Mode, ik hanteer met mijn kleding en accessoires een eigen stijl die ik mix en match met fashion items en items die ik gewoon heel leuk vind. Is dat kledingstuk wat ik zo leuk vind toevallig in de mode, dan is dat mooi meegenomen maar ik ben geen typisch mode meisje. Ik vind het wel heel leuk om mode blogs en magazines te lezen en inspiratie op te doen. In dit blogje ga ik in op de trends van dit najaar en dan toegespitst op wat ik leuk vind.

       

Neon items in je outfits! Ik vind het tof om een paar neon accenten te leggen in een meer basic kleurige outfit, het fleurt je outfit op en geeft het een speciale touch.

                                            

pastel tinten! I love them, ik vind dit zulke heerlijk frisse kleurtjes die een hele outfit opfleurt. Ik krijg er het ultieme lente gevoel van!

     

Kanten stofjes verwerkt in je outfit voor een romantische en lieve uitstraling, ik vind kant ideaal te combineren met een meer basic outfit voor een leuke afwerking.

Shorts! Korte broekjes, of je ze draagt op een legging, jegging of in de zomer lekker met blote benen, shorts zijn het helemaal deze lente en zomer. Hopelijk wordt het weer snel zo mooi om deze fijne korte broekjes met trots te kunnen dragen!

En zo zijn er natuurlijk nog veel meer trends die ik leuk vind maar ik houd het voor nu even bij deze. Wat vinden jullie van deze trends?  Zouden jullie deze zelf dragen, waarom wel of niet? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

6 gedachten over “Fashion trends I like”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.