De KC healthy together challenge we gaan beginnen

KC Healthy Together challenge: We gaan beginnen!

De KC healthy together challenge we gaan beginnen
Jeej, het is vandaag 4 maart, dat betekent: de KC healthy together challenge we gaan beginnen! Misschien heb je je al aangemeld, misschien nog niet. Vandaag gaan we officieel van start en start dan ook de Facebook community. Je kunt je nog aanmelden om het e-book te ontvangen en met ons mee te doen. Vandaag vertel ik wat meer over de challenge waarom het zo leuk is om je aan te melden! Ik heb er in ieder geval mega veel zin in.

Gezonder leven door gedrag te veranderen

Wat ik belangrijk vindt om te benadrukken is dat het doel niet is om af te vallen, calorieën te tellen of op die manier bezig te zijn met ons zelfbeeld.

Het doel is dat we gaan werken om je goed te voelen binnen je eigen lifestyle. Dat we middels zelfreflectie, eigen doelen gaan stellen die we wensen te behalen om ons zo gezonder en fitter te gaan voelen. Deze methode van zelfreflectie en het stellen van doelen werkte ook bij de KC Budget challenge enorm goed. Dit heb ik geleerd tijdens mijn studie tot hulpverlener. Verandering in je gedrag is namelijk enkel mogelijk wanneer je zelf het inzicht opdoet in wat je anders wil. Als je je valkuilen kent en je de redenen waarom die doelen tot nu toe nog niet behaald zijn kent. Als je daar een plan van aanpak met actiepunten voor op kan stellen, wordt het behalen een heel stuk haalbaarder.

Ik zeg niet dat je in een maand lifechanging dingen gaat leren of doen, maar ik denk wel dat deze challenge kan bijdragen aan je bewustzijn en de mindset die daarvoor nodig is.

Facebook Community 

Als extra motivatie boost is er de Facebook community. Hier ga je met dames met dezelfde soort doelen, aan de slag om elkaar te inspireren en motiveren. Ook ik zal daar een actieve rol in spelen en ook actiever zijn dan tijdens de vorige challenge. Ook zal ik er elke week een live sessie houden om met jullie te kletsen over onze vorderingen en uitleg te geven over de challenge.

Als member krijg je ook toegang tot de exclusieve workout video’s die zijn opgenomen door mij en Marloes waarmee je heel makkelijk (en leuk!) thuis samen met mij kan sporten. Dit zijn fijne workouts die voor beginners goed te doen zijn maar ook voor de ervaren sporter uitdagend te maken. De uitleg is prettig, ze zijn goed te volgen, je bent maximaal 25 minuutjes bezig en de belangrijkste focuspunten gaan we trainen (buik en core, billen, benen en armen).

Ik heb enorm veel geleerd van het organiseren van de vorige challenge dat ik hem dit keer een stuk professioneler heb aangepakt. Dit helpt je om je gewenste doelen te behalen en waardoor meedoen gewoon veel leuker is. Door je aan te melden krijg je na betaling het e-book met ruim 50 pagina’s in je mailbox en voegen we je toe aan de Facebook community.

Aanmelden kan voor €9,97 en dan krijg je het volgende:

 

Het uitgebreide E-book daarin:

 • Een methode hoe je leert om zelf gezonde doelen te stellen, valkuilen te herkennen en je maakt een plan van aanpak met actiepunten om ze echt in werkelijkheid te brengen.
 • tips en tricks (van mij en expert Marloes van Optimavita) om je gezonde doelen rondom voeding, sport en drinken te behalen.
 • Invullijsten voor je eetdagboek
 • Invullijsten voor het maken van je weekmenu
 • Workout Schema om eenvoudig thuis de workouts in te plannen.

Facebook Community

– Je wordt lid van de exclusieve besloten Facebook community waarin we met elkaar gaan kletsen over het behalen van onze gezonde doelen. Je kunt hier je eetdagboekjes delen, de workouts die je doet, je voortgang bespreken, elkaar inspireren en motiveren en tips uitwisselen.

Livesessie op Facebook


– Wekelijks organiseer ik een livesessie op Facebook waarin we met elkaar live kunnen kletsen over de voortgang, waarin ik mijn ervaringen deel en je vragen kunt stellen over de challenge.

Workout video’s

– Early bird Toegang tot de exclusieve workout video’s die zijn opgenomen samen met sport en voeding expert: Marloes van Optimavita. Hiermee kan je heel makkelijk (en leuk!) thuis samen met mij sporten. Dit zijn fijne workouts die voor beginners goed te doen zijn, maar ook voor de ervaren sporter uitdagend.

De KC healthy together challenge we gaan beginnen De KC healthy together challenge we gaan beginnen De KC healthy together challenge we gaan beginnen De KC healthy together challenge we gaan beginnen


Bestel hier het e-book en je toegang tot de challenge:

Meld je aan voor de Healthy Together Challenge

 

KC Healthy Together challenge we gaan beginnen! – Healthy Lifestyle Thema

Daarnaast zal ik op de blog en Youtubekanaal video’s hierover delen en persoonlijke doelen bespreken. Ik zal eetdagboekjes delen en mijn eigen workouts die ik thuis doe laten zien. Ik deel weer een boodschappen video en ons weekmenu. Meer inspiratie om samen onze gezonde doelen te behalen! Ik heb er enorm veel zin om om samen aan de slag te gaan!

Morgen ga ik met jullie mijn eigen doelen delen waar ik komende maand mee aan de slag ga! Ga jij je aanmelden? Ik hoop je in de Facebook groep te verwelkomen!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

6 gedachten over “KC Healthy Together challenge: We gaan beginnen!”

 1. Hoi Kelly,
  Ik heb afgelopen zondag mezelf ingeschreven voor de challenge. Alleen heb ik nog geen ebook ontvangen? Ik heb wel de factuur gekregen, dus de betaling is wel gelukt?

  Groetjes Simone

 2. Goedemorgen,
  Dat heb ik ook. Ik heb wel de factuur ontvangen, maar nog niet het ebook. Ik zit er ook op te wachten.
  Groetjes Marit

 3. Kelly Caresse

  Vandaag uiterlijk 10.00 heeft iedereen alles binnen, indien dit niet is mag je me mailen op kelly@ Kellycaresse.nl dan stuur ik het je nog toe, bedankt voor het meedoen,
  Liefs Kelly

 4. Kelly Caresse

  Vandaag uiterlijk 10.00 heeft iedereen alles binnen, indien dit niet is mag je me mailen op kelly@ Kellycaresse.nl dan stuur ik het je nog toe, bedankt voor het meedoen,
  Liefs Kelly

 5. Wat handig om elkaar zo te motiveren! Ik heb eerder in zo`n groep gezeten, helaas werkte dit voor mij niet echt. Ik hoop dat vele anderen er wel iets aan zullen hebben.
  Liefs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.