kcdiary

Afgelopen week was een heerlijke week. Zo begon de zon zo nu en dan wat meer te schijnen en daar word ik altijd wel vrolijk van. We deden leuke dingen, ik had met Yannick een datenight maar ook met de kindjes was ik lekker in de weer. Lana en ik lieten onze haren knippen door de kapster, we hadden wat leuke playdates (waaronder een heel tof event!) , ik heb ook weer geshopt en tussendoor was ik lekker productief aan het bloggen. Laten we de foto’s er bij pakken.

 

Ik ging gezellig met Lana en Aimy op visite bij een vriendin die ook twee kindjes heeft. Haar jongste is 6 weekjes jonger als Aimy, ze lagen heel lief samen in de box.

Deze foto printscreende ik van mijn Snapchat story. Maar donderdagmiddag besloot ik al op tijd te beginnen met koken. We hadden nog best veel groente in de koelkast die ook niet lang meer houdbaar was, dus besloot ik gelijk 2 pannen spaghettisaus te maken zodat ik de andere helft kon invriezen zodat het lekker lang goed blijft en later gegeten kan worden. Lekker!

De kapster kwam vrijdag om mij en Lana te knippen. Wat een grote meid is Lana zeg, zeker zo in met die cape om. Zo ijdel als ze is, vond ze het knippen geweldig haha ‘Haartjes doen!’ bleef ze roepen.

Daarna was ik aan de beurt, ook enkel om de puntjes te laten knippen.

Er kwam een chocoladereep binnen met mijn naam erop. Dat laat ik me niet nog een keer zeggen 😉 iedere dag neem ik een paar blokjes, lekker! (en zo toch passend binnen Weight Watchers).

Yannick was vrijdag wat uurtjes eerder klaar dus kon ik wat werk verzetten. Lekker met een grote mok thee erbij.

Pakketjestijd! Van Nelson kreeg Lana die geweldige Frozen Havaianas en van Etos een zomers pakketje met allerlei beautygoodies. Ook het toilettasje kreeg ik van Etos die ik voortaan handig gebruik voor kleine spulletjes in de luiertas.

Lieve Patrick was afgelopen zaterdag jarig en 1 jaar geworden. Wat is die tijd gevlogen! Hij geeft ons zoveel gezelligheid in huis en is niet meer weg te denken uit ons gezin. Zo’n lieverd!

Outfitje van Aimy <3 Jasje is van Feetje, truitje van Prenatal en het broekje van H&M. Dit mintgroene kleurtje vind ik zo mooi.

Lekker veel kroelen met Aimy <3

Zaterdag was het tijd voor de weekboodschappen. Ik wandelde er met Aimy  in de wandelwagen naar toe terwijl Yannick met de auto met Lana kwam. Zo konden we toch veel boodschappen meenemen en had ik gelijk een fijne wandeling.

Top uitvinding: Ik maakte voor Lana ‘chocopasta’ door een halve avocado te prakken, er pure cacaopoeder bij te doen en een scheutje honing. Ze vond het fantastisch en had zo gelijk wat groente binnen. Win win situatie haha.

In de avond hadden Yannick en ik een datenight. We gingen tapas eten samen in ‘s-Herogenbosch.

Proosten met Cava!

Daarna door naar een verjaardag van een vriendin van ons.

Zondag werd ik helaas wakker met een acute blaasontsteking. Lichte koorts en voelde me helemaal niet lekker. Gelukkig beurde Lana me op met haar high tea setje. Ik kreeg een kopje thee van d’r. Lief!

Vitamientjes aanvullen en later kregen we via de huisartsenpost mijn antibioticakuur gelukkig.

Het werd dus een luie zondag in pyjama. Boekjes lezen met Lana. Altijd leuk. Zeker nu ze ook zelf begint mee te vertellen.

Gezonde lunch met avocado en tomaat op brood, mmm!

Ik heb Aimy’s speelgoedjes voortaan bij elkaar in een mandje in de box gedaan. Hoe gezellig ziet dit eruit bij elkaar.

We gingen even een eindje wandelen om een frisse neus te halen. Het weer was ook zo heerlijk zonnig. Ook deden we nog wat extra boodschappen bij Lidl (fruit).

Yannick had voor me gekookt, zo lief! Hij maakte zijn beroemde en super lekkere fried rice recept!

Maandag begon heel rustig aan. Ik maakte het huis schoon en later gingen we naar het consultatiebureau voor Aimy. Ze kreeg haar tweede inenting. Dat vind ik altijd weer heftig en moeilijk. Maar de verdere controles bij het CB waren helemaal in orde, trotse mama hier!

In de avond had ik een personal training sessie van Kimberly.

Dinsdag ging ik samen met mijn vader en Lana naar Naarden waar we door Playmobil waren uitgenodigd voor de perspresentatie en om te komen spelen bij Speelpark Oud Valkeveen. Lana had de tijd van haar leven, ze keek haar ogen uit zoveel speelgoed er was en buiten heeft ze het ook heel leuk gehad met mijn vader bij de attracties en speeltoestellen.

Hoe leuk zijn deze Playmobil Cupcakes! Ik ging voor de WW-proof appel haha.

Een perspresentatie van Playmobil, maar ook een leerzame lezing van een orthopedagoog die de psychologie achter spelen presenteerde, erg interessant.

Never grow up, werd ik zomaar met de ballonnen de lucht in vervoerd 😉

Gezellig herenigd met Jessica en Shirley. Het dochtertje van Jessica ging heel lief bij me staan.  Qua haarkleur zou het zo een dochter van mij kunnen zijn 😉

Ik wandelde gisteren heerlijk in het zonnetje met de meisjes naar het dorp voor wat boodschappen. Naast m’n antibioticakuur die ik slik, haalde ik een cranberry kuurtje bij het Kruidvat. Nu in de aanbieding, wat natuurlijk mooi meegenomen is.

Vorige week heb ik de kledingkasten van de meiden uitgeruimd en kwam ik tot de conclusie dat we echt voldoende hebben. Maar ik kwam bij de Hema deze broekjes tegen en kon ze niet laten liggen! Een korte spijkerbroek voor Lana en een poezenbroekje (in de aanbieding!) voor Aimy. Verder haalde ik nog brood bij de bakker en wat boodschappen.

De vriendinnen van de (zwangerschaps)yoga kwamen gezellig lunchen met de baby’s erbij. Super gezellig!

Gisterenavond nog even heerlijk wandelen met de kindjes naar een speeltuintje. Aimy zat lekker bij me in de Tula, Lana liep met haar poppenwagen. En ze wilde zo graag haar regenlaarsjes aan hihi, zo schattig.

Dit was de KC Photodiary voor deze week. Velen zullen een lang weekend vrij zijn denk ik. Yannick is vandaag en morgen ook vrij dus we hebben een heerlijk lang weekend samen. Echt genieten! Ik wens jullie allemaal een heel mooi weekend toe, hopend op veel zon natuurlijk. Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze photodiary bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

44 gedachten over “KC Photodiary: Kapper, etentje en lekker gek!”

 1. Ziet er weer uit als een heerlijke, relaxte week met leuke afspraken! Heerlijk hè, die zon die zich wat liet zien. Deze week is het helemaal feest :-).
  Femke onlangs geplaatst…Happy list #9My Profile

 2. Dat zag er weer uit als een gezellige week! Wij hebben ook een vriendin die thuis komt knippen, dat is toch wel erg fijn. Hopelijk gaat het weer beter met je blaasontsteking!

 3. Wat een slim idee van die chocopasta!
  Hier kwam vroeger ook een thuiskapster, nu kan mijn moeder mijn haar knippen doordat ze zovaak bij haar heeft gekeken hoe het moet haha.
  En wat is Lana al echt een dametje zeg!
  Rosanne onlangs geplaatst…Tag: Waar je huis woontMy Profile

 4. Leuke week! Als we de blaasontsteking even vergeten dan 😉 hoop dat het snel voorbij is.
  Die ‘chocoladepasta’ is slim bedacht zeg, zeker een win-win!
  Fenna onlangs geplaatst…Opgemaakt: april 2016My Profile

 5. Leuke week, lekker actief geweest! Wat een lange haren heeft Lana! Daar kan je al een hoop leuks mee doen.. Lekker invlechten enzo, of wil ze dat niet?

 6. Wat een gezellige drukke week weer! Heerlijk hè, dat de zon weer goed van haar laat zien?! Ook lekker voor de kindjes om weer veel buiten te zijn.

  Ons zoontje moet ook écht weer naar de kapper. Alleen die drama hoef ik dan ook weer niet 😉 Goed dat Lana zo rustig blijft zitten! Fijn lang weekend met Yannick!
  marie-louise onlangs geplaatst…Wat ik nog wil doen voordat de baby komtMy Profile

 7. Balen van de blaasontsteking, ik hoop dat je je snel weer beter voelt! Die chocopasta is een goed idee, dat ga ik onthouden! Geniet van jullie lange weekend, mijn man werkt altijd in het weekend en is altijd op donderdag vrij, geen extra vrije dagen dus, helaas 😉
  Doortje onlangs geplaatst…5 geweldige dingen van de babytijd!My Profile

 8. Leuke Week Met Lekker Wat zonnestralen. Deze week wordt het alleen maar beter met dit weertje. Dat mintgroene pakje vind ik ook super schattig staan bij aimy. Fijne dag vandaag liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…De huishoudtagMy Profile

 9. lekker he als het kappertje weer geweest is hihi, en ja die pastasaus….ik had dus ook verse pastasaus in de vriezer liggen en stond vervolgens te koken met een PAKJE :s dikke fail rach hahaha
  wij hebben ook een lang weekend met manlief thuis dus genieten!!
  fijne dagen moppie xx
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 4 mei 2016My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.