Extra vlog: Zwangerschapskleding en Yannick verrassen

4

Vandaag heb ik een extra vlog voor jullie, een 24-uurs vlog van een hele leuke dag. Ik mocht namelijk twee zwangere volgers verrassen met een compleet nieuwe zwangerschapsoutfit van Noppies, was met hen aanwezig bij de feestelijke opening van de Noppies brandstore in Rotterdam en daarna ging ik Yannick verrassen. Ik nam hem lekker mee uit eten en ik had geregeld dat de kindjes bij mijn ouders konden slapen, zodat wij samen een luxe nachtje weg konden. Zijn reactie was zo leuk en lief! Kijk je gezellig mee naar de vlog?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

 

 

 

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal.

Deze video is tot stand gekomen in samenwerking met Noppies. Esther, Jodi en ik zijn erg blij met onze nieuwe zwangerschapskleding. Binnenkort komt er nog een artikel online waarin we de nieuwe outfits wat uitgebreider laten zien.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze extra vlog vonden, laat je reactie achter bij de comments en dan wens ik jullie een heerlijk weekend toe.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

22 gedachten over “Extra vlog: Zwangerschapskleding en Yannick verrassen”

 1. Wat een leuke vlog en nogmaals gefeliciteerd met jullie jubileum ❤️ Leuke jurkjes hebben jullie uitgekozen en wat leuk dat je Yannick hebt verrast met een etentje en nachtje weg. Ik ben erg benieuwd naar je wimpers en wenkbrauwen. Lijkt me heerlijk als je daar niet meer dagelijks naar hoeft om te kijkeb.
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Zelf het geslacht van je baby kiezen?My Profile

 2. Oh heerlijk lijkt me dat even lekker weg met je lief! Quality time hebben en lekker even weg zonder kind(jes). Zo lief die babykleertjes. Al is dat voor ons niet meer nodig. Wel blijft het waanzinnig leuk om naar te kijken.
  Sylvia onlangs geplaatst…Spam je blog!My Profile

 3. Super leuke kleding hebben jullie uitgekozen. Jurkjes zitten altijd heerlijk. En een goeie jeans is toch wel een must. Heerlijk dat jij en Yannick nog wat quality time samen hadden. Ik merk nu ik er drie kinderen heb het daar nogal bij inschiet.
  Melanie onlangs geplaatst…Arabisch geïnspireerde recepten.My Profile

 4. Mooie outfits bij Noppies ! Ik voelde mij altijd heel erg ongemakkelijk in zwangerschapskledij.
  Fijn dat jullie even konden genieten van elkaar. Dat is toch echt belangrijk als je kinderen hebt, het schiet er zo snel bij ons (wij zijn er ook schuldig aan, oeps).

 5. Wat een heerlijk nachtje weg hebben jullie gehad zeg! En leuk dat je het zo lang geheim hebt gehouden, het was echt een verrassing zo. Leuke vlog om te zien. Goed weekend alvast

 6. Leuke vlog! Wat leuk dat je door je werk andere vrouwen af en toe blij mag maken met iets moois. Ze straalden!
  En wat een lieve verrassing voor Yannick. Mijn man en ik doen zulk soort dingen eigenlijk nooit… Zouden we wel moeten doen, ga er maar eens goed over nadenken 😉
  Marianne onlangs geplaatst…Waarom veganisme: 1) voor de aardbolMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.