KC PLOG: Spontane dingen en datenight

Jeej, we zijn er weer met een nieuwe plog. Wat ontzettend gaaf dat deze rubriek, die toch een beetje anders is dan de KC Photodiary die ik jaren gedeeld heb, ook zo ontzettend goed bekeken worden, thanks! Ik deel de foto’s van maandag, mijn werkdag waarop allerlei leuke spontane dingen gebeurde! Lana was namelijk vrij in verband met studiedag, het was geweldig weer dus kijk je gezellig mee hoe dit er in foto’s uit zag?

Good morning! ๐Ÿ™‚ Deze plog begint hier! Ik zat om 8.30 al op mijn kantoor om mijn werkdag heerlijk te beginnen. Yannick was vrij, ik had al lekker op tijd ontbeten dus ik kon al vroeg beginnen om zo in de middag wat brij te nemen, lekker!

Bloggerdeblog! ๐Ÿ™‚ Heerlijk aan het typen voor nieuwe blogs.

Een klein beetje duckface haha! Maar tussendoor moet er natuurlijk ook een lief klein meisje gevoed worden. Heerlijk hoe ze er dan bij zit en me vasthoudt.

En dan is het lunchtijd met deze knappe man en de meisjes.

En deze slechte plogger vergeet haar lunch te fotograferen haha! Dus deze maakte ik toen het op was. Ik lunchte met zo’n pakje dunne mailwafels, twee gebakken eitjes, een halve avocado en wat plakjes gerookte kipfilet, heel lekker!

Na de lunch wil Lana gelijk weer spelen in de tuin waar Yannick en een klusbedrijf volop bezig is om tegels te zetten etc. Het terras is bijna af dus daar kan Lana al fietsen. De rest van de tuin is nog under construction haha.

Lekkere actie foto haha! Maar hier sta ik samen met Feline in mijn arm en Aimy bij de deur achter het gordijn even naar buiten te kijken naar Lana die heerlijk aan het fietsen is.

Na de lunch sprint ik naar boven voor mijn home workout van een half uurtje ๐Ÿ™‚

Daarna spring ik de douche in, doe ik mijn make-up opnieuw, was ik mijn haren en maak ik me klaar want Yannick en ik hebben die avond nog spontaan een datenight. Leuk vooruitzicht! Maar eerst nog even aan het werk ๐Ÿ™‚

Na werktijd is het om 15.00 tijd voor koffie, een koekje voor mij en de oudste meisjes en geef ik Feline een geprakt banaantje als fruithapje. Dat vindt ze heerlijk!

Spontane plannetjes zijn het leukst! Het is zo mooi weer dat we besluiten om naar Kaatsheuvel te gaan om te spelen bij Het Genieten. Dit is een hele leuke speeltuin bij een camping waar je kunt gaan spelen, op het terras wat kunt drinken en eten en de meisjes vinden het daar geweldig. Hier zie je Yannick met Lana en Aimy op de grote schommel.

‘Nana, ik kom er aan! Ook op de wip!’ aldus Aimy ๐Ÿ˜‰

Heerlijk genieten! Dit is een hele leuke draaimolen waarop ze zelf kunnen fietsen, de meisjes hebben de grootste lol, ik heb ondertussen Feline in mijn armen en die kraait mee van het lachen, zo lief.

En daarna voed ik Feline op de schommel en gaan we vervolgens heerlijk schommelen. Hoe schattig is ze in dit pakje?! Echt om op te vreten.

Ik kan het wel hebben zo, in het zonnetje op de schommel met mijn baby’tje ๐Ÿ™‚

Eenmaal thuis ga ik koken en dat is lekker makkelijk want we hebben deze week weer Hello Fresh. Ik maakte deze Thaise Noodle soep met kokos, wortel, kippendijen, citroengras en nog meer lekkers. Smullen was dit!

En Feline geef ik dit spinazie hapje met wortels. Ze eet het met veel plezier op.

Die avond komt mijn schoonmoeder in huis en hebben wij een datenight, zin in!

We gaan lekker borrelen bij Grill-ig in Tilburg Mjamm! Daar zijn wij goed in haha.

Ik in mijn element haha! We hebben een heerlijke avond samen, fijn er even uit zonder de kindjes, even niet papa en mama zijn maar gewoon man en vrouw, goede gesprekken, een goed glaasje wijn en lekkere hapjes, daar kunnen wij enorm van genieten. En daarmee sluit ik deze plog voor deze week af. Super dankjewel dat je weer hebt meegekeken!

Plannen jij en je partner ook regelmatig datenights in samen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meldย je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

ย 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

5 reacties

 • rachel
  14 juni 2018

  Wat een gezellige plog weer meis ๐Ÿ˜€ en date night is altijd goed ๐Ÿ˜€ hier gewoon geen tijd voor en als er tijd voor is dan lig ik wel weer in de kreukels dus ja hahah, wij plannen echt iets in van joh schat zaterdag of zondag wil je even een paar uur voor mij zelf hebben en dat gaat tot nu toe goed en dan genieten we er ook lekker van.

 • Leonie van Mil
  14 juni 2018

  Goed dat jullie de tijd nemen voor datenights. Wij doen dat echt te weinig. Hopelijk snel weer. Binnenkort wel een concert op de planning staan. Dus hopelijk komen we snel in een flow.

 • Maris
  14 juni 2018

  Leuke plog weer! En zo leuk hoe jullie altijd zoveel samen met de meiden erop uit gaan! En ook heerlijk dat jullie weer even een datenight hadden samen.

 • Elisabeth
  15 juni 2018

  Leuke plog!

 • Ilonka
  20 juni 2018

  Wat een leuk gezin heb je! En knap dat je alles zo in balans houdt door die date nights. Heel belangrijk om tijd voor jezelf en je partner te nemen.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.