KC Photodiary: Fijne uitstapjes met het gezin

kcdiar

Afgelopen week was een leuke week! Yannick was wat dagen vrij dus daar maakten we heerlijk gebruik van. We deden wat leuke uitstapjes als gezin en dat was echt genieten. Ik vind de herfst echt een leuk jaargetijde, zeker de herfst zoals deze er tot nu toe uitziet. Laten we de foto’s erbij gaan pakken.

We maakten een heerlijke herfstwandeling met ons viertjes. Aimy lekker bij mij in de Tula, en Lana die aan de hand van Yannick de Drunense Duinsen trotseerde, heerlijk even uitwaaien en herfstbladeren en eikeltjes enzo verzamelen.

De verzamelde eikeltjes, kastanjes en bladeren zijn wij gaan gebruiken voor het maken van een mooie herfsttafel als decoratie. Lana vond het heel leuk om dit te doen en vertelde zo van alles over wat ze gezien had in de bossen en wat de herfst betekent.

Om het herfstgevoel compleet te maken aten we pompoensoep, worteltjes uit de oven en een soort hachee, zo lekker!

Lana vindt mijn nagellakcollectie behoorlijk interessant en vraagt me steeds of ik haar nageltjes wil lakken. Ook vindt ze het leuk om mijn OPI pakjes in de vakjes te sorteren, van wie zou ze het hebben haha.

Aimy tijgert het liefst de hele kamer rond, en dat allemaal in z’n achteruit. Ze speelt graag met Lana met de Duplo en houdt daar Lana nauw bij in de gaten hihi, wat een nieuwe fase is dit weer he, dan is het ‘babytje’ er echt al een beetje vanaf.

dansen

Voor een artikel over ‘Loud about girls’, gingen Lana en ik even helemaal los. We dansen iedere avond wel na het avondeten, een momentje voor ons om even de drukte van de dag los te laten. Maar nu dus even op de foto, we deden mooie kleding aan en ondertussen schoot Yannick wat kiekjes.

Ik zie dat ik wat foto’s vergeten ben te maken, maar nu zijn we aangekomen op zaterdag. We gingen een dagje naar zee, lekker uitwaaien op Scheveningen.

Het zonnetje scheen dus we vonden het tijd voor een ijsje. Ik had de ‘American cookie’ smaak met slagroom. Zo lekker!

En snacken met friet moet ook weleens kunnen op een cheatday. Dit is op de pier waar ze verse Vlaamse frieten verkopen met homemade mayonaise.

Samen kijken naar de zee. Zo lief!

En we gingen lekker uit eten, in Den haag bij de Ethiopiër en dit gerecht aten we met ons drietjes op (wij en Lana).

Zondagochtend stond ik al vroeg in de sportschool voor een Xco lesje. Heerlijk om de dag mee te beginnen en dan al op tijd klaar te zijn om de rest van de dag nog te hebben.

We gingen voor de allereerste keer fietsen met Aimy. In de nieuwste vlog zie je wat beelden. Dit was zo schattig, Aimy heeft er zo van genoten, heerlijk!

En daar heb ik ook zo van genoten. Ik had er maanden naar uitgekeken dat we weer ‘gewoon’ kunnen fietsen, lekker met het gezin er op uit. Met Aimy is het nog even opbouwen zodat ze wat langere stukjes op de fiets kan zitten, maar het begin is er en dat geeft zoveel vrijheid.

We lunchten gezellig bij mijn schoonouders.

In de avond aten we een Afrikaanse maaltijd die we meekregen van mijn schoonmoeder, dit heet ‘Riz au grasse’.

We sloten het weekend af met een wijntje, een chipje en Modern Family (en keken tussendoor nog Heel Holland Bakt, zo leuk is dat!)

Maandagochtend bracht ik Lana naar de peuterspeelzaal.

kel-en-kim

Tussendoor heb ik de video ge-edit die morgen online gaat komen, een hele leuke ‘mama’s testen‘  video samen met Kim van Alboe.nl. We hebben zo gelachen tijdens het opnemen! En de shot hierboven is een blunder haha, ik kijk er ook een beetje gek bij 😛

Mmm als lunch boterhammen met zelfgemaakte tonijnsalade, zo lekker!

Yannick was vrij dus we gingen naar de stad. Ik slaagde voor de perfecte (vind ik) winterjas bij Zara, een echte Kelly jas is dit, schot in de roos haha.

schermafbeelding-2016-10-05-om-21-15-53

Ik nam nog een shoplog op.

Als avondeten maakte ik zelf een tomatensoep met ballen die zo in de smaak viel! Hier ga ik later nog een receptje van delen, echt een aanrader dit.

Bodypump tijd in de avond 🙂 De nieuwe release is weer lekker pittig maar erg leuk!

Dinsdag werd ik wakker met een blaasontsteking, echt een bummer dus moest ik die dag rustig aan doen. Het was dierendag dus Patrick kreeg cadeautjes: Kattensnackjes en twee leuke speeltjes.

En een van die speeltjes was een balletje, die bewaakte hij met zijn leven haha, daar is hij dus heel blij mee 🙂

Ik kookte een Kerrie-zuurkoolschotel met rookworst, ananas en kaas en die was lekkerrr! Hier ga ik nog een receptje van uitschrijven, echt een aanrader.

Gisteren was het weer peuterspeelzaaltijd, en ondanks dat het niet regende, wilde Lana graag haar capuchon op haha. (peuters :P)
Ook begon ik aan een monsterklus: De fotoalbums. Ik wilde graag Lana’s derde jaar album afmaken voor ze 3 jaar wordt en ik wilde aan Aimy’s eerste fotoalbum beginnen. Ik koos ervoor om dit digitaal te doen, maar het uitzoeken van die foto’s (zowel via de Iphone als de foto’s van de fotocamera) is een heel werkje. Gelukkig is het gelukt! Volgende plan zijn de vakantiefotoalbums en dan is dat ook allemaal weer gedaan. Ik blijf het leuk vinden om fotoalbums terug te bladeren.

We gingen naar de bakker om de taart voor Lana’s verjaardag (op 14 oktober) alvast te bestellen. De gebakjes in de vitrine zagen er ook wel verleidelijk uit.

Mmm kopje thee en maiswafels met smeerkaas. Die maiswafels zijn mijn nieuwe favoriete gezonde tussendoortje, zo lekker! Verder was gisteren een rustige dag, zelf herstel ik van een blaasontsteking en Aimy is flink grieperig en verkouden, Lana net over een verkoudheid heen dus we houden deze dagen een beetje rustig.

Ik ben benieuwd hoe jullie week is geweest, en vinden jullie het maken van fotoalbums ook altijd zo’n hele klus haha? 😛 Ik kijk weer uit naar jullie reacties.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

36 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.