kdiary

Wat een leuke week was dit! Ik zeg het bijna iedere week wel maar ik ben gewoon heel erg dankbaar voor alle mooie en leuke dingen die ik mag doen. Dingen die ik mag doen voor mijn werk om dit met enthousiasme aan jullie, mijn lieve bezoekers, over te brengen. Afgelopen week was lekker druk. Zo hadden wij diploma uitreiking van Yannick zijn werk, gingen we een klein weekendje naar Maastricht met ons gezin, had ik leuke meetings en meer. Ik laat je vandaag zien hoe dat er in foto’s uit zag!

Donderdag hadden wij familiedag op het werk van Yannick. Hij mocht zijn diploma (tot brandweerman bij de luchtmacht) in ontvangst nemen en wij kregen allemaal demonstraties te zien van zijn werk. Dat maakte veel indruk op mij, maar ook op Lana. Wat een werk leveren die mannen zeg, mensen uit brandende vliegtuigen halen enzovoorts. Ik vind het heel bewonderenswaardig. Heel trots op Yannick. Hier zie je mij voor de gele brandweerauto staan. In de vlog van morgen laat ik beelden zien van deze indrukwekkende dag.

Trots!

Yannick had niet door dat ik deze foto maakte. Maar vrijdag ging hij gezellig met mij mee op pad voor afspraken. Hij was namelijk vrij, hij had heerlijk een lang weekend. We hadden als eerst een meeting bij Opel. Yannick is dol op auto’s dus hij vond het niet erg om mee te gaan 😉

We deden een proefrit in de Opel Zafira, een auto met 7 zitplaatsen. Ideaal voor als er ooit meer gezinsuitbreiding zou mogen komen 😉 hihi

In de middag hadden wij nog een afspraak bij mijn mediabureau voor het Youtubekanaal van Kellycaresse. Ook werd ik geïnterviewd door een journalist van NRC. Daarna reden we naar huis maar hadden we zoveel file dat we tussendoor bij La place een hapje gingen eten. Ik koos voor deze mega salade.

Er komen hele leuke samenwerkingen aan en omdat er altijd reden is om iets te vieren, gingen daar deze roze bubbels voor open. Chips mocht ook niet ontbreken haha. Zoals ik in de intro al zei ben ik zo dankbaar voor alles wat ik mag doen dankzij mijn blog. De fantastische bezoekersaantallen en jullie super leuke en lieve reacties, allemaal dankzij jullie, dankjewel! <3

Zaterdagochtend weer aan de bak met personal trainer Kimberly. Patrick vond het denk ik ook tijd om wat te doen, hij ging alvast op het yogamatje liggen haha.

Yannick was thuis dus kon ik in de middag even aan de slag met het editten van een video. Yannick kwam me een bakje fruit brengen, zo lief.

We waren wat boodschappen vergeten te halen die dag, dus ging ik met Lana even naar de winkel. Lana mocht haar eigen karretje rijden en dat vindt zij fantastisch. Ze crosst zo de hele winkel door haha.

We aten pasta met lekker veel groente en pesto.

In de avond keken wij een van onze favo series op Netflix, Modern Family. Altijd lachen, Cameron is mijn favoriete speler.

Eens een Bourgondiër, altijd een Bourgondiër haha. Wijntje erbij en een kaasplankje.

Zondag vertrokken wij voor een hotelovernachting naar Maastricht. We mochten (op uitnodiging) slapen in Buitenplaats Vaeshartelt, dit is een heel mooi kasteel. Lana die dol is op alles met ‘prinsessen’ (zij noemt het heel schattig: Perfessen) vond dat natuurlijk ook prachtig.

En ondanks het slechte weer, gingen we toch even Valkenburg in. Wat een gezellig stadje is dat he.

Daarna gingen wij sushi eten. Altijd lekker.

Hier zie je Lana smikkelen van haar toetje.

Een klein prinsesje. Dit was de ‘Anna Elsa’ kamer uit de Disney film Frozen vond Lana. Die hebben ook zo’n mooi kasteel.

In de middag moest ik naar het ziekenhuis voor controles van mijn diabetes dus gingen wij in de middag al terug. Lana ging met mij mee terwijl Yannick bij Aimy bleef. Lana vond dat prima, de wachtkamer alleen al is leuk voor haar.

We zijn ook even de stad in geweest voor wat boodschapje. Lana droeg het tasje voor mij.

Ik ging naar de stad voor een nagelknipper en bijtringen omdat Aimy begonnen lijkt te zijn met het krijgen van tandjes. Maar ik kwam niet alleen daar mee thuis… ook kon ik die veel te leuke rompers bij Hema niet laten liggen, haalde ik een leuk notitieboekje, knutsel- en verfspullen voor Lana, K3 pleisters haha, een handige pakjeshouder van Difrax omdat Lana snel knoeit met pakjes drinken, een haarmasker (voor mijn coupe pluis) en ORS voor just in case.

In de avond maakte ik een lekker makkelijke Franse uiensoep met een stokbroodje erbij. Daarna ging ik een uurtje naar de sportschool voor bodypump.

Omdat het bijna vaderdag is, mochten we een hele leuke winactie houden voor een scheersysteem van Braun. Deze kun je winnen via de Instagram van Yannick, dat zou een leuk vaderdagcadeau zijn 😉

Dinsdag was voor mij een hele spannende dag. Op Snapchat had ik hier al van alles over gedeeld. Het was spannend omdat die dag ook Aimy voor het eerst een dagje naar de gastouder ging samen met Lana. Dit was iets eenmaligs maar toch spannend. En ik ging die dag voor belangrijke afspraken naar Amsterdam, en dat was spannend omdat ik zelf auto ging rijden. Ik rij graag auto, maar ik heb lang gekampt met rijangsten wanneer ik langere afstanden dan 30 minuten ( met name over de snelweg) moest rijden. Gisteren heb ik het toch gedaan en ik was daarna enorm trots op mezelf. Andrea van Trendymommy reed gezellig met mij mee. We deden over de heenweg zelfs 2 uur en 20 minuten ivm. files. Iets wat ik voorheen niet gedurfd had. Ook parkeerde ik mijn auto (die niet zo klein is) in een heel smal straatje midden in Amsterdam en stond ik niet schuin geparkeerd haha. Super trots dat ik dit gedaan heb.

Ik had een meeting bij Pampers waar ik een langdurige samenwerking mee heb. Een merk waar ik graag over schrijf omdat ik, sinds we dit merk ontdekt hebben voor Lana en Aimy, deze luiers heel graag zelf ook gebruik. Hoe leuk ziet deze tafelsetting eruit! We gingen brainstormen over nieuwe artikelen en de nieuwe type luier die ontwikkeld is.

Ook werd er een heerlijke lunch voor ons verzorgd. En zie je die leuke armbandjes op mijn bord liggen met de namen van mijn kindjes en mijzelf erop? Zo schattig!

Daarna door naar het EOS event, proosten met een lekkere smoothie.

Eos staat bekend om hun leuke lipbalms in leuke kleurige balletjes. We kregen de nieuwe (fruitige) collectie gepresenteerd.

Mmm een lekkere gerechtje kregen we daarbij.

Een toetje dat bestond uit een super lekkere chocolade brownie, rood fruit en een ijsje. Heerlijk! Ik telde even geen WW punten 😉

Ik was daar gezellig met Elise en Andrea!

Gisteren was een wat rustigere dag. Yannick was lekker vrij. In de ochtend was ik aan het werk voor mijn blog (dit is een snapchat foto haha) en in de middag lekker in de weer met de kindjes. Die thuisdagen vind ik ook heerlijk.

fit1

Vet spannend, maar de workout video heb ik gemonteerd en komt zaterdag online. Hopelijk vinden jullie ‘m leuk 😉 Je kunt met die workout video in 15 minuten je hele lichaam trainen, gewoon thuis. Hoe relaxed!

In de avond even nog wat boodschappen halen, Lana mocht weer met het karretje lopen. Als het aan haar lag dan gingen deze donuts ook mee 😉

Dit was de KC Photodiary voor deze week. Hoe is jullie week geweest? Zijn jullie ook toe aan wat zonnigere dagen ipv. deze regenachtige? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

54 gedachten over “KC Photodiary: Overnachting in Maastricht en leuke meetings”

 1. Ziet er weer uit als een drukke week met veel afwisseling. Als nu alle regen valt is het hopelijk in de zomervakantie droog. Zo redeneer ik?. Maar ik ben het weer wel beu. Als ik straks een grotere auto wil, wordt het de Opel zafira. Daar kunnen genoeg vriendjes en vriendinnetjes mee.
  Josan onlangs geplaatst…Handige babyspullen: Bugaboo seat linerMy Profile

 2. Wat een leuke week, ondanks het weer! Knap van je met het auto rijden. Hier ook rijangstven rijd al jaren helemaal niet. Denk dat ik een keer een opfris cursus ga doen.. Ja mooi weer zou fijn zijn, ik ga dit weekend voor het eerst zonder baby op stap naar een festival namelijk 🙂
  Alicia onlangs geplaatst…Breastfeeding strugglesMy Profile

 3. Ohh wat spannend voor je om Aimy voor het eerst achter te moeten laten bij de gastouder, je zal haar wel gemist hebben. Hoe doe je dat met kolven op zo’n dag? Of doe je dat niet meer en heb ik een blogpost gemist..? Knap dat je je auto zo strak inparkeerde en sowieso die lange rit hebt gereden. Zo overwin je angsten 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…Review: Becca Champagne Glow PaletteMy Profile

 4. Kelly Caresse

  Dankjewel wat lief! Ja op zulke dagen kolf ik op locatie. Nu had ik haar 08.00 voor het laatst gevoed en heb ik om 12.30 gekolfd (in de auto met m’n jas erover haha) en ik was 16.00 thuis om weer te voeden 🙂 stuwing was wel hevig haha. De dag erna weer vaker aanleggen en dan is de melkproductie weer op peil 🙂

 5. Ben zo benieuwd naar je workout video! Ik ben ook begonnen met trainen thuis (echt even geen tijd voor met kleine Faas haha) en kan wel wat inspiratie gebruiken! Ook benieuwd naar de nieuwe luier ban Pampers, ik ben ook groot fan van dit merk. Wat goed van je dat je naar Amsterdam bent gereden!
  Milou onlangs geplaatst…Dinsdag 14 juniMy Profile

 6. Wat heb je het toch gezellig druk gehad. Ik ben benieuwd naar je work out video. En ja van mij mag de zon ook weer komen. Alhoewel met die regen ik al me kastjes thuis uitmesten haha.
  Lisanne onlangs geplaatst…Gewoontes vanuit huisMy Profile

 7. Superleuke diary! Actieve maar hele leuke week zo te zien. Ik vroeg me alleen af, op snapchat vertelde je dat jullie in Maastricht zouden gaan zwemmen (of daarvoor), is dit niet meer door gegaan? Ik zie er namelijk niks over in de diary haha.

 8. Kelly Caresse

  Goede vraag haha! Ik was het al vergeten maar we zijn wel een uurtje met de kindjes gaan zwemmen, ik had geen telefoon meegenomen om foto’s te maken ?

 9. Wat een fijne week Kelly! Ik vind het zo leuk om te zien hoe jullie gezin ‘leeft’. Ik was al onder de indruk van hoe liefdevol jullie gezin was toen ik bij jullie was! Heerlijk om te zien dus!
  Sophie onlangs geplaatst…SPAM JE FAVO BLOG!My Profile

 10. Wat een leuke, ondernemende week! Ik had het leuk gevonden om een foto te zien van het kasteel ? Het weer vind ik even niet zo erg, omdat ik alleen maar op bed lig nu ik geopereerd ben. Alleen was gister avond onze tuin wel onder water gelopen dat was iets minder prettig.
  Rafaëlla onlangs geplaatst…OperatieMy Profile

 11. dat ziet er weer goed uit dat weekje 😀 hier een rustige week want onze puber is op kamp en dus stil in huis want andere dochterlief is veel buiten of op haar kamer hihih
  rachel onlangs geplaatst…Recept: pastaprutjeMy Profile

 12. Wat een drukke maar leuke week heb je gehad! Ik ben altijd verbaasd over hoeveel jij op een week doet. Superleuk dat jullie een hotelovernachting hadden in Maastricht. En wat spannend om Aimy voor het eerst bij de gastouder te laten, ik ben benieuwd naar hoe dat is geweest.
  Vanessa onlangs geplaatst…Winactie: Kellogg’s Ancient Legends pakket!My Profile

 13. Wat een superleuke week en wat handig: een samenwerking met Pampers 😀
  Lijkt me inderdaad dat je daar onderhand heel wat expertise in hebt, haha.

  Tof ook dat je zo dankbaar bent en nuchter in alles. Dat siert jou echt!

 14. Jaaaaa, Cam <3 zo briljant in Modern Family! Moest bij die kamer die Lana de 'Anna Elsa' kamer noemt ook echt denken aan Frozen ja!:p

 15. Wat weer een leuke diary en wat fijn dat het zo goed gaat met je site & Youtubekanaal!
  Het is je gegund.

  Ik moest stiekem hardop lachen om het tekstje onder de eerste foto over het Pamper event waarin je vertelt dat je de luiers ook graag zelf gebruikt hahaha. Heel flauw want zo bedoel je het uiteraard niet. Maar grappige spelfout!

 16. Gefeliciteerd met zijn diploma
  Even iets anders Kelly wij hebben onze meisjes pas met 11 maanden laten vaccineren. Doen we nu ook met ons derde prinsesje jasmijn.
  We gaan wel gewoon naar het consultatiebureau in te wegen en meten haar ontwikkeling te volgen maar voor de eerste prikjes pas met 11 maanden.
  Dit kun je uitstellen . Het verminderd de kans op allergieën en ontwikkelings stoornissen.
  Het consultatiebureau geeft het alleen al met 2 maanden om er zelf gauw door heen te zijn.
  Maar voor het lichaampje is het veel rustiger om het uit te stellen.
  Moeten jullie natuurlijk zelf weten maar die keuze heb je wel.
  Groetjes Felicia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.