Frisheid voor je derrière

edet1

Derrière klinkt wel heel deftig eigenlijk he. We bedoelen natuurlijk onze kont, achterwerk, billen of zitvlees. Frisheid voor je derrière dus. Het liefst voelen we ons van top tot teen schoon en fris. We willen schone, lekker ruikende haren, frisse oksels en zelfs onze voeten verwennen we met een lekker crèmepje. Frisheid na een toiletbezoek zal voor velen ook als een aangenaam gevoel ervaren worden. Door Edet werd ik gevraagd om wat feitjes hierover te delen.

edet2Gesponsord door Edet.

Wat feitjes over het toiletbezoek op een rij, want naar de wc gaan we ten slotte allemaal.
Voel jij je fris genoeg na een toiletbezoek? Uit onderzoek blijkt dat 35% van de ondervraagden zich niet schoon voelt na toiletbezoek. Vochtig toiletpapier kan voor dat extra schone gevoel zorgen. Een product waar je misschien niet over praat wanneer je op verjaardagsvisite een blokje kaas en een stukje wordt wegsnoept 😉 Toch is wc-papier iets wat iedereen in huis haalt en vochtig toiletpapier wordt ook door veel mensen gebruikt. Ik vind het zelf ook prettig in gebruik, het geeft toch net meer dat frisse gevoel.

edet3

Vochtig toiletpapier dat je gewoon door de wc mag spoelen. 
Edet heeft nu vochtig toiletpapier te koop dat nog beter ontwikkeld is om door de wc heen te spoelen. Dat is ideaal want dan hoef je het niet apart in een prullenbakje weg te gooien. Dit vochtig toiletpapier biedt bescherming aan de huid en geeft een schoner en frisser gevoel. Ook vind ik de geuren van dit vochtig toiletpapier erg lekker ruiken, de geuren zijn niet overheersend, wel lekker fris. Zo is er een ‘Fresh Cucumber’ geur (lekker fris!), een ‘Rich Almond’ (Een fijne amandelgeur) en een ‘Soft Shea’ geur (die heerlijk naar Shea butter ruikt).

Het idee is dat je eerst droog toiletpapier gebruikt en vervolgens vochtig toiletpapier voor een fris en schoon gevoel. Het is pH-neutraal en dermatologisch getest om een gevoelige reactie te voorkomen. Na gebruik droogt het op waardoor je het niet ‘voelt’ zitten, erg prettig! Deze doekjes zijn ook ideaal om mee te nemen op vakantie om overal frisse doekjes bij de hand te hebben.

Kennen jullie deze producten van Edet? Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

16 gedachten over “Frisheid voor je derrière”

  1. Wij gebruiken ook vochtig toiletpapier, die van edet ken ik eigenlijk niet. Meestal koop ik het van een huismerk maar ik durf het niet door te spoelen ivm kans op verstopping, dus ik ben wel benieuwd of dit inderdaad bij die van Edet niet zo is

  2. Ik heb doekjes van Euroshopper (Albert Heijn). Die zijn biologisch afbreekbaar, dus die kun je doorspoelen. Op de verpakking wordt geadviseerd om niet meer dan 1 doekje per keer door te spoelen.

  3. Wij gebruiken nooit vochtig toiletpapier, ik vind het zelf niet zo’n fijn gevoel geven maar das natuurlijk persoonlijk

  4. Wat leuk! Ken het zelf niet maar heb t wel zien liggen in de winkels ofcourse 😉 is het alleen bedoeld voor de billen of mag/kan je er “alles” mee afvegen? (zowel voor de heren als voor de dames)

  5. In Azië gebruiken ze een fles water en/of een derrière douche heel normaal om je derrière schoon te maken na de grote boodschap.. Wij hebben een fles en doekjes in het toilet, mijn dochter van 7 weet niet beter lekker schone billetjes na een grote boodschap ??

  6. Verstopping van je eigen toilet valt mee. Bij de zuivering van het water levert het veel meer problemen op en het is dus echt beter om ze niet door te spoelen. Afbreekbaar of niet..

  7. Kelly Caresse

    In principe kun je het gewoon ook gebruiken om je op te frissen, ik zou het wel afraden om het bij de schaamstreek te gebruiken. Daar zijn andere producten voor verkrijgbaar indien je dit wenst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.