KC Photodiary: Yannick verrassen nachtje weg en Moederdag!

1

Wat een fijne week heb ik achter de rug. Tijd om erop terug te kijken en de foto’s erbij te pakken. Afgelopen vrijdag had ik de opening van de Noppies Brandstore in Rotterdam, verraste ik Yannick met een luxe nachtje weg, vierden we Moederdag en had ik veel leuke werkzaamheden op de planning staan. Kijk je gezellig mee?

IMG_4182

Ik werd zomaar door mijn lieve man verrast met een bosje bloemen, wat een mooie kleuren bij elkaar. Zo lief en attent van hem, ik bof maar!

IMG_4203

Ik had eens zin in wat anders als ontbijt dus maakte ik wentelteefjes met kaneel en de ene belegde ik met pindakaas en banaan (goddelijke combi) en de andere met jam. Mmm!

noppies1

Vrijdag was ik aanwezig bij de winkelopening van de Noppies Brandstore in Rotterdam waar ik twee zwangere volgers mocht verrassen met een zwangerschapsoutfit make-over. Ik ben ambassadrice voor Noppies dit jaar en daar ben ik zo blij mee. Ik ben dol op dit mooie zwangerschapsmerk (en de mooie baby- en kinderkleding!). Meer over deze feestelijke opening deel ik binnenkort in een plog.

noppies7

Alcoholvrije champagne werd er geserveerd, zo lekker!

IMG_4256

Die avond verraste ik Yannick eerst met een lekker etentje bij een Indiaas restaurant. Hier aten we vaker aan het begin van onze relatie maar we hadden het al weer een hele tijd niet op. We zijn dol op lekkere Indiase curry’s.

IMG_4251

IMG_4254

Zo lekker!

IMG_4287

Daarna mocht ik Yannick verrassen met een Giftforyou voucher voor een luxe VIP overnachting bij dit luxe vijf-sterren hotel in Den Haag. Wat ziet het er alleen al prachtig uit van buiten!

IMG_4266

We hadden een luxe topsuite kamer met een ruime badkamer (met bad!). Deze overnachting is ons aangeboden door Giftforyou en beviel ons enorm goed! Heerlijk zo’n nachtje weg even alle tijd voor elkaar zonder de kindjes.

IMG_4273

Mijn Medela Freestyle kolf mocht niet ontbreken nu ik een nachtje weg was. De kindjes sliepen bij mijn ouders dus vandaar dat ik kolfde om mijn melkproductie op gang te houden. Gelukkig is kolven in 10 minuutjes gepiept.

IMG_4290

En toen werden we verwend met een heerlijk hotel ontbijtje. Wat ben ik daar dol op. Pannenkoekjes, lekkere broodjes, croissants, luxe beleg. Ik kan dit elke dag wel op haha. Zijn jullie ook zo dol op hotelontbijtjes?

IMG_4291

Om ons nachtje weg nog completer te maken, bezochten we ook de Spa van het hotel waar we er zelf nog wat heerlijke behandelingen bij boekte. Deze no-make-up selfie in badjas nam ik vooraf haha. Ik liet o.a een uitgebreide gezichtsbehandeling doen, mijn wenkbrauwen en wimpers verven en ik liet mijn nagels lakken met gel-lak. En Yannick ging voor de lichaamsmassage van een uur, genieten!

IMG_4300

Het resultaat van mijn gellak. Een mooie taupe kleur van OPI.

IMG_4302

Rond 15.00 vertrokken we weer richting huis. We hadden zo’n honger tussendoor dat we even stopten bij de MC. Yannick nam een hamburger en milkshake, ik de Mc Kroket (ik had hier al weken zoveel zin in haha) en een side salad.

IMG_4307

We gingen onderweg boodschappen doen en haalden vervolgens de kinderen bij mijn ouders op. Ook zij hadden een geslaagde logeerpartij gehad bij mijn ouders. Ik kookte vervolgens een lekker makkelijk soepje met dit aspergesoep pakket.

IMG_4308

Mmm, die smaakte zeer goed!

IMG_4309

In de avond nodigden we vrienden uit voor een spelletjesavond. We speelden 30 seconds onder het genot van lekkere drankjes en snacks. Super leuk spel is dit, lekker fanatiek tegen elkaar strijden haha.

IMG_4312

En de dames hadden gewonnen met 30 seconds, yeah!

IMG_4327

Zondag was het Moederdag en werd ik in de ochtend verrast door Yannick en de meisjes met een heerlijk ontbijtje op bed, zo lief. Lana had op de peuterspeelzaal een prachtige bloem geknutseld. Zo lief!

IMG_4325

Daarna gingen we op bezoek bij mijn moeder om haar te verrassen met een cadeautje voor Moederdag. En we aten er een heerlijk aardbeientaartje, mmm!

IMG_4330

Ik ontdekte op de terugweg dat ik in deze houding mijn voeten al niet meer kan zien haha, hallo baby!

IMG_4331

Lana zag mijn gelakte nagels dus wilde zelf natuurlijk ook nagellak op. Dus wij waren heerlijk aan het tutten. Zo leuk hoe ze hier van kan genieten en daarna helemaal trots is op haar gelakte nageltjes.

IMG_4333

Mmm lekkere weekend-lunch met verse broodjes.

IMG_4337

In de middag speelde ik spelletjes aan tafel met de meiden terwijl Yannick de spannende voetbalwedstrijd van Feyenoord wilde kijken. Ik maakte geen foto’s, maar we deden puzzeltjes, speelden memory, een leuk visspel en we laten een boekje. Aimy doet dan op haar manier mee en die zie je er ook zichtbaar van genieten. Zo leuk! Daarna aten we de lekkere pasta van Yannick.

IMG_4338

Na het eten gingen we er nog even op uit door te fietsen. Lana op haar fiets, Aimy op de driewieler, heerlijk even uitwaaien voor het bedtijd is.

IMG_4354

Na 13 Reasons Why afgekeken te hebben op Netflix, volgen Yannick en ik nu de spannende serie ‘Riverdale’. We zijn bij aflevering 9. Ook al zo’n bijzondere en meeslepende serie. Wie van jullie volgt deze serie toevallig ook?

IMG_4359

Maandag was onze trouwdag waarop we 2 jaar getrouwd zijn maar dit hadden we het weekend natuurlijk al gevierd. We moesten maandag gewoon allebei werken. Ik had een drukke werkdag op mijn kantoor. Gelukkig heel veel af kunnen maken. En ik had goed uitzicht, van een lieve volger kreeg ik dit prachtige schilderijtje en mok met een tekening van mij met de meisjes. Zo leuk en lief! Dankjewel Annesara.nl!

Schermafbeelding 2017-05-15 om 16.16.06

Die dag deelde ik dit artikel over een terugblik op de trouwdag en 2 jaar huwelijk en ons ‘geheim’ voor een succesvol huwelijk (want huwelijk is een werkwoord!). En in mijn timehop zag ik dat ik een jaartje geleden met Yannick heerlijk uit eten geweest was en daar goed aan de Cava en wijn zat, dat doen we volgend jaar weer 😉

IMG_4373

En ik kocht wat producten online om hopelijk mijn haar mee te temmen haha. Een Babyliss pro krultang, een professionele föhn die hopelijk lekker snel mijn haar droogt  (met Ferrari motor, dan moet het goed gaan toch haha) en ik begin met de Revitalash wimperkuur om te kijken of alles wat ik er online over lees, echt werkt. Hopelijk krijg ik dan wat vollere en langere wimpers!

IMG_4401

Dit outfitje droeg ik dinsdag. Alweer 20 weken zwanger, mijn buikje begint al lekker te groeien.

IMG_4405

In de ochtend werkte ik thuis, in de middag had ik een afspraak bij een mooi merk waar ik een kijkje achter de schermen kreeg hoe ze hun producten maken, zo leuk om te zien!

IMG_4409

Makkelijke maaltijd die avond: Dikke frietjes uit de Airfryer, spinazie en zalm uit de oven. Mmm!

IMG_4412

Na zo’n drukke werkdag vind ik het fijn om tijdens het eten samen de dag door te nemen en daarna de meisjes nog naar buiten te nemen om te spelen. We gaan dan regelmatig naar de speeltuintjes in onze wijk. Lana op haar fietsje, Aimy op de driewieler. Even een frisse neus halen en samen spelen.

IMG_4420

Gisteren was ook een erg leuke en drukke dag. Ik was door Noppies op hun kantoor in Lelystad uitgenodigd voor een heel leuk project. Ik kan jullie er nog niets over zeggen maar ik kan beloven dat het mega gaaf wordt. Iets wat ik nooit eerder heb gedaan, zo spannend en ook zo leuk! Ik ga jullie hier nog helemaal in meenemen!  Yannick was gezellig met me mee, zo fijn dat we regelmatig dit soort dingen samen kunnen doen.

IMG_4424

Lekkere lunch tussendoor: Panini met mozzarella, salami (verwarmd), rucola en pesto, mmm!

IMG_4451

Schermafbeelding 2017-05-17 om 18.10.10

Snuffelen in de showroom bij hun babycollectie. Ohh wat word ik blij bij het zien van die lieve babykleertjes. Niet te geloven dat over een kleine 20 weken wij weer zo’n klein poppetje mogen verwelkomen. Zoveel zin in!

Die avond gingen we naar een verjaardag (geen foto van) en daarna legde ik de laatste had aan deze KC Photodiary. Tijd om in te plannen voor morgen 06.00. Wat een mooie zomerse dagen staan er op de planning, echt genieten, wij gaan er lekker een paar daagjes uit met ons gezin. Hebben jullie al leuke plannen voor deze zomerse dagen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

33 gedachten over “KC Photodiary: Yannick verrassen nachtje weg en Moederdag!”

 1. Wat een heerlijke week. Ben benieuwd naar je geheime project. Wat fijn dat jullie met zijn tweetjes erop uit zijn gegaan. Het hotel ziet er mooi uit. Ik ga over dik een maand trouwens en dan gaan we lekker op huwelijksreis. Hopelijk is het prachtig weer als we terugkomen, want dan zijn we nog een weekje vrij.
  Femke onlangs geplaatst…Q&A: Stel je vraag!My Profile

 2. Wat leuk dat je Noppies ambassadrice bent. Ik ben benieuwd naar jullie samenwerking. Ik heb al een vermoeden, benieuwd of ik gelijk heb. Het is sowieso ene mooi merk vooral wanneer je eerst ebaby kleertjes zoekt. Echt zomers voelt het momenteel niet meer aan. Hopelijk keert het van het weekend terug. Dreumes wordt 2 en het zou leuk zijn om dat buiten te vieren.
  Josan onlangs geplaatst…Inspiratie voor een unicorn partyMy Profile

 3. Noppies is een heel fijn merk. Mijn zoontje draagt zijn truitjes al maanden en lijken eerder mee te groeien dan dat ze te klein worden! Heel benieuwd naar dat project wat je gaat doen!
  Essma onlangs geplaatst…Caption the photo #2My Profile

 4. Wat een leuke week! Ik ben erg benieuwd naar het Noppies-project, vind het zelf ook een heel fijn merk. Wij gaan er toevallig ook een paar dagen tussenuit met het gezin incl. opa en oma. Heerlijk! Geniet ervan 🙂
  Monique onlangs geplaatst…New in: Shopper van BurkelyMy Profile

 5. Wat een heerlijke verassing zo’n nachtje weg en dan ook nog Indiaas eten. Hmm lekker dat is bij ons ook erg favoriet eten?. Je ziet er prachtig uit als je in de deuropening staat van de noppieswinkel! Wat een mooi schilderijtje en beker heb je gekregen echt supergaaf! Fijne dag gewenst!
  Sylvia onlangs geplaatst…Tandenpoetsen met je kind(eren) + heel veel tips!My Profile

 6. Al jouw weken lijken leuk te zijn, hoe doe je dat toch? 😉 En zo lief van Yannick dat hij je zomaar verrast met een bosje bloemen <3 Mooi ook om te zien hoe je zwangerschap vordert in foto's, je groeiende buik, de kleertjes waar je naar gaat kijken. Leuke foto's gemaakt!
  Ons weekend wordt tot nu toe nog lekker rustig. Eens kijken of we kunnen genieten van mooi weer, zou leuk zijn 🙂 Ik heb wel zin in een ritje naar het tuincentrum, daar krijg ik altijd zo'n zomers gevoel van!
  Marianne onlangs geplaatst…Waarom veganisme: 1) voor de aardbolMy Profile

 7. Wat leuk dat je van Noppies twee moeders blij mocht maken. Lijkt mij een erg leuk iets om te mogen doen. Indian curry erg lekker. Al verdroeg ik tijdens mij. Zwangerschappen geen enkele kruiden. Was erg saai eten. Al met al een heerlijk weekje zo te zien.
  Melanie onlangs geplaatst…Medaille voor Vaderdag.My Profile

 8. Wat ziet jullie nachtje weg er heerlijk uit zeg! Echt even samen ontspannen. Hier is het zomerse weer vertrokken geloof ik, veel bewolking maar wel nog erg warm. Gisteren wel heerlijk in de tuin genoten.

 9. Je buik is al lekker aan het groeien! Heerlijk zo een etentje en een nachtje samen weg. En Noppies is zo een fijn merk. Ik heb voor mijn zoontje ook het een en andere in de kast hangen.
  lisette onlangs geplaatst…It’s My Birthday!My Profile

 10. Wat leuk een etentje en een nachtje weg samen. En gaaf van Noppies! Ik heb voor mijn zoontje ook het een en ander in de kast hangen. Mooi en kwalitatief!
  lisette onlangs geplaatst…It’s My Birthday!My Profile

 11. Wat een heerlijke foodposts allemaal! Indiaas lijkt me heel lekker, maar nog nooit geprobeerd!
  13 Reasons Why ook afgekeken, en Netflix geeft inderdaad Riverdale als suggestie, aanradertje?
  Shana onlangs geplaatst…Culinair genieten in Pure C!My Profile

 12. Hoi Kelly, de revitalash mag je niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding! Staat in de bijsluiter. Ik ben zelf ook gestopt met gebruiken in mn zwangerschap

 13. Ik dacht ik laat het even weten, je mag natuurlijk zelf bepalen of je het wel of niet gebruikt tijdens je zwangerschap maar ben zelf persoonlijk wel gestopt omdat het in de bijsluiter stond. Het werkt trouwens wel goed hoor, was erg tevreden

 14. Noppies is zo’n heerlijk merk. De pasvorm van de voedingsbh vond ik heerlijk. Ook de kleren voor mijn super dunne baby zaten mooi. Nu past z’n stukje zwaardere broertje er ook prima in.
  Wat lekker zo’n dagje weg met je man.
  Wat heb je een super mooi buikje en zo fijn dat de borstvoeding nog zo goed gaat, maar eeh 10 minuten kolven? Hoe krijg je dat voor elkaar?
  Rachel onlangs geplaatst…Twee verschillende knullenMy Profile

 15. Wat een heerlijke week! Ik ben benieuwd naar je Noppies project!
  En ik vind Riverdale ook een toffe serie! Jammer dat seizoen 1 al afgelopen is. Nu wachten op seizoen 2!
  Stefanie onlangs geplaatst…Moederdag 2017My Profile

 16. Oh ik krijg echt trek van al dat lekkere eten! En I loooove hotel ontbijtjes, heerlijk!
  Ik ga volgende week gezellig een dagje naar Rotterdam met m’n moeder, super veel zin in!
  Mya onlangs geplaatst…Mijn nieuwe liefdeMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.