KC PLOG: Een zonnig dagje alleen met mijn meisjes

Vandaag heb ik weer gezellig een lekker uitgebreide plog van jullie! Een fotoverslag van afgelopen dinsdag. Dinsdag is vaak mijn werkdag, maar dit keer niet. Yannick moest werken en ik had geen oppas, het was geweldig mooi weer dus ik maakte er gewoon een heerlijk vrij mama-dagje van met mijn meisjes. Overdag was Lana naar school dus had ik extra tijd met Aimy en Feline. Kijk je gezellig mee naar deze zeer uitgebreide plog?

Good morning, het is 06.00 en liggend geef ik mijn kleinste meisje borstvoeding, even wakker worden samen. Dit vind ik een van de fijnste momentjes samen. Even later meldt Lana zich aan 😉 en wil ze even kroelen, dat doen we elke ochtend en ik mag ook niet uit bed van Lana voor ik met haar gekroeld heb, heerlijk meisje <3.

Om 6.30 sta ik op, kleed ik mij aan en doe ik make-up op. Het is een warme dag en ik ga voor de easy mama staart ;). Broek is van Zara, top van H&M en de ketting van Mi Moneda.

Ik doe mijn Tommy Hilfiger ballerina’s aan, die zitten zo lekker! (Melkfles voeten haha)

Dan ga ik Lana aankleden, een lekker zomers jurkje!

En Aimy wordt ook wakker en zij krijgt deze leuke spijkerrok van C&A aan met een topje van Hema.

Vervolgens ga ik Feline klaarmaken en als ik daarmee klaar ben wil Lana heel graag nog even met haar kleinste zusje knuffelen, dat mag altijd natuurlijk 😉

Lana en Aimy ontbijten met boterhammetjes pindakaas en Feline kijkt gezellig mee 😉

Ik ontbijt zoals altijd met mijn Franse magere kwark, een banaan, een enorme dot pindakaas en een bakje koffie en kop thee. Heerlijk!

We zijn lekker op tijd klaar met het ochtendritueel en dan maak ik Lana’s schooltasje klaar met haar lunchtrommel, fruithap en beker met water. Ook heeft ze een vriendenboekje dat we samen hebben ingevuld klaar om mee te nemen. Jeugdsentiment! Vervolgens zet ik alledrie mijn meisjes in de auto en breng ik Lana naar school toe.

Op tijd in de auto! Top!

Als Lana op school is rij ik met Aimy en Feline door naar de Aldi voor wat boodschapjes. We arriveren daar om 8.45 en de winkel is nog helemaal leeg, ideaal! Aimy mag met haar eigen karretje lopen en is door het dolle heen. Zo schattig hoe ze dan als een echte madame rondloopt.

En Feline draag ik heerlijk mee in de Tula.

Als ik thuis kom ruim ik de boodschappen op, ga ik Feline voeden en leg ik haar in bedje voor haar ochtendslaapje. Dan heb ik alle tijd voor Aimy om samen te spelen.

En boekjes te lezen, Aimy is dol op samen lezen. We settelen ons dan op een kleed op de grond en dan kruipt ze bij me op schoot. Heel gezellig!

Als Feline wakker wordt, spelen we met z’n allen nog even op de grond. Aimy is heel erg dol op Feline en wil altijd met haar spelen. Soms nog wat te wild maar beiden hebben er plezier in en dat is zo mooi om te zien.

Om 11.30 heb ik Aimy en Feline alweer in de auto zitten, in ons nieuwe huis wordt een pakket bezorgd. We hebben een nieuwe boxspring maar we kregen er het verkeerde matras bij, die kwamen ze dus omwisselen dus vandaar dat ik even in het nieuwe huis moest zijn. Altijd leuk om daar even te spieken ;).

Als we weer thuis zijn is het lunchtijd! Ik lunch met twee boterhammen met gebakken eitjes en een kop thee. Mmm!.

Aimy eet boterhammen en ook Feline krijgt een boterhammetje met jam (zonder korstjes nog). Ze vindt dit heel erg lekker. Zo leuk om te zien hoeveel plezier ze heeft in eten.

Vervolgens leg ik Aimy en Feline op bed voor een middagdutje en dan doe ik mijn sportkleding aan voor een home workout op zolder. Ik ben dol op de home workouts van het youtube kanaal Popsugar. Ze hebben eindeloos veel workouts die je gratis vanuit huis mee kunt doen en altijd weer uitdagend zijn. In een half uurtje voel je je herboren ;).

Na mijn workout ga ik douchen en doe ik ook even rustig aan tot Feline en Aimy weer wakker zijn. Dan is het tijd voor fruit, maar ik vergat op tijd de foto te maken. Aimy en ik nemen druiven, Feline krijgt een geprakt banaantje.

Ps. Even een last-minute moederdag tip tussendoor die ik als Zenner ambassadrice graag even nog wil delen. Zenner heeft namelijk een te leuke Mommy & Me collectie uitgebracht met hippe haaraccessoires, haarbanden, elastiekjes en de beroemde Anti-klit borstel in Mama en Mini variant, te leuk! Zo kun je twinnen met je dochter. Wie weet leuk om aan je partner te tippen voor jou als moederdagcadeau 😉 (Zie in dit artikel onze foto’s ermee!)

Om 15.00 is Lana uit van school dus gaan we haar ophalen. Vervolgens rijden we door naar een vriendin van mij en haar zoontjes. Wij kletsen bij terwijl de kindjes heerlijk buiten spelen. Goed insmeren met dit warme weer 😉

Lekker buitenspelen met water! De kinderen hebben de grootste lol. Heerlijk om te zien.

Als we thuis komen warm ik pasta op (een restje uit de diepvries) en eet ik pasta met Lana en Aimy. Voor Feline heb ik een hapje gemaakt van wortel en wat pastasaus. Ze eten het allemaal met veel smaak op 🙂 (dat kan weleens anders zijn met een peuter en kleuter haha).

Rond 19.00 is het bedtijd, gaan de meisjes even in de douche, doe ik hun de pyjama aan, tandjes poetsen en dan is het tijd voor de ‘show’, oftewel het voorlezen van het verhaaltje voor het slapengaan. Daarna gaan Lana en Aimy heerlijk slapen.

Feline speelt nog even in de box en rond 20.30 geef ik haar altijd haar pyjamapapje aangemaakt met moedermelk. Dan ga ik met haar naar boven, geef ik nog een korte borstvoeding-sessie waarna ook zij heerlijk in slaap valt. Ik zal binnenkort het voedingsschema van Feline delen op de blog :).

Dan kruip ik op de bank met mijn laptop om deze plog te gaan maken. Als die klaar is kijk ik nog wat Youtube video’s en ga ik ook lekker op tijd (22.00) naar bed. Moe maar voldaan na een heerlijke mamadag.

Dankjewel voor het meekijken met mijn dag, ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

8 gedachten over “KC PLOG: Een zonnig dagje alleen met mijn meisjes”

  1. Wat leuk om te lezen hoe je mamadag was ? Zou je ook wat “recepten”/hapjes van Feline kunnen delen? Ben erg benieuwd wat ze (al) eet? Super leuke meiden? Fijne Hemelvaart!! ?Groetjes

  2. Heerlijk, zo’n mamadag! Leuk om een dagje mee te kijken door deze photo diary 🙂 Wat leuk ook dat jullie regelmatig samen lezen! En de pasta ziet er echt heerlijk uit trouwens 🙂

  3. Gezellig om weer een dagje mee te mogen kijken. Wat was het een lekker weer he. Kan ik altijd zo van genieten. Deuren lekker open, was buiten, kindjes die buiten kunnen spelen (en ik zwart van het zand ophaal van school haha).

  4. Sinds kort volg ik je! Mijn dochtertje heet ook Feline en is bijna 9 maandjes. Leuk om te zien/ lezen wat jouw Feline allemaal eet en doet en stiekem binnen te spieken in jouw leven! Ps helaas bij de mega Etos bij ons om de hoek verkopen ze maar paar dingetjes uit de mommy collecties. Dus helaas geen leuke roze velvet haarband:(

  5. Leuk om te lezen! Ik heb meteen je ontbijtrecept gestolen voor morgen haha! Ik ben erg benieuwd naar het schema van Felice. Ik vraag me trouwens af waarom je een pyjamapapje geeft en daarna ook nog gewoon borstvoeding?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.