.My Profile

 • Angelique
  2 januari 2016

  Kraammatrassen heel nuttig, je kan er niet genoeg van hebben 😀
  Leuk zo je trouwfilm terug kijken he? Wij hebben ook een trouwfilm, is me zo dierbaar!
  Angelique onlangs geplaatst…DiastaseMy Profile

 • Vivienne
  2 januari 2016

  Handige tips! Ik ben inmiddels ook bijna klaar met de babyuitzet (nu 33 weken zwanger van mijn meisje), maar vitamine D + K en de medela creme stonden nog niet op mijn lijstje. Het is mijn eerste zwangerschap, dus het is even uitzoeken voor me wat ik wel/niet nodig heb. Ik ga maandag de laatste spulletjes halen. Zo fijn gevoel als alles in huis is!
  Vivienne onlangs geplaatst…Eetdagboek van december #3My Profile

 • Robin
  2 januari 2016

  Wil je een baby uitzet lijst artikel maken:). X

 • Charlotte
  2 januari 2016

  Mijn zoon zit mee te kijken en hij vraag: “Mama, is dat Kelly?” Ik kijk je filmpjes wel vaker haha 😉 Lekker dat alles nu in huis is! En Den Bosch is inderdaad een heerlijke stad, zeker een aanrader 🙂
  Charlotte onlangs geplaatst…Een nieuw jaar met een nieuw doel!My Profile

 • Dionne
  2 januari 2016

  Leuke vlog weer! Tsja en sommige dingen moeten nu eenmaal gekocht worden.
  Dionne onlangs geplaatst…Happy 2016! + Een nieuwe lay-outMy Profile

 • Dita
  2 januari 2016

  Leuke video! Zelf heb ik nu ook alles klaar, behalve de vluchttas. Maar vanaf maandag begint officieel mijn verlof dus kan ik de laatste spullen op orde maken.
  Dita onlangs geplaatst…Happy New Year! 2016 ☆My Profile

 • Corinne
  2 januari 2016

  Leuke vlog. Fijn dat je nu alles in huis hebt. Kan maar klaar staan toch? Ik stond er de eerste keer versteld van wat je allemaal nodig hebt.
  Corinne onlangs geplaatst…Voor iedereen ……My Profile

 • Vanessa
  2 januari 2016

  Leuke vlog! Fijn dat nu bijna alles klaar is. Dat geeft je vast een beetje rust. Zelf merk ik trouwens weinig van vitamine supplementen, maar goed dat het voor jou wel werkt.
  Vanessa onlangs geplaatst…Nieuw: NIVEA douche care & cacaoMy Profile

 • Ashley
  3 januari 2016

  Dankjewel voor de aanrader om naar Den Bosch te gaan.. maar ik woon er al.. in de Mooie stad! Haha

 • Anneleen
  3 januari 2016

  Fijn dat je nu alles in huis hebt voor de baby! 🙂 dat geeft je een gerust gevoel volgens mij! Ik ga nu jullie laatste vlog kijken, jammer dat ik ze weer bijna allemaal gezien heb
  Anneleen onlangs geplaatst…Het nieuwe jaar in met een nieuwe site!My Profile

 • Angela
  11 maart 2016

  Ik ben bezig met een inhaalslag op jouw site, dus een beetje een late reactie. Over de vitamind d druppels. Je zegt van het eigen merk, dat het veel scheelt, klopt ook, maar je moet dan meer druppels geven en er zit suiker in. Als je een merk koopt, zonder suiker, hoef je ook minder druppels te geven. Aangezien jij altijd zo met suiker bezig bent, tip!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.