Kellycaresse zomerplannen en zomerrooster

Volgende week is het zover, de zomervakantie begint. Dat betekent dat Lana en Aimy 6 weken zomervakantie hebben en niet naar school gaan en ook Feline is die weken vrij van de peuterspeelzaal. Sinds Lana op school zit, kies ik ervoor om de zomer nauwelijks te werken en veel tijd door te brengen met mijn gezin. Het scheelt ook dat het in de zomer veel rustiger is online, ik minder opdrachten en campagnes heb en ik dus ook makkelijker die ballen kan laten vallen om vrij te nemen. Een enorme luxe die ik me kan veroorloven en waar ik met liefde naar toe werk elk jaar. Wat zijn onze zomerplannen (nu in deze Corona periode) en wat houdt het Kellycaresse zomerrooster in?

Onze zomerplannen
De meisjes hebben vakantie vanaf vrijdagmiddag 10 juli t/m zondag 23 augustus en de eerste week zijn we lekker thuis. Yannick is dan nog gewoon aan het werk en die dagen brengen we rondom het huis door. Waarschijnlijk zoeken we onze vriendin Ingrid nog op bij de zee voor een paar dagen en zal een bezoekje aan de Efteling ook niet ontbreken. We gaan vanaf het weekend erna op vakantie want zoals het er nu uit ziet gaat onze vakantie gewoon door, tenzij Corona nog roet in het eten gooit ;). We gaan ongeveer 2 weken weg en in de tussentijd verblijft familie in ons huis om voor Patrick te zorgen en op ons huis te passen, zij komen vrijwel elke vakantie bij ons in huis wat een heel fijn gevoel geeft. Onze vakantie begint met een paar dagen bij mijn schoonzus, zwager en neefjes in Lyon. De meisjes kijken er enorm naar uit om weer met hun neefjes te spelen en hun tante en oom weer te zien en ook wij kijken hier enorm naar uit. Het is altijd heerlijk om daar te zijn in de prachtige omgeving waar ze wonen en het is ook een mooie tussenstop naar de camping waar we daarna naartoe gaan.

Na die dagen bij mijn schoonzus reizen we door naar een camping in het zuiden van Frankrijk (Sérignan, Languedoc ) waar we een heerlijke week in een luxe stacaravan (met airco) zullen vertoeven. Het is een luxe camping met zwemparadijs met heel veel glijbanen, entertainment, de camping ligt aan het strand en er is enorm veel te doen ook in de omgeving. Het is nog even zien hoe dit zal zijn met de Corona maatregelen maar wij zijn heel optimistisch en kijken er naar uit. Na die week op de camping reizen we door meer in het noorden van Frankrijk (Loire) waar we ook nog een weekje zullen doorbrengen op een luxe camping in een stacaravan. We kijken er enorm naar uit.

Na de vakantie hebben we nog zo’n 2,5 week thuis om te genieten van de zomer in onze tuin en dan willen we wat leuke dagtrapjes maken zoals dagjes Efteling of andere leuke parken of zwembaden maar dat zien we dan nog wel. We gaan volop genieten samen waar we enorm naar uit kijken.

Kellycaresse zomerrooster
Natuurlijk ga ik niet offline 😉 ik vind het veel te leuk om jullie mee te nemen op Instagram en in mijn vlogs. Daarom zal het zomerrooster er zo uitzien dat in ieder geval de komende 6 weken er geen blogs zullen zijn en ook niet elke week een podcast. Wel ben ik van plan om (bijna) elke week een vlog te plaatsen om jullie mee te nemen tijdens onze zomervakantie. Het kan zijn dat er tijdens onze vakantie 2 weken geen vlog zal zijn, maar de vakantievlog(s) houden jullie dan sowieso van me tegoed zodra ik terug ben en ik vind het ook heerlijk om die te editten en zo terug te kijken op onze vakantie avonturen. Ik houd jullie hier op Instagram van op de hoogte.

En daarnaast ben ik natuurlijk ook actief op Instagram in de stories op mijn kanaal @Kellycaresse en @Caresselifestyle en ook mijn man houd jullie op de hoogte via @Papa_Sjenkie waar jullie met ons mee kunnen kijken achter de schermen.

Ik kijk enorm uit naar komende weken en ik wens jullie ook een prachtige zomer toe, die we enorm verdiend hebben na die gekke tijd die achter ons ligt en de onzekerheid over wat er nog komen gaat. Geniet van de zomer, het mooie weer, lekker eten, je lieve partner, kindjes en de mensen om je heen en de kostbare tijd samen. Heel veel liefs 🙂

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

3 gedachten over “Kellycaresse zomerplannen en zomerrooster”

  1. Gaan jullie naar camping Serignan Plage?
    Wij wel, maar pas later in het seizoen. Ben heel benieuwd hoe het is, normaal gaan wij verder weg met het vliegtuig. Onze jongens kijken er enorm naar uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.