Beautygloss party 2013

P4270061

Afgelopen zaterdag was het zo ver, de Beautygloss party van 2013! Vorig jaar ben ik ook geweest dus wilde ik dit jaar zeker weer van de partij zijn, mits dit weer met leuke meiden zou zijn (met een voorliefde voor beauty hihi). Dat is zeker gelukt want ik ging met een grote groep lieve bloggers! Ik ging met Suzanne, Joyce, Lisanne, Yara, Anne, Milou, Tedje, Geanne, Kimberly, Dagmar ,Jennifer en Sharon allemaal stuk voor stuk lieve spontane meiden met een liefde voor beauty, bloggen, enzovoorts! Lees verder voor mijn verslag!

Ik vertrok al vroeg vanaf Brabant richting Amsterdam waar we op het centraal station hadden bij Starbucks afgesproken waarna we samen naar de Beurs van Berlage liepen.

P4270067

Strike a pose op de roze loper!

P4270076

 

Lieve meiden!

Mascha!

P4270078

We kregen een heerlijke cupcake mmm!

P4270072

 

En we kregen een heerlijke virgin cocktail!

1 euro goodies shoppen met Joyce!

De hele groep meiden!

P4270101

Na het ophalen van de leuke goodiebag (hier komt nog een apart artikel over) gingen we door Amsterdam op weg naar sushi restaurant Sumo! Heerlijk gezellig gegeten!

P4270106

Ik en lieve Suzanne!

De hele groep samen!

Rond 22.30 kwam ik thuis, oververmoeid, met tassen vol goodies en gekochte spulletjes, en met een warm gevoel want wat heb ik lieve meiden leren kennen! Het voelde zo fijn en vertrouwd, als echte vriendinnen! Met Suzanne en Joyce heb ik een nog specialere band omdat ik die ook al wat meer gesproken had van te voren, en wat voelde het super elkaar te ontmoeten, er volgt zeker een volgende meeting!. Ik heb echt genoten, ik heb daarna super geslapen en nog heel veel nagenoten. Nog steeds hebben we contact met de meiden via what’s app en tinychat sessies, zo leuk!. Dankjewel meiden voor de super leuke dag.

Zijn jullie op de Beautygloss party geweest? Zo ja wat vonden jullie ervan? Of waarom ben je niet geweest? Praat hier over mee gezellig in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

 

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

16 gedachten over “Beautygloss party 2013”

  1. Sugarblosssom

    Leuke foto’s en een gezellige BG Party! Zo te zien hebben je het onwijs leuk gehad. Lekker nagenieten nog xxx Liefs!

  2. Hoi, leuke blog zeg ! Ik ga vanaf nu regelmatig eens een kijkje nemen haha. Het was inderdaad echt super leuk op de bgparty 🙂
    PS:Ik ben een van de meisjes uit de trein op de terugweg

  3. super leuk om te lezen!! en een leuke groep zo te zien en jaaa met joyce zit je altijd goed 😀 hihih me schatje is het!!

  4. Super leuk! Volgens jaar wil ik ook als ik misschien wat meer mensen heb leren kennen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.