Fit de zomer in!

Fit de zomer door

De zware squats, de slopende sit-ups en het uitputtende hardlopen. Het klinkt alle dames wel bekend in de oren, maar dit voorjaar moeten we er echt weer aan geloven. Nu ik me lichamelijk niet zo goed en fit voel en ik sporten even vooruit heb moeten schuiven, betekend dat niet dat ik het hier met jullie niet over kan hebben. Ons fit voelen willen we toch allemaal! Vooral nu de zomer eraan komt. Wat kun je er allemaal aan doen om helemaal fit te zijn voor de zomer? De volgende tips kunnen je hier misschien wel bij helpen.

Kom maar op met mooie benen!

Bijna iedere vrouw heeft er wel last van: cellulitis, of ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Dik of dun, groot of klein, het maakt niet uit. Zelfs bij fotomodellen worden de billen glad gephotoshopt. Cellulitis zorgt voor een andere structuur van het onderhuidse vet, waardoor het niet meer in balans is. Hierdoor wordt de buitenste laag stug en ruw. Maar hoe kun je dit voorkomen? Massages hebben een groot effect op cellulitis, dit is aan te raden in combinatie met speciale anti cellulite treatments. Dit kan een verzorgende gel of een crème zijn. Smeer je benen en billen elke ochtend goed in en je zult al snel zien dat je huid minder ruw aanvoelt. Verder zijn beweging en gezond eten erg belangrijk om voor een strakkere huid te zorgen. Door de combinatie van goede voeding, veel beweging en verzorgende producten zal je snel zien dat je benen en billen mooi glad en strak worden!

Vind je het lastig om jezelf te motiveren om te gaan sporten? Ga toch naar de sportschool, of trek goede schoenen aan voor een lange boswandeling. Luister voor extra motivatie naar je favoriete muziek op je smartphone. Met een in-ear headset word je niet meer afgeleid door omgevingsgeluiden.

.Maar zelfs voor deze dames geldt dat een gespierde buik veel sporten en goed eten vereist. Een klein voordeel is dat je bij veel oefeningen je buikspieren al intensief gebruikt, waardoor die onbewust al getraind worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kettlebell work-out voor de armen en de schouders. Het is belangrijk dat je bij het sporten je buik aanspant, zo train je ook voor meer stabiliteit. En de meest voor de hand liggende tip: pas op met snoepen! Weg met al die suikers en vetten, en kies voor kleinere porties.

Heb je geen geld of tijd voor de sportschool? Schaf dan een yogamatje aan en doe thuis zo veel mogelijk oefeningen.

Hoe bereid jij je voor op de zomer? En hoe zorg je ervoor dat je fit de zomer in gaat?

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram ofFacebook of Youtube.

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • Lize
  12 mei 2014

  Wat een inspirerend artikel Kelly! Ik gebruik mijn iPad vaak om thuis te sporten, dan doe ik bijvoorbeeld workouts van blogilates, echt leuk!

 • Mika van loon
  12 mei 2014

  Ja de zomer komt eraan, pfoe helemaal nog geen zin om mijn bikini uit de kast te trekken haha. Ik begin denk ik binnenkort weer met hardlopen via training van evi, dat doe ik dan via mijn iPod. Dat helpt bij mij echte me fitter te voelen.

 • Manon
  12 mei 2014

  Ik probeer nu gezond te doen qua eten maar soms is dat ZO moeilijk nu ik zwanger ben… Ik snak gewoon naar vette dingen en ik kan me helaas niet altijd bedwingen! Sporten gaat nu ook lastig, ben gewoon te moe daarna, maar ik ga niet de hele dag op de bank hangen. Ik zorg wel dat ik lekker bezig ben op een dag en daardoor voel ik me ook echt goed. Lekker voldaan aan het eind van de dag!
  Manon onlangs geplaatst…Ik ben zwanger!My Profile

 • Marion
  12 mei 2014

  Ik focus me op dit moment meer op mijn innerlijke fitheid 🙂 Het lichamelijke stukje volgt dan vanzelf. Als je je goed voelt ga je sneller naar buiten, kies je eerder voor gezond dan ongezond en daarnaast kan je dat beetje cellulitis op je bovenbenen dan best hebben.
  Marion onlangs geplaatst…Monday MondayMy Profile

 • Lauriëtte
  12 mei 2014

  Wat een leuk artikel! Ik heb zelf voor in de sportschool zo’n telefoonhoesje voor om mijn arm, heel erg fijn!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Pinterest Favorites #16My Profile

 • Dita
  12 mei 2014

  Leuk artikel! Ik eet over het algemeen wel gezond alleen zou ik wel meer aan sport kunnen doen, helaas hou ik echt niet van sporten.
  Dita onlangs geplaatst…DIY – (Moederdag) hart cadeauMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.