Healthy lifestyle blogger challenge

Healthy lifestyle blogger

Healthy lifestyle blogger challenge heb ik voor jullie! Een challenge zowel voor mezelf, als voor iedereen die met me mee wilt doen. Deze challenge heeft de ‘Kelly Caresse healthy lifestyle challenge’ en deze duurt 14 dagen. Waarom? De afgelopen week (weken?) waren niet zo gezond, ik had hier en daar wat feestjes, een taartje hier, een handje chips daar, en van de ene gewoonte ga je over in de volgende gewoonte. Een lekkere snack als 4-uurtje, ach waarom niet ook gewoon in de avond bij de tv. En zo gaat het van kwaad tot erger, terwijl ik juist geniet van gezond leven. Ik wil mezelf met deze challenge even terugroepen. Dit doe ik voor mezelf, en niet omdat ik aankom, niet omdat ik toch kan eten wat ik wil, nee ik wil gezond leven. Mijn lichaam voeden met voldoende voedingsstoffen en deze challenge is een reminder, gewoon even een duidelijke vinger die me wijst op een gezonde levensstijl. Goed voor mijn energie level, goed voor mijn diabetes, en voor mijn hele lichaam.

Healthy lifestyle blogger

If you want to, you can join me! Waarom? Omdat je je fitter voelt door gezonde voeding, omdat we overmatige suikers en vetten niet nodig hebben, en omdat het goed is voor ons.

Healthy lifestyle blogger

Healthy lifestyle regels:

Voeding:

 • Drie hoofdmaaltijden
 • + 3 verantwoorde tussendoortjes eten per dag. (fruit, handje vol nootjes, een bakje yoghurt, soep, groente snack)
 • 2 liter water drinken minimaal per dag.
 • Minimaal 2 stuks fruit per dag en minimaal 1 royale portie groente
 • 1 brood maaltijd per dag, en 1 yoghurt/havermout/muesli maaltijd en 1 x een warme avondmaaltijd.

Cheat momenten:

 • maximaal 3 glaasjes (light!) frisdrank per week.
 • Maximaal 1 taart of chips momentje per week
 • maximaal 1 dag per week een P maaltijd (pizza, patat of pannekoeken)

Beweging:

 • Minimaal 3 uur sport per week in de vorm van cardio, of krachttraining. Voorbeelden zijn fietsen, hardlopen, spinning, groepslessen zoals bodypump of xco, zumba, enzovoorts. 

Healthy lifestyle blogger

Healthy lifestyle blogger

Are you going to join me? Laat het me weten in de comments, en spread the word! Blog erover, praat erover, inspireer anderen voor deze gezonde gewoontes! Houdt elkaar zo scherp en laat je niet verleiden door de wereld van de lekkere zoete en vette lekkernijen, althans af en toe mag dat best. Waarom een challenge voor 14 dagen? Dat leek me een mooi begin om dit uit te proberen, en daarna dan gaan we gewoon weer gezond verder. Ik ben benieuwd naar jullie comments.

ps. De challenge voor mij begint vandaag, maar voor de koninginnedag vierders morgen! 🙂

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

13 reacties

 • byhelena
  30 april 2013

  Veel succes! 🙂

 • suzanne
  30 april 2013

  Ik doe mee;) niet alleen voor m’n lichaam, maar ook omdat ik me er beter bij voel:) xxx

 • Joyce
  30 april 2013

  Ik doe ook mee! Was de laatste tijd goed bezig, maar de afgelopen week/2 weken beetje verkeerd gegaan haha. Tijd om weer te beginnen!

 • Anne Solveig
  30 april 2013

  Good luck! 🙂 Super leuk! Ik volg mijn eigen plan alleen, haha!

 • Suzanne
  30 april 2013

  I’m in! Ik heb echt te veel gesnoept de afgelopen weken. Dus ik doe zeker mee 😉 !

 • annouska
  30 april 2013

  Ik doe op dit moment al mee met de fitforsummer challenge van http://www.annemerel.com en daar moeten wij ook gezond eten onder het mom van quit the crap. Dus ik kan hier mooi aan mee doen om aan te sluiten op het gezonde!

 • Life of Simone
  30 april 2013

  Jaaaa, ik doe mee! Vanaf morgen voor mij!

 • Debbie
  30 april 2013

  Suc6, ben al bijna een jaar bezig met een gezonde lifestyle…

 • Winnie
  30 april 2013

  Ik zou graag mee willen doen en zou dat stiekem ook moeten doen, maar dat pak snickers wat ik gisteren gekocht heb moet echt nog op!

 • Simone
  30 april 2013

  Ik doe mee! Helaas kan ik door mijn ME niet sporten, maar ik wil wel iedere dag eventjes naar buiten en wandelen 🙂 Dat gaat nog prima. Heel veel succes!

 • Kim
  2 mei 2013

  Ik eet al een tijdje gezond, voelt heerlijk. Als ik nog een tip mag geven, laat brood gewoon vallen. Het zit vol dikmakende koolhydraten die je binnen de drie uur een dip geven. Beter is om te lunchen met een salade. Voel je niet alleen op de weegschaal maar ook aan het energieniveau.

 • miranda
  3 mei 2013

  Ik doe ook mee, eigenlijk bevalt het me prima, ik wissel het ontbijt af, ene ochtend brinta, lu crackers of brood, yoghurt met muesli en smiddags gewoon 2 boterhammen..veel fruit en savonds gewone maaltijd. Ook sport ik nu sinds 4 weken, sowiso 2x per week een uur en waarschijnlijk krijg ik volgende week hardloopschoenen binnen. Ondanks de fibromyalgie wil ik het toch gaan proberen.

 • Healthy food challenge update | Kelly Caresse
  16 december 2013

  […] energie, ik voel me fitter, en strakker in mijn vel. Om het vorige artikel hierover terug te lezen klik hier.  Nu even een update van hoe het nu […]

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.