KC PLOG: Een dagje mee op pad en Diabetes problemen

Ik heb vandaag gezellig weer een plog voor jullie! Ik had afgelopen vrijdag een hele leuke dag en besloot deze vast te leggen in foto’s. De wekker ging al vroeg, om 6.00 want ik sprak om 7.30 bij mijn ouders af om de meisjes te brengen zodat ik de trein van 8.07 zou halen. Met drie kids een challenge, want Yannick was om 05.00 vertrokken naar werk, maar missie volbracht. Kijk je mee hoe deze leuke dag eruit zag?

De wekker ging 6.00, en Feline had die nacht om 3.00 een nachtvoeding maar ook om 5.00 toen Yannick uit bed ging voor zijn 24-uurs dienst. Nadat ik Feline om 5.00 gevoed had besloot ik toch alvast te kolven en ik kreeg er nog best een hoop melk uit. Om 6.00 stapte ik uit bed om eerst mezelf klaar te maken. Een voornemen dat ik echt wil nastreven omdat dit een stuk praktischer is dan je opmaken met een kleuter en peuter rond je make-up tafel haha.

Voila, Make-up en haar is er klaar voor ๐Ÿ˜‰

Ik verschoon en kleed Feline om en dan wordt Lana wakker die ik ook klaarmaak. Aimy die slaapt het liefst uit, maar die moest ik helaas ook wakker maken. Dat vind ik niet zo fijn aan vroeg weg moeten, dat je ze dan voor je gevoel echt uit hun fijne slaap moet halen.

We zitten om 06:50 allemaal aan het ontbijt, top! ย Ik eet natuurlijk mijn vaste ontbijtje ๐Ÿ˜‰ en dit keer ontbijten de meiden met boterhammen met pindakaas. We zijn de familie pindakaas hoor ๐Ÿ˜‰

Ik breng de meisjes weg en mijn vader brengt mij samen met Lana naar het station waarnaar hij vervolgens Lana naar school brengt. Ik zit netjes om 08.07 in de trein, jee! Ik besluit een boek te lezen (aanrader dit boek: Nooit meer te druk van Tony Crabbe) en merk hoe fijn ik het vind om weer te lezen, daar wil ik meer tijd voor maken (zeg ik altijd!). In de trein drink ik mijn tweede kopje koffie.

Aangekomen in een vroeg en zonnig Amsterdam, heerlijk om hier in alle vroegte te lopen en te zien hoe iedereen zijn of haar dag start.

Ik ga naar het event van Mooi Pr (een PR bureau) en als eerst volg ik een styling masterclass van Danie Bles. Erg inspirerend, op styling en fashion gebied heb ik nog veel te leren. Super interessant om van Danie tips te krijgen.

Na de masterclass ga ik even kolven, het is dan 11.00 dus het is weer tijd ๐Ÿ˜‰

Deze gezonde granola’s van het merk ‘My Granolo’ zien er geweldig uit dus ik proef een schaaltje. Het is opgericht door een vrouw die net als ik ook diabetes type 1 heeft en die antwoord zocht op een middenweg tussen cruesli en muesli. Deze is echt heerlijk en bevat enkel natuurlijke zoetstoffen.

Ook grijp ik een gezond hapje in deze hoek. Ik ga voor een falafelballetje met bietenmousse. Erg lekker! Het gaat momenteel wat minder met mijn diabetes (ik wil bijna zeggen, what’s new helaas) maar daarom mijd ik geraffineerde suikers momenteel om dit onder controle te krijgen. Dit soort hapjes zijn dus heel welkom.

Vervolgens laat ik een manicure doen OPI en ik ga voor een mintgroene/lichtblauwe kleur. Erg mooi.

Bij Nars krijg ik een mini make-up touch up en test ze bij mij de Orgasm blush stick. Ik ben dol op de orgasm blush (klinkt zo fout dit) dus ik was ook benieuwd hoe de stick bevalt. I like it!

Hoe zoet en leuk ziet dit beautyhoekje van L’Occitane eruit Love it!

Met een royale goodiebag (wow wat ben ik verwend!) ga ik weer terug richting het station en ik besluit te lopen omdat het zo heerlijk weer is. Hier kun je goed de kleur van mijn nagels zien.

Ik lunch vervolgens met deze salade van de Ah to go. Een salade met kip, quinoa, kikkererwten, wortel en nog meer lekkers. Om de suikers te mijden neem ik maar een mini beetje dressing. Wat een heerlijke lunch, een inspiratie om zelf eens klaar te maken! ย Ik neem vervolgens de trein waarin ik verder lees in mijn boek, jeej! Mijn vader haalt me op bij het station en ik kolf in de auto. Dat was zeer nodig haha!

Dan ben ik bij mijn ouders waar ik mijn meisjes weer zie. Na zo’n dag heb ik ze altijd extra gemist, veel knuffels doen we om dat in te halen ๐Ÿ˜‰ Ook voed ik Feline weer.

We mogen daar gezellig mee eten en we eten daar een van mijn favo maaltijden: Gewoon lekker Hollandse pot met een gehaktbal, spinazie, aardappeltjes met jus en witte bonen in tomatensaus. Heerlijk! Na het eten neem ik de meisjes weer mee naar huis en leg ik Aimy en Lana rond 19.00 in bed. Feline geef ik nog een voeding.

Daarna besluit ik nog even een korte home workout te doen. Zo’n 30 minuutjes krachttraining op een rustig tempo, heerlijk even mijn hoofd leegmaken. Daarna ga ik douchen en doe ik mijn pyjama aan.

Rond 20.30 geef ik Feline haar avondpapje (doen we sinds deze week en dat bevalt heel goed), drink ik een kop thee met wat druiven en realiseer ik me dat mijn bloedsuikers niet gaan zoals ik ze zou wensen. Het lastige aan diabetes type 1 is dat je nooit weet wat de veroorzaker van zo’n ontregeling is. Het kan de verhuisstress zijn, het kan een hormonale verandering in mijn lichaam zijn, een virus dat stiekem op de loer ligt. Het kan vermoeidheid zijn of iets in mijn voeding wat niet goed valt. Je weet eigenlijk nooit wat de oorzaak is en het is elke keer weer zoeken naar een balans die ver te zoeken is. Ik kan me er soms enorm om frustreren maar ik weet ook dat stress en frustratie ook juist voor die disbalans zorgt. Lekker handig hoor ๐Ÿ˜‰

Ik doe vervolgens Feline in haar bedje en ga dan deze plog afmaken. In pyjama op bed, dat is toch wel het heerlijke aan voor jezelf werken hoor ๐Ÿ™‚ Als deze af is kruip ik om 22.00 al mijn bedje in, het is een mooie en fijne dag geweest.

Leuk dat je met me meekeek! Ik ben benieuwd wat jullie van deze plog vonden, laat je reactie hieronder achter of als reactie op social media.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meldย je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

ย 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

11 reacties

 • Chantal van baarlen
  9 april 2018

  Wat een leuke dag ik hou persoonlijk meer van foto’s omdat ik anders mijn man wakker maak die nog lekker ligt te slapen.
  Mooie dag
  Gr Chantal

 • Sab
  9 april 2018

  Wat een gezellige plog. Erg leuk om te lezen!!

 • Manouk
  9 april 2018

  Ik vond de plog erg leuk, gezellig dat we een dagje met je mee mochten kijken. Ik hoop dat het niet eten van geraffineerde suikers je snel beter laten voelen. Ik wil (wel pas na mijn bevalling haha) mijn eetpatroon compleet omgooien en dit soort dingen ook zo veel mogelijk gaan vermijden. Alleen bij mij is het wel om weer op een fijn gewicht te komen en gezonder te leven.

 • rachel
  9 april 2018

  wat leuk om te zien mop en je flikt het toch maar ff zo smorgens op tijd met 3 kids ๐Ÿ˜€ je word daar steeds handiger in ๐Ÿ˜‰ en balen van je suiker meis take care <3

 • Patricia
  9 april 2018

  Hoi Kelly superleuk om mee te kijken hoe je het allemaal doet met 3 kids! Knap hoor! Ik heb ook 3 kids maar dat zijn inmiddels tieners? 13, 15 en 17! Echt heel leuke leeftijden ook! Ik heb ook heel lang borstvoeding gegeven ! Goed van je, zeker icm werk etc ! Is de spruw over?! Succes met verhuizen en met je suikers echt lastig lijkt me !! Groetjes!

 • Vanessa
  9 april 2018

  Leuke plog! Wat fijn dat je een manicure en make-up touch up kreeg. Een mooi gevulde goodiebag ook. Ik vind het iedere keer knap om te zien hoe je er in slaagt om je drie meiden klaar te maken ‘s ochtends.

 • Bente
  9 april 2018

  Balen dat het weer even wat minder gaat met je diabetes. Hopelijk heb je het snel weer onder controle!

  Leuk, zo’n plog! En ziet er uit als een tof evenement ๐Ÿ™‚

 • Marloes
  9 april 2018

  Wat een leuke plog weer. Druk dagje zo en balen dat het momenteel wat minder gaat met de suikers. Hopelijk snel weer wat beter!

 • Anke
  9 april 2018

  Heel leuk om een dagje met je mee te kijken! Ik heb veel respect voor hoe je alles doet, zeker wanneer je gezondheid niet optimaal is… lastig lijkt me dat omdat je de oorzaak niet gemakkelijk kunt achterhalen. Sterkte daarmee!

 • Inge
  9 april 2018

  Heerlijke plog weer!

 • Sam - Diabeetopreis.nl
  10 april 2018

  Leuk om te lezen!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.