KC PLOG: Trouwjurken mee shoppen en eerste BBQ in de tuin!

Ik heb weer een plog voor jullie van wel een hele leuke dag! Zo mocht ik met mijn vriendinnen mee om een trouwjurk te kiezen voor een van hen (zo leuk!!), zette Yannick onze nieuwe loungeset in elkaar in de tuin en hadden we onze allereerste barbecue in onze nieuwe tuin, zo leuk! Kijk je gezellig mee?

Goedemorgen! Ik ben al vroeg uit de veren want ik wordt om 8:15 opgehaald. Mijn meisjes zijn ook altijd vroeg wakker dus we zitten al vroeg aan het ontbijt. Feline eet sinds kort in de ochtend ook al een boterhammetje en als ik haar de kans geef dan eet ze die het liefst zelf, zo schattig! Ik geef het overigens altijd gewoon in kleine hapklare stukjes zonder korst.

Ik vroeg Yannick even om mijn outfit op de foto te zetten en deze gekke foto kwam eruit haha, lekker niet spontaan haha. Het was een enorm warme dag dus ik koos voor een denim rokje en tanktop.

En dit deed ik met mijn haar, mijn make-up is gewoon hetzelfde als elke dag, ik heb de laatste tijd even geen zin in uitgebreide make-up looks 😉

Ik word opgehaald door mijn vriendinnen en een van de moeders is ook mee, heel leuk! We gaan trouwjurken shoppen in Eindhoven, zo leuk en spannend en ik herinner me nog zo goed toen ik zelf op pad mocht voor mijn droomjurk.

Er hangt zoveel moois! Het liefst pas ik ze zelf ook even allemaal haha. Het was zo leuk en wat wordt ze een prachtige aanstaande bruid. Heel leuk om haar hierbij te begeleiden. Ik vond het een geweldige ochtend!

Tussendoor even koffie drinken in de koffiecorner en daarna onze vriendin weer het pashokje insturen haha! Ze heeft uiteindelijk zo’n 6 jurken gepast en de eerste twee waren favoriet. Ze is uiteindelijk ook geslaagd voor haar droomjurk, zo zo mooi!

En dat maakt hongerig dus we lunchen lekker bij La Place op het terras, heerlijk even bijkomen.

Als ik thuiskom zie ik dat Yannick het zwembadje al heeft opgezet voor de meiden en zodra Aimy en Feline uit bed komen is het tijd om te plonsen. Ook krijgen we gezellig visite van vrienden van ons met hun dochtertje van bijna 2 jaar. De meisjes hebben de grootste lol in het zwembadje en in de tuin.

Dan gaat Yannick de loungeset in elkaar zetten die we die week bij Intratuin gekocht hebben. Ik kan niet wachten tot hij staat en ik in de bank kan gaan ploffen.

Tadaa! Ik wil dit hoekje nog gaan aankleden met leuke kussentjes en andere decoratie, maar de bank en tafeltjes staan. Zo blij met deze heerlijke hoek!

Terwijl de meisjes heerlijk buiten spelen en zwemmen, heb ik Feline in de schaduw onder de overkapping gezet met een hoedje op. Dat hoedje staat haar zo schattig hihi.

Dan gaan we alles voor de barbecue voorbereiden en is het tijd voor de allereerste barbecue in ons nieuwe huis, wat heb ik daar naar uitgekeken! Lana heeft er ook al helemaal zin in en Feline kijkt ook al waar haar hapje blijft haha.

Lekkerrrrrr!

Yannick is helemaal in zijn element tijdens het bakken van het vlees. Deze deelde hij in zijn Instagram Stories, volgen jullie hem al via @Sjenkieskitchen? Hij deelt er hele leuke behind the scenes uit zijn leven als papa van drie meisjes, heerlijke recepten en eet inspiratie, een kijkje op zijn werk bij de brandweer en veel humor.

Te lief, hier zit Feline bij Chris, een vriend van ons. Ze kijkt hem zo schattig aan!

Even Feline haar pyjamapapje geven voor het slapen gaan. Ze vindt het ook heerlijk om buiten te zitten.

Als we alle kindjes op bed hebben gelegd is het tijd voor een drankje in de lounge. Zo fijn om nog zo laat buiten te kunnen zitten (liggen haha).

Patrick is ook helemaal zijn zijn sas omdat hij nu ook lekker naar buiten kan en de boel kan ontdekken. Hier ging hij even ‘bij de buren gluren’ haha!

We sluiten deze super gezellige dag af met een spelletjesavond met de nieuwe versie van 30 seconds, zo gezellig! Hapjes en drankjes erbij en de avond is helemaal geslaagd.

Ben jij ook dol op leuke bordspelletjes? Welke is jullie favoriet? Dankjewel dat je weer gezellig meekeek met deze KC plog. Tot de volgende!

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • Tineke
  5 juli 2018

  Wat is Feline al groot aan het worden! Trouwjurken blijft iets magisch! Leuke tuinset hebben jullie trouwens.
  Liefs

 • rachel
  5 juli 2018

  wat een leuke plog weer mop en heerlijk zo jullie eerste bbq!! wij houden niet van spelletjes hier thuis haha, ik heb trouwens nooit van spelletjes gehouden 😉

 • Veronique
  5 juli 2018

  Leuke dag! Heerlijk dit weer 🙂

 • Maris
  5 juli 2018

  Wat een leuke plog weer! Ik verheug me nu al op mijn verhuizing (wss pas volgend voorjaar) dan kan ik ook eindelijk lekker bbq’en! (mag nu niet op het balkon hier).

 • Elisabeth
  5 juli 2018

  Trouwjurken shoppen. I wilde dat ik al zo ver was 🙁 Wat zien de foto’s er gezellig uit. En jullie tuin gaat er steeds leuker uitzien!

 • Liset - Beautydagboek
  6 juli 2018

  Fijn zo’n nieuwe tuinset! Volgens mij ga je daar heel veel plezier van hebben. En wat leuk dat je mee mocht om trouwjurken uit te zoeken.

 • Larissa
  6 juli 2018

  Ik heb van de week zelf een bruidsjurk uitgezocht en ik vroeg mij enorm af hoe het is voor de mensen die mee mogen. Leuk om te lezen dat het voor jou ook net zo bijzonder was. 🙂
  En wat wordt de tuin mooi zeg! Ik haal er stiekem heel wat inspiratie uit voor onze tuin.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.