Dia1

Halloween snack. Vandaag een hele andere soort video als jullie van mij gewend zijn, toch vond ik het erg leuk om dit ook eens uit te proberen. Het is bijna Halloween en al wordt dit in Nederland niet heel groots gevierd, toch vind ik het erg leuk om daar aandacht aan te besteden. Ik geniet altijd erg van de Halloween video’s die ik op Youtube voorbij zie komen en het lijkt me stiekem zo leuk om dit wel te vieren, je in een freaky outfit uit te dossen en je huis te decoreren tot een soort spookhuis haha. Anyways, vandaag heb ik een Halloween snack DIY video voor je. Met deze partysnack zul je iedereen wat rillingen geven, het is namelijk een kattenbakcake, precies wat het woord ook zegt. Samen met Yannick (en een gastrol van ons katje Patrick) heb ik deze video opgenomen. Kattenliefhebbers of kattenbaasjes zullen de rillingen herkennen die je krijgt bij het zien van zo’n volle kattenbak haha. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

DIY Freaky Kattenbakcake als Halloween snack

Klik hier als je de video niet kunt zien.

hallow1

Wat heb je nodig voor deze Halloween kattenbakcake?
Je maakt een vanillecake en een chocoladecake, vandaar dat ik de ingrediënten x twee deel zodat je weet hoeveel je per cake nodig hebt.
– 2x 200 gram roomboter
– 2x 200 gram bloem
– 2 theelepels bakpoeder
– 2x 200 gram suiker
– 2 zakjes vanillesuiker
– 75 gram cacaopoeder
– 100 ml vanille vla
– 100 gram Vanille-fourre koekjes
– 10 Toffees (ik gebruikte Cote d’or)

Overige benodigdheden
– Kattenbak of een goede look-a-like + Schepje
– Mixer en keukenmachine en 2 cakeblikken of ovenschalen.

Zoals je wel in de video kunt zien, ziet het er allemaal heel viezig uit dus ik kan me voorstellen dat je het een beetje eng zou vinden om een hapje te nemen, maar in werkelijkheid smul je van een vanille-chocoladecake met koekkruimels, vanillesmaak en natuurlijk de chocoladetoffees. Zou jij een hap durven nemen hieruit haha!

Samen met een aantal andere Youtubers van ons mediabureau hebben we een Halloween Collab bedacht, dus neem ook zeker een kijkje naar de Halloween video’s van de andere Youtubers. Stuk voor stuk erg leuk en origineel! Van Halloween beauty tutorials tot bakvideo’s, een healthy shake en een toffe last minute outfit!

Holy Halloween Collab video’s:

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn video vonden en of je zo’n soort recept zelf ook zou maken. En ik ben benieuwd of jullie iets met Halloween doen, of dat je het gewoon overslaat. Laat je reactie hierop weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

33 gedachten over “Freaky Kattenbakcake DIY | Halloween Snack |”

 1. Superleuk gedaan! Vooral t stukje aan t begin…ieuw!!
  Hier in Canada wordt ook volop Halloween gevierd. Ik houd er zelf eigenlijk helemaal niet van en daardoor mn kinders ook niet.
  Het gebedel aan de deur om snoep staat me erg tegen, maar goed, ieder zn ding.
  Leuke tutorial, ben benieuwd naar de andere bloggers!

 2. Hahah ik heb samen met mijn man gekeken en we hebben in een scheur gelegen om dat intro stukje, ook echt die Patrick zo tussendoor haha! Leuk gedaan

 3. Ik heb een jaar in Amerika stage gelopen en genoot onzettend van Halloween, dat wordt zo groots aangepakt, echt heel leuk. Wat een toffe video, de kattenbakcake lijkt heel realistisch haha

 4. Hahaha ik heb hier 3 katten rondlopen en ik verschoon dus dagelijks kattenbakken maar deze video bezorgt me alsnog een hoop kriebels hahaha grappig gedaan wel

 5. Hahah ja de plastic bak maakt het heel ranzig 😛 Het is stiekem gewoon zo’n aardappelbak haha

 6. Het ziet er inderdaad echt heel vies uit! Maar ik moet zeggen, dat is wel echt top bedacht! Ik vind het eerlijk gezegd best jammer dat hier in nederland niet zo veel mee word gedaan. Ik vind persoonlijk halloween leuker dan sint maarten. Hopelijk word het in de toekomst wel wat populairder hier in Nederland.
  Sheela onlangs geplaatst…Gezinsdagje AlkmaarMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.