KCCDPlog2

Vandaag heb ik voor jullie plog 2 van de KC Christmas countdown op Kellycaresse.nl! Het was een heerlijke zaterdag die rustig begon en in de namiddag gingen wij met vrienden en de kids naar Dolfino, dat is een indoor speelparadijs. Na het spelen met de kindjes, zijn we daar gaan gourmetten, heel gezellig! Kijk je mee naar de foto’s?

Deze foto had een filtertje nodig haha. Net wakker, uitgeslapen en Lana was net bij ons in bed gekomen om nog even te kroelen.

Ontbijtje, de bananen waren op (echt balen, ik ontbijt iedere dag met banaan) dus was mijn ontbijtje heel basic met Griekse yoghurt, wat muesli en een dotje jam.

In de Allerhande Kerst goodiebag zat een heerlijke doos vol met Lipton thee. Bij mijn ontbijt koos ik het smaakje ‘Green tea Lemon Macaroon’ en ja dat is een aanradertje! Heerlijk zoet en niet te zwaar.

Van vrienden waar we de dag ervoor op visite waren hadden we dit prachtige fotolijstje gekregen (ben ik echt verliefd op!) en die gaan we op de babykamer hangen en voor Lana kregen we dit leuke ‘Lalaloopsy’ poppetje. Ik kende de Lalaloopsy poppetjes nog niet maar ik vind ze erg leuk!

Chillochtend in badjas, kopje koffie erbij en daarna spelen met Lana.

Voor de lunch maakte ik een boodschappenlijstje en een weekmenu, zodat Yannick de boodschappen kon gaan doen (de lieverd <3 ). Het weekmenu maken voor het boodschappenlijstje bevalt nog steeds erg goed.

Lunchen met broodjes uit de oven, lekker!

Ik bracht Lana naar bed voor haar middagslaapje en ging mezelf uitgebreid opmaken. Daar word ik blij van.

Op Snapchat (te volgen via: Kellycaresse) doe ik dagelijks een unboxing van de L’occitane adventkalender, en dus ook die dag. Iedere dag zit er weer een leuke verrassing in. Ook vond ik mijn nagellak zeer geslaagd, ik draag een kersrode kleur van Opi met een glitterlak uit de kerstcollectie op mijn ringvingers.

Voor de wekelijkse buikfoto deed ik even mijn blouse uit. Wat is de buik weer goed gegroeid he, het gaat zo hard.

Tijd voor serieuzere zaken, ik moest nog wat rekeningen betalen, facturen schrijven en dat soort administratieve dingen doen. Maar goed nieuws, per 1 januari heb ik een boekhouder die mijn gehele bedrijfsadministratie gaat doen. Niet omdat ik het niet kan, want ik deed het tot nu toe allemaal zelf (op de jaarrekeningen enzo na) maar vooral omdat het me veel tijd gaat besparen. Heel blij met deze keuze.

Daarna de auto in om naar Dolfino te gaan, serieuze carselfie dit 😉

Playtime voor de kinderen. Onze vrienden hebben een zoontje van een paar maandjes jonger dan Lana en een baby’tje van 4 maanden. Lana kan erg goed opschieten met hun oudste, heel leuk om ze samen te zien spelen.

Daarna lekker gourmetten, altijd lekker en de kindjes vonden het ook heerlijk.

De kindjes naast elkaar, het zijn net Jip en Janneke zo he 😉

Toen we thuiskwamen gelijk met z’n allen in bad/douchen. Ik heb echt een afkeer van die gourmet geur die in je haren en kleding blijft hangen haha. Ik ging op tijd naar bed, deze foto zegt genoeg haha.

Een heerlijke dag dus. Morgen lezen jullie weer een zwangerschapsupdate van mij en donderdag komt de volgende plog. Hopelijk kom je dan weer een kijkje nemen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

59 gedachten over “KC Christmas Countdown #2 Speelparadijs en gourmet”

 1. Ah zo leuk deze christmas plogs, ik kijk er iedere dag weer naar uit! Gourmetten is heerlijk, altijd gezellig, wij gaan met oud en nieuw weer gourmetten en daar kijk ik naar uit

 2. Wat leuk om te zien dat jullie ook de boodschappen doen met zo’n weekmenu, door jouw artikel zijn wij dat ook gaan doen en dat bevalt prettig. Bespaart ook een hoop geld doordat ik niet teveel boodschappen doe maar wel altijd alles in huis heb, goede tip was dat

 3. Wat heerlijk dat je een boekhouder krijgt. Zeker een goede beslissing.
  Gourmetten dat is al zeker 4 jaar geleden dat ik dat gedaan heb en inderdaad die LUCHT 😉
  Leuk joh dat je iedere dag plogt, veel werk lijkt me, maar het wordt goed ontvangen dus je hebt er eer van. 🙂
  Angelique onlangs geplaatst…ShopTherapie #1My Profile

 4. Leuk weer om een dagje mee te mogen kijken! Dolfino is leuk he:) zijn wij vorig jaar geweest, waren we gaan bowlen en daarna ook heerlijk gegourmet daar.

 5. Wat wordt je buik al mooi rond! Je ziet hem echt met elke foto groeien, mooi om te zien!
  Haha ik moest wel lachen om jullie carselfie, die zijn bij ons ook altijd zo serieus 😉
  Sheela onlangs geplaatst…Cadeautips #2My Profile

 6. hahah :p Ik kende de reclame nog niet maar de poppen zelf maken gelukkig niet dat geluid 😛

 7. Wij zijn laatst ook bij Dolfino geweest, maar dan alleen voor het gourmetten en het bowlen. Ik heb niet verder gekeken dan dat, maar het ziet er zo best leuk uit. Ben je ook weleens bij Pukkemuk geweest, vlakbij Dongen? Ik wil daar een keer met ons neefje heen.
  Cindy onlangs geplaatst…Shoplog: Babykleding bij PrimarkMy Profile

 8. Wat gezellig allemaal.. Dat fotolijstje is erg leuk zeg. Ik bekijk elke dag met veel plezier je snapchats met de L’occitane adventkalender, leuke hebbedingetjes zitten erbij 🙂
  kimmetjekims onlangs geplaatst…Outfit #1My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.