Ik ben een romanticus, denk ik. Ik ben zo’n meisje die dol is op kaarsjes, vooral geurkaarsen, geur olie, en sinds kort ben ik helemaal dol op wax tarts. Ik denk dat ik wax tarts zou omschrijven als de ideale combinatie van een kaars, en een geurolie. Een wax tart gaat namelijk net als een kaars heel lang mee, ruikt onwijs lekker en gaat in zo’n gezellig geurbrandertje. Van de webshop Sensational home mocht ik een aantal wax tarts in heerlijke food&spice geuren uitproberen. Toevallig is mijn vriend ook zo’n romanticus en dol op heerlijke geuren in huis, daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Samen hebben we de wax tarts uitgeprobeerd en onze mening gegeven, die kun je verder lezen in dit artikel.

Ik mocht een aantal wax tarts ontvangen in de ‘food en spice’ geurlijn. Ik ben dol op lekker ruikend eten en kruiden vind je regelmatig terug in mijn keuken. Mij leek dit dus een heerlijke geurlijn. Een waxtart bestaat uit 22 gram product wat goed is voor 8 branduren. Een waxtart brand je zoals ik al eerder zei in een olie brandertje waar een waxinelicht onder staat die zorgt voor de warmte. De wax tart wordt zo vloeibaar en verspreidt een heerlijke geur.

De geuren die ik heb uitgeprobeerd met onze mening:

Snowflake cookie: Deze heerlijk zoete geur maakt zijn naam waar, ik ruik een zoete koekjesgeur, eentje waardoor ik zin krijg in heerlijke koekjes. Mijn vriend vind deze iets te zoetig, maar ik houd er juist van. Ik vind dit echt een wintergeurtje.

Vanilla chai: Dit is onze favoriet uit deze lijn. Een warm kruidige geur komt je te gemoet zodra je de kaars hebt aangestoken. Een geurtje dat me doet denken aan nootmuskaat. Ik vind chai lattes erg lekker, vooral de variant van starbucks. Deze waxtart is precies de geur van dat heerlijk warme drankje. Mijn vriend is ook weg van deze geur, het is een typische geur op een avond binnen wanneer het buiten flink koud is.

Vanilla cupcake: Deze zoete geur is qua zoet-balans helemaal goed, niet te zoet maar door de vanille geur wel heel erg prettig, zelfs mijn vriend vind deze heerlijk omdat deze niet overheerst in zoetheid.

Honey & Spice: Deze geur is heerlijk kruidig (zoals de naam al zegt). Ik ruik een typische kruidengeur maar ik kan niet plaatsen om welke geur het gaat. De honing geur zorgt ervoor dat deze kruidige geur fris en lekker zoet is. Ik vind deze geur wat meer naar een frisse in plaats van warme geur neigen. Mijn vriend vind deze ook erg lekker omdat deze geur lekker fris is.

Fireside  treats: Naar deze geur was ik erg benieuwd, ik moest gelijk denken aan de heerlijke marsmellows die bij een kampvuurtje worden gebrand. Een heerlijke smaak. Als ik de geur ruik, dan ruik ik het zoete brandende marsmellow geurtje, heel erg lekker. Ook is deze niet al te zoet door het ‘kampvuur’ geurtje. Mijn vriend moest wat wennen aan de geur maar hij vind deze wel lekker. De geur is niet zo overheersend.

Een wax tart kost 1,60 euro per stuk wat ik een hele redelijke prijs vind. In samenwerking met Sensational home heb ik een leuke actie voor jullie! Met deze code : Kellycaresse : krijgen jullie bij besteding van 15,00 euro in hun webshop, gratis een waxtart of votive. De geur van dit product is nog een verrassing maar het is een hele leuke toevoeging aan je bestelling. Deze actie is 14 dagen geldig na vandaag.

Ben jij al bekend met de Yankee candles uit de webshop van Sensational home? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. Welke geur spreekt jou het meeste aan? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

26 gedachten over “Knusse gezelligheid in huis met Sensational home”

  1. Dit wil ik echt heel graag proberen! Ik gebruik al jaren geurolie en geurkaarzen en ik hou echt van geuren in huis. Mijn favoriete olie is een kerstolie die je bij de tuinen kan kopen, heel warm en kruidig en doet me ook aan chai latte denken.
    Hester onlangs geplaatst…Mijn huidige fitness routine IIMy Profile

  2. Wat leuk! Het enige nadeel vind ik dat de waxtarts van Yankeecandle gebroken moeten worden, anders overstroomt me geurbrandertje. Ik gebruik momenteel de wax melts geuren van http://www.weallloveit.nl ook erg lekker, goedkoop en ze zitten in cupjes 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.