Ik wil een hele bijzondere aankondiging met jullie delen! Wat vind ik het spannend om deze zwangerschapsaankondiging te typen! Ik mag het eindelijk van de daken gaan schreeuwen namelijk. Ik heb al zoveel mijlpalen met jullie gedeeld. De zwangerschap van Lana, de geboorte van ons gezin en onlangs nog alle voorbereidingen op onze bruiloft. We zijn nu 3 maanden getrouwd en ik heb een hele bijzondere mededeling om met jullie te delen.Klik hier als je de video niet kunt zien

IK BEN ZWANGER! Jep, de video zegt genoeg natuurlijk! Op het moment dat dit artikel online komt ben ik 12 weken en 5 dagen zwanger, bijna 13 weken dus en ben ik het eerste trimester voorbij. De afgelopen weken waren nogal zwaar te noemen. Ik ben wekenlang kotsmisselijk geweest, extreem vermoeid en ik was natuurlijk doordeweeks alleen. Nu wil ik absoluut niet klagen, ik ben ontzettend dankbaar dat ik zwanger mag zijn en ik had dan ook niet verwacht dat ik zo kort na de bruiloft al zwanger zou raken, net nu Yannick in zijn opleiding zat. Toch was het even aanpoten en had ik ook het idee dat dit te merken was aan de kwaliteit van mijn artikelen/video’s. In de middag wanneer Lana sliep moest ik zelf ook echt even slapen, waardoor ik soms tot ‘s avonds laat aan het werken was. Nu is mijn blog mijn passie en tevens een soort hobby, dus ik vond het heerlijk om hier ook tijd aan te besteden, maar het was allemaal een beetje behelpen soms. Desalniettemin ben ik dolgelukkig en vind ik het heel bijzonder dat Lana een grote zus zal worden.

We zijn inmiddels 3 echo’s verder en een nogal gecompliceerd patroon rondom mijn bloedsuikerwaarden (ivm. diabetes) maar ik hoop dat het tweede trimester wat meer goeds beloofd op dat gebied. Ik ben uitgerekend op 24 februari!

Dit verandert natuurlijk ook het een en ander op mijn blog. Ik heb natuurlijk nogal wat in te halen, dus de komende twee weken zullen we wat meer zwangerschaps- gerelateerde artikelen online komen en daarna gewoon wekelijks 1 update omdat ook niet iedereen op zwanger spam zit te wachten denk ik. Dit wil ik doen in geschreven vorm, maar ook wil ik video’s gaan maken met babybump updates, leuke shoplogs enzovoorts.

Ik ben onwijs benieuwd naar jullie reacties op dit bijzondere nieuwtje! Laat ze me weten via de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

247 gedachten over “Bijzondere aankondiging Zwanger!”

 1. Ah lieve Kelly, wat een mooi nieuws! Van harte gefeliciteerd voor jullie drietjes! Ik zag op Instagram voorbij komen dat je in het ziekenhuis lag, dus ik hoop dat het gauw weer beter met je mag gaan. Zwangerschappen zijn lichamelijk zwaar, zeker als je ook nog een chronische ziekte erbij hebt (I know!). Heel veel geluk en gezondheid voor de zwangerschap gewenst. Geniet van het idee dat je er straks weer een kleintje bij hebt :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Tips om de eerste schooldag van je kleintje leuker te maken!My Profile

 2. Gefeliciteerd Kelly! Ik vroeg het mij al af nadat je het bericht had gepost over de extreme diabetes waarden …. Wat moet het zwaar voor jou geweest zijn om die misselijke weken grotendeels alleen door te brengen (met de zorg van Lana erbij). Gelukkig komen nu de betere weken er aan. Geniet ervan 🙂

 3. Super leuk! Gefeliciteerd! Toen ik de titel zag bijzonder nieuws, dacht ik het al! Zat een beetje te rekenen na de bruiloft, ik denk eerst lezen voor ik naar mijn werk ga! Geniet er van, het is zo voorbij! Liefs

 4. Jeetje, wat een onwijs leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat de misselijkheid snel een beetje wegtrekt, zodat je echt van de zwangerschap kunt genieten.

 5. Wauw.. Gefeliciteerd!

  De tweede zwangerschap vond ik nog bijzonderder. Je eerste kindje kan namelijk mee genieten! Alles delen met je aller eerste liefde uit liefde, gaf ons zo’n bijzonder gelukkig gevoel! Geniet er samen van.

  Liefs Sandra

 6. Wat ontzettend leuk !! Super gefeliciteerd !!! Heel stiekem dacht ik het al na je tag van de laatste keer, en dat je toen de vraag had met de laatste keer dat je dacht ik wil nog een kind. Ik weet niet waarom ik een voorgevoel had maar ik kreeg het toch haha! Heerlijk genieten en hopelijk trekt de misselijkheid snel weg, ik had altijd een simple cracker bij me voor de momenten dat ik misselijk werd! Maar gok dat je zelf ook al veel van de truukjes weet 😉
  Annelot onlangs geplaatst…Take away in my daysMy Profile

 7. Wat een mooi nieuws! Gefeliciteerd! Ik ben zelf een maandje eerder uitgerekend! En uk snap dat je blog dan even op een wat lager pitje staat. Mijn website werd ook even stilgelegd door de kwaaltjes;-). Geniet ervan en ik wens je een gezonde zwangerschap toe!

  Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…We are back!!My Profile

 8. Oooh, proficiat!!! Zo’n fijn nieuws om de maandag mee te beginnen! Ik dacht het stiekem al toen je onlangs bij een tag invulde dat je die ochtend nog aan een baby had gedacht, met een wink erbij. 🙂
  Veronique onlangs geplaatst…Eten in BerlijnMy Profile

 9. Wat een fantastisch nieuws om deze nieuwe week mee te beginnen! Zo blij voor jou en Yannick! Een broertje of zusje er bij voor Lana, superleuk! Proficiat en veel liefs!

 10. Jaaa wat leuk en bijzonder! Dit is de eerste keer dat een blogger die ik al volgde voor de geboorte van het eerste kindje, voor de tweede keer zwanger is! Zo leuk om te volgen! Stiekem heb ik al wel eens gedacht ‘zou ze zwanger zijn?’ haha. Bij de tag waarbij je invulde dat je ‘s ochtends nog aan een baby had gedacht (kan natuurlijk ook als je niet zwanger bent, maar goed), en toen bij je ziekenhuisopname dacht ik ook dat het misschien wel te maken had met een zwangerschap haha. Ik wens je al het goede toe, met Yannick en Lana! <3 Is Yannick klaar met de opleiding als de baby uitgerekend is, of nog niet? Liefs

 11. Wauw! Wat super leuk! Gefeliciteerd met de zwangerschap! Hopelijk voel je je snel weer beter zodat je er lekker van kunt genieten!

  Liefs,
  Anne

 12. Wauw,gefeliciteerd!Ik vind het altijd zo bijzonder als iemand zwanger is. Misschien ook of extra omdat ik zelf niet op de natuurlijke manier zwanger ben geworden en waarschijnlijk zal worden. Kijk uit naar je blogs.. Stiekem mis ik het zwanger zijn, Haha.

 13. superleuk! GEFELICITEERD!! En kom maar door met die zwangerschapsspam! Ook al ben ik zelf nog lang niet toe aan kinderen, ik vind het suoerleuk om jouw jonge moederverhalen te lezen, daarom volg ik je!

 14. Aahhh, super leuk!
  Ik zag de titel en dacht meteen: Die is zwanger!
  Dus ik ga lezen en jep: Got it right! Van harte gefeliciteeeerd Yannick, Kelly en Lana!

  Heb er de afgelopen tijd wel ‘n paar keer aan gedacht, maar eigenlijk alleen als je schreef over dat DE vraag werd gesteld. Mij is het verder ook niet opgevallen uit blog of foto’s. Soms zag ik foto’s voorbij komen van filmavondjes of spelletjesavonden waarvan je dan genoot met ‘n glaasje wijn.. en dan dacht ik: Nee, nog niet zwanger dus 😉 En nu dus wel! Wat een geweldig leuk nieuws!

  Geniet er van, met z’n 3en! En de rest van de families ook natuurlijk 😀

  Liefs,

  p.s. mij maakt het helemaal niets uit of je ons, de lezers, overlaadt met zwangerschaps/babynieuws. Het is tenslotte een mama-/beauty-/lifestyleblog, toch?

 15. Wat onwijs leuk! Gefeliciteerd!!! 🙂
  Hoop dat je een fijne zwangerschap hebt! En onwijs leuk dat we via deze weg mee mogen genieten!!
  X

 16. Wat super!! Gefeliciteerd! Ik vroeg me het laatst al af of jullie nog een tweede zouden willen! Ja dus! Wat leuk! Geniet er lekker van en straks ook van je dikke buik! 🙂

  Xxx
  Lieke onlangs geplaatst…100! |BlogMy Profile

 17. Woehoe gefeliciteerd!!!!! Geniet van je zwangerschap, deze zwangerschap zal zo veel sneller gaan dan de eerste. Ik ben zelf nu 37 weken zwanger van ons 2e kindje.

 18. Ik dacht het al vanwege het ziekenhuis.
  Zelf ook veel in t ziekenhuis gelegen in mijn zwangerschap.
  Wat leukkkkkk. Hopelijk kan je goed genieten vanaf nu!

 19. Ook via hier van harte gefeliciteerd Kelly! 🙂 Wat een geweldig nieuws! Ik had het al gezien op die foto van oo het vliegtuig in Londen en was er toen bijna zeker van, maar omdat ik het nadien niet meer merkte en je gewoon nog cava leek te drinken enzoverder dacht ik dat het dan misschien toch niet waar was… Je hebt ons goed om de tuin geleid 😉
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Shoplog Primark Gent (opening augustus 2015)My Profile

 20. Super mooi nieuws! Je ziet er, ondanks dat je je niet goed voelde, altijd stralend uit. Geniet ervan en een voorspoedige verdere zwangerschap gewenst!

 21. Aw, wauw gefeliciteerd Kelly! Ik ben een stille volger van 19 jaar en wil maar al te graag moeder worden, maar ik wil graag wachten tot dat ik mijn opleiding afgerond heb en ik met mijn vriend een eigen plek heb. We wonen nu wel samen, maar met nog een huisgenoot. Maar anyway, ik vind het daarom maar al te leuk om al je artikelen te lezen over je zwangerschap! Geniet ervan meid!

 22. Oh wat leuk! Ik ben nu ook zwanger en we lopen bijna gelijk met 4 dagen verschil! Ik ben namelijk uitgerekend op 28 Februari.
  Ik ben ook kotsmisselijk geweest en veel moe. Gelukkig heb ik nu weer wat meer energie en is de misselijkheid weg. Wel heb ik last van maagzuur.

  Veel geluk en een goede zwangerschap.
  X Lisanne

 23. Super leuk! Gefeliciteerd!

  Helemaal super leuk om mee te lezen, ik ben namelijk twee dagen voor jou uitgerekend!

 24. Wat een leuk nieuws op maandagmorgen!
  Van harte gefeliciteerd, ik hoop voor je dat je de rest van de zwangerschap er lekker van kunt genieten met je mooie gezinnetje.

 25. Gefeliciteerd! Ik volg je al een tijdje, maar ben niet iemand de veel reageert… hoe leuk, ik ben de 21e uitgerekend, dus ga je blog nu nog intensiever volgen 🙂 Genieten maar!

 26. Nogmaals gefeliciteerd samen! Echt onwijs leuk voor jullie. Hopelijk brengt het tweede en derde trimester wat meer geluk. Geniet ervan want voor je het weet is de zwangerschap weer voorbij, mijn kleine meid is alweer 11 dagen oud!

 27. Zo leuk! Gefeliciteerd 🙂
  Had ‘t al gezien op snapchat bij Yannick 🙂 Geniet van je zwangerschap en ik kijk uit naar alle updates!

 28. Ah gefeliciteerd! Ik heb niet aan jou artikelen of filmpjes gemerkt dat er iets veranderd was hoor. En als dat wel zo zou zijn, lekker zo laten dan. Jou lichaam geeft aan wat je nodig hebt.

 29. Wauw gefeliciteerd!!!!
  Super leuk nieuws!!
  Toen je schreef dat je in het ziekenhuis bent omdat je waarden zo aan het schommelen zijn dacht ik al dat je zwanger bent. Ik zou het trouwens heel interessant vinden als je ook iets over je zwangerschap in combinatie met diabetes schrijft omdat ik zelf ook diabetes heb en nu nog een beetje te jong ben maar later ook kinderen wil krijgen 🙂

 30. Gefeliciteerd! Wat een fijn en goed nieuws. Je hebt het goed verborgen weten te houden: in filmpjes en op foto’s heb ik echt niets gemerkt! Veel geluk en geniet van je zwangerschap.

 31. Ik las de titel en toen laadde de foto: Kippenvel!! Heel veel geluk gewenst en gefeliciteerd voor jullie alledrie!! 🙂

 32. Gefeliciteerd ! Ik vond het al een beetje vreemd dat je zo weinig sportte, maar daar is natuurlijk totaal geen energie voor! Ik wens jullie alle liefde , geluk en gezondheid toe, en ik hoop dat je je de rest van. De zwangerschap beter voelt! Je straalt in ieder geval geweldig!
  Kim onlangs geplaatst…haarshop.nlMy Profile

 33. Heel erg mooi nieuws, gefeliciteerd! Ik hoop dat je zwangerschap redelijk normaal gaat uitpakken met je suiker, toch spannend en lastig! Geniet ervan, ik ga (een tikkeltje jaloers hihi) natuurlijk je artikeltjes volgen! Xx
  Odile onlangs geplaatst…Z8 winter 2016 // Older kidsMy Profile

 34. Ik heb volgens mij nog nooit een reactie achtergelaten maar wil je (jullie!) hierbij toch van harte feliciteren! Ik had niks in de gaten, zag je in de Brussel vlog nog een broodje rauwe ham showen… Was dat een afleidingsmanoeuvre? Doe rustig aan en geniet ervan!

 35. Wat een onwijs leuk nieuws! Gefeliciteerd! Ben nu al benieuwd wat het gaat worden hoor! Hoop dat je echt kan gaan genieten van deze zwangerschap en bevalling!
  Ik wil je ook alvast succes wensen met de laatste maandjes. Lana was natuurlijk veel te vroeg dus die zullen vast extra spannend zijn. Ik herken van mijn eigen tweede zwangerschap (na een te korte eerste) dat je toch elke dag een beetje spanning hebt of de tweede niet ook te vroeg komt. En natuurlijk ook alvast heeel veel plezier straks met zn viertjes! Wat zullen jullie een prachtgezinnetje zijn (:

 36. Wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd. Ik hoop dat je het tweede trimester wat beter doorkomt. Zelf ben ik nu 28 en halve week zwanger, de eerste weken voornamelijk erg vermoeid geweest maar tweede trimster ging gelukkig beter. Dat gun ik jou ook, zeker omdat je nog een dochter hebt om voor te zorgen. Een voorspoedige zwangerschap gewenst en leuk dat je nu wat meer hierover gaat bloggen, ik kan er geen genoeg van krijgen 😉

 37. Hooray, van harte! Wat een leuk nieuws op deze maandagmorgen! Er is niets leukers dan babynieuws te horen! Heel veel liefde en geluk teogewenst en we kijken uit naar leuke blogs over je zwangerschap, groetjes familie Olivettte

 38. aahhh wat super spannend en leuk voor jullie ! En wat tof ook voor Lana. Nu krijgt ze ook net de leeftijd dat ze dingen bewust mee maakt.
  Hopelijk gaat het omtrent je gezondheid snel wat beter want dat is natuurlijk wat minder.
  engelina onlangs geplaatst…Web tip : Nagellak-tischMy Profile

 39. Wat leuk, Kelly.
  Van harte gefeliciteerd, ik wens je een hele fijne zwangerschap.
  Geniet van jullie wondertje!
  Groetjes Kim

 40. Gefeliciteeeerd! Ik lees je blog regelmatig maar laat bijna nooit iets achter, maar vind dit erg leuk nieuws voor jullie, leuk een broertje of zusje voor Lana! 🙂

 41. Jeeeej Gefeliciteerd!! Ik vind jou zwanger artikelen juist heel leerzaam ook over hoe jij de gingen aanpakt. Al begin ik zelf nog niet aan kinderen, ik vind het wel heel leuk om te lezen. Je doet het zo leuk!
  Veel succes en geniet ervan met je gezinnetje

 42. Jaaa!!! Superleuk zeg! Ontzettend gefeliciteerd ermee. En die updates zijn helemaal niet erg! Hopelijk kan je nu wat meer genieten ervan..!

 43. jaaa wat leuk!! 😀 van harte gefeliciteerd! super leuk om de zwangerschapsupdates te lezen, kijk er naar uit haha! ik had al een vermoeden, volgens mij was dat bij een tag dat een vraag was wanneer je voor het laatst aan een baby dacht en toen zei je vanochtend nog. toen dacht ik zou het…? super leuk!! 😀

 44. Gefeliciteeeerd met jullie zwangerschap! Hopelijk gaat het vanaf nu af aan weer wat beter met je, qua misselijkheid etc! Leuk dat er zoveel bloggers zwanger zijn 😉

 45. Yay! Een Curacao-baby!!
  Van harte gefelicieerd en ik wens je een fijne zwangerschap toe.
  Lekker genieten!
  Corine – Canada

 46. Wauw, wat een superleuk nieuws! Gefeliciteerd. Ik moest wel even denken want ik dacht dat ik een ander artikel aan het lezen was toen ik begon! Op de blog van Elise Joanne is namelijk ook vandaag aangekondigd dat ze zwanger is dus tot ik de naam Lana las, dacht ik dat ik Elise haar blog aan het lezen was haha..snap je hem nog?! Hopelijk stabiliseert je bloedsuiker snel en kun je een fijne zwangerschap doormaken! Lekker van genieten :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Review: MaxFactor Glossfinity nagellak!My Profile

 47. Wat super leuk!
  Ik heb zelf helemaal niets met kinderen en ik denk ook niet dat ik moeder wil worden, maar ik ben zo blij voor jullie dat ik kippenvel heb en een traantje moest laten.

  Ik hoop dat jij je gauw weer wat beter voelt en dat je kunt genieten jullie gezinnetje. (L)

 48. Wauw, van harte gefeliciteerd! Wat een supernieuws zeg en wat een prachtig buikje heb je al! Superlief ook hoe Lana een kusje op je buik geeft. Geniet van je zwangerschap met alles er op en er aan! Ook gefeliciteerd voor Yannick en Lana natuurlijk, zó leuk al die zwangere bloggers! ♥
  Cindy onlangs geplaatst…Nivea Q10plus verstevigende body olieMy Profile

 49. Anita te Gussinklo

  Super leuk nieuws Kelly, Yannick.
  Wat spannend allemaal, krijgt Lana een zusje of een broertje?
  Ik wens je een fijne zwangerschap toe.

 50. Aaaah Kel, sta te springen om je blogs te lezen over je eerste 12 weken zwangerschap. Hoop dat de misselijkheid en de vermoeidheid wat zakt dat is natuurlijk veel minder. Ook hier wil ik jou, Yanniek en Lana ontzettend feliciteren met jullie zwangerschap! Op naar een mooi gezonde baby!!

 51. Lieve Kelly, wat ontzettend mooi en bijzonder. Van harte gefeliciteerd!!
  Ik kijk nu al uit naar alle updates, shoplogs en leuke video’s die gaan komen.
  Zo leuk al die mommy blogs! Heel veel succes komende tijd en ik bid echt voor je dat je niet meer teveel last zal hebben van je misselijkheid, want dat is natuurlijk wel erg vervelend!
  Ik wens je een fijne en voorspoedige zwangerschap toe.

  Heel veel liefs,
  Annelies

 52. Van harte gefeliciteerd!

  Dik respect dat je je blog zo goed hebt bijgehouden, ondanks alle vervelende zwangerschapskwaaltjes….

  Hele voorspoedige zwangerschap verder gewenst. Alle goeds!

  Lieve groetjes, Evelyn

 53. Lieve Kelly,

  Gefeliciteerd met je zwangerschap!
  Ik volg je al een hele tijd en ben zelf 16 weken zwanger van de tweede.
  Echt superleuk dat we nu tegelijk zwanger zijn,
  Kan ik me heerlijk verheugen op allerlei leuke artikeltjes 🙂

  Geniet ervan meid!

 54. Aww wat leuk! Gefeliciteerd zeg! En woa, ik wist niet dat jij diabetes had. Ik denk in elk geval dat de misselijkheid met een paar weken wel afneemt, aangezien je nu bijna ‘t eerste trimester voorbij bent inderdaad. Kan je lekker gaan genieten! =D
  Ilse onlangs geplaatst…Nieuw ontdekte muziek in juli!My Profile

 55. Ik reageer niet zo vaak maar nu wilde ik toch even reageren 🙂 van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Vind het wel grappig aangezien ik ook zwanger ben en op 25 februari uitgerekend ben 🙂
  Veronica onlangs geplaatst…Fotoboek AmerikaMy Profile

 56. Hoi Kelly! een beetje laat ivb ik op vakantie was, maar wat prachtig nieuws! Gefeliciteerd en een hele fijne zwangerschap toegewenst. Kan niet wachten op al je filmpjes en artikelen! veel geluk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.