Hobby’s waar ik mee begonnen ben maar nooit heb doorgezet

3

Jep, ik ben schuldig. Ik heb hele creatieve intenties. Ik ben eigenlijk best creatief, maar geduld, dat heb ik vaker niet dan wel als het om creatieve dingetjes gaat. Zo ook met van die creatieve hobby’s. Ik heb er de concentratie niet voor, ik maak het uiteindelijk niet af. Ik schaf een hele collectie aan om ermee te starten want ik ben aan het begin zo enthousiast, maar doorzetten? Deze hobby’s hebben het bij mij niet gehaald.

Hobby’s waar ik mee begonnen ben maar nooit heb doorgezet:


Haken:
No comment wil ik eigenlijk typen, maar in dit artikel biecht ik het lekker op. In zwangerschap 1 begin ik eraan en kwam ik niet verder dan 2 halve sjaals, in zwangerschap 2 ging het beter, toen heb ik 2 dekentjes gehaakt. Maar ja, daar bleef het weer bij. Wat zou ik toch graag mooie knuffels en dekentjes en kussens haken, maar ja de aanhouder wint…
Kleuren voor volwassenen: Vroeger was ik dol op kleuren dus toen de trend ‘kleuren voor volwassenen’ in opmars was, was ik er al de kippen bij. Kleurboeken, stiften, de grootste Stabilo set had ik in huis. Per kleurboek zijn er misschien 2 of 3 kleurplaten gekleurd. Voor de rest houd ik het bij ‘Kleuren met mijn dochters’, ook heel leuk!
Boeken lezen: Als ik die poging weer ga wagen, dan is dat poging 233434. In de vakantie lukt het vaak nog wel, maar halverwege een boek, ben ik afgeleid door mijn kinderen, man, mijn werk, de televisie, Youtube of ineens de vaatwasser die leeggeruimd moet worden. Alle excuses zijn nu op, ooit begin ik weer 😉

Bron
Scrapbooking: Ja ook weer zo iets. Ik heb albums vol, echt zeker 4 fotoalbums volledig gescrapbookt. Albums van de vakanties van Yannick en mij, Lana’s eerste fotoalbum. Crea bea in tha house. De Action ligt ook vol met die accessoires, maar uiteindelijk heb ik er al moeite mee een fotoalbum gewoon normaal af te maken en blijf ik dit klusje uitstellen tot ik het uiteindelijk digitaal doe.
Aan zelf kerstkaarten maken ben ik niet begonnen..

Welke hobby herken jij van het lijstje hierboven en heb jij WEL of ook NIET voortgezet? Of welke hobby die hier niet tussen staat was jij ook van plan te gaan doen, maar heb je niet afgemaakt? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

50 gedachten over “Hobby’s waar ik mee begonnen ben maar nooit heb doorgezet”

 1. Haha zo herkenbaar!!! Ik heb al je bovenstaands hobby’s ook geprobeerd en het enige wat ik echt leuk vind is lezen. Waar ik momenteel helemaal geen tijd voor heb Hahaha
  Voor haken heb ik geen geduld. Terwijl ik het liefst alle dekentjes en knuffels voor Jason zou haken. Maar het ongeduld wint het helaas.
  Linda onlangs geplaatst…Één maand moederMy Profile

 2. Ik vind scrappen enorm leuk en per toeval mee in aanraking gekomen. Ik maak alleen geen albums, maar zet het in bij het maken van een swappakket. Nog zo’n hobby. ;-). De laatste hobby waar ik mee begonnen ben is bloggen en dat duurt nog voort, nu bijna een jaar.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Draagdoeken en draagzakken vergelijkenMy Profile

 3. Heel herkenbaar, vooral het ‘haakgedeelte’. Er komen altijd zo’n leuke dingen voorbij en dan denk ik dat wil ik ook! Ik heb me voorgenomen om straks tijdens mijn verlof een dekentje te haken. We’ll see 😉
  Nicky onlangs geplaatst…Geluksmomentjes: september 2016My Profile

 4. Haha, geweldig! Ik lees wel echt graag, op vakantie helemaal en thuis vaak nog een paar bladzijden in bed tot mijn ogen dichtvallen. Alleen dan is op een moment mijn boek uit, kan ik niks leuks vinden, en ligt mijn e-reader weer een paar maanden te verstoffen. ?
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Zwanger: week 11 tot en met 14My Profile

 5. Heel herkenbaar hoor! Hier ligt ook alles klaar om 6 sjaals en drie dekentjes te breien, de naaimachine staat zelfs in de woonkamer om leggings voor de meiden te naaien. Ik heb een kast vol boeken en tijdschriften die ik nog wil lezen en moet nog een negen maanden boek invullen van Coco en het eerste jaar boek van Lola….ik kan nog wel een half jaar langer verlof gebruiken ?
  janske onlangs geplaatst…10 TV programma’s welke ik misMy Profile

 6. Haha, zo herkenbaar (helaas)! Hier ook haken en kleuren voor volwassenen. Lezen lukt me wel, maar alleen als ik met mezelf afspreek elke avond voor het slapen een paar bladzijden te lezen. Op vakantie verslind ik boeken!
  Monique onlangs geplaatst…Een kijkje in de babykamerMy Profile

 7. Haken vind ik dan weer heel erg leuk en dat doe ik veel. Die fotoboeken tja, ik wil van beide kinderen per jaar een fotoboek. Ik heb er wel geteld 1. Van het eerste levensjaat van oudste. Die ondertussen bijna 5 wordt. ?

 8. Haha heerlijk herkenbaar dit! Ik zet alle hobby’s op zich wel voort alleen met hele lange tijd ertussen… zo doe ik aan puzzelen, haken (dat lukte me steeds niet maar nu net een workshop gevolgd dus ik heb goede hoop dat het nu wel goedkomt), kleuren (net weer een nieuw boek aangeschaft, de oude had maar liefst 1 afgekleurde tekening ?) en idd ook hier die foto albums die maar niet af lijken te komen… Mijn probleem is dat ik zodra de kids op bed liggen, sneller neig naar netflix op de bank met een dekentje dan naar crea bezig zijn….
  Kirsten onlangs geplaatst…Welkom!My Profile

 9. Boeken lezen is de enige van deze hobby’s die ik al sinds groep 3 volhoud. Tijdens drukke banen en studieperioden schiet het er wel eens bij in, maar s avonds lezen lukt bijna altijd. Breien ben ik ooit aan begonnen en nu heb ik een verzameling losse knuffelonderdelen die nooit aan elkaar zijn gemaakt. Er slingert hier ook nog ergens een kleurboek voor volwassenen rond..

 10. Zowel haken breien en kleuren mee begonnen. Helaas door reumatische klachten krijg ik al heel snel last van m handen / vingers en leg ik t weer weg.
  Daarnaast heb ik ook gewoon geen geduld haha.
  Liess onlangs geplaatst…Mijn grootste irritaties…My Profile

 11. Zo begon ik ooit vol overgave met breien! Ik maakte een paar mooie sjaals toen ik zeeën van tijd had. Ik vond de bolletjes wol en de naalden van de week totaal vergeten achterin de kast! Met een baby, een baan, een eigen bedrijf en een blog kom ik er gewoon niet zo aan toe. Ook prima. Naaien doe ik trouwens sinds kort en vind ik nog steeds heel leuk!
  Michelle onlangs geplaatst…25 LEVENSVRAGEN TAGMy Profile

 12. Wauw zo herkenbaar! Ik scrapbook al 9 jaar lang elke week, dus dat doe ik wel heel trouw, maar dat komt mede doordat ik voor opdrachtgevers dingen ‘moet’ maken en ik dan een flinke stok achter de deur heb. Maar haken, kleuren en lezen…tja, ik begin er allemaal aan, maar laat het dan na een tijdje weer versloffen. Hier dus nog een guilty! 😉
  Romy onlangs geplaatst…15 dingen die iedere huismus herkentMy Profile

 13. Hey Girl! Yes ik ken dit dillemma maar al te goed! Vaak is de wil er wel maar speelt tijd tekort een rol & gebrek aan geduld (al heb ik die wel) als het gaat om mijn hobbies die ik doe.
  Ik brei, haak, teken ook heel graag! Ik duur er wel langer over dan ik het zou willen om ze af te hebben door the many things that i have to do maar af krijg ik ze gelukkig wel! Alleen het tekenen blijft bij mij on hold en krijg nooit de kans om het echt af te maken. **zucht**

  Leuke post girl! it was fun to read!

  ??Hugz Miss B??
  Miss B Blogz Thingz Over.. onlangs geplaatst…Tea Time @ Night|No.107 Night Quote:” We Have To Be ThankFull!”| What are U Thankfull for? |Mah Night Vibe: Thank You.My Profile

 14. Haha, ik heb daar ook een talent voor. Ben begonnen met breien, haken, kleuren voor volwassenen (doe ik nog heel erg af en toe als ik mij echt verveel), kaarten maken. Maar nu, niet meer van dat alles. Boeken lezen herken ik alleen echt niet. Ik hou daarvan! 😀 Tot diep in de nacht als het een leuk boek is.
  Lianne onlangs geplaatst…Pindakaasbrownies met Reese’sMy Profile

 15. lezen en haken geen geduld voor alleen digitaal scrappen wel en dat doe ik nog steeds, en freuebelen met bloemstukken is een hobby die ik niet voort gezet heb, jammer want is zo leuk en levert leuke dingen op in huis
  rachel onlangs geplaatst…SwatchesMy Profile

 16. Haha heel herkenbaar! Ik vind lezen heel leuk maar heb er echt geen concentratie voor. En haken wilde ik ook gaan doen en weet ik het wat allemaal niet meer. Ik ben nu wel weer wat hobby’s aan het oppakken 😉
  Lieke -Life As Lieke onlangs geplaatst…TAG: fall favouritesMy Profile

 17. Het lijkt me zo leuk om te kunnen haken, maar ik begin er niet eens aan. Ik weet van mezelf toch al dat ik het 2 x doe en het dan in een hoekje neer leg en er niet meer naar om kijk.
  Een fotoboek wil ik wel echt gaan maken voor de kleine straks, ik duim alvast in de hoop dat ik dat wel af ga maken…
  Wilstinique onlangs geplaatst…Hoe kennen Mark en ik elkaar?My Profile

 18. Ik kan haken als een malle, maar sinds Fons is geboren heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik wil dus niet zeggen dat ik de hobby niet heb afgemaakt, want ik heb er nu simpelweg geen tijd voor. Zodra ik dat wel weer heb ga ik weer verder met dekentjes haken. Waar ik wel mee ben gestopt is armbandjes maken. Stapels spullen kocht ik, maar het ligt ongebruikt in de kast. Ik moet toch die doos weer eens uit de kast plukken, want eenmaal bezig vind ik het wél heel erg leuk.
  Marije onlangs geplaatst…Leuke kraamcadeautjesMy Profile

 19. Haha volgens mij heeft iedereen wel een hobby die niet afgemaakt wordt. Heel herkenbaar. Mijn moeder had van mijn broertje ook een scrapbook gemaakt. Ik vond dat zo mooi dat ik haar maar de opdracht heb gegeven om voor ons zoontje zijn eerste jaar z’n boek te maken. Hij is nog niet helemaal af maar jeetje wat word het mooi!
  Lilian onlangs geplaatst…Mijn blog: waarover, waarom, wanneer en andere infoMy Profile

 20. Ik vind het ontzettend fijn om boeken te lezen maar het komt er niet van.. Dus erg herkenbaar.

 21. De hobby lezen heb ik wel doorgezet. Dat is voor mij echt even ontspannen. Telefoon op stil en ik heb natuurlijk geen kinderen, dus dat scheelt al wel qua afleiding.
  Kleuren ben ik niet mee doorgegaan. Ik vind het super leuk om met de kids op mijn werk rond de tafel te zitten en mee te kleuren, maar thuis lukt het mij niet. Misschien ook teveel werk gerelateerd.
  Daniëlle onlangs geplaatst…KruidenroomkaasMy Profile

 22. Caroline Minderhoud

  Hoi Kelly, grappig dat ik dit nu net lees. Ik vroeg het me net af, of jij een hobby als kleuren of handletteren hebt. Ik hou van tekenen en ook kleuren voor volwassenen, handletteren, … doe ik graag, wat mij tegenhouden is dat ik het graag perfect wil doen. Lezen en fotoalbums maken is trouwens iets waartoe ik mezelf wel kan zetten, al is dat laatste wel iets wat het beste lukt met een deadline. ? Groet, Caroline

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.