Hobby’s waar ik mee begonnen ben maar nooit heb doorgezet

3

Jep, ik ben schuldig. Ik heb hele creatieve intenties. Ik ben eigenlijk best creatief, maar geduld, dat heb ik vaker niet dan wel als het om creatieve dingetjes gaat. Zo ook met van die creatieve hobby’s. Ik heb er de concentratie niet voor, ik maak het uiteindelijk niet af. Ik schaf een hele collectie aan om ermee te starten want ik ben aan het begin zo enthousiast, maar doorzetten? Deze hobby’s hebben het bij mij niet gehaald.

Hobby’s waar ik mee begonnen ben maar nooit heb doorgezet:


Haken:
No comment wil ik eigenlijk typen, maar in dit artikel biecht ik het lekker op. In zwangerschap 1 begin ik eraan en kwam ik niet verder dan 2 halve sjaals, in zwangerschap 2 ging het beter, toen heb ik 2 dekentjes gehaakt. Maar ja, daar bleef het weer bij. Wat zou ik toch graag mooie knuffels en dekentjes en kussens haken, maar ja de aanhouder wint…
Kleuren voor volwassenen: Vroeger was ik dol op kleuren dus toen de trend ‘kleuren voor volwassenen’ in opmars was, was ik er al de kippen bij. Kleurboeken, stiften, de grootste Stabilo set had ik in huis. Per kleurboek zijn er misschien 2 of 3 kleurplaten gekleurd. Voor de rest houd ik het bij ‘Kleuren met mijn dochters’, ook heel leuk!
Boeken lezen: Als ik die poging weer ga wagen, dan is dat poging 233434. In de vakantie lukt het vaak nog wel, maar halverwege een boek, ben ik afgeleid door mijn kinderen, man, mijn werk, de televisie, Youtube of ineens de vaatwasser die leeggeruimd moet worden. Alle excuses zijn nu op, ooit begin ik weer 😉

Bron
Scrapbooking: Ja ook weer zo iets. Ik heb albums vol, echt zeker 4 fotoalbums volledig gescrapbookt. Albums van de vakanties van Yannick en mij, Lana’s eerste fotoalbum. Crea bea in tha house. De Action ligt ook vol met die accessoires, maar uiteindelijk heb ik er al moeite mee een fotoalbum gewoon normaal af te maken en blijf ik dit klusje uitstellen tot ik het uiteindelijk digitaal doe.
Aan zelf kerstkaarten maken ben ik niet begonnen..

Welke hobby herken jij van het lijstje hierboven en heb jij WEL of ook NIET voortgezet? Of welke hobby die hier niet tussen staat was jij ook van plan te gaan doen, maar heb je niet afgemaakt? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

50 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  18 oktober 2016

  Fotoalbums maken en boeken lezen. Ook nog breien en naaien. Zo leuk, maar het komt er nooit van…..
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Samenwerken met gastbloggersMy Profile

 • Elisabeth
  18 oktober 2016

  Blij te lezen dat ik niet de enige ben die hobby’s begint maar niet blijft doen… breien haken naaien, echt zoveel…
  Elisabeth onlangs geplaatst…Winactie Disney on IceMy Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  18 oktober 2016

  haha, allemaal heb ik ze gedaan en nooit echt doorgezet. Bij haken kwam ik niet verder dan een minikussentje.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Druk, druk, druk……My Profile

 • Femke
  18 oktober 2016

  Haha, wel allemaal crea bea dingetjes zeg! Ik heb serieus geen één hobby waar ik aan ben begonnen en niet heb doorgezet.
  Femke onlangs geplaatst…Hoe was mijn Clean 9 detox (4e keer)My Profile

 • Josan
  18 oktober 2016

  Scrapbooking….tsja dat is best wel ehm, bijzonder 😉 Ik was vroeger altijd heel goed in tekenen en schilderen. Jammer dat ik daar niet verder in door ben gegaan. Oh en ik deed aan ballet. Ja, ook als volwassene.
  Josan onlangs geplaatst…Is het slecht om je kinderen te vergelijken?My Profile

 • Ellen
  18 oktober 2016

  Ik brei graag en naaien wil ik graag beter leren. Maar tijd is altijd een issue helaas ?
  Ellen onlangs geplaatst…Bye bye WeightwatchersMy Profile

 • Nicole
  18 oktober 2016

  Hier project life. Heb nog niet eens 1 album af heb twee maanden van m’n dochter haar eerste jaar gedaan en wil dus perse dat jaar afmaken!
  Nicole onlangs geplaatst…8x de lekkerste herfst/winter theeMy Profile

 • Linda
  18 oktober 2016

  Haha zo herkenbaar!!! Ik heb al je bovenstaands hobby’s ook geprobeerd en het enige wat ik echt leuk vind is lezen. Waar ik momenteel helemaal geen tijd voor heb Hahaha
  Voor haken heb ik geen geduld. Terwijl ik het liefst alle dekentjes en knuffels voor Jason zou haken. Maar het ongeduld wint het helaas.
  Linda onlangs geplaatst…Één maand moederMy Profile

 • Mary-Lou
  18 oktober 2016

  Ik vind scrappen enorm leuk en per toeval mee in aanraking gekomen. Ik maak alleen geen albums, maar zet het in bij het maken van een swappakket. Nog zo’n hobby. ;-). De laatste hobby waar ik mee begonnen ben is bloggen en dat duurt nog voort, nu bijna een jaar.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Draagdoeken en draagzakken vergelijkenMy Profile

 • Dita
  18 oktober 2016

  Lezen blijf ik.doen, vooral tijdschriften en blogs. Boeken vaak in de vakantie. Kleuren was ik ook even heel fanatiek mee.
  Dita onlangs geplaatst…Lunch tips baby’s (vanaf 8 maanden)My Profile

 • Nicole @ Everyday-Life.nl
  18 oktober 2016

  Haha te herkenbaar dit helaas. Ik ben niet zo creatief, dus heb bijvoorbeeld ook geprobeerd te haken, maar daar bleek ik dan geen aanleg voor te hebben helaas.
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Schermtijd voor een dreumes, wat is verantwoord?My Profile

 • Leonie
  18 oktober 2016

  Haha, ja dat kleuren vond ik ook enorm leuk.. haken ben ik ook mee begonnen tijdens m’n zwangerschap, maar nu maakt iemand anders m’n knuffel af.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Ons midweekje weg…My Profile

 • Carlijn
  18 oktober 2016

  Haha van die twee halve sjaals kan je misschien ooit nog één hele sjaal haken 😉 Lezen, pffff inderdaad zeg. Neem ik me ook vaak voor maar het komt er gewoon niet van. Verder geen hobby’s waar ik aan begonnen ben maar niet heb doorgezet.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: die verdomde ochtenden…My Profile

 • Dees
  18 oktober 2016

  Haken wilde ik wel gaan doen zag zoveel leuken dingen maar op dat moment zo helder dat ik wel door zou hebben dat het me niet ging lukken.
  Nu ook veelste druk met mijn hobby mijn blog
  Dees onlangs geplaatst…Zwanger: bolle buik, mijn ervaring en hoe ik het deels alleen deed.My Profile

 • Leonie van Mil
  18 oktober 2016

  Lezen en scrapbooking kan ik ook nooit doorzetten. Lezen zo heel af en toe wel, maar tijdelijk. Haken… daar begin ik niet eens aan hahaha
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…De perfecte timing van baby’sMy Profile

 • Nicky
  18 oktober 2016

  Heel herkenbaar, vooral het ‘haakgedeelte’. Er komen altijd zo’n leuke dingen voorbij en dan denk ik dat wil ik ook! Ik heb me voorgenomen om straks tijdens mijn verlof een dekentje te haken. We’ll see 😉
  Nicky onlangs geplaatst…Geluksmomentjes: september 2016My Profile

 • Rafaëlla
  18 oktober 2016

  Ik heb helaas het geduld niet voor haken.. en lezen.. tja.. op vakantie ben ik er super goed in! Maar thuis kan ik er inderdaad ook geen rust momentje voor inlassen.
  Rafaëlla onlangs geplaatst…Verder met bloggenMy Profile

 • Loes Johanna
  18 oktober 2016

  Haha, geweldig! Ik lees wel echt graag, op vakantie helemaal en thuis vaak nog een paar bladzijden in bed tot mijn ogen dichtvallen. Alleen dan is op een moment mijn boek uit, kan ik niks leuks vinden, en ligt mijn e-reader weer een paar maanden te verstoffen. ?
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Zwanger: week 11 tot en met 14My Profile

 • janske
  18 oktober 2016

  Heel herkenbaar hoor! Hier ligt ook alles klaar om 6 sjaals en drie dekentjes te breien, de naaimachine staat zelfs in de woonkamer om leggings voor de meiden te naaien. Ik heb een kast vol boeken en tijdschriften die ik nog wil lezen en moet nog een negen maanden boek invullen van Coco en het eerste jaar boek van Lola….ik kan nog wel een half jaar langer verlof gebruiken ?
  janske onlangs geplaatst…10 TV programma’s welke ik misMy Profile

 • Ilse
  18 oktober 2016

  Kleuren doe ik soms nog wel eens en boeken lezen, dat lukt de laatste tijd ook goed. 🙂
  Ilse onlangs geplaatst…Lyme: My Daily LifeMy Profile

 • Monique
  18 oktober 2016

  Haha, zo herkenbaar (helaas)! Hier ook haken en kleuren voor volwassenen. Lezen lukt me wel, maar alleen als ik met mezelf afspreek elke avond voor het slapen een paar bladzijden te lezen. Op vakantie verslind ik boeken!
  Monique onlangs geplaatst…Een kijkje in de babykamerMy Profile

 • Chantal
  18 oktober 2016

  Haken vind ik dan weer heel erg leuk en dat doe ik veel. Die fotoboeken tja, ik wil van beide kinderen per jaar een fotoboek. Ik heb er wel geteld 1. Van het eerste levensjaat van oudste. Die ondertussen bijna 5 wordt. ?

 • Kirsten
  18 oktober 2016

  Haha heerlijk herkenbaar dit! Ik zet alle hobby’s op zich wel voort alleen met hele lange tijd ertussen… zo doe ik aan puzzelen, haken (dat lukte me steeds niet maar nu net een workshop gevolgd dus ik heb goede hoop dat het nu wel goedkomt), kleuren (net weer een nieuw boek aangeschaft, de oude had maar liefst 1 afgekleurde tekening ?) en idd ook hier die foto albums die maar niet af lijken te komen… Mijn probleem is dat ik zodra de kids op bed liggen, sneller neig naar netflix op de bank met een dekentje dan naar crea bezig zijn….
  Kirsten onlangs geplaatst…Welkom!My Profile

 • Vanessa
  18 oktober 2016

  Leuk om te lezen! Haken, kleuren voor volwassenen en fotoalbums maken doe ik niet. Boeken lezen doe ik dan wel weer graag, alleen moet ik er gewoon de tijd voor nemen om er in alle rust aan te beginnen.
  Vanessa onlangs geplaatst…The Body Shop kerstcollectie 2016My Profile

 • Ingrid
  18 oktober 2016

  Boeken lezen is de enige van deze hobby’s die ik al sinds groep 3 volhoud. Tijdens drukke banen en studieperioden schiet het er wel eens bij in, maar s avonds lezen lukt bijna altijd. Breien ben ik ooit aan begonnen en nu heb ik een verzameling losse knuffelonderdelen die nooit aan elkaar zijn gemaakt. Er slingert hier ook nog ergens een kleurboek voor volwassenen rond..

 • Liess
  18 oktober 2016

  Zowel haken breien en kleuren mee begonnen. Helaas door reumatische klachten krijg ik al heel snel last van m handen / vingers en leg ik t weer weg.
  Daarnaast heb ik ook gewoon geen geduld haha.
  Liess onlangs geplaatst…Mijn grootste irritaties…My Profile

 • Michelle
  18 oktober 2016

  Zo begon ik ooit vol overgave met breien! Ik maakte een paar mooie sjaals toen ik zeeën van tijd had. Ik vond de bolletjes wol en de naalden van de week totaal vergeten achterin de kast! Met een baby, een baan, een eigen bedrijf en een blog kom ik er gewoon niet zo aan toe. Ook prima. Naaien doe ik trouwens sinds kort en vind ik nog steeds heel leuk!
  Michelle onlangs geplaatst…25 LEVENSVRAGEN TAGMy Profile

 • Doortje
  18 oktober 2016

  Lezen vind ik heerlijk en daar heb ik ook eindelijk de concentratie weer voor 🙂 kleuren voor volwassenen ben ik ook mee begonnen, maar dat kleurboek ligt inderdaad nog in de kast… haha
  Doortje onlangs geplaatst…Onze week; naar de kapper, een weekend weg en 2 wmn!My Profile

 • Romy
  18 oktober 2016

  Wauw zo herkenbaar! Ik scrapbook al 9 jaar lang elke week, dus dat doe ik wel heel trouw, maar dat komt mede doordat ik voor opdrachtgevers dingen ‘moet’ maken en ik dan een flinke stok achter de deur heb. Maar haken, kleuren en lezen…tja, ik begin er allemaal aan, maar laat het dan na een tijdje weer versloffen. Hier dus nog een guilty! 😉
  Romy onlangs geplaatst…15 dingen die iedere huismus herkentMy Profile

 • Miss B Blogz Thingz Over..
  18 oktober 2016

  Hey Girl! Yes ik ken dit dillemma maar al te goed! Vaak is de wil er wel maar speelt tijd tekort een rol & gebrek aan geduld (al heb ik die wel) als het gaat om mijn hobbies die ik doe.
  Ik brei, haak, teken ook heel graag! Ik duur er wel langer over dan ik het zou willen om ze af te hebben door the many things that i have to do maar af krijg ik ze gelukkig wel! Alleen het tekenen blijft bij mij on hold en krijg nooit de kans om het echt af te maken. **zucht**

  Leuke post girl! it was fun to read!

  ??Hugz Miss B??
  Miss B Blogz Thingz Over.. onlangs geplaatst…Tea Time @ Night|No.107 Night Quote:” We Have To Be ThankFull!”| What are U Thankfull for? |Mah Night Vibe: Thank You.My Profile

 • Lianne
  18 oktober 2016

  Haha, ik heb daar ook een talent voor. Ben begonnen met breien, haken, kleuren voor volwassenen (doe ik nog heel erg af en toe als ik mij echt verveel), kaarten maken. Maar nu, niet meer van dat alles. Boeken lezen herken ik alleen echt niet. Ik hou daarvan! 😀 Tot diep in de nacht als het een leuk boek is.
  Lianne onlangs geplaatst…Pindakaasbrownies met Reese’sMy Profile

 • rachel
  18 oktober 2016

  lezen en haken geen geduld voor alleen digitaal scrappen wel en dat doe ik nog steeds, en freuebelen met bloemstukken is een hobby die ik niet voort gezet heb, jammer want is zo leuk en levert leuke dingen op in huis
  rachel onlangs geplaatst…SwatchesMy Profile

 • MetMirjam
  18 oktober 2016

  Bij mij gaat het eigenlijk al mis voordat ik beginnen ben haha. Het lijkt me heel leuk om te kunnen haken, maar heb mezelf er nog niet toe gezet om het eens te proberen 😉
  MetMirjam onlangs geplaatst…Subtiel twinnen met het nOeser mama vestMy Profile

 • Lieke -Life As Lieke
  18 oktober 2016

  Haha heel herkenbaar! Ik vind lezen heel leuk maar heb er echt geen concentratie voor. En haken wilde ik ook gaan doen en weet ik het wat allemaal niet meer. Ik ben nu wel weer wat hobby’s aan het oppakken 😉
  Lieke -Life As Lieke onlangs geplaatst…TAG: fall favouritesMy Profile

 • Martina
  18 oktober 2016

  Heel herkenbaar! Hier is het gitaar spelen en piano spelen…. Wil het nog steeds dolgraag leren!
  Martina onlangs geplaatst…17 Oktober 2016 – Outfit circle of trust, Furla en COSMy Profile

 • karlien
  18 oktober 2016

  Naaien, haken en muziek maken. Ben er gewoon niet voor in de wieg gelegd dus ga er ook niet meer mee verder 😉
  karlien onlangs geplaatst…Bistro BIS, kidsproof hotspot HaarlemMy Profile

 • Nicky
  18 oktober 2016

  Zo herkenbaar! Ik heb hier ook nog een dekentje liggen die niet af is en een kleurboek die nog leeg is. Misschien toch maar iets vaker zoiets doen dan meteen achter mijn laptop kruipen.
  Nicky onlangs geplaatst…Preview | Catrice LE Victorian PoetryMy Profile

 • Wilstinique
  18 oktober 2016

  Het lijkt me zo leuk om te kunnen haken, maar ik begin er niet eens aan. Ik weet van mezelf toch al dat ik het 2 x doe en het dan in een hoekje neer leg en er niet meer naar om kijk.
  Een fotoboek wil ik wel echt gaan maken voor de kleine straks, ik duim alvast in de hoop dat ik dat wel af ga maken…
  Wilstinique onlangs geplaatst…Hoe kennen Mark en ik elkaar?My Profile

 • Fenna
  18 oktober 2016

  Schuldig aan de eerste 3! Haha
  Fenna onlangs geplaatst…Foodie Friday: Sushi bowlMy Profile

 • Simone
  18 oktober 2016

  Haken heb ik ook ooit in een ver verleden gedaan. Maar ik vond er niks aan en had er geen geduld voor. Idem voor breien trouwens.
  Kerst kaarten maken doe ik overigens wel, ik ben alweer begonnen. Beetje vroeg, maar zo leuk!
  Simone onlangs geplaatst…Waarom ik spullen een tweede leven geefMy Profile

 • Stefanie
  18 oktober 2016

  Kleuren voor volwassenen heb ik ook weleens geprobeerd. Jaren geleden maakte ik zelf sieraden dat was wel leuk, maar ben er toch maar meegestopt 😉
  Stefanie onlangs geplaatst…Hooggevoeligheid in de klasMy Profile

 • Annemijn
  18 oktober 2016

  Zo herkenbaar! Ik maak ook nooit tijd om te lezen. Ik kreeg afgelopen zomer een boek cadeau (omdat ik dat wilde hebben) en ik heb er nog geen letter in gelezen… Ik moet echt eens beginnen. Maar wanneer? Geen idee.
  Annemijn onlangs geplaatst…(Eet)dagboek van mijn shake-weekMy Profile

 • Marije
  18 oktober 2016

  Ik kan haken als een malle, maar sinds Fons is geboren heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik wil dus niet zeggen dat ik de hobby niet heb afgemaakt, want ik heb er nu simpelweg geen tijd voor. Zodra ik dat wel weer heb ga ik weer verder met dekentjes haken. Waar ik wel mee ben gestopt is armbandjes maken. Stapels spullen kocht ik, maar het ligt ongebruikt in de kast. Ik moet toch die doos weer eens uit de kast plukken, want eenmaal bezig vind ik het wél heel erg leuk.
  Marije onlangs geplaatst…Leuke kraamcadeautjesMy Profile

 • Lilian
  18 oktober 2016

  Haha volgens mij heeft iedereen wel een hobby die niet afgemaakt wordt. Heel herkenbaar. Mijn moeder had van mijn broertje ook een scrapbook gemaakt. Ik vond dat zo mooi dat ik haar maar de opdracht heb gegeven om voor ons zoontje zijn eerste jaar z’n boek te maken. Hij is nog niet helemaal af maar jeetje wat word het mooi!
  Lilian onlangs geplaatst…Mijn blog: waarover, waarom, wanneer en andere infoMy Profile

 • laura
  18 oktober 2016

  Ik vind het ontzettend fijn om boeken te lezen maar het komt er niet van.. Dus erg herkenbaar.

 • Kelly
  18 oktober 2016

  Ik herken ze allemaal en allemaal is t mij ook niet gelukt.. Ik wil graag weer gaan lezen, een fijne afleiding!
  Kelly onlangs geplaatst…Personal updateMy Profile

 • Lifeaholic.nl
  18 oktober 2016

  Ik las je artikel en kwam bij de zin ‘vaatwasser uitruimen’ toen ik bedacht ‘ojaa oeps dat moet ik ook nog even doen… ‘ ?
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…The Boyfriend TagMy Profile

 • Jessica
  18 oktober 2016

  Alles heb ik geprobeerd, boeken lezen is een van de dingen die wel gelukt is haha
  Jessica onlangs geplaatst…7x tips om koude voeten te verhelpenMy Profile

 • Daniëlle
  23 oktober 2016

  De hobby lezen heb ik wel doorgezet. Dat is voor mij echt even ontspannen. Telefoon op stil en ik heb natuurlijk geen kinderen, dus dat scheelt al wel qua afleiding.
  Kleuren ben ik niet mee doorgegaan. Ik vind het super leuk om met de kids op mijn werk rond de tafel te zitten en mee te kleuren, maar thuis lukt het mij niet. Misschien ook teveel werk gerelateerd.
  Daniëlle onlangs geplaatst…KruidenroomkaasMy Profile

 • Caroline Minderhoud
  23 augustus 2017

  Hoi Kelly, grappig dat ik dit nu net lees. Ik vroeg het me net af, of jij een hobby als kleuren of handletteren hebt. Ik hou van tekenen en ook kleuren voor volwassenen, handletteren, … doe ik graag, wat mij tegenhouden is dat ik het graag perfect wil doen. Lezen en fotoalbums maken is trouwens iets waartoe ik mezelf wel kan zetten, al is dat laatste wel iets wat het beste lukt met een deadline. ? Groet, Caroline

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.