KC Photodiary: Lieve zusjes, lekker eten en meetings

kcdiary

Het is weer tijd om terug te kijken in afgelopen week met de wekelijkse photodiary. Een heerlijke week met mooie zonnige dagen, leuke activiteiten, meetings, wedding preps en meer. Kijk je mee?

Vorige photodiary zag je dat er een fotograaf voor NRC langskwam voor foto’s voor een interview, was dit donderdag voor het plaatselijke dagblad. Super leuk natuurlijk!

En Lana wilde natuurlijk gelijk haar Frozen jurk aan toen ze die zag, deze heb ik via Aliexpress besteld en is een van de beste aankopen, aldus Lana haha.

Donderdag mocht ik een bezoekje brengen aan de pindakaasfabriek en dat vond ik super gaaf! (ik ben een groot pindakaas-liefhebber!). Hier zien jullie binnenkort een aparte vlog van.

In de avond (om 18.00) besloten we nog even naar de Efteling te gaan om daar een ijsje te eten en te genieten van het avondzonnetje. Als je een abonnement hebt dan kan dat 😉

Deze twee <3

Ik maakte een ijskoffie en dat was best wel lekker (niet zo lekker als van Starbucks haha)

Met dit mooie weer zijn we natuurlijk lekker veel buiten met de meisjes. Picknicken in de tuin, spelen met de watertafel, stoepkrijten etc.

Aimy groeit zo hard, dat is natuurlijk heel fijn, maar soms vind ik het te snel gaan haha. Het lijkt bij de tweede nog veel sneller te gaan als bij een eerste kind. Herkenbaar voor andere mama’s?

Mijn schoonvader was dit weekend jarig dus daar gingen we ook gezellig naar toe. Lana in haar nieuwe mooie jurk die we kregen van Jessica (van haar dochtertje geweest). Hier is ze heerlijk aan het spelen, zo leuk om naar te kijken.

We lunchten daar lekker mee.

In de avond hadden we vrienden (met hun 2 zoontjes) uitgenodigd om te komen gourmetten. Lekker buiten, wat ideaal is want dan heb je niet nog dagenlang zo’n gourmetgeur in huis haha).

<3

Lana met haar vriendje aan tafel, lekker mee smikkelen.

Yannick had zondag een hele lange dienst (24 uur), het was heel slecht weer dus ik bleef lekker binnen met de meiden. Als lunch bakte ik pannenkoeken, waarom ook niet 😉

Mijn vriendin Thirza kwam gezellig op bezoek en natuurlijk ook knuffelen met Lana en Aimy.

Het was wel sloffen-weer dus we konden de uggs voor Aimy aandoen, zo schattig.

Chillen op bed met dit lieve meisje. (Ps. check de tekst op haar shirt haha, lekker toepasselijk)

Maandag gingen wij met vrienden (dezelfde van de gourmet) naar de Efteling toe. De kindjes vonden het ook helemaal leuk. We keken hier naar de Raveleijn show. Hier zie je Aimy bij Yannick en hun jongste zoontje bij zijn mama. Lief he! Dit worden vast ook vriendje/vriendinnetje later 😉

We sloten deze gezellige dag af voor het diner bij Raveleijn, echt een aanrader want er is veel entertainment aanwezig voor de kinderen. Ze mogen zelf hun bordje in de keuken halen etc. Erg leuk! Dit was ons voorgerecht, heerlijke tapas.

De kinderen mochten als toetje zelf hun ijsje laten scheppen en versieren met snoepjes.

Gisteren was ik de hele dag in Amsterdam voor afspraken, gezellig samen met Marjon (uit Maastricht!).

Tussendoor lekker lunchen bij Wagamama. Daar hebben ze zoveel lekkers!

Zo druk in de weer dat ik vergat foto’s te maken maar deze mooie bloemen kwam ik tegen terwijl we op een afspraak wachtten.

En we sloten de dag gezellig af bij van Dam, en ik nam lekker een glaasje bubbels. Het leven moet je vieren 😉

En dit was mijn gerechtje, een heerlijke Thaise salade met ossenstaartpuntjes en frietjes erbij, mmm!

Yannick was gisteren vrij, het was fantastisch lekker weer, dus het zwembadje werd weer opgezet waar de meisjes heerlijk in konden afkoelen en spetteren, Super leuk!

Heerlijk pakketje (in tof koffertje!) van Garnier ontvangen met de reinigingslijn. De micellaire water van Garnier gebruik ik al een hele tijd met veel plezier dus ik ben ook benieuwd naar de andere producten. (vooral ook het Pure Active 3in1 product, dat is namelijk een scrub, reiniger en masker in een!).

As we speak, trouwt vrijdag een van mijn beste vriendinnetjes en daarvoor moest ik nog op jacht voor een outfit. Bij mijn favo shop Wear for Love mocht ik een outfitje komen uitzoeken. Via social media vroeg ik al om jullie advies, en een van deze looks is het geworden. Blij mee!

En dat shoppen deed ik samen met vriendinnetje Kimberly! Daarna nog even gezellig een drankje gedaan op het terras.

En na het avondeten lekker even naar buiten geweest met Lana om te spelen bij een speeltuintje.

Dit was de Photodiary voor deze week, morgen heb ik de bruiloft van een heel goed vriendinnetje van mij (waar ik de bruidsvisagie voor mag doen!) dus daar heb ik enorm veel zin in, het weer is prachtig aangegeven dus dat is echt geluk. Wat zijn jullie plannen voor dit weekend? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

31 reacties

 • Elisabeth
  25 augustus 2016

  Wat n mooie frozenjurk! En wat een mooi waterparkje hebben jullie zeg. Wij hebbem daar n kleine versie van.
  Elisabeth onlangs geplaatst…5 hulpmiddelen bij borstvoeding waar ik écht niet zonder konMy Profile

 • Femke
  25 augustus 2016

  Wat een heerlijke week heb je weer achter de rug. Fijn dat het zulk lekker weer is hè! Ik ga van het weekend naar het strand (als het weer tenminste goed blijft) en naar mijn tweelingbroer, want die gaat bekendmaken met zo’n taart wat voor geslacht hun kindje krijgt :-).
  Femke onlangs geplaatst…30 dingen die ik wil doen voor mijn 30eMy Profile

 • Carlijn
  25 augustus 2016

  Het geheim voor een goede ijskoffie is een dikke schep roomijs toevoegen in de blender. Lekker gezond haha. Wat een heerlijke week weer. Supertof dat je naar de pindakaasfabriek mocht. Dat is nog eens een unieke meeting.
  Carlijn onlangs geplaatst…Estée Lauder Genuine Glow Priming Moisture Eye Balm en Blushing Creme for Lips and CheeksMy Profile

 • Ellen
  25 augustus 2016

  Heerlijk ‘s avonds nog een ijsje kunnen eten bij de Efteling. Leuk zwembadje hebben jullie. Ideaal weer nu voor zwembadjes ?
  Ellen onlangs geplaatst…Fabulous Books: Katie Fforde – Met de Franse slagMy Profile

 • Nicole
  25 augustus 2016

  Wat een heerlijk weer is het he! Ik ben afgelopen weekend naar Scheveningen geweest met m’n man en dit weekend heb ik een zwangerschapsshoot met Monique en haar dochtertje ??
  Nicole onlangs geplaatst…Nieuw binnen | Beauty en FashionMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  25 augustus 2016

  Wat een leuke week had je Kelly! Bij een tweede kindje gaat het nog veel sneller, razendsnel helaas…. wat heerlijk zo’n Efteling abonnement en dat je daar gewoon onbeperkt naartoe kunt gaan en ook voor een uurtje. Leuk dat je weer afspraken had. Ik ben erg benieuwd naar je interview. Weet jij al wanneer je in de NRC komt? En dan ook nog in het plaatselijke dagblad. Je wordt nog een beroemdheid Kelly ☺ Heel veel plezier morgen op de bruiloft! Het wordt prachtig weer. Wel behoorlijk warm, maar goed dat je een zomers jurkje hebt uitgekozen. Welke is het eigenlijk geworden?
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Een dekentje over een kinderwagen kan levensgevaarlijk zijnMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  25 augustus 2016

  Ik ga dit weekend trouwens naar de camping. Zin in!!!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Een dekentje over een kinderwagen kan levensgevaarlijk zijnMy Profile

 • Sanne Marlijn
  25 augustus 2016

  Ik ben ook zo dol op pindakaas, heerlijk! Het liefst die van Calvé, die smaakt gewoon het lekkerst. Ik heb ook wel eens een poging gedaan om hier zelf thuis ijskoffie te maken, maar die haalt het inderdaad niet bij die van Starbucks. Maar met dit warme weer heb ik gewoon minder zin in hete koffie, dan gaat mijn voorkeur uit naar iets kouds. Ik moet ook maar eens met James naar de Efteling gaan.

 • Nicole
  25 augustus 2016

  Wat een leuke en drukke week weer! Dat zwembadje is tof trouwens !
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #4 – 16,2 weken zwangerMy Profile

 • Dita
  25 augustus 2016

  Dat zwembadje van jullie, super leuk!
  Dita onlangs geplaatst…Collage – Badkamer inspiratieMy Profile

 • Annemijn
  25 augustus 2016

  Wat een heerlijk weer om zulke dingen te doen. Lijkt me heel leuk om s’avonds naar de efteling te kunnen!
  Annemijn onlangs geplaatst…Review: Essence nagellak #73 More than a feelingMy Profile

 • Ilse
  25 augustus 2016

  Dat bezoek aan die pindakaasfabriek leek me wel leuk! En ik ben nu wel benieuwd wel jurkje je uiteindelijk gekozen hebt. 🙂
  Ilse onlangs geplaatst…5 tips om het koel te houden in huisMy Profile

 • Danella
  25 augustus 2016

  Ziet er weer uit als een leuke week!
  Danella onlangs geplaatst…Reactie op Toetjestest: 3x Danio-kwark door LaraMy Profile

 • Saskia
  25 augustus 2016

  Ik vind alle vier de outfits fantastisch! Vooral de rokken zijn tof. Heel erg veel plezier vandaag met de bruiloft!
  Saskia onlangs geplaatst…Buitenspeeltip: Little Tikes Watertafel PiratenbootMy Profile

 • Vanessa
  25 augustus 2016

  Wat een leuke en gezellige week weer! Het lijkt me echt fijn om een abonnement op de Efteling te hebben en er naartoe te kunnen wanneer je daar zin in hebt 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…De tuintrend van nu: schaduwdoekMy Profile

 • Monique
  25 augustus 2016

  Wat een heerlijke zonnige foto’s weer. Ik kan me trouwens helemaal voorstellen dat het bij een tweede kindje veel sneller gaat. Dat merk ik nu al in de zwangerschap! Veel plezier op de bruiloft! Ben benieuwd welke outfit het is geworden 🙂
  Monique onlangs geplaatst…New in | Z8 NewbornMy Profile

 • Lilian
  25 augustus 2016

  Wat een gezelligheid allemaal, leukk. Dat Jurkje van Lana is echt super schattig!?
  Lilian onlangs geplaatst…Miskopen: babyuitzetMy Profile

 • MetMirjam
  25 augustus 2016

  Leuk zwembad! Wij hebben ook zo’n soort speelzwembad voor onze kleine meid. Veel plezier morgen, ik ben benieuwd welke outfit je hebt gekozen.
  MetMirjam onlangs geplaatst…Mijn 5 favoriete zomerse saladesMy Profile

 • Leonie
  25 augustus 2016

  Wat een hoop foto’s weer.. En wauw, wat n mooie outfits.. Kben benieuwd welke je hebt gekozen.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Mamaupdate – #1My Profile

 • Nicole
  25 augustus 2016

  Leuk om te zien weer 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…10 kg afvallen – update #2!My Profile

 • Lifesabout
  25 augustus 2016

  Die scrub van Garnier is echt heel erg fijn, hier een groot fan! En wat ideaal een abonnement van de Efteling!
  Lifesabout onlangs geplaatst…De zevende update van het Killerbody dieet. De puntjes op de i.My Profile

 • Janske
  25 augustus 2016

  Heerlijk weekje weer…fijn hoor zo’n Efteling abonnement! lijkt me zooo fijn!
  Janske onlangs geplaatst…Bang voor mijn tweede bevalling?My Profile

 • Fenna
  25 augustus 2016

  Ik ga toch eens nadenken over een efteling abonnement volgend jaar. Lijkt me zo leuk om heen te gaan met ons kleine meisje dan 😀
  Hmm pindakaas, ik kijk uit naar de vlog!
  Fenna onlangs geplaatst…Haarbescherming in de zonMy Profile

 • karlien
  25 augustus 2016

  Heerlijk om zo in de avond nog even naar de efteling te gaan! Ik ga in de avond ook vaak nog even met de kids naar buiten, of t strandje hier in de buurt of naar het stadje voor een ijsje voor de kids.
  karlien onlangs geplaatst…Camping IJmuiden, dag 3 en 4 in beeldMy Profile

 • rachel
  25 augustus 2016

  leuke week weer 😀 en ja bij het tweede kindje gaat alles idd sneller hihih had ik hier ook last van
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 21 augustus ’16My Profile

 • Jodi - liefthuis
  25 augustus 2016

  Lekker weekje hoor met dat mooie weer. Ik twijfel ook heel erg een avonnement op. De Efteling te nemen. Onze apruit is net 1 dus kan nog even gratis mee. Hebben jullie beiden een abonnement? En haal je het er ook echt uit als je er allebei 1 hebt?
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…AND WE ARE BACK….My Profile

 • Yvonne
  25 augustus 2016

  Leuke foto’s! Ik ben benieuwd welke outfit het uiteindelijk is geworden voor de bruiloft. Fijne dag in ieder geval morgen 🙂

  Ik ga dit weekend nog even heerlijk genieten van het mooie weer, en dan begin ik maandag bij mijn nieuwe baan. Zulke dingen vind ik altijd ontzettend spannend, hopelijk ben ik er deze dagen niet teveel mee bezig in m’n hoofd.

 • Nadia
  27 augustus 2016

  Wat een leuke foto’s weer! Leuk inderdaad, dat je vlakbij de Efteling woont en een abonnement hebt, en dat je er dan ‘s avonds nog even heen gaat!

 • Jessica
  28 augustus 2016

  Die rozen zijn echt prachtig!
  Jessica onlangs geplaatst…10x tips voor een huwelijkscadeauMy Profile

 • Daniëlle
  29 augustus 2016

  Ik ben benieuwd welke outfit het is geworden! Ze staan jou allemaal prachtig.
  Daniëlle onlangs geplaatst…Geitenkaaskroketjes met pancettaMy Profile

 • naam
  5 september 2016

  Kun je lana nooit laten zien en AIMY

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.