Kelly’s outfit: Herfstkleuren

loaviesoutfit

Vandaag heb ik weer een ‘Kelly’s outfit’ artikel voor jullie waarin ik een outfit met jullie deel die ik onlangs droeg. Ik vind de herfst een prachtig seizoen. Je kunt heerlijk buiten wandelen, een frisse neus halen en de natuur ziet er prachtig uit. Deze outfit past daar helemaal bij omdat deze herfstkleuren daarin terug komen. Dit is een van mijn favoriete outfits van dit moment denk ik.

Ik draag een leather-look jeans van de Primark en de rest van de outfit is volledig van Loavies. Een donkergroene satijnen blouse, een suède-look bikerjacket in een cognac kleur en enkellaarzen met hak in dezelfde cognac kleur.

Deze enkellaars heeft best een hoge hak, maar omdat de zool aan de voorkant ook al wat hoger is, smokkel je zo een centimetertje mee, waardoor deze alsnog comfortabel zit.

De outfit zit heel erg lekker. Het jasje is ook op een basic top erg leuk te combineren en de blouse die ik draag is ook erg mooi om zonder het jasje te dragen, lekker veelzijdig dus. Ook ben ik erg blij met deze leather-look jeans. Ik was bang dat het vrij gewaagd zou staan maar eigenlijk vind ik dit best meevallen. Een fijne outfit dus!

En terwijl we het ondertussen hebben over mooie outfits. Heb ik ook een mooie webshop tip. Ben je ook dol op mooie fashion items? Dan wil je deze winkel zeker niet overslaan. Ik heb het over de winkel van Summum. Er is momenteel een hele toffe sale waarmee je voor leuke prijzen online kunt shoppen. Zo scoor je de laatste trends en kun je helemaal in stijl op je werk of op een feestje verschijnen.

De Summum kleding collectie bestaat ieder seizoen uit nieuwe modellen en kleuren. Bij Jeroen Beekman Damesmode is Summum kleding verkrijgbaar in allerlei maten. Mocht je twijfelen of de maat dan kun je altijd contact opnemen en zullen deskundige medewerkers voor je klaar staan. Verzending is gratis vanaf €49,90 wat het extra voordelig maakt. Dat vind ik persoonlijk echt ideaal.

Kennen jullie deze winkel al? Ik ben al helemaal fan geworden en ben op dit moment mijn winkelmandje aan het vullen. Wat voor kleuren kleding draag jij graag? Zou jij deze dragen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

33 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.