Dia1

Herkenbare Clichés van het moederschap in video vorm: Samen met Sanne (Van LaViesagista) nam ik twee hele leuke video’s op. Sanne is moeder van een zoontje van ruim 8 weken oud en blogt ook graag over het moederschap. We wilden graag met een humoristische toon het moederschap laten zien, herkenbare clichés waar je tegen aanloopt tijdens en na de zwangerschap. Dat begint al bij de aankoop van zo’n handig in te klappen kinderwagen en gaat door in andere herkenbare situaties. Ps. Neem het filmpje wel met een korreltje zout ;). We zijn heel benieuwd wat jullie van onze video vinden en of jullie je herkennen in de voorbeelden die we laten zien.

Herkenbare Clichés van het moederschap:

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van deze Herkenbare Clichés van het moederschap vonden. Welke clichés van het moederschap of van de zwangerschap zijn voor jouw herkenbaar? Die clichés beginnen al in de zwangerschap merk ik zelf. Op het kanaal van Sanne hebben we ook een video opgenomen, deze kun je vandaag bekijken op LaViesagista.nl. Deze video is ook zeker de moeite waard om te bekijken. We zijn benieuwd naar jullie reacties op onze video. Herkennen jullie je in situaties die we laten zien, of juist helemaal niet? Tegen welke bekende situaties in het moederschap of zwangerschap loop jij nog meer aan die we niet hebben laten zien? Laat het ons weten in de comments, we zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

55 gedachten over “Mommy monday: Herkenbare Clichés van het moederschap”

 1. haha leuk gedaan meiden! Ik heb eerlijk gezegd nog nooit problemen gehad met een kinderwagen en ik heb er meerdere gehad. Wat wel herkenbaar is, is de eeuwige rotzooi in de luiertas. Niets kunnen terugvinden en een grote puinhoop. Daarnaast kun je inderdaad niet even bezoek gaan zonder meerdere tassen mee te nemen en gegarandeerd iets vergeten te zijn.
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Photo bomb week 2My Profile

 2. Grappige video! Paar dingen heel herkenbaar. Vooral de handige luiertas….. pffff wat word ik daar altijd gek van zeg. Alles wat je nodig hebt kan je er NIET in vinden. En toen wij net een kinderwagen gekocht hadden leek het ook allemaal heel makkelijk, maar toen je het voor de eerste keer zelf moest doen haha. Nu lukt het nog wel met mijn ogen dicht denk ik, maar toen…. En het probleem met de luiers heb ik eigenlijk nog nooit gehad, want ik heb altijd luiers in mijn auto liggen en bij opa en oma ligt ook een pak luiers 🙂 (En natuurlijk in de luiertas, maar stel dat ze dan een keer op zijn heb ik meestal nog wel luiers dus bij de hand)

 3. Hahaha geweldig!! Ik ben nog geen moeder maar kan me dit heel goed voorstellen! Leuk gedaan meiden!

 4. Hahahaha! Je bent ineens niet meer zwanger als je die kinderwagen opvouwt. Dat hoofd van Sanne als ze trapt op een duploblokje…En als ze gek wordt van de muziek… en jouw struggelingen met de luiertas… hi-la-risch!
  Milou onlangs geplaatst…Spam je blogMy Profile

 5. Haha en dat noem je een kleine auto! Ik ben nog geen moeder, maar dat met de duplo herken ik wel, wat een naar gevoel is dat.

 6. Haha echt leuk gedaan dames! Alle dingen waren zó herkenbaar! Ik dacht altijd dat het aan mijn ongeorganiseerde karakter lag maar blijkbaar valt dat wel mee 😉

 7. Hahahaha geweldig! Gelukkig ben ik niet de enige met deze dilemma’s! Ik heb bijna in mn broek gepiest van het lachen om de luiertas en de kinderwagen.. En inderdaad.. ”even” naar oma… proest.

 8. hahahaha!! had ‘m al eens voorbij zien komen, maar hij blijft leuk. Vooral die buggy en al die zooi die mee moet naar oma of wie of wat dan ook.
  Wil hierbij nog een tip geven voor new-born mama’s; laat wat babyspullen achter bij opa & oma, zoals luiers, billendoekjes, creme, een flesje, reserve kleertjes en wat speeltjes. Hoef je daar niet aan te denken als je “even” naar ze toe wilt of als er nood aan de man is. Kind in de auto en wegwezen! 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.