kchgh

Ik roep dit vaker, maar jeetje afgelopen week vloog voorbij. We vierden Lana’s tweede verjaardag, ik had allerlei leuke afspraken op de planning en plop, ineens ben ik alweer 21 weken zwanger. Dat ging echt ff aan me voorbij haha! Dat betekent natuurlijk ook dat het een fijne week was! Ik maakte een heleboel foto’s en vandaag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van deze week. En het is bijna een gewoonte geworden maar ook deze week weer enorm veel foto’s!

Donderdag begon met een volle dag in Amsterdam. Als eerst naar een lunchafspraak bij Van Dam brasserie.

En dit was mijn lunch, een goede uitsmijter <3 erg lekker!

Daarna door naar het Lifestylelab event, een event waar veel, voor mij fijne merken, gepresenteerd werden. Deze leuke bloempotjes-houder maakte ik bij de stand van Woonexpress

De suikervrije dranken van Cool Bear zijn Lana en ik al een paar weekjes aan het testen en leuk dat ik de stand van Cool bear tegenkwam daar! Deze dranken zijn op basis van stevia en dus vrij van suikers (wat voor mij met diabetes ideaal is, maar ook lekker verantwoord voor Lana) en daarbij is het gewoon heel lekker. Onder andere te koop bij Albert Heijn en wij zijn fan!

L2

Ook ontmoette ik daar  ElineLana en Maris, dat was veel gezelligheid! Hierdoor werd het wel een beetje later dan gepland.

De dag erna was een dagje voor mij en Lana, lekker op ons gemakje. We ontbeten met bananenpannenkoekjes. In de ochtend deden we rustig aan.

In de middag na Lana’s slaapje gingen we er tussenuit, lekker wandelen en wel zien waar we uit komen.

In het dorp werd een nieuw lifestyle woonzaakje geopend, dus wandelden we gezellig bij de feestelijke opening binnen. Ik kocht er een cadeautje voor een jarige vriendin en een leuke accessoire voor op de babykamer (dat laat ik jullie later zien ;)) .

Eenmaal thuisgekomen bleek de pakketjesman geweest te zijn. Ik mocht bij Nelson deze geweldige laarsjes bestellen. (ze zijn nu in de sale!).

Ook begon ik aan wat voorbereidingen voor Lana’s verjaardag, zo bakte ik een red velvet cake (mijn eerste, dus ik ging simpel voor een pakje)

Ik kijk niet helemaal recht 😛 maar ik was onderweg!

Want in de avond verzorgde ik een beautyparty in Eindhoven voor 10 leuke meiden. Het werk voor Beautydream staat op een wat lager pitje maar geniet ik toch wel heel erg van!

Zondag vierden we Lana’s verjaardagsfeestje maar daar konden jullie gisteren uitgebreid in foto’s van meegenieten.

Maandag hield ik bewust met Lana een wat rustigere dag zodat ze bij kon komen van haar verjaardag. Ik begon aan een klus die ik al veeeeeel  te lang uitstel, het maken van fotoalbums. Ik bestelde een album voor Lana van 1 tot 2 jaar (die van 0 tot 1 had ik al af) en een fotoalbum van onze Kaapverdië vakantie.

Ook bakte ik deze hapjes voor een receptje op de blog. (lekkerrrr!)

Lunchtijd! Bieslook + Kelly is nu een gouden combi, raar he 😛 Ik lunchte met  twee boterhammen, eiersalade, komkommer, bieslook en een klein stukje leftover ‘kip in de hoed’ haha.

En Lana en ik maakten een wandeling, pop moest mee van Lana 😛 Gezellig!

Ik kookte zuurkoolstamppot als avondeten <3 mmm!

Dialoog op de bank tussen mij en Yannick: ‘Pfoe ik heb zo’n honger, echt zin in toastjes enzo, zal ik die pakken?’ Yannick: Pfoe ja ik ook, doe maar :P’ En toen zaten we op maandagavond aan de toastjes (die we op Lana’s verjaardag vergeten waren te serveren haha). Samen zwangeren noemen ze dat toch?

Dit was dinsdagochtend, Lana en haar babyborn zijn niet meer weg te denken van elkaar, zo leuk! Hoe leuk is trouwens Lana’s outfit, we shopten de top bij Next in Newcastle, echt lekker fleurig!

Dinsdagochtend had ik Lana niet bij me dus kon ik wat werk verzetten, e daar hoort natuurlijk wel koffie bij! Ik testte nieuwe cups uit die ik ontving van Fairtrade Original. Lekker!

In de middag speelde ik met Lana, natuurlijk met het nieuwe speelgoed wat ze voor haar verjaardag kreeg. Hoe leuk is dit speelgoed verjaardagstaartje!

Ik kan zo van dit uitzicht genieten, poppenmoedertje hoor 😉

Gisteren was Lana’s echte verjaardag en daar had Yannick lekker vrij voor gevraagd. Voor Patrick was het niet zo’n fijne dag, hij moest namelijk gecastreerd worden. Ik bracht hem in de ochtend naar de dierenarts en brrr wat wordt het koud! Dikke sjaal om en gaan 😉

Deze ingreep is voor een goed doel maar ik vond het wel heel sneu en moeilijk. Het is toch een echt gezinslid van je dat een ingreep ondergaat, ik was blij dat we hem in de middag konden ophalen en dat hij al vrij snel de ‘oude’ weer was.

Voor het opnemen van een Halloween tutorial, waar veel tijd in zou zitten, begon ik al vroeg met bakken. Dit zijn de ingrediënten, hier ziet het er allemaal nog vrolijk uit haha.

Er kwam gisteren ook gezellig nog wat verjaardagsvisite voor onze birthday girl. Ze kreeg drinkflesjes voor haar pop en was door het dolle heen.

Yannick was vrij dus we konden gezellig gezamenlijk lunchen.

Een oud studiegenootje van mijn SPH opleiding geeft een gedichtenbundel geschreven en daar mocht ik een exemplaar van ontvangen, zo gaaf! (Yvette Aendenroomer, in het donker ben jij de mooiste)

In de middag kwamen mijn ouders ook nog even langs, daar kreeg ze ook weer een cadeautje van, Lana’s dag kon niet meer stuk haha. Verder deden we het gisteren lekker rustig aan. Lana kon lekker spelen met haar speelgoed, ik bakte ondertussen van alles en nog wat voor de Halloweenvideo (waar Yannick me bij hielp) en ik vond het weer voor snert dus maakte ik erwtensoep, die kon de hele middag lekker pruttelen.

Feestvoedsel voor de jarige job: Zelfgemaakte erwtensoep (Lana is dol op zelfgemaakte soep!) en pannenkoeken. Lana likte d’r vingers erbij op.

En dat was de photodiary voor deze week weer, jeetje ik heb ‘m wel met heel erg veel foto’s gevuld. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments. Zijn jullie ook al helemaal into winterkost? (Stamppot, soepen enzo :P?)

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

58 gedachten over “KC Photodiary: Time flies when you’re having fun”

 1. Wat een fijne week weer. Komt een hoop lekker eten voorbij ;-)! Brrr, het is inderdaad heel koud. Ik geloof dat het volgende week wel weer ietsje warmer wordt!
  Femke onlangs geplaatst…Review: MAC MehrMy Profile

 2. Ik moest even 2 keer kijken toen ik mijn achternaam voorbij zag komen. Zou Yvette familie van mij zijn?

 3. Dat is juist leuk, zoveel foto’s! Maar ik herken het wel. Echt weer voor stamppot en andere winterse kost. Van de week al spruitjesstamppot op en vorige week zuurkoolstampot. En erwtensoep gaan we binnenkort ook maar weer maken.. Heerlijk!

  Liefs,
  Anne

 4. Eet Lana de soep zelf of moet jij daarbij helpen?
  Mijn dochtertje is 16 maanden en ik heb haar nog nooit soep gegeven omdat ik denk dat het zoveel rotzooi gaat opleveren haha. Tips?

 5. Ja lekker winters daar houd ik ook van. Zolang het droog is vind ik het buiten ook echt lekker, een sjaal om en gaan. Ik denk trouwens dat niemand van je lezers dit erg vind hoor zoveel foto’s. Het merkt me op dat je niet meer zoveel sport, je weet denk inmiddels wel dat ik geen ervaring heb met zwanger zijn,mag dat niet als je zwanger bent? Liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Themaweek haakles #2My Profile

 6. Super leuke photodairy weer.
  En red velvet taart, bij ons in de winkel heb ik deze nog niet gezien. Wil hem graag een keertje uitproberen. Lijkt me ontzettend lekker!
  Vind het vooral leuk om te zien hoe Lana nu al helemaal druk bezig met de pop. Super schattig.

 7. Leuk om te zien! Mooie laarsjes heb je gekozen. Vorig weekend heb ik bij New Look ook enkellaarsjes gekocht. Hier in België is het ook al erg koud. Gelukkig word het met geurkaarsen en een warm dekentje al een stuk gezelliger!
  Vanessa onlangs geplaatst…Essence All That GreysMy Profile

 8. Juist leuk zoveel foto’s, kan me voorstellen dat je ontzettend genoten hebt.
  Ja bah echt herfst, maar heeft ook zkr zijn charmes, als kaarsjes aan, of lekkere soepen en koppen thee nadat je door de kou bent gegaan. En ik kan echt geniten van herfstvoedsel, pompoen pastinaak champignons etc, in allerlei vormen en maten, soepen stoofpotten, grilgerechten noem maar op, ja daar wordt ik dan toch ook heeeel blij van.

 9. Haha mijn dochter eet t ook zelf. Nu met drie jaar gaat t iets beter qua zooi. Maar nu zoontje van 1 1/2 die er een bende van maakt 😉
  Karlien onlangs geplaatst…BereslimMy Profile

 10. Hoi hoi!
  Super leuke foto’s weer!
  Maar een vraagje, mag je wel je ei zo eten als je zwanger bent? Ik heb altijd gelezen dat dat slecht is voor de baby. Ik kan het ook mis hebben goor!

  Groetjes!

 11. Hoi Eline! *zwaait* Wat vind ik het jammer dat ik niet bij Lifestyle Lab kon zijn, het had me zo leuk geleken. Die sjaal lijkt me heerlijk die je om hebt. Ik heb pas een hele grote gekocht bij Action, die is ook zo fijn!
  Cindy onlangs geplaatst…Tips om te doen in het weekendMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.