Dia1

Ik heb vandaag een shoplog voor jullie! In London ging ik los bij Victoria’s secret (voor zover ik mee kon nemen in mijn handbagage) en verder deed ik nog een grote Zara bestelling, want er was online een grote sale gaande waar ik gebruik van wilde maken. Ik begin in de video met de items die ik voor mezelf kocht bij Victoria’s Secret en Zara en daarna laat ik alle nieuwe kleertjes voor Lana zien, te schattig allemaal en in de sale is shoppen dan toch extra leuk!Klik hier als je de video niet kunt zien

Hebben jullie wel eens geshopt bij Victoria’s secret, en wat vinden jullie van de items die ik gekocht heb? En zijn er meerderen van jullie ‘los’ gegaan bij de Zara sale? Laat je reactie achter bij de comments. En ik wens jullie ook een heel fijn weekend toe!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

28 gedachten over “Grote Shoplog: Victoria’s secret en Zara sale”

 1. Oh heerlijk he die Victoria Secret, ik heb er ook een BH van gehad die ik helemaal stukgedragen heb. Helaas zitten ze niet heel dichtbij…

 2. Leuk om te zien dat je zo goed geslaagd bent in Londen bij Victoria’s Secret. Op de vorige video zagen we hoeveel je je ervoor hebt moeten haasten.
  Die tas van Zara vind ik echt super!
  Godelieve onlangs geplaatst…Voordringen aan de kassaMy Profile

 3. Leuk om te zien! Ik ben eigenlijk nog nooit bij Victoria’s Secret geweest, maar het zegt me ook niet meteen zo veel. Ik geef niet zo graag ‘veel’ geld uit aan ondergoed of sportkledij. Je hebt er wel leuke dingen gescoord! En je tas en sandaaltjes van de Zara vind ik het allerleukst, die zou ik ook wel willen! Maar ik moet nu echt stoppen met kopen haha!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Nieuwe telefoonhoesjes + winactie!My Profile

 4. Leukeshoplog het is voor mij alweer even terug dat ik heb geshopt althans flink geshopt net als jij eigenlijk moet ik er is tijd voor maken. Leuke spulletjes ook voor lana zo schattig. Liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…SpuitkastjeMy Profile

 5. Leuke items! Ik vind de Zara sale echt geweldig. Heb al een aantal toffe baby items gescoord. Heerlijk die sale, want de volle prijs vind ik vaak best aan de hoge kant. Vooral voor kinderkleding!
  Marije | Mumstheword onlangs geplaatst…Proud MaMa BabybelMy Profile

 6. Oh die tas van de zara is echt super. En helemaal voor die prijs! Zelf heb ik nog nooit iets bij VS gekocht, maar ik hoor er wel veel goede verhalen over, misschien toch eens een keer overwegen

 7. Ooh wat een leuke items ! Die tas vind ik geweldig. Ik heb niks geshopt tijdens de sale, ik wist niet dat de tassen ook waren afgeprijsd dan was ik wel even los gegaan haha.
  Kelly onlangs geplaatst…IMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.