29 weken zwanger : Update + Babykamer sneakpeak

29 wk

29 weken zwanger, althans, over die week ga ik het hebben in deze zwangerschapsupdate. Op het moment dat deze update online komt ben ik alweer 30 weken zwanger. De kans dat ik binnen deze 10 weken ga bevallen is zeer groot, hopelijk natuurlijk pas aan het einde van deze wekenreeks en later mag natuurlijk ook. Na mijn vorige zwangerschapsupdate ging het eigenlijk weer stukken beter, zo fijn. Hoe afgelopen week eruit zag vertel ik je vandaag. + Ik deel een hele snelle sneakpeak van de nieuwe accentkleur op de babykamer.

29 weken zwanger update

bron

Jullie hadden al vernomen in de vorige zwangerschapsupdate van 28 weken, dat ik wat rustiger aan moest gaan doen. Ik had veel last van hoofdpijn, soms duizeligheid, vermoeidheid, droge mond en dat soort vreemde klachten. Gelukkig bleek, na wat onderzoeken in het ziekenhuis dat alles helemaal in orde was en dat de klachten waarschijnlijk gewoon te wijten zijn aan dit termijn van de zwangerschap. En dan vind ik dat helemaal prima. Ik ben gewoon wat oplettender door wat ik heb meegemaakt in mijn vorige zwangerschap en neem geen enkel risico.
Na mijn vorige update ging het weer wat beter. Ik deed rustiger aan en zo was ik vrijdag gezellig nog naar het Allerhande Kerstfestival gegaan en in de avond op visite bij vrienden. Het weekend hielden we redelijk rustig en dat ging ook goed. Alsof ik ineens opknapte. Ik denk dat het gewoon even pech geweest is en dat het rustiger aandoen me goed doet. Het geeft al rust dat ik veel meer thuis ben, niet meer weg hoef voor events en ik gewoon mijn eigen tijd kan indelen. Yannick neemt wat meer huishoudelijke taken over en op die manier kijk ik per dag hoe ik me voel en wat ik kan doen.

Sneakpeak babykamer
De babykamer is nog niet af, ik wil namelijk nog van alles doen. Van het wassen van alle babykleertjes, tot aan het mooi indelen van de kledingkast en het opdekken van het bedje etc. Ook de commode zal ik nog gaan inrichten. Toch wil ik al wel wat aan jullie laten zien. Mijn lieve vader heeft een mooie accentkleur aangebracht op de meubeltjes. Zoals ik in mijn grote babyshoplog al vertelde, wilde ik een beetje van het vele roze afstappen. Roze zal nog steeds blijven terugkomen maar ik wilde een andere accentkleur toevoegen. Op de twee foto’s die ik in dit artikel deel zie je welke kleur wij hebben gekozen. Dankjewel Papa voor het verven van de meubeltjes, ze lijken gelijk weer als nieuw. Ook heb ik wat mooie accessoires toegevoegd van het merk ‘Baby’s only’ , zij verkopen allemaal items die perfect passen bij de nieuwe stijl van onze babykamer. De lamp die je op het plankje ziet staan wordt later nog opgehangen.

Let vooral niet op hoe het bedje is opgemaakt. Ik kon het gewoon niet laten om er al een dekentje in te leggen. Je ziet hier de turquoise kleur die is toegevoegd aan het witte bedje. Ook zie je op de achtergrond de kledingkast staan waarop diezelfde kleur ook is aangebracht. De kussentjes liggen nog even daar voor de sier. Ook ligt er nu een Baby’s only max-cosi slaapzak in, maar dat is nog even voor de sier. De babykamer krijgt steeds meer ‘vorm’ en daar word ik heel erg blij van. Zoals beloofd volgt er later nog een artikel met meer sneak peak foto’s en de roomtour video zal ook niet heel lang op zich laten wachten.

Dus, het gaat gewoon weer wat beter en daar ben ik heel blij om. Zolang ik tussen drukkere dagen door meer rust pak gaat het goed. We kijken het gewoon van dag tot dag aan. Ik geniet in ieder geval volop van deze zwangerschap en dat is me heel veel waard. Ik ben benieuwd wat jullie van de sneak peak foto’s van de babykamer vinden. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

52 reacties

 • Wilmaaa
  16 december 2015

  Wat fijn dat het weer beter ging met je! Zo lief het babykamertje, ik ben gek op die mint kleur, de kamer van Yarah in ook in die kleur:)
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Wilma`s week | consultatiebureau & fietsenMy Profile

 • Josan
  16 december 2015

  Dat is toch gewoon mintgroen?! Hier ook een mint crush. Vind het een geweldige kleur en inderdaad wat anders dan roze.
  Josan onlangs geplaatst…En slaapt ze al door?!My Profile

 • Nicole
  16 december 2015

  Ziet er veelbelovend uit de babykamer! Mooie kleur!
  Nicole onlangs geplaatst…Op vakantie met een babyMy Profile

 • Carlijn
  16 december 2015

  Ach gos wat schattig. Supermooie kamer! Baby’s Only is zo’n mooi merk, ben zelf helemaal verliefd op die frambooskleurige reeks die ze hebben, met zo’n grove steek. Daar heb ik wat spulletjes van op mijn wishlist staan.
  Goed om te horen dat de rust je goed doet. Is ook zo belangrijk! Gisteren je laatste event, hopelijk was het een leuke 🙂
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: hoera, Amy en Maisie een half jaarMy Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  16 december 2015

  Fijn dat het gelukkig weer beter gaat. Wat een mooie kleur op de meubeltjes. Ik hou ervan. Niet te erg meisje-meisje maar wel schattig.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…#12 days of Christmas/ Dag 2. Kerstlunch hapjes!My Profile

 • Femke
  16 december 2015

  Ik ben nog steeds zo benieuwd naar je roomtour. De kleur vind ik alvast erg mooi :-)! Het gaat nu echt hartstikke snel, vind je niet?
  Femke onlangs geplaatst…Review: Real Techniques Miracle Complexion SpongeMy Profile

 • sabrina
  16 december 2015

  Wauw wat een leuk kamertje en wat een mooi zwanger buikje! Nog veel succes met de laatste loodjes.

 • Kim_xazoe
  16 december 2015

  De mintkleur vind ik ook echt mooi! Heb toevallig vdweek een leuk dekbedje bij leen bakker gehaald. Helaas wel formaat peuterbed dus dat duurt nog even 😉 hij is mintgroen met witte wolkjes !
  Kim_xazoe onlangs geplaatst…Als ik ooit kinderen krijg dan ga ik NOOIT…My Profile

 • Tamara
  16 december 2015

  Wat fijn dat het wat beter gaat! Haha dat deed ik ook hoor, zelfs toen de muren nog geverfd moesten worden lagen er sl dekens in het bedje haha
  Tamara onlangs geplaatst…Wat je WEL tegen pasbevallen vrouwen moet zeggen!My Profile

 • Dorien
  16 december 2015

  Fijn dat het beter net je gaat! Wat rust al niet met je kan doen! Lang leve de (handige)klus papa’s! Ik blijf mint mooi vinden, ben benieuwd naar het eindresultaat!
  Dorien onlangs geplaatst…9 DAYS TILL’ CHRISTMAS PLOG: THE HOUSE WIFEMy Profile

 • Sophie
  16 december 2015

  Wat een leuk en fris kleurtje dat blauwige! Aah spannend zeg. Nog maar een paar weken en jullie zijn met zn viertjes, geweldig!
  Sophie onlangs geplaatst…Mijn kerst wishlist!My Profile

 • Danielle@Mamaonderneemt
  16 december 2015

  Wat fijn dat je je nu stukken beter voelt. Heel toevallig heb jij exact dezelfde meubels als die ik voor de babykamer van mijn kinderen had. Leuk dat je een aantal delen van de meubels hebt laten verven. Staat lekker fris en fleurig. Evenals de vrolijke stickers op de muur. Zo bereik je toch heel makkelijk een leuk effect zonder de hele muur te hoeven verven. Qua kleur lijkt het trouwens een kellycaresse babykamer, haha.
  Danielle@Mamaonderneemt onlangs geplaatst…Een eigen blogMy Profile

 • Marlotte
  16 december 2015

  Wat fijn dat je je weer wat beter voelt! Ziet er al leuk uit zeg, die babykamer. Mooi kleurtje, lekker fris!
  Marlotte onlangs geplaatst…Zijn eieren gezond of niet?My Profile

 • Kelly
  16 december 2015

  Top dat je je weer wat beter voelt! Wat zien de meubeltjes er mooi uit! Die kleur is echt gaaf
  Kelly onlangs geplaatst…365 days of Kelly| #76My Profile

 • Marion
  16 december 2015

  Fijn dat je je weer goed voelt, Kelly! Oh dat kamertje… heerlijk om te zien. Die bloemen en vlinder op de muur! Superleuk en vrolijk!
  Marion onlangs geplaatst…Winactieverwarring, signaleringsplan en twitterterrorMy Profile

 • Marloes
  16 december 2015

  Wat een leuk kamertje met het mint groen zo! Je buikje is ook echt prachtig!
  Marloes onlangs geplaatst…Outfit: My Music, My RulesMy Profile

 • Channa
  16 december 2015

  Fijn dat het beter gaat en mooie kleur! 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Mijlpalen: jongen vs. meisje! #tagMy Profile

 • Paola
  16 december 2015

  Wat fijn dat je je weer wat beter voelt! De babykamer ziet er leuk uit zover. Zelf ben ik ook druk bezig met wassen en de kasten indelen. Vind wassen ineens leuk geworden 😉
  Paola onlangs geplaatst…Is het al bijna kerst tagMy Profile

 • Charlotte
  16 december 2015

  Leuk dat jullie het kamertje hebben geverfd, nou lijkt het toch allemaal weer nieuw. Heeft Lana nog het idee dat het haar spulletjes zijn? Of is ze er aan aan gewend dat het voor de baby is?
  Charlotte onlangs geplaatst…Wanneer ben je toe aan een (2e) kindje?My Profile

 • Nesrin
  16 december 2015

  Fijn dat het beter met je gaat en wat een super leuke kamer. Ik hoop dat de rest van de zwangerschap goed verloopt en jij lekker in je vel zit.
  Nesrin onlangs geplaatst…Recept makkelijke perentaart (& why I love Nicolas Cage)My Profile

 • Dita
  16 december 2015

  Wat fijn dat je weer wat bent opgeknapt. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat van de babykamer. Vast heel mooi zo aan de sneakpeak foto’s te zien!

 • Nicole
  16 december 2015

  Zo fijn dat een likje verf de meubeltjes weer als nieuw maken he!
  Ziet er mooi uit, geweldig mooi kleurtje hihi
  Nicole onlangs geplaatst…Cadeaus geven en ontvangen blijft leukMy Profile

 • Joyce
  16 december 2015

  Gelukkig voel je je weer beter. We hadden het er vorige week nog over, maar ik kan me die angst en oplettendheid goed voorstellen. Ik zou nu ook veel sneller aan de bel trekken als ik het niet vertrouw. De meubels zien er super uit! Mooi gedaan door je vader. Hopelijk maak je die 10 weken lekker vol!
  Joyce onlangs geplaatst…Geef de kinderkamer een kleurtjeMy Profile

 • Lifesabout
  16 december 2015

  Mooi dat accent in die babykamer! Staat heel warm. Ik moet vaak aan je denken en hoop dat het dit keer allemaal echt goed mag gaan. Weet dat ik nog steeds aan het duimen ben!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Weekendje ScheveningenMy Profile

 • Frederique
  16 december 2015

  Fijn dat het beter met je gaat. Wat een leuk idee om met een nieuw kleurtje de meubeltjes op te pimpen. Kamertje ziet er schattig uit! 🙂

 • Drie
  16 december 2015

  Wat fijn dat je je alweer wat beter voelt! Hopelijk blijft je kleine meisje nog 2 maandjes zitten. De babykamer ziet er leuk uit! Ben benieuwd naar het geheel.
  Drie onlangs geplaatst…Vriendschap is een ilussie ?My Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  16 december 2015

  Fijn dat het ondertussen weer beter met je gaat. Wauw zeg, nog zo’n 10 weken, dat gaat er echt snel zijn! Het babykamertje ziet er super schattig uit, heel mooi zo met die turquoise accentkleur die jullie aan de meubeltjes toegevoegd hebben.
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Checklist voor introversieMy Profile

 • Vivienne
  16 december 2015

  Fijn dat het wat beter gaat! Ik ga nu mijn 31e week van mijn zwangerschap in, dus we schelen niet veel. Ook ik ben bezig met de laatste dingetjes voor de babykamer. Wij hebben gekozen voor roze met mintgroene accenten. Ik heb nog wat inspiratie nodig, dus erg leuk om zo met je mee te lezen :). Ik ga zeker even kijken voor baby’s only. Is een slaapzakje voor de maxi cosi aan te raden? Die heb ik nog niet namelijk en heb nog wat cadeautips voor mijn familie nodig. Ziet er erg cute uit!
  Vivienne onlangs geplaatst…Recept: knapperige crackersMy Profile

 • Leonie
  16 december 2015

  Wat fijn om te horen dat rustpakken je stukken beter laat voelen. Vooral daarmee doorgaan dan!
  Het kamertje vind ik erg leuk met die accentkleuren! Ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: De Domestic Goddess TAGMy Profile

 • saskia
  16 december 2015

  Wat een prachtige buik heb je Kelly en wat leuk om een sneak peak te zien van de babykamer, heel mooi en schattig!!
  saskia onlangs geplaatst…Mijn droom is dat ik kan zeggen: ik ben gezondMy Profile

 • Dhini
  16 december 2015

  Prachtig buik
  Dhini onlangs geplaatst…Food : Simpel omelette ala Jamie oliverMy Profile

 • Angelique
  16 december 2015

  Fijn dat je zo kunt genieten meid.
  Heel leuk idee zo met die accentkleuren. Die lampenkap en die waskussenhoes, Wow, die zijn tof zeg!
  Angelique onlangs geplaatst…ShopTherapie #1My Profile

 • Lisanne
  16 december 2015

  Wat een leuk gezellig kamertje ben benieuwd naar de volledige roomtour. Houd je inderdaad lekker rustig d’r decembermaand is al druk genoeg en voor je het weet zijn die 10 weken om lekker genieten dus. Fijne dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario #15My Profile

 • Karlien
  16 december 2015

  Zo mooi die kleur die jullie gebruiken voor de babykamer. En fijn dat je wat bent opgeknapt 🙂
  Karlien onlangs geplaatst…Interview met reisadviseur Amanda PeijtersMy Profile

 • Maaike
  16 december 2015

  De babykamer ziet er echt knus en gezellig uit, leuk!

  En doe rustig aan he 😉
  Maaike onlangs geplaatst…Inspiratie en vooral veel ETEN op het Allerhande KerstfestivalMy Profile

 • Michelle
  16 december 2015

  Wat fijn dat het weer wat beter gaat nu je wat meer rust neemt! Knap dat je dat zelf zo goed aanvoelt en inderdaad het zekere voor het onzekere neemt. Ik ben bijna 20 weken zwanger en zelfs hier is het bedje al opgemaakt, terwijl de gordijnen nog niet hangen, de vloerbedekking nog niet ligt en de muur nog niet geverfd is. Ach, het ziet er ‘n stuk gezelliger uit dan zo’n kaal matrasje, en ik moet het allemaal straks toch nog wassen. Haha.
  Michelle onlangs geplaatst…‘Beschuitje hagelslag s’il vous plaît!’My Profile

 • Angela
  16 december 2015

  Bij mij was het derde trimester van m’n zwangerschap soms ook best pittig. Verstandig om even rustiger aan te doen. Gelukkig heb je lieve mensen om je heen doe je daarbij hepen. Babykamer ziet er heel gaaf uit!! Benieuwd naar de rest!
  Angela onlangs geplaatst…Let me introduce to you: Hey BBMy Profile

 • Malou
  16 december 2015

  Goed dat je wat meer rust neemt en fijn dat het beter gaat. En wat een schattig kamertje!
  Malou onlangs geplaatst…Wat ik echt van kerst vindMy Profile

 • Stephanie
  16 december 2015

  Hele mooie kleur dit.

 • Susanne
  16 december 2015

  Fijn dat je je weer een stuk beter voelt! Lekker genieten van je zwangerschap hoor!! Het gaat allemaal zo snel! Leuke kleur heb je gekozen voor je babykamertje!!
  Susanne onlangs geplaatst…Ritme van mijn zoontjeMy Profile

 • Maai
  16 december 2015

  Ohh een babykamertje inrichten blijft speciaal. Mooi kleurtje. Fijn dat het wat beter gaat. Liefs
  Maai onlangs geplaatst…DIY lolly kaartje – kerstpostMy Profile

 • Vanessa
  16 december 2015

  Mooi babykamertje in die mintgroene kleur. Fijn dat je je beter voelt en dat je voldoende rust neemt!

 • Chantal
  16 december 2015

  Grappig, wij hebben precies dezelfde meubels voor ons zoontje ? zelfde kleur behalve t turquoise.. Haha

 • Juudith
  16 december 2015

  Wat fijn dat het weer een stuk beter is! en wat ziet de babykamer en leuk uit zeg! Super schattig!
  Juudith onlangs geplaatst…Volg jij Puckelicious al?My Profile

 • Jennifer
  16 december 2015

  Ik vind de kleuren in het kamertje echt heel leuk! Een keer geen typische roze zuurstokken kamer! 🙂
  Jennifer onlangs geplaatst…Win! 2x tof pakket vol hebbedingetjesMy Profile

 • Sheela
  16 december 2015

  Wat een snoezige babykamer! Die kleur staat erg goed bij je mooie wand (stikkers?) Het word zo steeds een beetje echter, althans dat vond ik. Ik was zo blij toen ik de babykamer zo goed als af had, ik moest er elke dag even kijken en even stil staan en van genieten heerlijk!
  Ben erg benieuwd hoe het eruit ziet als het af is. Ben blij dat het ook weer wat beter met je gaat, rust doet wonderen! Hopelijk blijft het zo goed gaan nog een week of 10 🙂
  Sheela onlangs geplaatst…TAG: Get to know meMy Profile

 • Inge
  16 december 2015

  Wat heb je het mooi opgefrist, dit meisje gaat terecht komen in een mooie kamer!
  Toch nog even een vraagje: enige tijd geleden zei je dat jullie de naam hebben gekozen. Staat ie nog altijd vast, geen twijfel meer zo op het laatste moment?

 • Eline
  16 december 2015

  Mooi zo met die kleur Kelly!
  Eline onlangs geplaatst…Tricep Dips – Thuis sporten #6My Profile

 • Louise
  16 december 2015

  Wat een leuke accent kleur heb je op de meubeltjes aangebracht zeg! En goed dat je het wat rustiger aan doet en helemaal als je je daardoor wat beter voelt. Geniet ervan.

 • Nelleke
  17 december 2015

  Wat een lief kamertje, vooral de kleurtjes vind ik erg leuk! (ps. Wist je dat het ‘sneak peek’ is, niet ‘peak’ met ea? Dat heeft iets met een bergtop te maken ^^)

 • Lola-A
  17 december 2015

  Maak je nog filmpjes voor YouTube (zoja welk jaartal komen die dan online) of kan ik dat kanaal weg doen als je toch geen filmpjes upload op de dagen dag je afspreekt.

 • Maris Maria Renne
  17 december 2015

  Ooohw…. turquoise is één van mijn favoriete kleuren! Ik heb een grote buffetkast in onze woonkamer in deze kleur geschilderd en een aantal stoelen, LOVE it! Dat heeft je vader echt heel mooi gedaan! Super, hoe zo’n subtiel randje op een meubelstuk, zo’n andere look kan geven, vind het echt heel tof!
  Benieuwd naar de room tour 🙂 Ik werd er ook zo blij van om het kamertje eindelijk in te richten, heerlijk!
  Maris Maria Renne onlangs geplaatst…Ho Ho Ho (NOT!) Shoppen voor kinder kerstkledingMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.