KC Photodiary : Ditjes en datjes, carnaval vieren

kc photodiatyyeAfgelopen week was een week met ditjes en datjes, het was natuurlijk Valentijnsdag, dit weekend was het Carnaval hier in Brabant en verder was ik natuurlijk gewoon aan het werk voor de blog, druk in het huishouden en met Lana maar ondertussen ook niet zo fit door een blaasontsteking (jup, again!). Hierdoor liep ik wat achter met allerlei dingen en is deze week een beetje in een roes voorbij gegaan lijkt het wel. Toch maakte ik genoeg foto’s om een photodiary te vullen en om jullie weer een kijkje in mijn leven te geven. Kijk je mee?

Doordat ik Diabetes (mellitus type 1) heb, ben ik heel gevoelig voor blaasontstekingen. Ik heb fases in mijn leven gehad dat ik maandelijks blaasontstekingen had en tijden dat ik het een hele tijd niet had. Ik klop af maar ik werd vrijdag wakker met de tweede blaasontsteking van deze maand. Voor de zekerheid liet ik hiervoor urine checken bij de huisarts en mijn voorgevoel klopte al. Ik ging naar de apotheek voor een kuurtje antibiotica en nam ook dit goedje van VSM mee voor Lana. Vriendin Jessica had me namelijk dit aangeraden nadat ze dit gebruikt had bij haar dochtertje Juul. Ze ervaart dit als een holy grail bij iedere val of stoot omdat de plek dan heel snel herstelt dus ik moest dit ook hebben natuurlijk. Het tubetje ligt nu in de koelkast in de hoop dat ik het niet hoef te gebruiken.

Op vrijdag de dertiende werd ik verrast door de postbezorger met een wel heel erg leuk pakket van Method. Kennen jullie dit merk al? Zij maken ecologische schoonmaakmiddelen, die naast dat ze heel goed schoonmaken, ook heerlijk ruiken en ook mooi staan op je keukenkastje. Ik had al eens wat producten van hen ontvangen om te testen en dit keer kreeg ik van hen een bosje bloemen (Tulpen, love it!) en een heerlijk ruikende handzeep. Vinden jullie het leuk om een review van schoonmaakmiddelen en mijn ervaringen hiermee te lezen? Ik ben namelijk super enthousiast over Method!

In de avond aten we dit : Kip Teriyaki met paksoi en nog meer er in gewokt, hier komt volgende week een receptje van online, lekker!

Hoe gezellig staan de tulpen op onze eettafel!

Yannick en ik besloten niets voor elkaar te doen voor Valentijdsdag, de Zalando Man besloot me ook dit jaar weer te verrassen met een leuk cadeautje! Shoptegoed en een liefdesbrief, thanks!

Zondag had ik nog steeds klachten van mijn blaasontsteking maar het ging wel oké als ik voldoende water dronk. Ik besloot daarom toch gewoon onze carnavalsplannen voort te zetten.

Lana kreeg dit schattige Tinkerbell/ feeën pakje aan toen we naar de carnavalsoptocht gingen, te schattig!

Deze foto deelde ik via Snapchat aan mijn volgers, dit was namelijk mijn outfit: Lekker fout! (Volg mijn verhaal ook op snapchat via : Kellycaresse)

Voor de optocht begon dronken we een kopje koffie (ik natuurlijk met slagroom!) op het terras.

Mmm dinner! Pasta pesto salade met kip, rucola en roomsaus!

Heerlijk die Brabantse Carnavalsgekte! Alleen al omdat dan iedereen gek en maf doet, iedereen elkaar gewoon begroet en in een vrolijke bui is! I love it!

In de avond voelde ik me iets beter dus besloot ik mee te gaan carnavallen met vriendinnen. Mijn outfit en look moest dus gekker: Ik ging als een soort foute pop: Teveel make-up, veel te veel blush, hoge knot, roze rok, dito ketting en eigenlijk paste mijn wollige jas wel bij het geheel haha. Lipstick ontbreekt nog op deze foto.

Feesten in de kroeg! Wel alcoholvrij in verband met de antibiotica maar ook dan kun je veel plezier hebben!

Maandag was eigenlijk een typische maandag. Ik heb veel voor de site kunnen doen terwijl Yannick thuis was en voor Lana kon zorgen. In de middag hebben we boodschappen gedaan. Bij de Lidl waren de luiers in de aanbieding : 4 pakken voor de prijs van 3, dat betekende dat wij gingen hamsteren haha.

Soms heb je geen zin om te koken, dus gingen we voor pizza. Om het gezond te maken aten we daar een flinke portie spinazie bij, lekker!

We hebben een groepsWhatsApp met onze familie en velen van hen waren nog aan het carnavallen en de ultieme duckface selfie aan het oefenen. Ik stuurde hen er ook een maar dan in pyjama en no make-up, verschil moet er zijn haha.

In de avond had ik honger en zin om te snacken. Een filmpje op youtube van de meiden van Femme leerde mij hoe je deze gezonde snack kunt maken: Bananenbootjes met pindakaas en wat lekkere toppings erop. Missie gezond snacken was geslaagd haha.

Coffee is always a good idea!

Dinsdagochtend startte Lana en ik in de lazy mood op : Lekker samen bankhangen met de televisie erbij, knuffelen en luilakken, heerlijk! Dinsdagmiddag toen Lana op bed lag heb ik wat kunnen doen voor de blog. Ik heb onder andere veel mails beantwoord en dat geeft heel veel rust. In mijn mailbox en in mijn hoofd! Door het minder fit voelen ivm. de blaasontsteking enzo kwam ik daar even niet aan toe.

In de avond hadden we gezellig bij vrienden gegeten en hun zoontje. Lana en haar vriendje hadden dus ook een dinnerdate haha! (Ik heb Lana’s gezichtje een beetje blurry gemaakt #sorry)

Mooiste moment van de hele dag: Lana uit haar bedje halen in de ochtend, een lief knuffelig meisje meenemen naar ons bed en in bed voeden en samen knuffelen.

Gisterochtend heb ik met Lana gespeeld en vooral veel geoefend met haar met ‘stappen’. Ik ontdekte dat als ik haar buggy vol bepak met zware dingen (een Tupperware bak vol rijst, een doosje met deco spul) ze er goed mee kan oefenen als steun. En jawel, mevrouw stapte los aan de buggy, op mijn Instagram account zie je hier een filmpje van.  Trotse mommy overhere!

Healthy snack in de trein op weg naar Amsterdam.

Gisteren was ik in de middag en avond in Amsterdam. Eerst had ik een afspraak bij het mediabureau waarbij ik aangesloten zit met mijn Youtube kanaal, daarna ging ik door naar een hele interessante food fotografieworkshop van Quaker waarbij we van een professionele fotograaf en food styliste leerden hoe we voeding (met name havermout) mooi en aantrekkelijk op de foto kunnen zetten voor recept artikelen en dergelijke. Super inspirerend! De plog van deze dag zal binnenkort online komen.

Dit was de KC photodiary van deze week, hoe is jullie week geweest? Nog meer van mijn bezoekers die carnaval hebben gevierd? Ik ben heel benieuwd, laat je reacties op deze photodiary achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

50 reacties

 • Manon
  19 februari 2015

  Grappig, mijn fotodagboekje had vorige week precies dezelfde titel!
  Manon onlangs geplaatst…Nilo is 3 maanden!My Profile

 • Manon
  19 februari 2015

  Wat een leuke foto’s weer! Wel echt vervelend dat je weer een blaasontsteking had. Zag op instagram dat er al diverse tips m.b.t. cranberrysap en -supplementen werden gegeven, hopelijk helpt dat!

  Ik ben heel benieuwd naar de plog van de fotografieworkshop, lijkt me heel leuk! 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Waarom het altijd langer duurt voordat je daadwerkelijk aan het hardlopen bentMy Profile

 • Marina
  19 februari 2015

  Wat een leuke foto’s! Carnaval lijkt me erg tof om eens mee te maken. Wie weet ga ik volgend jaar die kant op!

  Liefs, Marina
  Marina onlangs geplaatst…#Tip – Lifesum-app – mijn hulpje bij eten en bewegen!My Profile

 • Dita
  19 februari 2015

  Wat een leuke foto’s! Wel balen dat je blaasontsteking had. Zo vervelend!
  Dita onlangs geplaatst…Waar ben jij over 5 jaar?My Profile

 • Els
  19 februari 2015

  Wat een leuke week heb je gehad! Volgens mij heb je je wel vermaakt met carnaval :-)!
  Els onlangs geplaatst…Project Positief Challenge 2.0My Profile

 • Milou
  19 februari 2015

  Leuk zeg! Vooral alle carnavals foto’s zijn leuk, dat vieren wij hier niet! Ook eens leuk om eens wat anders te zien dan vooraf emaakte en gestylde foto’s. Die zijn ook heel leuk hoor, maar deze zijn zo lekker spontaan!!!
  Milou onlangs geplaatst…Lief dagboekMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  19 februari 2015

  Leuk dat carnaval zo populair is in het zuiden, hier vieren we het helemaal niet, haha. Jullie vieren volgens mij voor het hele land :). Goed uitgevonden om Lana achter de volgeladen buggy te zetten, werkt goed! En ik ben wel benieuwd naar de middelen van Method, ik hou van merken die bewust met de ingrediënten bezig zijn, dus kom maar op! :D.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Current Fashion & Interior favoritesMy Profile

 • Sanne Marlijn
  19 februari 2015

  Wat mega vervelend van je blaasontsteking! Echt rot. Ik heb er ook vaak last van en zit wel een paar keer per jaar bij de dokter. Ik ga dat spulletjes ook eens proberen wat Jessica aanraadt!
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Bevallen met een vacuümpompMy Profile

 • Saskia
  19 februari 2015

  Vervelend zeg de blaasontsteking. Erg leuke foto’s, ziet er gezellig uit dat carnaval!
  Saskia onlangs geplaatst…Taken die ik zo lang mogelijk uitstelMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  19 februari 2015

  Haha, leuk om te zien! Die pasta ziet er heerlijk uit, en wat een leuke carnavalsoutfit droegen jullie! 🙂 Ook zo fijn dat Lana nu alleen kan lopen! Schattig zo met haar koetsje! Ben ook wel heel benieuwd wat je daar geleerd hebt op de havermout workshop 😀
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Persoonlijk: je blog delen met je omgevingMy Profile

 • Vanessa
  19 februari 2015

  Vervelend van je blaasontsteking! Wat zag je er leuk uit met carnaval. En die pasta ziet er heel lekker uit!
  Vanessa onlangs geplaatst…Let’s talk | Online shoppen: yay or nay?My Profile

 • Lauriëtte
  19 februari 2015

  Wat sneu dat Lana weer ziekjes was, maar wat tof dat ze zelf loopt met de buggy, super leuk! Lijkt me prachtig om dat mee te maken als moeder!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Toekomst; Huisje, Autotje, FietsjeMy Profile

 • Eline
  19 februari 2015

  Wat een super leuk overzicht weer 🙂
  Heel vervelend dat je buikgriep had, maar gelukkig heb je toch nog even kunnen carnavallen 🙂
  Eline onlangs geplaatst…Allereerste vlog! Wenkbrauwen bijwerken met touwtje!!!My Profile

 • simone
  19 februari 2015

  Oh heeerlijk carnaval! Ik wat van plan het heel weinig te gaan vieren maar dat voornemen is niet geslaagd haha!

 • Koalabeautymama
  19 februari 2015

  Actief aan de Carnaval! Het is dat ik niet echt uit Brabant kom haha. Kan er maar niet aan wennen. Voor Ayumi is het wel heel leuk. Wat goed dat Lana stapjes doet 🙂
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Papa Mike vertelt: 5 blunders van een papaMy Profile

 • Jessica
  19 februari 2015

  Ik had in Brabant moeten wonen want ik ben dol op carnaval! Helaas lieft het waar ik woon helemaal niet :(. Ben ook wel benieuwd naar de schoonmaakmiddelen, want ik ken het merk niet! En jeeeeeeeeej vallen en stoten! Holy grail!
  Jessica onlangs geplaatst…Cheat retreatMy Profile

 • inge
  19 februari 2015

  Ohhh die foute pop-look is zo leuk!!
  wat heb je weer een leuke week achter de rug, minus de blaasontsteking dan!
  En ben ik de enige die de combinatie pizza-spinazie echt heel vreemd vind haha.

 • Manouk
  19 februari 2015

  Ik woon ook in Brabant, maar vier zelf geen carnaval. Tot een paar jaar terug vierde ik het wel, maar nu geef ik er niet meer zoveel om. Volgens jaar is mijn zoontje met carnaval bijna 1,5 jaar en dan wil ik wel naar de optocht gaan kijken. En wat knap van Lana, dat duurt vast niet lang meer voordat ze helemaal zelf loopt!

 • Annemijn
  19 februari 2015

  Hier in Zeeland ook lekker carnaval gevierd ! Wat blijft dat toch gezellig hè?
  Annemijn onlangs geplaatst…PLOG: Hoogtepuntjes van de week #14 Veel geshopt, weinig gekocht.My Profile

 • Ruby
  19 februari 2015

  Hi. Ik hoop dat de blaasontsteking wat minder is geworden, of helemaal weg is eigenlijk. Je artikel is superleuk, en kleine Lana die word groot. Geniet nog maar een tijdje van de knuffelende klein Lana.

  Liefs.

 • Chantal
  19 februari 2015

  Wat vervelend van de blaasontsteking! Ik heb vorig jaar ook carnaval gevierd zonder alcohol en me goed vermaakt 😉
  Chantal onlangs geplaatst…Eetdagboek van vandaagMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  19 februari 2015

  Leuke photodiary en wat een mooie bloemen zeg!!!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Onvergetelijke babyfoto’s maken? Volg een cursus!My Profile

 • Marion
  19 februari 2015

  Lachen die carnavalsfoto’s! Tof! Hé, en je nieuwe profielfoto (noem je dat zo op een blog???) is ook echt heel erg leuk! Hele mooie kleuren.
  Marion onlangs geplaatst…Bladieblablog #21My Profile

 • Kelly Caresse
  19 februari 2015

  Dankjewel Marion! Ik heb die foto er toevallig net opgezet en ik zit zo te twijfelen haha! Leuk om te horen dat hij in de smaak valt, ik laat hem dus gewoon staan 😀

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  19 februari 2015

  Oh yes VSM ik heb bijna het hele assortiment in huis gehad, heel fijn spul!

  Lief pakje heeft Lana! Super cute.

  Betreft de luiers van Lidl ik ben ook gaan hamsteren! Prima luiers!!
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Battle: Yolanthe vs. Tim den BestenMy Profile

 • saskia
  19 februari 2015

  Wat ziet dat er leuk uit allemaal, Lana ziet er schattig uit als tinkerbell!
  saskia onlangs geplaatst…Makeup Revolution Golden Sugar Ultra Blush Palette…My Profile

 • Manon
  19 februari 2015

  Leuke foto’s. Ik heb al een tijdje geen carnaval gevierd. Wat lief van de Zalando man, nu kan je weer lekker wat shoppen haha!
  Manon onlangs geplaatst…Big Bazaar: O.P.I Nagellakken [deel 1]My Profile

 • Cindy
  19 februari 2015

  Wat zag je er leuk uit met carnaval. Ik ben benieuwd naar je recept wat volgende week online komt. Zo zag ik net pas je pasta pesto recept, ga ik maken van de week, dank je wel! Beterschap nog met je blaasontsteking
  Cindy onlangs geplaatst…Catrice Absolute Rose Eyeshadow PaletteMy Profile

 • Eva
  19 februari 2015

  Leuke week weer Kelly! Heerlijk ja, knuffelen met je meisje in bed. Ik vind je outfit super leuk staan! En wat leuk dat Lana nu al een beetje kan lopen! Van die kleine vooruit gangen zijn zo leuk om mee te maken! Ik ben benieuwd naar je recept. Het ziet er erg lekker uit die teryaki!

  Liefs,

  Eva
  Eva onlangs geplaatst…Geef zelf het ‘goede’ voorbeeldMy Profile

 • Xaviera
  19 februari 2015

  Hele leuke diary weer! Vervelend zeg dat je zo vaak last hebt van blaasontstekingen. Zo’n food fotografieworkshop lijkt me geweldig om eens te doen! Ik zeg trouwens ja tegen een review van die producten van Method, ik ben heel benieuwd. 🙂 Lief dat je die tulpen kreeg, ze zijn echt prachtig!
  Xaviera onlangs geplaatst…Live Light – KledingkastMy Profile

 • Malou
  19 februari 2015

  Wat vervelend van die blaasontsteking! Ik had het een paar jaar geleden ook vaak, heel naar inderdaad.
  Malou onlangs geplaatst…NEW INMy Profile

 • Wendy
  19 februari 2015

  Ik vind jouw plogs altijd zo leuk! 😀
  Wendy onlangs geplaatst…10 mooie natuurfoto’sMy Profile

 • Anneleen
  19 februari 2015

  Oh wat lief en knap dat Lana al zelfstandig en goed kan stappen m.b.v. haar kinderwagentje! Je carnavalsoutfit ziet er erg leuk uit! Fijn dat je carnaval toch nog een beetje hebt kunnen vieren, ondanks je blaasontsteking. Hopelijk gaat het snel beter door de antibiotica!
  Anneleen onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk project 4My Profile

 • Lifesabout
  19 februari 2015

  Goede tip, die vallen-en stoten creme! Als ik het zo zie zijn jullie tevreden over de luiers van de Lidl? Toch maar een keer proberen hier!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Van Nutrilon naar Grotemensen-melkMy Profile

 • Jorien
  19 februari 2015

  Zo leuk een photodiary! Ik heb zelf nog nooit carnaval gevierd maar het ziet er wel altijd erg vrolijk uit. 😀
  Jorien onlangs geplaatst…Vlog 5 ❤ Weekend LondenMy Profile

 • Maaike
  19 februari 2015

  Appel met pindakaas eet ik weleens, maar die banaan met pindakaas en topping erop moet ik ook maar eens proberen! Het ziet er in ieder geval heel erg lekker uit <3
  Maaike onlangs geplaatst…Waarom ik bloggen zo leuk vindMy Profile

 • Rianne
  19 februari 2015

  Leuke diary weer! Wat fijn dat Lana nu alleen kan lopen zeg! Snap dat je je een trotse mama voelt dan 🙂
  Rianne onlangs geplaatst…Travel tip: Plitvice Lakes (Kroatië)My Profile

 • Nicole
  19 februari 2015

  Wat een leuk overzichtje dit keer zeg!
  Leuk die carnavalsfoto’s ook 🙂
  Snapchat heb ik zelf niet 😉
  En wat goed dat Lana met het wagentje loopt.. mag je zeker trots op zijn!
  Nicole onlangs geplaatst…De avonturen van MaxMy Profile

 • Eline
  19 februari 2015

  Wat vervelend zeg die blaasontstekingen! Eet je al ongesuikerde cranberries?
  Eline onlangs geplaatst…Chili con carneMy Profile

 • Nina Simplynspecial
  19 februari 2015

  Ik zie een hele hoop gezelligheid!! Wat vervelend van je blaasontsteking 🙁 is niet fijn! Fijne week voor jou gewenst 🙂
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Plog #3 ValentijnsdagMy Profile

 • beautifulday4makeup
  19 februari 2015

  Oooh koffie met slagroom heerlijk!
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Easyfresh Personal MistingMy Profile

 • Frederika
  19 februari 2015

  Heel wat anders… wat een super mooie nieuwe profiel foto op je site! Je staat er fris en fruitig op, heel mooi

 • Kelly Caresse
  19 februari 2015

  Ah dankjewel Frederika! <3

 • Kelly Caresse
  19 februari 2015

  Ik heb een tijd cranberry supplementen genomen maar denk niet de goede want dat hielp helaas niet 🙁

 • Kelly Caresse
  19 februari 2015

  Jaa de luiers van Lidl vind ik heel fijn! 😀

 • Marloes
  19 februari 2015

  Wat een leuke dagen heb je achter de rug. Je carnaval ziet er in ieder geval geslaagd uit! Super leuk!
  Marloes onlangs geplaatst…Foto moment op glas vastleggenMy Profile

 • Chloe Sterk
  20 februari 2015

  Hele leuke diary chick 🙂 X

 • Lysanne
  21 februari 2015

  Leuke foto’s! Erg leuk om te zien wat je allemaal doet!

 • angelique
  21 februari 2015

  Super leuk overzicht. Wat begint Lana toch een dametje te worden! die stotengel gebruik ik ook voor mezelf haha werkt goed!
  angelique onlangs geplaatst…Persoonlijk | Ask me anything de antwoordenMy Profile

 • Nadia
  22 februari 2015

  Een goede tip voor blaasontsteking (ik had het iedere maand wel) is D – mannose. Dit is een middel wat je blaas reinigt en doordat je lichaam het niet opneemt is het totaal niet schadelijk. Je kan dit ook preventief nemen, ik gebruik het nu zo’n 2 jaar en heb geen blaasontsteking meer gehad.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.