KC Project Droomhuis: Mooie posters en lijsten in ons huis


We zijn gelukkig al heel ver met KC Project Droomhuis en enkel nog wat lampen, het washok en het afmaken van de tuin staat nog op de planning om alles af te ronden. Vorig weekend kwamen de posters en lijsten binnen die ik besteld heb voor de meisjeskamers, mijn kantoor, de slaapkamer en de toilet. Die ruimtes zijn al mooi geschilderd, maar mooie lijsten en posters maken het toch een stuk meer af. Ik laat je vandaag wat foto’s zien van het resultaat van deze prachtige posters en lijsten.

Ik mocht in samenwerking met Desenio een keuze maken uit posters en lijsten om de verschillende kamers mee aan te kleden. Ook heb ik een speciale kortingscode van 25% geregeld voor jullie, mocht je ook mooie posters en lijsten willen bestellen om een kamer eenvoudig een mooie make-over te geven.

Allereerst mijn kantoor. Daar heb ik twee hele opvallende kleuren laten schilderen (Sigma Paintr). Ik ben hier enorm blij mee en vind ze heel mooi passen bij mijn huisstijl en bij de kleuren waar ik van houd. Om de muur mooi aan te kleden koos ik voor mooie posters met gouden lijsten. Je ziet hier van links naar rechts de volgende posters: Sea forma (een prachtige zee), Believe poster, Jimmy Choo en Champagne gold. Ze hebben een gouden lijst.

Ik vind deze combinatie een heel leuk geheel maken met elementen die erg bij me passen. De gouden poster heeft bijvoorbeeld de quote: Start the day with a smile, and it with champagne. Wat staat voor positiviteit, het vieren van het leven. Op de veren staat de quote: Believe. Wat staat voor geloof in je eigen kracht en jezelf. Ik ben dol op mooie schoenen dus de Jimmy Choo poster vond ik erg gaaf, en de water poster staat voor mij ook voor vrijheid, van het water dat haar eigen weg gaat.

Op onze slaapkamer wilde ik een rustige poster die past bij de blauwe kleur van de muur, en vooral niet overheersend is. Ik koos voor deze Dreamy Pastel beach wat in onze ogen dat gevoel vertaalt. Ook deze heeft een gouden lijst eromheen.

Voor Aimy koos ik posters in zwarte lijst omdat dit mooi past bij haar nieuwe zwarte bedje, het heeft net een wat stoerdere uitstraling wat erg bij Aimy past. Ze is dol op olifanten en daarom koos ik onderstaande ‘Elephent pink’ die door mooie roze ballonnen in de lucht vliegt. Ook kozen we voor een wereldkaart met dieren erop, ze is altijd erg geïnteresseerd in dieren en we vinden het leuk om met haar de wereldkaart te bekijken en de dieren te benoemen. Deze poster is de ‘World Map Animals’.

Op de kamer van Lana hebben we deze gekozen. Lana is dol op roze, vlinders en flamingo’s dus die keuze was niet moeilijk. Je ziet hier de ‘Flamingo Aquarelle’ en de Small Pink Butterfly. We hebben hier een rosegouden lijst omheen gedaan, wat mooi past bij het geheel.

Op het kamertje van Feline hebben we deze twee posters geselecteerd. Een grote giraffe (Baby giraffe) en een kleinere ‘Bambi’. Deze zitten beiden ook in een prachtige rozegouden lijst die mooi matcht met de kleuren in haar kamertje. Ik vind dat deze mooie lijsten de kamer helemaal afmaken en ben er dan ook erg blij mee.

De laatste poster in gouden lijst hangt op een wat minder speciaal kamertje haha, het toilet. Dit is de ‘Surfers Van’ poster en deze geeft een beetje het idee of je een raam uitkijkt op een prachtig strand, waar je op vakantie bent met een mooi Volkswagen busje haha! Ook deze fleurt de toiletruimte net wat meer op :).

We vonden het ideaal om de posters en lijsten te bestellen. Op de website van Desenio heb je eindeloos veel keuze uit posters in allerlei thema’s. Prachtige posters voor de babykamer, kinderkamer, slaapkamer, je woonkamer of kantoor, mooie quotes, artwork en meer. Daar kun je dan gelijk de bijpassende lijst bij bestellen zodat je thuis gelijk aan de slag kan en de juiste lijst hebt bij de posters. De levering is snel en je kunt zo heel budgetproof een kamer een mooie make-over geven. Wil je ook posters en lijsten  bestellen van DESENIO?  Met de code “KELLYCARESSE” krijg je 25% korting op potsers, van 26 t/m 28 juni*

Volg @desenio voor meer inspiratie!
*De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

Ik ben benieuwd wat jullie vinden van onze keuzes van de lijsten en posters. Laat je reactie achter bij de comments of op social media.

#KellycaresseAd

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

8 gedachten over “KC Project Droomhuis: Mooie posters en lijsten in ons huis”

  1. Zo leuk, vooral die dierenposters. Wij hebben er ook een aantal op de kinderkamer hangen en jedere avond voordat Ticho naar bed gaat, geeft ‘ie ze allemaal een kusje (ik heb ze dus niet zo handig opgehangen want hij kan er bij als hij in bed staat haha).
    Anyways, love it!

  2. Op mijn dochter haar kamer willen wij ook nog een mooie lijst met poster. Jij hebt een aantal hele mooie laten zien in deze post.
    Liefs

  3. Ik vind jouw kantoor kleuren echt heel vet! Ik zou die kleuren nooit durven te kiezen! Die posters passen er perfect bij! En de posters voor de kinderkamers zijn ook echt heel mooi! Ik vind die bij jullie op de slaapkamer persoonlijk het minst mooi, maar ik hoef er dan ook niet te slapen 😉
    En leuk dat je een kortingscode hebt weten te regelen!

  4. Heel leuk al die posters! Voor in mijn nieuwe huis ben ik ook op zoek naar leuke posters voor alle muren. Maar ik vind het ook altijd wel lastig om uiteindelijk een keuze te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.