Fashion trends I like

Mode, ik hanteer met mijn kleding en accessoires een eigen stijl die ik mix en match met fashion items en items die ik gewoon heel leuk vind. Is dat kledingstuk wat ik zo leuk vind toevallig in de mode, dan is dat mooi meegenomen maar ik ben geen typisch mode meisje. Ik vind het wel heel leuk om mode blogs en magazines te lezen en inspiratie op te doen. In dit blogje ga ik in op de trends van dit najaar en dan toegespitst op wat ik leuk vind.

       

Neon items in je outfits! Ik vind het tof om een paar neon accenten te leggen in een meer basic kleurige outfit, het fleurt je outfit op en geeft het een speciale touch.

                                            

pastel tinten! I love them, ik vind dit zulke heerlijk frisse kleurtjes die een hele outfit opfleurt. Ik krijg er het ultieme lente gevoel van!

     

Kanten stofjes verwerkt in je outfit voor een romantische en lieve uitstraling, ik vind kant ideaal te combineren met een meer basic outfit voor een leuke afwerking.

Shorts! Korte broekjes, of je ze draagt op een legging, jegging of in de zomer lekker met blote benen, shorts zijn het helemaal deze lente en zomer. Hopelijk wordt het weer snel zo mooi om deze fijne korte broekjes met trots te kunnen dragen!

En zo zijn er natuurlijk nog veel meer trends die ik leuk vind maar ik houd het voor nu even bij deze. Wat vinden jullie van deze trends?  Zouden jullie deze zelf dragen, waarom wel of niet? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • beautytalk
  1 april 2013

  Mooi artikel.. ik vind al die trends zo mooi! Ik heb al van elk een item in m’n kast! Nu die zon nog hé! 🙂
  Eefje

 • Monique
  1 april 2013

  Ik vind deze trends prachtig!

 • LAURA.
  1 april 2013

  Met pastel en kant ga ik helemaal mee 😀

 • Stephanie
  1 april 2013

  Wat een mooie inspiratie! Hele leuke trends, vooral pastel vind ik echt geweldig!

 • Bianca
  1 april 2013

  Super leuke trends!

 • Life of Simone
  1 april 2013

  Ik vind ook alles heel leuk! Vooral kant en pastel, lekker meisjes achtig!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.