freeagirl

Herinneren jullie nog (via social media of in mijn photodiary/vlog) dat ik in Amsterdam was op uitnodiging van L’oreal Paris voor een fotoshoot? Deze fotoshoot stond in het teken van de samenwerking die L’oreal Paris samen met stichting ‘Free a girl’ heeft. In de maand oktober doneert L’oreal Paris per verkochte lipstick uit de nieuwe collectie, 1 euro aan stichting Free a girl. Om hiervoor aandacht te vragen werden een aantal bloggers gevraagd te helpen. Hoe dit eruit ziet, inclusief foto’s van de shoot laat ik jullie vandaag zien.

Over ‘Free a girl’ en Wereldmeisjesdag
Ieder meisje is mooi, elk meisje telt en elk meisje heeft het recht op te groeien in vrijheid. Free a girl heeft als doelstelling om meisjes uit de gedwongen prostitutie te helpen om hen vrijheid terug te geven. Free a girl roept ook alle vrouwen op om samen aandacht te vragen voor kinderprostitutie met de #omdatzijhetwaardis campagne op Wereldmeisjesdag. Deze dag vindt op 11 oktober plaats en op deze dag wordt er aandacht besteed aan de rechten van meisjes.

Free a girl investeert in het bevrijden van jonge meisjes uit de prostitutie. Meisjes die door klanten en uitbuiters dagelijks meerdere malen worden verkracht en lichamelijk en emotioneel worden verwaarloosd. Wanneer de meisjes zijn bevrijd zorgt free a girl ervoor dat er opvang is, medische zorg en onderwijs. Ook mogen ze beroepsopleidingen volgen, krijgen ze hulpverlening in traumaverwerking en re-integratie naar de thuisbasis. Free a girl werkt samen met politie en justitie om mensenhandelaren, pooiers en bordeelhouders op te pakken en veroordeeld te krijgen. Free a girl werkt samen met veertien partnerorganisaties in India, Nepal, Bangladesh, Thailand, Brazilië en Nederland.

L’oreal Paris heeft een speciale ‘La Vie en Rose’ collectie uitgebracht met prachtige lipsticks, 1 euro van iedere lipstick zal L’oreal aan Free a girl doneren. Door zo’n lipstick te kopen draag je bij aan deze stichting, maar je kunt ook direct doneren via Freeagirl.nl.

Hier draag ik de ‘Blake’s lipstick uit de La vie en Rose collectie.

Wij bloggers zijn gevraagd om aan deze campagne bij te dragen om zo meer bekendheid te genereren. Ik vind dit zo’n goed doel dat ik niet twijfelde aan deelname. Ook wil ik jullie samen met L’oreal Paris oproepen om aandacht te besteden aan wereldmeisjesdag op social media.

Doe mee met de Selfie actie op Social media!
Post op 11 oktober (dat is morgen!) een roze lipstick selfie op Social media met de hashtags #omdatzijhetwaardis en #FreeAGirl om zo aandacht te vragen voor Free a girl. Help jij me mee?

Speciale actie voor Kellycaresse lezeressen: Als je daar ook de hashtag: #KCLorealParis bij gebruikt dan kan ik je selfie gebruiken voor een collage die ik later ga delen op mijn blog (incl. vermelding van je account), hoe leuk is dat? Een collage vol roze lipstickselfies van mijn lezeressen, met als doel, aandacht vragen voor deze belangrijke Wereldmeisjesdag van Free a Girl. Doe jij met me mee? Alvast heel erg bedankt!

Ik ben benieuwd of ik jullie selfies op morgen, 11 oktober op Instagram en andere social media voorbij zie komen. Ik hoop dat we zo samen kunnen bijdragen aan dit goede doel.

Liefs Kelly

AdvertisementDit artikel is geschreven in samenwerking met stichting Free a girl en L’oreal Paris.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

44 gedachten over “Free A Girl en Wereldmeisjesdag + resultaat fotoshoot L’oreal Paris”

  1. Wat een goede actie! Ik had er al vaker over gehoord. Oa dat mensen zich in kleine hokjes laten opsluiten en dat je geld kunt doneren.
    Mooie foto’s ook!

  2. Wat een goed doel zeg en een hele eer dat je daar aan mee mocht doen! De foto’s zijn echt super mooi geworden, je buik komt daar zeker mooi in uit.. Maar ik zeg: Ik doe mee!

  3. Hoewel het een prachtige foto met een mooi doel is, is het wel duidelijk dat L’Oreal alleen maar witte vrouwen heeft gevraagd? Het beeld is weinig divers.. Kunnen ze misschien nog wat aan doen een volgende keer?

  4. He Laura en Angelique, ik begrijp jullie comments, ik ga zelf niet over de keuzes die daarin gemaakt zijn maar ik mail jullie comments wel even door 🙂 liefs Kelly

  5. Wat verschrikkelijk dat dit soort dingen in de wereld gebeuren. Ik krijg er kippenvel en een knoop in m’n maag van 🙁

    Jullie staan erg mooi op de foto. Ik doe morgen zeker mee met de actie op social media!

  6. Geweldig deze aandacht hiervoor! Vreselijk wat er gebeurd en onwijs mooi dat Free a Girl zich hiervoor inzet. Ik heb twee lipsticks uit de collectie, dus er komt zeker een selfie online! 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.