Welkom terug bij de KC Back in Shape serie, aflevering 5 alweer, ik besloot in het nieuwe jaar weer door te gaan met deze healthy lifestyle updates. We hebben heerlijk genoten van de feestdagen maar ook toen heb ik me redelijk goed (met wat logische uitzonderingen) aan mijn programma gehouden. In deze vlog deel ik jullie het geheim hoe de striemen (striae) op mijn buik aanzienlijk verminderd zijn, vertel ik hoeveel ik nu ben afgevallen met beelden van een paar weken terug en van deze week. Ik deel ons weekmenu, een boodschappen shoplog en wat ik zoal de hele dag at. Kijk je met me mee?

KC Back in Shape #5 : Hoeveel kilo afgevallen en resultaten

Klik hier als je de video niet kunt zien

Het stukje waarin ik mijn enthousiasme deel over Bio-Oil is in samenwerking met hen gemaakt. Ik ben enorm blij met de resultaten die deze olie mij gegeven hebben. De striemen zijn duidelijk een heleboel verminderd. Ook mijn litteken is een stukje meer vervaagd. Absoluut een aanrader voor wie ook te maken heeft met striae (na bijvoorbeeld een zwangerschap) of littekens. Ben jij al bekend met dit product?

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden. Heb jij ook goede en gezonde voornemens voor dit jaar? Wil jij ook wat kilo’s kwijt, fitter en gezonder worden? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

16 gedachten over “KC Back in Shape #5 : Hoeveel kilo afgevallen en resultaten”

 1. Inspirerend hoor Kelly. Je bent echt hartstikke goed bezig en wat een mooi resultaat zie je al. Ik heb een paar jaar geleden ook bio oil gebruikt, om littekentjes ‘weg’ te krijgen, dat hielp echt heel erg goed.

 2. Super interessante vlog!! ? Ik gebruik zelf ook bio voor de zwangerschapstriemen en ik zweer er ook bij!! Verder ga ik na de zwangerschap ook vol aan de slag en waarschijnlijk meld ik me ook aan bij nbfm!! Echt een goede voornemen om met kerst in een leuk kerstjurkje te passen hihih en hopen op -10 of -15 kilo.?

 3. Goed bezig haha !

  Kelly, hoe lang ben jij ? 56 klinkt echt heel licht haha. Als ik dat met mijn 1.80 weeg mag ik juist gaan snoepen :’) hahaha

 4. WoW wat gaat dit hard eigenlijk. Je bent zo goed bezig! Bio-oil is volgens mij ook echt goed voor alles. Ik gebruik het voornamelijk voor droge plekjes

 5. Wat ben je goed bezig! Erg leuk om te zien.
  Maakt ook dat ik zelf haast niet kan wachten om weer te mogen beginnen met sporten (ik moet vanwege een scheurtje in mijn rugwervel, opgelopen tijdens de kraamweek nog even geduld hebben).

 6. Wat ben je goed bezig! Het resultaat is duidelijk zichtbaar. Fijn hoor!

  Ik ben thuis oefeningen aan het doen om weer wat sterker te worden. Helaas mag ik nog niet hardlopen ivm mijn bekkenbodemspieren 🙁 Dit was eerst mijn allergrootste hobby. Ik hoop dat het binnenkort weer mogelijk is.
  Gelukkig hoef ik het niet te doen om gewicht te verliezen. Tijdens de zwangerschap was ik 11 kg aangekomen en die zijn er weer vanaf. Ik vermoed dat de borstvoeding hier ook aan bijgedragen heeft 🙂

 7. toppertje!! ik heb nooit olie’s gebruikt of cremes want ik ben een van de gelukkige die geen straie of striemen heeft gehad 😀

 8. Super bezig Kelly je bent echt prachtig. Hier zwanger van de derde en na de tweede niet helemaal weer op mijn oude gewicht gekomen. Ben nu dus wel bang dat ik teveel aankom en na de bevalling nog verder verweiderd ben van mijn gezonde gewicht. Vind het lastig om inspiratie te vinden om gezond te koken 🙁 ook weinig energie ok te gaan sporten, ook al had ik mij dat voorgenomen. Jij ga zo door al hoeft er niks meer af, je bent perfect zo 🙂
  X wencke

 9. Wauw wat een resultaat en ook toch best snel! Ik bewonder dat jij zo in de sportflow zit! Het lukt mij nog niet daarin te komen maar wie weet nieuw jaar, nieuwe kansen!

 10. Hoi Kelly,

  Heb jij 1 kar boodschappen per week?
  Of doe je tussendoor nog boodschappen.
  Wij hebben ook 3 kindjes, maar redden het niet met 1 kar. Vaak nog even heen en weer voor verse dingetjes enzo. Ben benieuwd hoe dat bij jullie gaat? ?

 11. Kelly Caresse

  We doen soms nog een keer boodschappen voor wat extra beleg of groente/fruit 🙂

 12. Annica Bonnema

  Leuke vlog weer! Geniet ik altijd zo van! Ben nu zelf bijna 26 weken zwanger… ga zeker Bio oil gebruiken na de zwangerschap. Gebruik nu palmers en heb eigenlijk geen strepen nog… Fijn weekend xx

 13. Wow knap en gezond bezig, Kelly! 🙂 Ook leuk om een kijkje te mogen nemen in jullie boodschappentas !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.