KC Photodiary: Overnachting in Maastricht en leuke meetings

kdiary

Wat een leuke week was dit! Ik zeg het bijna iedere week wel maar ik ben gewoon heel erg dankbaar voor alle mooie en leuke dingen die ik mag doen. Dingen die ik mag doen voor mijn werk om dit met enthousiasme aan jullie, mijn lieve bezoekers, over te brengen. Afgelopen week was lekker druk. Zo hadden wij diploma uitreiking van Yannick zijn werk, gingen we een klein weekendje naar Maastricht met ons gezin, had ik leuke meetings en meer. Ik laat je vandaag zien hoe dat er in foto’s uit zag!

Donderdag hadden wij familiedag op het werk van Yannick. Hij mocht zijn diploma (tot brandweerman bij de luchtmacht) in ontvangst nemen en wij kregen allemaal demonstraties te zien van zijn werk. Dat maakte veel indruk op mij, maar ook op Lana. Wat een werk leveren die mannen zeg, mensen uit brandende vliegtuigen halen enzovoorts. Ik vind het heel bewonderenswaardig. Heel trots op Yannick. Hier zie je mij voor de gele brandweerauto staan. In de vlog van morgen laat ik beelden zien van deze indrukwekkende dag.

Trots!

Yannick had niet door dat ik deze foto maakte. Maar vrijdag ging hij gezellig met mij mee op pad voor afspraken. Hij was namelijk vrij, hij had heerlijk een lang weekend. We hadden als eerst een meeting bij Opel. Yannick is dol op auto’s dus hij vond het niet erg om mee te gaan 😉

We deden een proefrit in de Opel Zafira, een auto met 7 zitplaatsen. Ideaal voor als er ooit meer gezinsuitbreiding zou mogen komen 😉 hihi

In de middag hadden wij nog een afspraak bij mijn mediabureau voor het Youtubekanaal van Kellycaresse. Ook werd ik geïnterviewd door een journalist van NRC. Daarna reden we naar huis maar hadden we zoveel file dat we tussendoor bij La place een hapje gingen eten. Ik koos voor deze mega salade.

Er komen hele leuke samenwerkingen aan en omdat er altijd reden is om iets te vieren, gingen daar deze roze bubbels voor open. Chips mocht ook niet ontbreken haha. Zoals ik in de intro al zei ben ik zo dankbaar voor alles wat ik mag doen dankzij mijn blog. De fantastische bezoekersaantallen en jullie super leuke en lieve reacties, allemaal dankzij jullie, dankjewel! <3

Zaterdagochtend weer aan de bak met personal trainer Kimberly. Patrick vond het denk ik ook tijd om wat te doen, hij ging alvast op het yogamatje liggen haha.

Yannick was thuis dus kon ik in de middag even aan de slag met het editten van een video. Yannick kwam me een bakje fruit brengen, zo lief.

We waren wat boodschappen vergeten te halen die dag, dus ging ik met Lana even naar de winkel. Lana mocht haar eigen karretje rijden en dat vindt zij fantastisch. Ze crosst zo de hele winkel door haha.

We aten pasta met lekker veel groente en pesto.

In de avond keken wij een van onze favo series op Netflix, Modern Family. Altijd lachen, Cameron is mijn favoriete speler.

Eens een Bourgondiër, altijd een Bourgondiër haha. Wijntje erbij en een kaasplankje.

Zondag vertrokken wij voor een hotelovernachting naar Maastricht. We mochten (op uitnodiging) slapen in Buitenplaats Vaeshartelt, dit is een heel mooi kasteel. Lana die dol is op alles met ‘prinsessen’ (zij noemt het heel schattig: Perfessen) vond dat natuurlijk ook prachtig.

En ondanks het slechte weer, gingen we toch even Valkenburg in. Wat een gezellig stadje is dat he.

Daarna gingen wij sushi eten. Altijd lekker.

Hier zie je Lana smikkelen van haar toetje.

Een klein prinsesje. Dit was de ‘Anna Elsa’ kamer uit de Disney film Frozen vond Lana. Die hebben ook zo’n mooi kasteel.

In de middag moest ik naar het ziekenhuis voor controles van mijn diabetes dus gingen wij in de middag al terug. Lana ging met mij mee terwijl Yannick bij Aimy bleef. Lana vond dat prima, de wachtkamer alleen al is leuk voor haar.

We zijn ook even de stad in geweest voor wat boodschapje. Lana droeg het tasje voor mij.

Ik ging naar de stad voor een nagelknipper en bijtringen omdat Aimy begonnen lijkt te zijn met het krijgen van tandjes. Maar ik kwam niet alleen daar mee thuis… ook kon ik die veel te leuke rompers bij Hema niet laten liggen, haalde ik een leuk notitieboekje, knutsel- en verfspullen voor Lana, K3 pleisters haha, een handige pakjeshouder van Difrax omdat Lana snel knoeit met pakjes drinken, een haarmasker (voor mijn coupe pluis) en ORS voor just in case.

In de avond maakte ik een lekker makkelijke Franse uiensoep met een stokbroodje erbij. Daarna ging ik een uurtje naar de sportschool voor bodypump.

Omdat het bijna vaderdag is, mochten we een hele leuke winactie houden voor een scheersysteem van Braun. Deze kun je winnen via de Instagram van Yannick, dat zou een leuk vaderdagcadeau zijn 😉

Dinsdag was voor mij een hele spannende dag. Op Snapchat had ik hier al van alles over gedeeld. Het was spannend omdat die dag ook Aimy voor het eerst een dagje naar de gastouder ging samen met Lana. Dit was iets eenmaligs maar toch spannend. En ik ging die dag voor belangrijke afspraken naar Amsterdam, en dat was spannend omdat ik zelf auto ging rijden. Ik rij graag auto, maar ik heb lang gekampt met rijangsten wanneer ik langere afstanden dan 30 minuten ( met name over de snelweg) moest rijden. Gisteren heb ik het toch gedaan en ik was daarna enorm trots op mezelf. Andrea van Trendymommy reed gezellig met mij mee. We deden over de heenweg zelfs 2 uur en 20 minuten ivm. files. Iets wat ik voorheen niet gedurfd had. Ook parkeerde ik mijn auto (die niet zo klein is) in een heel smal straatje midden in Amsterdam en stond ik niet schuin geparkeerd haha. Super trots dat ik dit gedaan heb.

Ik had een meeting bij Pampers waar ik een langdurige samenwerking mee heb. Een merk waar ik graag over schrijf omdat ik, sinds we dit merk ontdekt hebben voor Lana en Aimy, deze luiers heel graag zelf ook gebruik. Hoe leuk ziet deze tafelsetting eruit! We gingen brainstormen over nieuwe artikelen en de nieuwe type luier die ontwikkeld is.

Ook werd er een heerlijke lunch voor ons verzorgd. En zie je die leuke armbandjes op mijn bord liggen met de namen van mijn kindjes en mijzelf erop? Zo schattig!

Daarna door naar het EOS event, proosten met een lekkere smoothie.

Eos staat bekend om hun leuke lipbalms in leuke kleurige balletjes. We kregen de nieuwe (fruitige) collectie gepresenteerd.

Mmm een lekkere gerechtje kregen we daarbij.

Een toetje dat bestond uit een super lekkere chocolade brownie, rood fruit en een ijsje. Heerlijk! Ik telde even geen WW punten 😉

Ik was daar gezellig met Elise en Andrea!

Gisteren was een wat rustigere dag. Yannick was lekker vrij. In de ochtend was ik aan het werk voor mijn blog (dit is een snapchat foto haha) en in de middag lekker in de weer met de kindjes. Die thuisdagen vind ik ook heerlijk.

fit1

Vet spannend, maar de workout video heb ik gemonteerd en komt zaterdag online. Hopelijk vinden jullie ‘m leuk 😉 Je kunt met die workout video in 15 minuten je hele lichaam trainen, gewoon thuis. Hoe relaxed!

In de avond even nog wat boodschappen halen, Lana mocht weer met het karretje lopen. Als het aan haar lag dan gingen deze donuts ook mee 😉

Dit was de KC Photodiary voor deze week. Hoe is jullie week geweest? Zijn jullie ook toe aan wat zonnigere dagen ipv. deze regenachtige? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

54 reacties

 • Simpel, met een snufje liefde
  16 juni 2016

  Gefeliciteerd met de diploma van Yannick. Ik ben benieuwd naar de beelden. Leuke meetings heb je gehad.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Update: Na de miskraam.My Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  16 juni 2016

  Wat een super leuke week! Wat gezellig dat Yannick met je mee op pad ging! En wat spannenf Aimy voor het eerst bij de gastouder. Dat moet wel even behoorlijk moeilijk voor je zijn geweest. Hopelijk ging alles goed.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Hoe combineer ik moederschap met werk?My Profile

 • Channa
  16 juni 2016

  Wat een drukke maar gezellige week! Hier zeker weer toe aan wat meer zon. Maar het schijnt in aantocht te zijn!
  Channa onlangs geplaatst…15 dingen die niemand je vraagt!My Profile

 • Elisabeth
  16 juni 2016

  Je week ziet er weer heeelijk uit. Helemaal nietvwrg dat je dat altijd weer zegt hoor. Als dat is wat je voelt is dat toch prachtig? Cameron is ook wel mijn favoriet denk ik. Ik vind het vooral altijd mooi om het veschil te zien met hoe hij echt is. Als ik n interview met m zie valt t altijd zo op. Hij speelt echt heel goed, haha.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Waarom het wél een goed idee is om je dreumes kersen te laten etenMy Profile

 • Josan
  16 juni 2016

  Ziet er weer uit als een drukke week met veel afwisseling. Als nu alle regen valt is het hopelijk in de zomervakantie droog. Zo redeneer ik?. Maar ik ben het weer wel beu. Als ik straks een grotere auto wil, wordt het de Opel zafira. Daar kunnen genoeg vriendjes en vriendinnetjes mee.
  Josan onlangs geplaatst…Handige babyspullen: Bugaboo seat linerMy Profile

 • Charlotte
  16 juni 2016

  Wat een gezellig druk weekje weer! En inderdaad, ik heb ook wel behoefte aan meer zon! Op dit moment schijnt hij hier dus hopelijk blijft dat zo vandaag (en de rest van de week 😉 )
  Charlotte onlangs geplaatst…Zo zag papa’s verjaardag eruit! (plog)My Profile

 • Ellen
  16 juni 2016

  Leuke week. Het is wat hè met katten, die gaan altijd overal op of in liggen. En een pamper op je bordje, wie wil dat nu niet ?. Toetje ziet er heerlijk uit!
  Ellen onlangs geplaatst…No spending challenge: dag 24 en 25My Profile

 • Stefanie
  16 juni 2016

  Dat ziet er weer uit als een gezellige week! Wat goed van je dat je toch dat stuk bent gaan rijden! En ik ben zeker toe aan de zon..
  Stefanie onlangs geplaatst…Hiep hiep hoera, Mijn lieve Jennifer is 6 jaar!My Profile

 • Mary-Lou
  16 juni 2016

  Leuke week met super leuke afspraken! Ik heb de donuts afgelopen week niet laten liggen. 😉 Kom maar lekker door met de zon trouwens. Ik zeg geen nee.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…“De Wobbel verleidt hoofd, lijf en hart”My Profile

 • Marije
  16 juni 2016

  Wat een leuke en gezellige week. Mooi om te lezen hoe ontzettend dankbaar je bent hiervoor.
  Marije onlangs geplaatst…A man’s point of view: de kracht van angst gedachtenMy Profile

 • Dita
  16 juni 2016

  Wat een gezellige en leuke week!
  Dita onlangs geplaatst…New in: Woood stone bijzettafelMy Profile

 • Annemijn
  16 juni 2016

  Wat leuk om zo wat te ondernemen met jullie gezin en Yannick. Knap dat je naar Amsterdam gereden bent zeg! Super.
  Annemijn onlangs geplaatst…Review: Kruidvat Elektrische VoetvijlMy Profile

 • Alicia
  16 juni 2016

  Wat een leuke week, ondanks het weer! Knap van je met het auto rijden. Hier ook rijangstven rijd al jaren helemaal niet. Denk dat ik een keer een opfris cursus ga doen.. Ja mooi weer zou fijn zijn, ik ga dit weekend voor het eerst zonder baby op stap naar een festival namelijk 🙂
  Alicia onlangs geplaatst…Breastfeeding strugglesMy Profile

 • Malou
  16 juni 2016

  Erg herkenbaar, even de stad ingaan voor een paar dingetjes en met veel meer terugkomen! Leuk dagboekje weer 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Iemand anders maakte Nomi’s geboorte bekend op FacebookMy Profile

 • Carlijn
  16 juni 2016

  Ohh wat spannend voor je om Aimy voor het eerst achter te moeten laten bij de gastouder, je zal haar wel gemist hebben. Hoe doe je dat met kolven op zo’n dag? Of doe je dat niet meer en heb ik een blogpost gemist..? Knap dat je je auto zo strak inparkeerde en sowieso die lange rit hebt gereden. Zo overwin je angsten 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: Becca Champagne Glow PaletteMy Profile

 • Tineke
  16 juni 2016

  Ooh super leuke week! Valkenburg is idd errug gezellig en die rompertjes heb ik ook gekocht. Zo schattig zijn die. Groetjes!
  Tineke onlangs geplaatst…Ik zou zo graag trots op de fiets zitten met mijn dochter vooropMy Profile

 • Kelly Caresse
  16 juni 2016

  Dankjewel wat lief! Ja op zulke dagen kolf ik op locatie. Nu had ik haar 08.00 voor het laatst gevoed en heb ik om 12.30 gekolfd (in de auto met m’n jas erover haha) en ik was 16.00 thuis om weer te voeden 🙂 stuwing was wel hevig haha. De dag erna weer vaker aanleggen en dan is de melkproductie weer op peil 🙂

 • Lonneke
  16 juni 2016

  Wat een drukke ondernemende week hebben jullie weer achter de rug. Super dat Yannick zijn diploma heeft behaald wat zal dat heerlijk voelen. Ik ben benieuwd naar de video!
  Lonneke onlangs geplaatst…Lieve James, mijn zoon.My Profile

 • Milou
  16 juni 2016

  Ben zo benieuwd naar je workout video! Ik ben ook begonnen met trainen thuis (echt even geen tijd voor met kleine Faas haha) en kan wel wat inspiratie gebruiken! Ook benieuwd naar de nieuwe luier ban Pampers, ik ben ook groot fan van dit merk. Wat goed van je dat je naar Amsterdam bent gereden!
  Milou onlangs geplaatst…Dinsdag 14 juniMy Profile

 • Femke
  16 juni 2016

  Wat een heerlijke foto’s en dagen. Ahhh ik ben erg benieuwd naar je workout video, in 15 min. je lichaam trainen klinkt goed :-)!
  Femke onlangs geplaatst…In the spotlight #10My Profile

 • Joyce
  16 juni 2016

  Ws een heerlijk weekje! Vol positieve blije momenten!
  Joyce onlangs geplaatst…Wat elke moeder zegtMy Profile

 • doortjesblog
  16 juni 2016

  Ik ben zeker weer toe aan wat zon, ik ben wel klaar met die regen 😉 hier was het vooral een weekje in huis, omdat 1 van de tweeling waterpokken heeft… 🙁
  doortjesblog onlangs geplaatst…Meer groenten eten? Dat is een makkie!My Profile

 • Lisanne
  16 juni 2016

  Wat heb je het toch gezellig druk gehad. Ik ben benieuwd naar je work out video. En ja van mij mag de zon ook weer komen. Alhoewel met die regen ik al me kastjes thuis uitmesten haha.
  Lisanne onlangs geplaatst…Gewoontes vanuit huisMy Profile

 • Tamara
  16 juni 2016

  Wat een leuke week! En al dat heeeerlijke eten!!!

  Ik vind modern family ook zo leuk! Jammer dat er nog geen nieuwe afleveringen op staan!
  Tamara onlangs geplaatst…‘Mag ik een onsje nesteldrang alstubliefff?’My Profile

 • Marije
  16 juni 2016

  Respect dat je naar Amsterdam bent gereden! Voor mij is het een klein half uur rijden, maar no way dat ik in de stad durf te parkeren haha. Ben benieuwd naar je workout video! Als de kleine geboren is wil ik zo snel mogelijk weer beginnen met afvallen en sporten 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Hoe ik mijn vader vertelde dat hij weer opa wordtMy Profile

 • Marijke
  16 juni 2016

  Leuk weekje en wat een leuke dingen die je allemaal voor/dankzij je blog. Echt super tof!!
  Marijke onlangs geplaatst…Geld besparen op de boodschappen I DEEL 2My Profile

 • Linda
  16 juni 2016

  Superleuke diary! Actieve maar hele leuke week zo te zien. Ik vroeg me alleen af, op snapchat vertelde je dat jullie in Maastricht zouden gaan zwemmen (of daarvoor), is dit niet meer door gegaan? Ik zie er namelijk niks over in de diary haha.

 • Nicole
  16 juni 2016

  Ja zeker wel toe aan zonnige dagen, bah ben er gewoon ziek van geworden dat wisselvallig gedoe. Leuke week had je weer, gezellig met Andrea op pad!
  Nicole onlangs geplaatst…Hoe ik bijna al mijn foto’s en filmpjes van de bruiloft kwijt raakteMy Profile

 • Kelly Caresse
  16 juni 2016

  Goede vraag haha! Ik was het al vergeten maar we zijn wel een uurtje met de kindjes gaan zwemmen, ik had geen telefoon meegenomen om foto’s te maken ?

 • Sophie
  16 juni 2016

  Wat een fijne week Kelly! Ik vind het zo leuk om te zien hoe jullie gezin ‘leeft’. Ik was al onder de indruk van hoe liefdevol jullie gezin was toen ik bij jullie was! Heerlijk om te zien dus!
  Sophie onlangs geplaatst…SPAM JE FAVO BLOG!My Profile

 • Nienke
  16 juni 2016

  Wat een leuke week! En super knap dat je toch gewoon naar Amsterdam bent gereden (en daar geparkeerd hebt!!) ben erg benieuwd naar de nieuwe pampers. Zijn hele fijne luiers
  Nienke onlangs geplaatst…Mini Toko-Shoplog! Met Japans DIY snoep.My Profile

 • Rafaëlla
  16 juni 2016

  Wat een leuke, ondernemende week! Ik had het leuk gevonden om een foto te zien van het kasteel ? Het weer vind ik even niet zo erg, omdat ik alleen maar op bed lig nu ik geopereerd ben. Alleen was gister avond onze tuin wel onder water gelopen dat was iets minder prettig.
  Rafaëlla onlangs geplaatst…OperatieMy Profile

 • Kelly
  16 juni 2016

  Ahh wat een heerlijke week ! En super dat je naar Amsterdam bent gereden, en nog eens recht hebt ingeparkeerd haha. Vind het iedere week weer leuk om mee te mogen genieten met wat je hebt meegemaakt 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Welkomsttrailer Youtube kanaal !My Profile

 • rachel
  16 juni 2016

  dat ziet er weer goed uit dat weekje 😀 hier een rustige week want onze puber is op kamp en dus stil in huis want andere dochterlief is veel buiten of op haar kamer hihih
  rachel onlangs geplaatst…Recept: pastaprutjeMy Profile

 • Leonie
  16 juni 2016

  Wauw, knap hoor, alleen naar Adam!
  Leuke foto’s weer!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 32My Profile

 • Lifesabout
  16 juni 2016

  Er is altijd een reden om het leven te vieren, dus ik zeg proost! Leuk die familiedagen op het werk, ik vond die dagen bij het werk van Giorgio (defensie) ook altijd heel leuk!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mama thuis? Ook dan naar de opvang.My Profile

 • Vanessa
  16 juni 2016

  Wat een drukke maar leuke week heb je gehad! Ik ben altijd verbaasd over hoeveel jij op een week doet. Superleuk dat jullie een hotelovernachting hadden in Maastricht. En wat spannend om Aimy voor het eerst bij de gastouder te laten, ik ben benieuwd naar hoe dat is geweest.
  Vanessa onlangs geplaatst…Winactie: Kellogg’s Ancient Legends pakket!My Profile

 • Shifra
  16 juni 2016

  Ik vind de salades van la place altijd zo lekker! Duur, maar lekker! En wat een lekkere, volle week. Benieuwd naar je work-out video! 🙂
  Shifra onlangs geplaatst…10 lastminute Vaderdagcadeaus (die je nu nog kan maken)My Profile

 • M.
  16 juni 2016

  Wat een superleuke week en wat handig: een samenwerking met Pampers 😀
  Lijkt me inderdaad dat je daar onderhand heel wat expertise in hebt, haha.

  Tof ook dat je zo dankbaar bent en nuchter in alles. Dat siert jou echt!

 • Juul
  16 juni 2016

  Wat een leuke en drukke week! Knap dat je ondanks je angst toch het stuk hebt gereden. Leuke foto’s en super goed van Yannick! Liefs
  Juul onlangs geplaatst…Het kamertje van FayMy Profile

 • Wendy
  16 juni 2016

  Ziet er heerlijk uit! Haha, en dat karretje in de supermarkt is hier ook altijd een groot succes *bats *boem 😉
  Wendy onlangs geplaatst…De liggings-echo, poging twee…My Profile

 • Meike
  16 juni 2016

  Jaaaaa, Cam <3 zo briljant in Modern Family! Moest bij die kamer die Lana de 'Anna Elsa' kamer noemt ook echt denken aan Frozen ja!:p

 • MetMirjam
  16 juni 2016

  Wat een leuke afwisselende week, lekker druk! Die kleine karretjes vind Fiene ook altijd zo leuk, maar goed dat ze die niet overal hebben haha
  MetMirjam onlangs geplaatst…Verandering van smaak tijdens én na de zwangerschapMy Profile

 • Lilian
  16 juni 2016

  Leuke week! Ik kijk uit naar je workout video 🙂

 • Jessica
  16 juni 2016

  Wat een leuke week heb je gehad, met veel spannende dingen! Maar je hebt dit allemaal maar weer gedaan, super goed! Trots mag je zijn op jezelf!
  Jessica onlangs geplaatst…Picture by Jess #2 tipsMy Profile

 • Maike
  16 juni 2016

  Ben heel benieuwd naar je workout video!
  Maike onlangs geplaatst…De mooiste plus size bruidenMy Profile

 • Jodi - liefthuis
  16 juni 2016

  Heerlijk weer. Lekker genieten rn altijd een moment om te vieren
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Vaderdag inspiratie voor stoere papa’s….My Profile

 • Lisette
  16 juni 2016

  Wat een drukke maar vooral leuke en gezellige week! 😀 Het ziet er allemaal goed uit!
  Lisette onlangs geplaatst…In the spotlight: Fitmama DesireeMy Profile

 • Bregje
  16 juni 2016

  Wat leuk dat je in Maastricht was! Wij zaren lekker in het zonnige Zeeland! Gelukkigkomt de zon gauw weer terug,nog even geduld!
  Knap van het rijden, ik heb ook last van rijangst, dus weet hoe spannend het kan zijn!
  Bregje onlangs geplaatst…Mijn eerste paniekmoment als moederMy Profile

 • José@ENJOY! The Good Life
  16 juni 2016

  Wat een leuke week weer 🙂 En mooie samenwerkingen. Knap hoe je nog energie hebt om te sporten met zo’n druk bestaan. Lekker ontspannen met Modern Family. Is bij ons ook favoriet. We wachten met smart op de nieuwe afleveringen.
  José@ENJOY! The Good Life onlangs geplaatst…WEEKENDTIPS 17, 18 en 19 juni 2016My Profile

 • Bertine
  16 juni 2016

  wat een fijne week zeg! super goed dat je zolang hebt gereden, knap werk! en wat tof dat je wat van het werk van Yannick mocht zien!
  Bertine onlangs geplaatst…Ibiza vlog #dag3My Profile

 • Bertine
  16 juni 2016

  wat een fijne week zeg! super goed dat je zolang hebt gereden, knap werk! en wat tof dat je wat van het werk van Yannick mocht zien!
  Bertine onlangs geplaatst…Ibiza vlog #dag3My Profile

 • Inez
  16 juni 2016

  Wat weer een leuke diary en wat fijn dat het zo goed gaat met je site & Youtubekanaal!
  Het is je gegund.

  Ik moest stiekem hardop lachen om het tekstje onder de eerste foto over het Pamper event waarin je vertelt dat je de luiers ook graag zelf gebruikt hahaha. Heel flauw want zo bedoel je het uiteraard niet. Maar grappige spelfout!

 • felicia
  19 juni 2016

  Gefeliciteerd met zijn diploma
  Even iets anders Kelly wij hebben onze meisjes pas met 11 maanden laten vaccineren. Doen we nu ook met ons derde prinsesje jasmijn.
  We gaan wel gewoon naar het consultatiebureau in te wegen en meten haar ontwikkeling te volgen maar voor de eerste prikjes pas met 11 maanden.
  Dit kun je uitstellen . Het verminderd de kans op allergieën en ontwikkelings stoornissen.
  Het consultatiebureau geeft het alleen al met 2 maanden om er zelf gauw door heen te zijn.
  Maar voor het lichaampje is het veel rustiger om het uit te stellen.
  Moeten jullie natuurlijk zelf weten maar die keuze heb je wel.
  Groetjes Felicia

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.