Knusse gezelligheid in huis met Sensational home

Ik ben een romanticus, denk ik. Ik ben zo’n meisje die dol is op kaarsjes, vooral geurkaarsen, geur olie, en sinds kort ben ik helemaal dol op wax tarts. Ik denk dat ik wax tarts zou omschrijven als de ideale combinatie van een kaars, en een geurolie. Een wax tart gaat namelijk net als een kaars heel lang mee, ruikt onwijs lekker en gaat in zo’n gezellig geurbrandertje. Van de webshop Sensational home mocht ik een aantal wax tarts in heerlijke food&spice geuren uitproberen. Toevallig is mijn vriend ook zo’n romanticus en dol op heerlijke geuren in huis, daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Samen hebben we de wax tarts uitgeprobeerd en onze mening gegeven, die kun je verder lezen in dit artikel.

Ik mocht een aantal wax tarts ontvangen in de ‘food en spice’ geurlijn. Ik ben dol op lekker ruikend eten en kruiden vind je regelmatig terug in mijn keuken. Mij leek dit dus een heerlijke geurlijn. Een waxtart bestaat uit 22 gram product wat goed is voor 8 branduren. Een waxtart brand je zoals ik al eerder zei in een olie brandertje waar een waxinelicht onder staat die zorgt voor de warmte. De wax tart wordt zo vloeibaar en verspreidt een heerlijke geur.

De geuren die ik heb uitgeprobeerd met onze mening:

Snowflake cookie: Deze heerlijk zoete geur maakt zijn naam waar, ik ruik een zoete koekjesgeur, eentje waardoor ik zin krijg in heerlijke koekjes. Mijn vriend vind deze iets te zoetig, maar ik houd er juist van. Ik vind dit echt een wintergeurtje.

Vanilla chai: Dit is onze favoriet uit deze lijn. Een warm kruidige geur komt je te gemoet zodra je de kaars hebt aangestoken. Een geurtje dat me doet denken aan nootmuskaat. Ik vind chai lattes erg lekker, vooral de variant van starbucks. Deze waxtart is precies de geur van dat heerlijk warme drankje. Mijn vriend is ook weg van deze geur, het is een typische geur op een avond binnen wanneer het buiten flink koud is.

Vanilla cupcake: Deze zoete geur is qua zoet-balans helemaal goed, niet te zoet maar door de vanille geur wel heel erg prettig, zelfs mijn vriend vind deze heerlijk omdat deze niet overheerst in zoetheid.

Honey & Spice: Deze geur is heerlijk kruidig (zoals de naam al zegt). Ik ruik een typische kruidengeur maar ik kan niet plaatsen om welke geur het gaat. De honing geur zorgt ervoor dat deze kruidige geur fris en lekker zoet is. Ik vind deze geur wat meer naar een frisse in plaats van warme geur neigen. Mijn vriend vind deze ook erg lekker omdat deze geur lekker fris is.

Fireside  treats: Naar deze geur was ik erg benieuwd, ik moest gelijk denken aan de heerlijke marsmellows die bij een kampvuurtje worden gebrand. Een heerlijke smaak. Als ik de geur ruik, dan ruik ik het zoete brandende marsmellow geurtje, heel erg lekker. Ook is deze niet al te zoet door het ‘kampvuur’ geurtje. Mijn vriend moest wat wennen aan de geur maar hij vind deze wel lekker. De geur is niet zo overheersend.

Een wax tart kost 1,60 euro per stuk wat ik een hele redelijke prijs vind. In samenwerking met Sensational home heb ik een leuke actie voor jullie! Met deze code : Kellycaresse : krijgen jullie bij besteding van 15,00 euro in hun webshop, gratis een waxtart of votive. De geur van dit product is nog een verrassing maar het is een hele leuke toevoeging aan je bestelling. Deze actie is 14 dagen geldig na vandaag.

Ben jij al bekend met de Yankee candles uit de webshop van Sensational home? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. Welke geur spreekt jou het meeste aan? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

26 reacties

 • Saskia
  24 november 2013

  Ze lijken mij allemaal heerlijk. Honey & spice en snowflake cookie lijken mij het lekkerst!
  Saskia onlangs geplaatst…Wishlist Blond Amsterdam!My Profile

 • janneke
  24 november 2013

  Te leuk! Ben dol op warme geuren en branders en kende deze nog niet! Leuk artikel!

 • Whitney
  24 november 2013

  Ik zie die waxtarts steeds meer. De geuren lijken me lekker.. krijg je er geen trek van? Of bij die koekjes, zin om koekjes te pakken haha..
  Whitney onlangs geplaatst…Verlof week #3My Profile

 • Dagmar
  24 november 2013

  Aah heerlijk ziet het eruit! Ben erg benieuwd naar de geuren!
  Dagmar onlangs geplaatst…BEHIND THE SCENES #14: Make your own luckMy Profile

 • Sophie
  24 november 2013

  Wat is je layout leuk (dat herinner ik me niet haha) en ik wil deze ook nog zo graag proberen!
  Sophie onlangs geplaatst…I Wish #12My Profile

 • Marloes
  24 november 2013

  Ik wil dit zo graag eens uitproberen. Vanille chai en honey&spice lijken me heerlijk!
  Marloes onlangs geplaatst…Look Inspired By: Candice Swanepoel Victoria Secret Show 2013My Profile

 • Dionne
  24 november 2013

  Ik vind ze ook heerlijk!
  Dionne onlangs geplaatst…KerstjurkjesMy Profile

 • Jessica
  24 november 2013

  Wat een heerlijkheid! Ken de shop niet, thanks voor de tip!!
  Jessica onlangs geplaatst…Moeders; steun elkaar!!!My Profile

 • martinaa89
  24 november 2013

  Ik wil ze nog steeds graag eens proberen!
  martinaa89 onlangs geplaatst…24 November 2013 – DiaryMy Profile

 • BeautyblogLaura.
  24 november 2013

  Love it! Echt gezeliig! xxx
  BeautyblogLaura. onlangs geplaatst…Getest!: Smartphonehoesjes.nlMy Profile

 • Hester
  24 november 2013

  Dit wil ik echt heel graag proberen! Ik gebruik al jaren geurolie en geurkaarzen en ik hou echt van geuren in huis. Mijn favoriete olie is een kerstolie die je bij de tuinen kan kopen, heel warm en kruidig en doet me ook aan chai latte denken.
  Hester onlangs geplaatst…Mijn huidige fitness routine IIMy Profile

 • Robin
  24 november 2013

  Klinken allemaal heerlijk <3
  Robin onlangs geplaatst…Essence LE SuperheroesMy Profile

 • Ashleey
  24 november 2013

  Klinken super! Ik heb er zelf ook een paar en ik vind ze heerlijk
  !

 • Joyce
  24 november 2013

  Mmm Honey and spice is lekker!
  Joyce onlangs geplaatst…Disney give awayMy Profile

 • Tamarah
  24 november 2013

  Ik heb er geen ervaring mee maar ze lijken me heerlijk!
  Tamarah onlangs geplaatst…Woonkamer Make-Over #2 + leuke Home-accessoires!My Profile

 • Nadine
  24 november 2013

  Love love love it!! M’n zusje steekt ze altijd aan en oh oh oh wat ruiken ze lekker.. Yumm
  Nadine onlangs geplaatst…Five favouritesMy Profile

 • Kelly
  24 november 2013

  Vanilla cupcake vind ik echt heerlijk!
  Kelly onlangs geplaatst…Etos Kerstcollectie 2013 – Blush.My Profile

 • Kim
  24 november 2013

  Hmm, lekker! wij hebben hier thuis een vanille variant van, laat heel de kamer lekker ruiken 🙂
  Kim onlangs geplaatst…Smeuïge klassiek cakeMy Profile

 • Suzanne
  24 november 2013

  Ik ben dol op Yankee Candles, zijn echt mijn favoriet.
  Suzanne onlangs geplaatst…Lush Gezichtsreinigers Wintercollectie 2013My Profile

 • Fantastic Moms
  25 november 2013

  Ze zien er ook zo leuk uit!
  Fantastic Moms onlangs geplaatst…Een dag zonder chocola…. is een dag niet geleefd!My Profile

 • Life of Simone
  25 november 2013

  Heerlijk! Ik ga zaterdag weer nieuwe shoppen, ook als cadeautjes voor mijn moeder!
  Life of Simone onlangs geplaatst…Healthy update #2My Profile

 • blogsvanmiranda
  25 november 2013

  Ik heb een vriend die niet tegen geurkaarsen kan, zelfs als ik ze overdag aan heb en hij er niet is, heeft hij er s,avonds last van. Zo jammer want ben zo nieuwsgierig naar deze geurtjes.
  blogsvanmiranda onlangs geplaatst…Sinterklaas intocht 2013.My Profile

 • Aurelie
  25 november 2013

  Vanilla cupcake lijkt me echt heerlijk! Bij ons thuis worden de geurkaarsen jammer genoeg nog niet aangestoken.
  Aurelie onlangs geplaatst…Sunday Sweethearts #1My Profile

 • kelly
  25 november 2013

  Heel erg bedankt!

 • Con leche
  29 november 2013

  Ik vind die waxtarts ook heel fijn. Vanilla chai lijkt me erg lekker. Midnight jasmin en clean cotton zijn ook heerlijk, lekker fris. Clean cotton is ook echt iets voor jou omdat je zo van die schone was geur houdt!
  Con leche onlangs geplaatst…A list: 11 reasons waarom ik geen keukenprinses ben.My Profile

 • Sophia
  18 juni 2014

  Wat leuk! Het enige nadeel vind ik dat de waxtarts van Yankeecandle gebroken moeten worden, anders overstroomt me geurbrandertje. Ik gebruik momenteel de wax melts geuren van http://www.weallloveit.nl ook erg lekker, goedkoop en ze zitten in cupjes 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.