Get ready with me: Mama make-up routine

Dia1Als moeder neem ik gewoon niet altijd uitgebreid te tijd om me full-face op te maken. Ik draag iedere dag make-up, maar op doordeweekse dagen waarin ik vooral met Lana in de weer ben dan ben ik al blij met een simpel basis make-upje wat ik in zo’n 5 minuten weet aan te brengen. Vandaag laat ik mijn dagelijkse basis make-up routine zien in een video van 3 minuten. Meestal maak ik me op terwijl Lana om me heen dartelt (en als ik niet kijk mijn make-upkwast al op haar gezicht aan het wrijven is, haha).  Benieuwd hoe ik in korte tijd toch een verzorgde look creëer?Klik hier als je de video niet kunt zien

Is dit voor andere moeders herkenbaar? Wat is jouw favoriete snelle make-up look om er verzorgd uit te zien en toch lekker snel klaar te zijn? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

22 reacties

 • Nesrin
  16 augustus 2015

  Leuke video Kelly. Snel een mooie look. Heel herkenbaar trouwens. Tijdens de ochtendspits maak ik heel weinig tijd vrij voor make-up.
  Nesrin onlangs geplaatst…What’s on my mind?My Profile

 • Marieke
  16 augustus 2015

  Ah wat een leuke video, tof om te zien dat je het zo snel kan, ik ben ook wel snel sinds ik moeder ben, denk dat ik ook max 5 minuten bezig ben 🙂 ideaal

 • Tamara
  16 augustus 2015

  Haha vroeger deed ik er altijd uuuuren over en nu ben ik in 5 min klaar. Als ik zou willen dan want ik kom er heel vaak gewoon niet aan toe. Leuk om te zien hoe anderen dat doen!
  Tamara onlangs geplaatst…Saleshoppen bij kleertjes.comMy Profile

 • Lifesabout
  16 augustus 2015

  Het ligt een beetje aan de dagplanning. Als ik vrij ben en ik blijf thuis dan doe ik niets op. Als ik ergens naartoe moet dan wel…en vaak ook wat uitgebreider. Als ik moet werken doe ik net als jij een beetje make-up op.
  Leuk om weer eens te zien!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Big shoplog van Zara voor SarahMy Profile

 • Dita
  16 augustus 2015

  Wat een leuke video!
  Dita onlangs geplaatst…Vakantie foto’s VlissingenMy Profile

 • Cheryl
  16 augustus 2015

  Zelf draag ik op doordeweekse dagen geen make-up, in het weekend wel wat mascara, eyeliner, blush en op een feestje meer zoals foundation enzo, ik neem er doordeweeks met de kids om me heen er niet echt tijd voor

 • Elke
  16 augustus 2015

  Vlot filmpje, leuk muziekje op de achtergrond, ik draag ook ongeveer hetzelfde qua make-up, wat concealer, poeder, blush en mascara en een oogpotloodje, gewoon voor net een meer verzorgd uiterlijk

 • Marion
  16 augustus 2015

  Leuk filmpje zo ingesproken en een muziekje erbij!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #53My Profile

 • Geertje
  16 augustus 2015

  Ik heb eigenlijk nooit veel make-up op, dus met een beetje mascara en eyeliner ben ik zo klaar! De enige keer wanneer ik meer make-up op doe is als ik een avondje uit ga, maar dan is er altijd wel iemand thuis voor de meiden, zodat ik rustig aan kan doen!
  Geertje onlangs geplaatst…Favorites of the moment – Leukste koopjes, Recepten, Style tips, Blogs en Mama momenten!My Profile

 • Leonie
  16 augustus 2015

  Ik vind t nog best uitgebreid hoor! Ik (nog) zonder kinderen doe soms nog minder make up op, haha.
  Bij mij standaard is wenkbrauwen, eyeliner en mascara.. En soms is het iete uitgebreider.
  Leuk filmpje!
  Leonie onlangs geplaatst…Kinderwens; LH-Piek wattes?My Profile

 • Nicole
  16 augustus 2015

  Ik doe vaak niets op maar als ik iets op doe dan mascara en eyeliner meer niet haha!
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijsjes weekoverzicht: familie & funMy Profile

 • Marije | Mumstheword
  16 augustus 2015

  Oehhh, ik moet er nog even niet aan denken om in een ultra hoog tempo mezelf op te moeten maken hahahaha. Maar over drie maandjes moet ik er dan toch aan gaan geloven. Gelukkig kan ik in principe vrij snel wat make-up op mijn gezicht gooien.. Binnenkort maar eens timen hoe lang ik erover doe!
  Marije | Mumstheword onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #1: Week 26 – Meloenen!My Profile

 • rachel
  16 augustus 2015

  hier ook snel en simpel!! concealer, oogpotlood eyeliner en mascara en een beetje highlighter en done hahah, in het weekend doe ik wel wat uitgebreider met oogschaduw maar door de weeks als er vroeg opgestaan moet worden is het tjop tjop gas erop!
  rachel onlangs geplaatst…Laatste week vakantieMy Profile

 • Mieke
  16 augustus 2015

  Wat een handige video en wat doe jij dat lekker snel! Ik ben meestal wat langer bezig, ik doe iedere dag ongeveer hetzelfde op

 • Liv (beautymama)
  16 augustus 2015

  Ik draag ook wel iedere dag make-up en das niet verandert nu ik mama ben, ik vind het echt een momentje voor mezelf en even wat aandacht voor mezelf, mijn dochters kijken me dan met grote ogen aan, zo leuk

 • Vanessa
  16 augustus 2015

  Leuk filmpje! Je make-up ziet er mooi uit. Zelf gebruik ik ook de concealer van Catrice en de mascara van Essence.
  Vanessa onlangs geplaatst…Tips om je badkamer ordelijk en netjes te houdenMy Profile

 • Monique
  16 augustus 2015

  Spontane en fijne video, je hebt een fijne rustige stem wat heel prettig kijkt 🙂 Mooie make-up heb je op

 • Marijke I easydailyfood
  16 augustus 2015

  Leuk om te zien! Ik doe mijn make-up tegenwoordig beneden in de keuken terwijl mini-me een broodje eet. Ben er meestal 10 minuten mee bezig en dan zit ‘alles er op en er aan’ haha. Met kleintjes om je heen heb je inderdaad weinig tijd!
  Marijke I easydailyfood onlangs geplaatst…Daily Foto’s #2My Profile

 • Saskia
  16 augustus 2015

  Mooie en frisse look! Ik gebruik qua producten bijna hetzelfde behalve de eyeliner.
  Saskia onlangs geplaatst…Wat de prenatale depressie mij leerde..My Profile

 • Kelly
  16 augustus 2015

  Hele leuke look! Mijn look is alleen oogpotlood, mascara en een enkele keer wat lippenstift, maar wil mijn makeup wel wat uit gaan breiden
  Kelly onlangs geplaatst…Youtube introductiefilmpjeMy Profile

 • irene
  16 augustus 2015

  Leuke video!

  Liefs Irene
  irene onlangs geplaatst…Quotes #3My Profile

 • Femke
  17 augustus 2015

  Die mascara gebruik ik ook regelmatig..Ik vind dit echt de fijnste budget topper die er is. Fijne routine!
  Femke onlangs geplaatst…Review: MaxFactor Glossfinity nagellak!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.