Ik heb gezellig ook deze donderdag weer een plog voor jullie! De plog fotografeerde ik afgelopen zondag, op Moederdag maar naast moederdag was het ook gewoon een belangrijke dag om flink aan de bak te gaan met inpakken voor de verhuizing die een paar dagen daarna op dinsdag plaats zou gaan vinden. Hoe ik verrast werd met Moederdag en hoe deze dag er verder uitziet deel ik in deze plog, kijk je mee?

Morning! Yannick kwam terug van zijn dienst en verraste mij vervolgens samen met Lana en Aimy met een heerlijk uitgebreid Moederdag ontbijtje op bed, hoe heerlijk! Echte verwennerij.Eigenlijk te gezellig om zo met het hele gezin op bed te ontbijten, zouden we vaker moeten doen ;). Handig trouwens die verhuisdozen, zijn ideaal als nachtkastje haha.

Feline kreeg ook een Moederdag ontbijtje op bed 😉

Nu alles al in verhuisdozen zit, leef ik even camping style uit een toilettasje. Eigenlijk vet handig om gewoon alle daily essentials zo in een tasje te hebben. Je hoeft niet te zoeken of na te denken, alles zit erin :).

Ik doe de verhuis outfit aan 😉 en mijn haar in een makkelijke hoge knot. En ik doe mijn Moederdag cadeautje gelijk vol trots om, de ketting die Lana voor me heeft gemaakt. Zelfgemaakte cadeautjes zijn de leukste!

Liefde!

Na het ontbijt gaan we knutselen, natuurlijk ook wat moois maken voor oma voor Moederdag. En Aimy is weg van Lana’s nieuwe speelgoedje dat ze gekregen had van Vtech.

En toen ging de bel! Een Moederdag cadeau van Maxi-Cosi! Een hele mooie ballon en een doosje bonbons, lekker en zeer attent!

Daarna gaan we naar mijn ouders toe en mijn moeder verwennen voor Moederdag. Mooie mama heb ik he! 🙂

We laten de meisjes bij mijn ouders en dan gaan wij hard aan de bak om in te pakken. De keuken stond op de to-do lijst. Omdat we in het nieuwe huis de keuken al hebben staan konden we gelijk de spullen al gaan inruimen daar. Eerst dus de keuken in ons oude huis leeghalen en inpakken.

 

Tussendoor lunchen en beseffen dat ik een slechte plogger ben haha. Dit waren twee bruine broodjes ham/kaas. Wel heel erg lekker.

Voor Yannick had ik nog een leftover van wat ik de dag ervoor had gekookt: Rijst met hete boontjes (mijn recept met pindakaas).

Ook ga ik de diepvries leegmaken. En mijn royale voorraad gekolfde moedermelk oververhuizen. Dat is een kwetsbaar klusje, er mag natuurlijk niets mee gebeuren. Ook heb ik een heel datum systeem (aan de onderkant) dus ook dat moet allemaal kloppen. Benieuwd hoe ik zo’n enorme voorraad moedermelk opbouwen heb volbracht? Klik!

Dan laden we alles wat past de auto in en gaan we naar het nieuwe huis.

Uitpakken en inruimen, dat is een leuker klusje. Zo leuk om al lekker in mijn nieuwe keuken te rommelen. Ik kan niet wachten om er heerlijk te gaan koken, te borrelen aan het barretje en de kindjes in de gaten te houden terwijl ik het eten maak.

Vervolgens komt mijn vader ook helpen om alles af te plakken omdat de dag erna de schilders weer komen om de keuken en woonkamer te schilderen. Zo fijn die hulp!

Dit heeft helemaal niets met verhuizen te maken en die dag maar vind ik te leuk om toch nog te delen tussendoor, stiekem kan ik ook echt niet wachten tot we in ons nieuwe huis heerlijk kunnen barbecuen en buiten spelen met de kindjes. Ben je van plan om een gezellige kidsproof barbecue te plannen? Deze Play&Fun Barbecue set van BABY born zal door je kindje(s) erg gewaardeerd worden! Deze 14-delige set met een leuk zomerjurkje voor de pop, de ‘echt’ werkende barbecue (met licht en geluid!), bordjes, limonadeflesjes, rietjes, een spatel om het vlees mee te pakken, en eten voor op de barbecue, kunnen de kindjes losgaan en hun eigen barbecue feestje vieren 😉 Mijn meisjes hebben er met vriendjes enorm veel plezier van gehad terwijl wij even onze handen vrij hadden 😉

#Samenwerking

Rond 17.00 komen we met lege verhuisdozen weer terug in ons oude huis. Ik nog met diezelfde verhuisoutfit aan en mama-knot in mijn haar. We zouden namelijk bij mijn ouders gaan eten… zegt Yannick ineens, schat, kleed je om, ik heb een verrassing voor je, zorg dat je over een klein uurtje klaarstaat. Lichte paniek in mijn hoofd, mijn haar moest bijvoorbeeld echt gewassen worden en ik zag er niet uit, ook had ik mijn mooie outfit al wel ingepakt haha. Enfin, ik kwam bij en toen besefte ik me weer dat het geen grapje is maar een super lieve verrassing dus ik sprinte de douche in, trok een leuke outfit uit een verhuisdoos en maakte me klaar. Onze oppas was inmiddels gearriveerd (had hij ook allemaal lief geregeld) en ik ging mee! Wat bof ik met mijn lieve man!

Lief en lekker! Sushi diner! Wat ben ik dol op sushi en wat is dat een welkome verrassing tijdens deze drukke dagen. Heerlijk genieten samen.

<3 Liefde!

Jup, pretbek op je beeldscherm haha! Ik in mijn natuurlijke habitat haha! Food, wine en liefde 😉

Het was genieten! Onderweg naar huis om de oppas af te lossen en weer te slapen tussen de verhuisdozen, in de volgende plog volgende week zijn we verhuisd, en in die vlog overigens ook, jeej! Kijk je dan weer mee?

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

4 gedachten over “KC PLOG: Inpakken, verhuizen en verrassing!”

  1. meid wat een gekkehuis he hahah maar jullie zijn over!!!! Top!! en super van je dat je je mannetje mee nam uit eten, heeft hij verdiend en jij ook!! <3

  2. Leuk deze plog! Ik ben ook aan het sparen om te gaan verhuizen naar een (duurder/ groter) huis, dus dit geeft weer even een extra motivatie! En super lief van Yannick!

  3. Wat heerlijk moet het zijn om nu in jullie nieuwe huis te zitten. Voorlopig zal je nog tussen de verhuisdozen zitten, maar aan deze ellende komt ook een eind en dan is het alleen nog maar genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.