Het Fotoverslag van het Kellycaresse Event

Wauw wauw, in een woord, wat was het geweldig. Wat was het bijzonder om dit te mogen meemaken. Ik had nooit durven dromen dat ik met de blog die ik bijna 6 jaar geleden begon, dit kon neerzetten. Een platform, een community met zoveel lieve dames. 28 oktober was mijn eerste eigen Kellycaresse Event een feit in het Amsterdamse Proeflokaal en naast de vlog die ik hiervan deelde met allerlei behind the scenes beelden, deel ik vandaag het grote fotoverslag. Geniet je met ons mee?

Het Fotoverslag van het Kellycaresse Event

De insteek van het Kellycaresse Event was simpel, dat wat ik online met jullie deel, offline met jullie kon gaan beleven. Jullie ontmoeten, een praatje maken, een drankje drinken samen en genieten van een middag met een heleboel lieve vrouwen met dezelfde interesses als ik. En dat samen met de merken waarmee ik samenwerk die ook voor jullie enorm herkenbaar zijn, misschien ook wel in je dagelijks leven. Zoals Zenner waar ik een prachtige eigen haarcollectie mee ontwikkeld heb die op het event een haarworkshop gegeven hebben die enorm goed ontvangen is. En VTech die mooie stand had waarop ze hun producten aan jullie presenteerden met fijne info erbij over de ontwikkeling van kinderen en spelen. Marije van Mompoint die een geweldige lezing kwam geven over het in balans komen tussen al die ballen die we hoog proberen te houden als moeders maar vooral ook als vrouwen. De fotografie die verzorgd werd door toptalent Melissa van Capribee Family met stylist Arienne. Dan zorgde Flashy Magnets ervoor dat iedere gast naar huis ging met een mooie foto op magneet. En dan verzorgde mijn lieve man in zijn eigen live Sjenkieskitchen voor de heerlijkste lekkernijen. Ook ben ik dankbaar voor de vele hulp die ik kreeg van lieve vrienden en familie.

Ook dank ik Kim Hoogmoed die als eventplanner / virtual assistent enorm veel hulp geboden heeft en mijn rechterhand was tijdens de organisatie van het Kellycaresse event.

De inhoud van de goodiebag had een waarde van ruim €60,00 en iedereen kreeg er eentje mee naar huis. Deze was tot de nok toe gevuld met producten van Nivea, Zenner, Pickwick thee, Puckababy, JasjeHandtasje, Dixap, Lovemyveggies, Hebbers.nl, Anne Saar, en meer prachtige producten. Ik ben enorm dankbaar dat ik de dames naar huis kon laten gaan met een goedgevulde goodiebag vol heerlijkheden.

Foto’s zeggen meer dan woorden, dus nu volgt een selectie van de foto’s, gemaakt door Capribee Family.

Sjenkieskitchen in actie!
De spannende speech!

Fotomagneten in de printer van Flashy Magnets!
De haren worden mooi gedaan bij Zenner.
Sjenkieskitchen hapje!

 

Met dit evenement hebben we het goede doel Join4energy gesteund. Dit doel zet zich in voor kinderen met een Energie Stofwisselingsziekte en halen geld op voor onderzoek naar een medicijn. Wekelijks worden er zo’n 1-2 kinderen geboren met deze ziekte, 50% daarvan haalt niet eens het 10e levensjaar. De meeste mensen hebben voldoende energie om de dag in te vullen qua energie zoals we dat zelf willen, kinderen met deze ziekte worden wakker met een jampotje aan energie en hebben daardoor achterstanden in ontwikkeling, kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en er is veel zorg nodig. Het nichtje van een van mijn beste vriendinnen heeft deze ziekte, om die reden koos ik dit doel om een warm hart toe te dragen. Met de verkochte lootjes tijdens de loterij van het event hebben we gezamenlijk ruim €475,00 euro voor het goede doel opgehaald. Hier ben ik enorm trots op!

Het was een enorm geslaagde dag met z’n allen en ik kreeg zulke lieve reacties van jullie terug. Dankjewel allemaal! Dankzij jullie was deze speciale dag mogelijk en daar ben ik enorm trots op!

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

8 gedachten over “Het Fotoverslag van het Kellycaresse Event”

  1. Wat een mooie foto’s en terugblik op jouw event. Ook super dat je een goed doel hebt gesteund met verkoop van de lootjes!

  2. Het was echt zo onwijs leuk! Leuk om je in het echt te zien, maar ook de mensen die dicht bij je staan. Mocht je het nog een keer organiseren dan ben ik er zeker weer bij.

  3. Wat was het gezellig! En zo leuk dat ik op de foto’s ook sta haha
    Wat heb je het goed gedaan! En niet alleen jij, maar iedereen die zo hard heeft gewerkt om alles te voorbereiden. Kelly je bent een mooi mens ❤️
    Kan niet wachten tot de volgende!

  4. Echt zo tof Kelly! Ik weet nog dat je met je blog begon en kijk nu!! 😍👌Geweldig! En nog een mooi goed doel gesteund ook, ik vind je een topper en geniet ervan je te kunnen volgen 😘

  5. Gaaf. Überhaupt dat je dat doet. En de organisatie tot in de puntjes verzorgen. Lief dat je man overal bij betrokken is en overal in steunt. Wordt het een jaarlijks iets? 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.