Kerstmios in huisNa de vorige editie van ‘gezellige hoekjes in ons interieur’ is het vandaag tijd voor de kersteditie. We hebben de kerstboom opgezet en het hele huis in kerststemming gebracht. Wat ben ik toch dol op de fijne sfeer van december. De kerstboom, alle lichtjes en kaarsjes en de romantiek die vind ik er zo gezellig uitzien. Het leek mij wel leuk om wat foto’s te maken van ons interieur in kerstsfeer. Ik laat jullie daarom wat foto’s zien van onze kerstboom en de kerstelementen in de woonkamer. Ook ben ik heel benieuwd wat jullie zoal gedaan hebben op jullie woonkamer een christmas-look te geven. Kijk je gezellig mee in ons kerstinterieur?

Op de vensterbank bij de eethoek hebben we een lange kerstboom-slinger neergelegd waarin lampjes verwerkt zitten. Ook staat er een lichtjes pyramide die een hele gezellige en warme sfeer in huis geeft.

Dit is onze (kunst)kerstboom bij daglicht. Heel eenvoudig versierd met wat slingers, rode en gouden ballen, lampjes en candycanes. Daarnaast hebben we een grote witte ijsbeer gezet die we er wel gezellig bij vinden staan. Ook Lana probeert aandacht te trekken van deze ijsbeer.

In de vensterbank bij de zithoek staat een witte houten kerstboom die we cadeau kregen van mijn ouders met daarbij een windlicht met de tekst ‘Love makes a house home’. Ik ben dol op kaarsjes in huis.

Deze zingende en swingende kerstboom mag voor het derde jaar op rij weer deel uitmaken van onze kerstinventarisatie. Yannick heeft bedacht dat dit een leuke aanvulling is voor het kerstgevoel. Toen Lana vorig jaar 2 maanden oud was en we kerst met haar vierden keek ze al aandachtig naar deze swingende kerstboom en nu ze ruim een jaar is, is ze niet meer weg te slaan bij deze groene vriend, haha.

En dit gezellige totaalplaatje wilde ik jullie ook zeker niet onthouden.

Ik ben blij met de kerstversiering zoals we deze subtiel maar gezellig hebben toegepast in onze woning. Ik houd niet van al te veel tierelantijntjes en al helemaal niet van die ‘kerstdorp’ tafereeltjes. Iedereen natuurlijk zijn persoonlijke smaak en dat waardeer ik dan ook heel erg maar voor ons is dit een fijne balans. Hoe hebben jullie de kerstsfeer toegepast in jullie huis? Ook al een kerstboom staan? En voor welke kleuren hebben jullie gekozen in de boom en in de versiering?  Ik ben heel benieuwd, laat het me weten in de comments van  dit artikel.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

43 gedachten over “Gezellige hoekjes in huis in kerstsfeer”

 1. Wat een leuke kerst inrichting! ik ben zelf ook helemaal niet van drukke “kerst taferelen” maar het moet wel knus, romantisch, warm en sfeervol zijn rond deze tijd. En oh, wat ben ik verliefd op je canvas schilderij boven de bank !! zo mooi!
  Fijne december maand!

 2. Hier staat de kerstboom ook al sinds zondag. Onze kerstboom is een bonte bedoeling met paars, wit, creme en wijnrood. December is zo’n gezellige maand; kaarsjes aan, lampjes aan, dekentje op de bank, heerlijk. Nu is het alleen nog wachten op de kerstaflevering van All you need is love en dan is het plaatje compleet! 😉

 3. Ziet er erg leuk uit! Ik heb een zingende kerstman, sinds dit jaar. Want bij mijn vriend thuis waren ze een stukje uitbundiger. Dus ik heb dat een beetje overgenomen (met mate!) om hem hier ook een warm thuis te geven. 🙂
  Simone onlangs geplaatst…Review: Thee van Maya TeaMy Profile

 4. Nina Simplynspecial

  Gezellig zo hè! Alles aankleden in kerstsfeer. Staat zo gezellig. En ja, ze zeggen niet voor niets “it’s the most wonderful time of the year”!

 5. Ohhh wat is het gezellig in huis. Dan wil je toch helemaal niet meer naar buiten! Wij gaan dit weekend de boom optuigen. Ik houd precies van dezelfde kleuren als jij hebt gebruikt, het klassieke goud en rood. Geniet van de gezelligheid in huis!

 6. Gezellig!
  Dit jaar is het de 1e Kerst in ons nieuwe huis, en dus ook de 1e keer dat we een kerstboom kunnen zetten. Dus kan ik volledig m’n gangen gaan. Bij ons is de versiering goud en bruin, en ook overal gezellige (geur) kaarsjes.

 7. Knus en gezellig? Sorry kelly, maar dat is echt de lelijkste kerstboom die ik ooit gezien heb. En de rest van je huis is nog wel zo mooi!

 8. Leuk interieur heb je! Ik heb deze week net ook een blogje geschreven over mijn kerstinterieur op happyfoodandmovingfeet.com
  Ik vind je ijsbeer wel heel leuk! en met de witte houten kerstboom met leuke woordjes stond ik gisteren ook in mijn handen in de winkel, maar ik heb ze toch maar laten staan:)

 9. Wij woonden vorig jaar te klein om een kerstboom neer te zetten, maar nu we zijn verhuisd hebben we ook een kerstboom neergezet. Het is ook een kunstkerstboom net mintblauwe, glansblauer, matzilver en glanzende zilveren ballen. Ook heb ik een wit, houten kerstboompje met theelichthouders. Ik heb ook nog een lichtslang, maar weet niet zo goed waar ik deze moet ophangen.. vind een kerstbook zo gezellig, als ik thuis ben zet ik altijd gezellig de lichtjes aan!

 10. Ik ben zelf niet dol op de kerstboom zetten, wat een werk! Maar eenmaal als ie staat geniet ik er volop van, incl. de kersthuisjes, al krijgen ze hier regelmatig een lego invassie van de jongens in het kerstdorp 🙂

 11. Dit jaar wordt er weer een kerstboom gekocht. Ik gok dit weekend. Ik krijg ieder jaar een bijzondere kerstbal van mijn moeder. Eentje die ze iedere winter in de uitverkoop koopt bij de Bijenkorf. Inmiddels een hele verzameling, sinds Mila er ook ieder jaar een krijgt. De boom versieren we alleen met lichtjes, de drie vintage Nijntje-kerstballen en alle bijzondere kerstballen van mijn moeder. Heel leuk. Ooit heb ik van de Centrale Bank van Oostenrijk een viooltje van Swarovski gekregen. Die hangt er natuurlijk ook in!
  Rory onlangs geplaatst…13 redenen waarom ‘zinlozen’ je verder helpt!My Profile

 12. Ziet er gezellig uit ! Genieten s’avonds met de lichtjes he !
  Hier ook alles in de kerstsferen ik houd dr van !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.