Instagram diary van Vera

collagevera

Deze dinsdagochtend is het weer aan Vera om een blog voor jullie te schrijven op Kellycaresse.nl. Ik vroeg haar of het misschien leuk zou zijn om een instagram diary te zien, ik vind het namelijk erg leuk om een kijkje in andermans leven te krijgen, en Vera maakt hartstikke leuke en inspirerende instagram foto’s dus Vera is aan de slag gegaan en heeft een leuk dagboek voor jullie!

Vera: 
Deze keer neem ik jullie mee op reis door mijn instagram foto’s van afgelopen week. Ik heb niet overal foto’s van gemaakt, omdat ik het niet echt gewend ben om overal mijn telefoon tevoorschijn te halen, maar ik denk dat jullie zo toch al een aardige indruk van mijn week krijgen en tegelijkertijd mij en mijn leventje een beetje beter leren kennen.  Dat ik vooral gek ben op lekker eten en drinken zal al snel blijken.

veracollage2

Ik begin met een hele leuke activiteit. Wie kent deze nog van vroeger? Helaas heb ik deze niet thuis maar op het werk spring ik vaak in het rond. Ik ben werkzaam in de zorg, de doelgroep waarmee ik werk zijn jongeren in de leeftijd van 16-25 jaar met een verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematieken. Natuurlijk hebben deze jongeren ook gewoon weekend en is een lekker gek en actief programma perfect voor de doelgroep.  We hebben erg veel lol gehad, deze charmante foto kon niet ontbreken.

vera3

Mijn vriend Ricky had maandagmiddag vrij genomen om nog wat dingen mee te regelen rondom ons toekomstige huis, ook ik had alleen een ochtend dienst dus konden we lekker samen genieten van een lunch. Mmm ziet dit er niet heerlijk uit!

vera5

Ricky had heerlijk gekookt, quinoa, gestoomde groenten en een zalmfilet met zelfgemaakte dille saus! Heerlijk smullen en nog gezond ook!

vera6

Samen hadden we nog wat boodschappen gedaan die maandag, lekker langs de toko (een buitenlandse supermarkt) om al onze weckpotten weer vol te stoppen met lekkers. Inmiddels hebben we heel wat potten verzameld waar we erg trots op zijn en we genieten dagelijks van de inhoud.

vera7

De lezers die in de vorige blogs van mij goed opgelet hebben zullen nu achter hun oren krabben, huh Vera, jij kookt toch niet uit pakjes? Klopt, nu toch wel. Deze pakjes zaten in het kerstpakket van mijn schoonouders, heerlijk! Echt een aanrader voor de snelle maar o zo lekkere hap!

vera8

Deze foto maakte ik in het vooruitzicht van de late dienst ‘s avonds, lekker nog even lunchen en dan op naar het werk.

vera9

’s Avonds maakte ik al mijn snack pakket klaar voor de volgende dag, ik moet dan al om 5:45 mijn bed uit, echt fanatiek ben ik dan nooit qua voeding dus probeer ik ‘t ’s avonds al voor te bereiden. Foodprepping to the max!

vera10

Hier zie je mijn favoriete ontbijt, “apple pie oatmeal” waar ik een paar weken geleden het recept van schreef op onze eigen blog.

vera11

Deze week had ik door een cursus die ik momenteel volg maar 1 avond dienst, lekker veel tijd om met vriendlief en de kaarsjes aan op de bank te zitten.

vera12

Ricky was pas laat thuis omdat hij op de webwinkel vakdagen aan het werken was, we aten daardoor pas laat. Lekker makkelijk voor de televisie wat we eigenlijk bijna nooit doen. Zoete aardappel uit de actifry met een kaas-chili sausje! Smullen maar!

vera13

Als toetje maakte Ricky deze lekkere bananen, kaneel, kwark shake.

Dankjewel dat je je instagram dagboek met ons wilde delen, wat een heerlijke en gezonde foodies zie ik voorbij komen. Voor mij (Kelly) is het heerlijk om zo’n creatieve vriendin te hebben die altijd wel een lekker receptje weet die ook nog heel gezond zijn. Onwijs leuk dat Vera en Ricky een huis gekocht hebben maar stiekem ga ik mijn vriendinnetje die nu nog 5 minuten van me vandaan woont missen als ze twee dorpen verder op gaat wonen.

Wat vinden jullie ervan als Vera af en toe haar diary (vol heerlijke foodies) gaat delen? We zijn benieuwd naar jullie reacties, laat ze ons weten in de comments.

Liefs Vera en Kelly.

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

17 reacties

 • Saskia
  28 januari 2014

  Leuk! En wat komt er indd veel lekker eten voorbij! 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Bij mij onder de douche!My Profile

 • Jess
  28 januari 2014

  Leuk! Kom maar op met al die foodpics Vera. Ik vind diary’s sowieso heerlijk om te bekijken dus ga zo door.

 • Chantal
  28 januari 2014

  Ik hou niet zo van banaan, maar hij ziet er wel lekker uit, die Shake. Ik dacht eerst dat het een Latte was/

 • Barbara
  28 januari 2014

  Lekker food plaatjes kijken 🙂
  Barbara onlangs geplaatst…De Felicitas Ouders van Nu Zwanger BoxMy Profile

 • Carina
  28 januari 2014

  Wauw, wat een hoop eten! Is de actifry wat?

 • Bibian
  28 januari 2014

  Wat leuk! En al dat lekkere eten, mmm liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Hóé heet hij!?My Profile

 • Martina
  28 januari 2014

  Mmmm heerlijk, ik ben gek op shakes 🙂
  Martina onlangs geplaatst…28 Januari 2014 – New in, Hema longer lasting lipsticksMy Profile

 • Manon
  28 januari 2014

  Leuk om ook eens een diary van Vera te zien 🙂

 • Vanessa
  28 januari 2014

  Wat een leuke, gezonde diary 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…TAG: Bloggers lifeMy Profile

 • Anne Solveig
  28 januari 2014

  Wat leuk om te zien! Al dat eten, hihi! <3
  Anne Solveig onlangs geplaatst…HOUSE OF LOU & ANNE SOLVEIGMy Profile

 • Anouk
  28 januari 2014

  Leuke foto’s! I loveee de toko, ik kan nooit alleen halen wat ik nodig heb want er zijn te veel leuke en lekkere dingen om te proberen
  Anouk onlangs geplaatst…Boeken: LINDA. De columnsMy Profile

 • Diana
  28 januari 2014

  haha krijg het nog druk met lezen, en van jou kelly en van mijn kinders hij blogt zij blogt. ach hoef ik geen boek te kopen. enne tsja ben van gezond eten maar ook uit pakjes en zakjes hoor. maar deze waren beetje apart dus gaan ze naar ricky en vera, de pakjes eten. de actifry is super, wij hebben hem, mijn dochter en natuurlijk ricky (mijn zoon) en vera. ga zo door vind het geweldig!!

 • Hester
  28 januari 2014

  Wat een heerlijke foodfoto’s! Ik krijg er behoorlijk honger van.

 • kelly
  28 januari 2014

  Wat een leuke foto’s!

 • Robin
  28 januari 2014

  Leuk om te zien. Wat schrijf je leuk trouwens, Vera!
  Robin onlangs geplaatst…Review: kruidvat rozen handcrèmeMy Profile

 • Lilly
  28 januari 2014

  Mmm, wat een lekkers zeg! ^^

 • Suuz
  28 januari 2014

  Wat ontzettend leuk deze blog!! en ja absoluut leuk een food photo blog!!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.