1Daar ben ik weer met de KC Photodiary, een dagje later in verband met Hemelvaart. Hopelijk hebben jullie gisteren ook een heerlijke dag gehad. Wat hebben we enorm veel geluk met het mooie zomerse weer. Ik word er helemaal vrolijk van en het geeft me gelijk zo’n vakantiegevoel. En dat vakantiegevoel was ook terecht want afgelopen weekend waren we een weekendje op minivakantie en genoten we van allemaal leuke dingen, verder had ik deze week wat afspraken op de planning staan voor mijn werk, kocht ik een nieuwe planner en ik laat je vandaag zien hoe dit alles er in foto’s uitzag. Kijk je gezellig weer mee?

IMG_4464Donderdag was ik een aantal uurtjes op pad voor afspraken voor mijn werk, samen met een collega van mijn mediabureau, super gezellig. Tussendoor aten we een snelle lunch bij Subway. Ik had erg veel honger haha dus ik bestelde een broodje terriyaki en een salade.

IMG_4479

Vrijdagochtend hielden we het lekker rustig. We pakten de spullen in voor ons weekendje weg en we speelden thuis. Lana en ik deden memorie, en voor haar leeftijd doen we dit met open kaartjes zodat ze niet steeds hoeft te onthouden welke kaart ook alweer welk plaatje was. Ze vindt het al helemaal leuk om twee dezelfde kaartjes bij elkaar te zoeken.

IMG_4485We lieten dit keer de boodschappen bezorgen en ik neem me steeds voor dit vaker te doen. Het is ideaal en bespaart me een hoop impulsaankopen die ik anders in de winkel zou doen haha, dus dit is voordeliger dan de extra bezorgkosten. Maar ik vergeet vaak op tijd te bestellen waardoor ik te laat ben zodra de voorraad aangevuld moet worden thuis. Enfin, vrijdag kwam dus wel de op tijd bestelde boodschappen binnen. Ideaal!

IMG_4490

Na de lunch vertrokken we richting Weert waar we door Roompot waren uitgenodigd voor een weekendje Roompot Weerterbergen in een leuke 6-persoons bungalow. Daar lag al een heel erg leuk Koos Merchandise pakket klaar voor de meisjes, zo leuk!

IMG_4495

Die avond haalden we frietjes met snacks en gingen de meisjes op tijd naar bed want ze waren behoorlijk moe van de dag. Yannick en ik hadden daardoor ook een heerlijk lang avondje samen.

IMG_4507

Die ochtend erop gingen we ontbijten in het restaurant waar Koos Konijn (de mascotte van Roompot vakanties) ook zou zijn, dat vond Lana helemaal leuk en het ontbijt was erg lekker.

IMG_4502

Koos Konijn bij ons aan tafel! Lana vond het een beetje spannend maar ook wel heel leuk en Aimy wilde er nog niets van weten hihi. Na het ontbijt gingen we gelijk zwemmen. In de nieuwe weekvlog die gisteren online is gekomen zie je daar allerlei beelden van.

IMG_4554

Na het zwemmen gingen we lunchen en vervolgens waren de meisjes natuurlijk moe dus hebben ze hun middagdutje gedaan. Daarna zijn we even het ‘centrum’ van het vakantiepark in gegaan waar allerlei activiteiten aanwezig waren voor de kinderen zoals schminken, muziekspektakel, speeltuin, springkussens etc.

Schermafbeelding 2017-05-23 om 12.17.23

Daarna bezochten wij Weert om daar lekker uit eten te gaan. We vonden een heel leuk tapas restaurant waar we een groot plateau bestelden voor ons viertjes met allemaal lekkernijen erop. Voor de kinderen bestelden we er nog frietjes en een frikandelletje bij. We hebben heerlijk gegeten.

IMG_4533

Als toetje bestelden we een dame blanche die Yannick en ik hebben gedeeld en waar Aimy ook een paar hapjes van mocht. Voor Lana bestelden we een kinderijsje met spikkels. Daar is ze heel erg dol op.

IMG_4546

De ochtend hebben we lekker ontbeten in ons huisje. Echt zo’n weekend ontbijtje met eitjes, croissant, sinaasappelsap en broodjes, mmm!

IMG_4561

Vrienden van ons (met 2 zoontjes) kwamen gezellig een dag langs bij onze vakantie. Met hen bezochten we de manege en speeltuin naast het park waar een groot terras bij is en heel veel leuke speeltoestellen voor de kinderen. Hier hebben we wat uurtjes vertoefd. Zo leuk!

IMG_4565

Op het vakantiepark was een circustent aanwezig dat weekend met een aantal shows per dag, super leuk! Ik was nog nooit naar een circus geweest met de kinderen dus we waren heel benieuwd. Terwijl Aimy en de jongste van onze vrienden op bed lagen, bezochten de mama’s met onze oudsten het circus. Hele leuke show was dat. Lana keek haar ogen uit.

IMG_4583

We hadden zoveel geluk met het mooie weer! We brachten daarna de middag heerlijk door in het grasveldje voor ons vakantiehuisje. Lekker aan de (alcoholvrije) Jillz. Genieten!

IMG_4575

We hadden een gourmet arrangement besteld bij het huisje zodat we die laatste avond met onze vrienden konden gourmetten. We aten dit heerlijk in de tuin op. Super gezellig en lekker. Na het eten hebben we de kinderen gedoucht, alles ingepakt en zijn we weer naar huis vertrokken en was onze mini vakantie voorbij. We hebben er zo van genoten!

IMG_4592

Maandag was voor mij weer een werkdag, ik begon met een lekker gezond ontbijtje (mijn favoriet met kwark, pindakaas, banaan haha, en koffie en thee).

IMG_4621

In de ochtend werkte ik thuis in mijn kantoor. Editten van de vlog, bijwerken van de mails en ik maakte een campagne video af.

IMG_4603Daarna vertrok ik met de auto naar Goirle voor een meeting bij het kantoor van Mutsy. Een heel mooi kinderwagenmerk.

IMG_4641

Ik ga voor hen de nieuwste buggy, de Mutsy Nexo testen! Een hele compacte en kwalitatief goede buggy die ideaal is voor de aankomende zomerperiode en onze vakantie! 🙂 Binnenkort lezen jullie hier meer over maar ik ben al helemaal verliefd op de stijlvolle uitvoering ervan. Zo leuk om voor mijn werk zulke mooie producten te mogen testen.

IMG_4619

Dit zijn vier Nexo’s naast elkaar, wat een mooie kleurtjes he!

IMG_4622

In de avond aten we bij mijn schoonouders. Mijn schoonzus en zwager (en neefje) uit Frankrijk kwamen over, zo leuk! Mijn schoonmoeder kookte Riz Au Grasse, een super lekker en gezond rijstgerecht met heel veel lekkere groente en kip erbij.

IMG_4625

Het toetje was ook erg lekker: Zandtaartjes gevuld met vruchtjes en slagroom, daar zeg ik geen nee tegen 😉

IMG_4590

Herkenbaar, borstvoedende mama’s van kindjes die geen baby meer zijn? Dat je tijdens het voeden steeds een handje of vinger in je gezicht/neus/mond krijgt? 😛 Je wordt als een soort speeltoestel ingezet haha.

IMG_4635

Dinsdag was mijn tweede werkdag van deze week. Yannick was thuis bij de kinderen (net als de dag ervoor). Na zoveel fijne reviews gelezen te hebben over de Passion planner, besloot ik deze ook te bestellen. Hij kwam de dag ervoor binnen en dinsdag begon ik ermee. Ik ben bezig met het vooruit plannen en werken voor mijn zwangerschapsverlof dus dat vereist een hele strakke planning. Denk dat deze planner me hier zeker bij gaat helpen!

IMG_4647

Tussendoor lekker lunchen met Yannick en de meiden, Yannick had heerlijke broodjes gebakken, wat een verwennerij op de dinsdag.

IMG_4648

Lekker aan het plannen! 🙂

IMG_4653

Die avond aten we heerlijk lasagne bij mijn ouders, een van mijn lievelingsgerechten. En we konden lekker buiten eten, dat vind ik altijd zo gezellig. Geeft gelijk het ultieme zomergevoel (in de lente).

IMG_4655

Die avond keken Yannick en ik de serie Riverdale af (waar enkel nog seizoen 1 van op Netflix staat) en dit had nogal een apart einde. Altijd jammer als een serie voorlopig voorbij is. Zo’n spannend einde! Ik dronk er lekker een Crodino bij. Het ideale alcoholvrije drankje wat je toch het ‘borrel’ gevoel geeft.

IMG_4661

Woensdag bracht ik Lana bij de peuterspeelzaal samen met Aimy en testten we onze nieuwe buggy uit. Wat scheen het zonnetje al fijn zo vroeg. Daarna doe ik wat boodschapjes met Aimy, drink ik tussendoor nog koffie thuis en vervolgens halen we Lana weer op.

IMG_4688

Als de meisjes hun middagdutje doen, ga ik aan de poets. Ook niet onbelangrijk natuurlijk. Even lekker alles soppen in huis.

IMG_4694

Het is zo mooi weer dat ze bij mijn ouders lekker in het badje kunnen zwemmen in de tuin. Lekker in hun blote kontjes in het badje, geen foto’s van ;). Zo ideaal om zo’n klein zwembadje te hebben, die heb je zo gevuld en daar hebben ze de grootste lol in samen.

IMG_4697

Daarna eten we lekker makkelijk: Een ‘slaatje’, oftewel een koude schotel met allerlei rauwkost er omheen. Lekker fris, makkelijk en met dit warme weer heel erg lekker. Het lange Hemelvaart weekend kan beginnen!

Dit was de KC Photodiary voor deze week. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments en ik wil jullie een heerlijk (lang) weekend wensen. Hebben jullie al plannen gemaakt voor het mooie weer komend weekend?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

26 gedachten over “KC Photodiary: Weekendje genieten, nieuwe planner!”

 1. Ik ben wel benieuwd naar jouw ervaringen met de passion planner. Zelf ken ik hem nog niet, maar ik ben benieuwd in hoeverre het je helpt en of het voldoet aan je verwachtingen. Oh, ik had verwacht die foto van Elise, Sanne en jij bij Mutsy ook nog te zien (yep ik zag dat er foto’s werden gemaakt)
  Josan onlangs geplaatst…Silverlit Pokibot, het schattige budget robotjeMy Profile

 2. Fijn dat jullie een aantal dagen weggeweest waren in een huisje.
  Het ziet er zo gezellig uit.
  Ik ben zo benieuwd naar de planner.

  Xoxo

 3. Wat een leuk vakantiepark. Als wij in NL op vakantie zijn verblijven wij ook altijd in diverse vakantieparken. Deze ga ik zeker onthouden ziet er heel goed uit! Heerlijk zo’n slaatje dat eten wij eigenlijk veel te weinig maar is zo lekker ook op een wit bolletje?
  Sylvia onlangs geplaatst…Help alovelyadventure te verbeteren!My Profile

 4. Ideaal die boodschappen bestellen! Doen wij hier ook! En je ben echt minder geld kwijt inderdaad! Ik ben het voor deze week vergeten.. baal ik van want nu moeten we ze vanmiddag halen.. is toch weer een tijdje tuintijd missen met dit mooie weer!
  Nicole onlangs geplaatst…ZindelijkheidstrainingMy Profile

 5. Wat een zonnig weekje. En dat ook nog eenminivakantie. Lekker hoor.
  Boodschappen bestellen doen wij ook. Veel goedkoper zonder de impulsaankopen. Manlief doet dit meestal ?
  Omdat manlief en ik samen een lang weekend hebben gaan wij ook genieten van de zon. En lekker veel ijsjes eten hihi
  Rachel onlangs geplaatst…Een nieuw bed. Deel 2My Profile

 6. Wat een heerlijke week ! Jullie hebben je zichtbaar goed geamuseerd ! Vandaag heb ik een bezoekje aan de tandarts en daarna gaan we naar de camping waar mijn schoonouders zijn. Morgen gaan we lekker genieten aan ons zwembadje in de tuin denk ik.
  Kelly onlangs geplaatst…365 plates #175 bananenbrood bakkenMy Profile

 7. Wat heerlijk, spelletjes spelen met je kindje! Mijn man is een echte spelletjesfanaat en kan ook niet wachten om dat met ons dochtertje te doen. Maar hij zal nog wel even geduld moeten hebben, ze is pas 1, hahaha. En die tapas ziet er goed uit zeg! Leuk om met z’n allen van zo’n plank te eten 🙂 En die borstvoedingsperikelen zijn héél herkenbaar. Er moet iets interessants te beleven zijn tijdens het drinken, en wat is er nou interessanter dan in mama’s mond of neus te prikken en haar reactie te zien 😉
  Ons weekendje wordt hopelijk heerlijk rustig. Genieten van het weer (vooral ‘s ochtends, ‘s middags vind ik het véél te heet!) en van elkaar. Fijn weekend!
  Marianne onlangs geplaatst…Waarom veganisme: 2) voor de dierenMy Profile

 8. Oeh lekker eten weer! Ik heb nu al trek in mijn loempia met patat van vanavond!
  Ik heb gewoon mijn kanaal intro zitten maken met het lekkere weer gisteren, maar woensdag was ik een dagje in Rotterdam met m’n mams en dat was wel echt heel leuk en gezellig! En morgen weer een dagje werken.
  Leuk dat jullie altijd zoveel leuke dingen doen met de meiden!
  Mya onlangs geplaatst…Even tot rust komen? Dat doe je hier!My Profile

 9. Wat een leuke foto’s weer! Grappig om voor mij heel herkenbare plekjes in Weert te zien!

 10. Misschien let ik iets teveel op details maar je zegt dag je schoonzus, zwager en je neefje op bezoek waren, maar je schoonzus was toch hoogzwanger van d”r 2e kindje toen jullie begin dit jaar bij hen op bezoek waren? Hoop dat het een spelfoutje is want iets anders zou erg verdrietig zijn….

 11. Kelly Caresse

  He Ingrid, dankje voor je lieve bezorgde berichtje. Dat klopt, ze was hoogzwanger toen we hen opzochten in januari en hun tweede zoontje is nu 3 maanden oud 🙂 Ze kwamen afgelopen week naar Nederland met hun zoontjes om ons op te zoeken 🙂 Ik bedoelde idd Neefjes 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.