Heaven just arrived in my mailbox

Sex and the city, mijn favoriete serie en wat vond ik het jammer toen deze serie van de televisie verdween, net nadat ik het ontdekt had!. Een paar jaar geleden kwam dan eindelijk de sex and the city movie 1 uit en een jaar later deel 2. Ik heb die dvd’s letterlijk grijs gedraaid!. 

Toch bleef ik aarzelen om de ultieme shoebox met alle seizoenen te bestellen! Tot ik vond dat ik hem echt verdient had, na hele mooie tentamencijfers! (durf het bijna niet uit te spreken, een 9 een 9 en een 9!).

De box kwam gisteren aan per post (thank god ondanks de sneeuw) en ik heb al een aantal afleveringen gezien, ik zeg smullen!

Grote mok groene thee erbij, liggend op de bank en genieten! 

Er gaat een leuke meidenavond aankomen met een Sex and the city marathon, leuk!

Neem ook een kijkje op www.beautydream.nl

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.