KC Photodiary: Shoppen met mama, leuke afspraken

1

Leuk dat je weer een kijkje neemt in mijn wekelijkse KC Photodiary! Afgelopen week was weer heel gezellig. Ik merk dat ik steeds meer ritme heb, nu ik met name op maandag, dinsdag en de woensdagen werk. Op de andere dagen doe ik allerlei andere leuke dingen en in het weekend edit ik mijn vlog, maar dat is voor mij een leuke hobby haha. Kijk je mee wat ik afgelopen week zoal heb uitgespookt en welke verslaving ik er nu bij heb? 😉

Donderdag waren Yannick en ik allebei vrij dus besloten we de dag met ons vieren te beginnen met een ontbijtje bij Hema. De Hema met restaurant zit niet in ons dorp, maar in het stadje verderop dus we gingen ook even shoppen. De ontbijtjes bij Hema zijn echt lekker, voor €2,00 krijg je een croissant, stokbroodje omelet, verse jus d’oranje, jam en een kopje thee/cappuccino/koffie. Voor de kids is er een leuke speelhoek dus je kunt er als gezin leuk terecht. Zeker een aanrader!

Zo leuk, een pakketje ontvangen van Playmobil voor de meiden. Lana speelt dolgraag met haar Playmobil speelgoed en speelt er hele verhalen mee uit. Dit is de nieuwe ‘Onderwaterwereld’ met een groot aquarium (waar je echt water in kan doen) met dolfijnen, zeehonden, dolfijnentrainer, vissen en meer leuks. Hier gaat Lana veel plezier aan beleven en Aimy ook als ze wat groter is.

Mijn vriendin Thirza kwam gezellig eten en we aten de pasta van Yannick, maar dit keer met macaroni en pesto erbij (en veel Parmezaanse kaas, mmm!)

Naast de Sims, heb ik er een nieuwe ‘verslaving’ bij, Rollercoaster Touch als app op mijn iphone. Op deze screenshot is mijn attractiepark nog heel minimalistisch, inmiddels is het al heel veel uitgebreider en ben ik een klein weekje (zo nu en dan) hiermee zoet haha! Aanrader als je vroeger ook al dol was op Rollercoaster Tycoon.

Vrijdag had ik een quality time dagje met Lana, we gingen naar de Efteling met een vriendin en haar oudste zoontje, dus de oudste kinderen kregen even lekker alle aandacht. En we namen ze mee in de Pandadroom en dat vonden ze super stoer met die brilletjes op haha.

En omdat het een beetje feest was, gingen we lunchen bij het pannenkoekenrestaurant waar ook Pardoes nog even aan tafel schoof. Mmm! (ps. warning: Weinig gezond eten in deze photodiary oeps 😛 )

Mijn waarschuwing van net maak ik dan ook waar, zaterdag was Yannick werken en ging ik met de kindjes naar mijn moeder toe. Zij maakte heerlijke broodjes knakworst als lunch. Verwennerij!

Daarna ging ik gezellig met mijn moeder en de meisjes naar de stad om te shoppen. En van Miss Etam kreeg ik een leuke cadeaubon om iemand cadeau te geven en ik koos mijn moeder als de gelukkige aangezien zij hier vaker met plezier shopt. Ze slaagde voor dit prachtige lange vest, de turquoise top en nog een hele leuke top.

De shoppingbuit, ik ben natuurlijk dol op het mintgroene/turqoise kleurtje.

Deze leuke meisjeskamer kwam ik in een boetiekje tegen. We zijn alvast inspiratie aan het opdoen voor ons nieuwe huis. Ik denk dat pasteltinten de basis gaan vormen.

Daarna kookte ik een heerlijke maaltijd met een vriendin die kwam eten. Dit is een soort rode curry met spinazie, tomaat, paprika en rundvleesreepjes. Omdat de rijst op was (oeps) aten we dit op wraps wat verrassend lekker was. Ook de meisjes vonden het erg geslaagd want die smikkelde dit met veel plezier op!

Heel erg, maar van zondag heb ik alleen maar 2 food-foto’s hihi. In de ochtend ging ik lekker sporten, na het douchen was het lunchtijd en toen maakte Yannick weer eens ouderwets wentelteefjes. Zo lekker!

In de namiddag spraken we bij onze vrienden af waar we lekkere hapjes gingen maken en hebben geborreld als avondeten. Stokbroodjes, wraphapjes, frituursnacks etc en lekkere drankjes. Lekker en heel gezellig.

Maandag was ik lekker aan het werk, zo nam ik met Yannick een hilarische challenge video op die binnenkort online komt. Yannick kijkt een beetje zuur hier, maar dat heeft ook te maken met de challenge, oeps!

We lunchten lekker bij Bakker Bart. Ik had een Bartje caprese, Yannick een mais Bartje met omelet, bacon, oude kaas, sla en komkommer. De broodjes zijn altijd zo lekker daar.

En weer door, ik nam nog een video op 🙂

En even een selfie tussendoor 😉

In de vond keken we samen weer naar de serie ‘The Blacklist’. Het wordt steeds spannender, zo interessant om te volgen!

Dinsdag begon ik wat uurtjes achter mijn computer voor het editten van de opgenomen video’s en het inplannen van blogposts. Daarna ging ik met mijn vader naar Amsterdam toe want we hadden een hele leuke persuitnodiging gehad!

Daar aangekomen gingen we eerst een rondje wandelen over de Albert Kuyp, lekker snuffelen.

We waren uitgenodigd bij Mexicaans restaurant: Chiapas Taco Cartel aan de Van Woustraat 29H in Amsterdam. En dat was zo enorm lekker. Allerlei smaakcombinaties bij elkaar en zo anders als hoe ik zelf taco’s en Mexicaans eten maak. Echt een hotspot om te bezoeken als je eens in Amsterdam lekker en betaalbaar wilt eten!

De ‘Breakfast burrito’ is ook waanzinnig lekker. Als ontbijt zou ik hem niet wegkrijgen, maar bij je avondeten is het fantastisch.

Mmm, deze taco met zoete aardappel, groene asperge, zwarte bonen, sla en limoen was ook super lekker. Kortom, het was een heel geslaagd diner.

Gisteren was ik ook in Amsterdam te vinden, ik had samen met Kim van Alboe.nl een leuke meeting. We gingen eerst wat lekkers snacken bij de Hallen.

Maar we hadden beter niets kunnen snacken, want we kregen een heerlijke lunch bij de afspraak. Wat een verwennerij! Een stuk bananenbrood en lekkere bagels en smoothies, mmm!

Na een super geslaagde afspraak, maakten we onze reis weer terug naar Brabant. Eenmaal thuis aangekomen aten we lekker makkelijk: Tomatensoep en broodjes hotdog, gemaakt door Yannick. Met zuurkool zoals het hoort, lekker!

Dit was ‘m weer voor deze week. Super leuk dat je weer een kijkje nam in mijn week in foto’s. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments! 🙂

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

34 gedachten over “KC Photodiary: Shoppen met mama, leuke afspraken”

  1. Haha wat grappig, voornamelijk allemaal lekker eten! Groot gelijk heb je hoor. Leuk dat je ook met je paps en mams op stap gaat, doet mij beseffen dat ik dat echt te weinig doe!

  2. Een leuke week heb je weer gehad! Ontbijten bij de Hema is een leuk id. Ik deed dit ook wel eens, maar helaas hier geen kinderspeelhoek…Lief kinderkamertje wat je hebt gezien!

  3. wauw wat een heerlijke KC Photodiary 😀 nog meer vretuhhh kel hahah heerlijk!! dat borrelen als avondeten doen wij ook steeds meer hier en bevalt prima, het is gezellig en lekker makkelijk
    rachel onlangs geplaatst…Haters op het netMy Profile

  4. Wat een lekker eten! Ik krijg er spontaan zin in! In Amerika zag ik ook vaak breakfast burrito’s op de kaart staan. Mijn hemel, wat een enorme gevaartes!
    Marije onlangs geplaatst…Aapie babyschoenenMy Profile

  5. Die broodjes hotdog zien er lekker uit! Haha, ik vind jou toch echt het ultieme voorbeeld dat Brabanders echte bourgondiërs zijn. Lekkere hapjes, worstenbroodjes, friet… ik vind het echt grappig. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.