Keep on dreaming: Vlieger en van Dam

Soms, droom je van items, die je zo ontzettend mooi vind, dat je jezelf er al helemaal mee ziet lopen. Ik ben niet het type meisje dat alle laatste merken wilt hebben. Ik draag wisselend low budget (Primark, h&m, zara) afwisselend met soms wat luxere items maar mij zul je niet spotten in gucci, prada etcetera. Ik hoef ook geen Louis Vuitton tas (die periode heb ik gehad, een mooi item uit Turkije), of een echte Fendi. Maar ik heb een nieuwe liefde ontdekt, een merk wat niet zo schreeuwt met een bepaald logo, maar juist met een leuke eyecatcher. En dat is het mindere bekende merk Vlieger en Van Dam. Een designer die al jaren bestaat (Isabella in GTST droeg al zo’n toffe pistolen tas) maar waar weinig bekendheid naar is als je het vergelijkt met Gucci, Dolce& gabbana etc. En dat vind ik nou net de charme van dit merk!. Deze prachtige tassen bevatten eyecatchers zoals de afdruk van een pistool, een mes, handboeien, best shockerend maar gelukkig komt men de douane wel door met deze items.

Zelf vind ik persoonlijk de variant met het pistool het mooiste. Dit is zo’n type item “Dit koop ik van mijn allereerste echte salaris van baan na mijn studie’ of ‘Ik heb deze tas echt verdient want…’ Vul maar in. Ik ben er verliefd op geworden en of ik nog eens uit ga komen voor deze liefde dat weet ik niet. Misschien blijft het blij dromen, maar misschien bungelt zo’n beauty toch wel eens om mijn arm. Who knows? Keep on dreaming is wat ik blijf doen.

Kennen jullie de items van Vlieger en van Dam al? Wat vinden jullie hiervan en welke variant zouden jullie kiezen als jullie er een cadeau zouden krijgen? Laat het me weten in de comments. Ik droom nog even verder.

Follow my blog with Bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

8 reacties

 • TattooedNail
  18 maart 2013

  Ik vind de tassen HE-LE-MAAL geweldig en heb ze al jaren op mijn Wishlist staan. Niet alleen door het pistool e.d. erop maar ook door het model. Mocht het ooooit binnen mijn budget vallen dan doe ik mijzelf er zeker een “cadeau”

 • Yara
  18 maart 2013

  Niet alle foto’s laden bij mij, zo raar! Maar ik ken het merk wel, dus ik kan met je meedromen. I love it!

 • Esther
  18 maart 2013

  Ik heb de clutch! Vlieger en van Dam stond ook al eeuwen op mijn wishlist, en hoewel ik eerst een grote tas wilde ging ik uiteindelijk toch voor de clutch omdat ik al grote Michael Kors tassen heb, haha. De clutch gebruik ik ALTIJD met uitgaan en wil geen andere meer. <333

 • Life of Simone
  18 maart 2013

  De laptop sleep is echt gaaf! Van de tassen vind ik die met het pistool ook het mooiste, wauwie!

 • Suzanne
  18 maart 2013

  Wat een ontzettend gave tassen!

 • Naomi
  19 maart 2013

  Volgens mij heb ik Rihanna tassen van dit merk zien lopen! Ik vind ze er wel super gaaf uitzien. Zelf ben ik ook niet zo’n merk drager maar een mooie Michael Kors tas zou ik wel is kunnen kopen van mijn eerste echte salaris als ik een ‘echte’ baan heb!

 • Bo
  19 maart 2013

  Oh wauw, vooral de tweede tas!

 • Marloes
  21 maart 2013

  Wauw gave tassen! Ik vind nummer 6 wel een sexy tintje hebben, hihi.. Love bags!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.