Fashion: Mijn sjaals voor deze winter!

sjaal2Ik ben dol op sjaals, ik vind het heerlijk om ze, zodra het buiten wat kouder wordt, zowel binnen als buiten te dragen. Ze zitten comfortabel, geven wat warmte en ik vind het ook een hele leuke accessoire om een outfit mee af te maken. Het leek me leuk om een artikel te schrijven over de sjaals die ik voor deze winter gekocht heb. Ik krijg er op Instagram ook best vaak vragen over wanneer ik er foto’s mee post dus ik dacht, ik maak een verzamelartikel! Hier wat foto’s van mij met mijn nieuwe sjaals gedragen op mijn jassen.

De eerste sjaal draag ik op mijn nieuwe winterjas die ik een paar weekjes terug kocht van Vila. De sjaal komt van Primark vandaan, gekocht in Engeland voor 5 pond, wat volgens mij neerkomt op zo’n 7 euro. Ik hou van lieve pastelkleuren, deze kleur matcht dan ook erg mooi bij deze (nep)bontjas.

Deze sjaal kocht ik bij H&M voor nog geen tientje, ik vind het ruitjespatroon heel erg mooi en ik ben dol op geel, dat geeft in combinatie met het beige gelijk een hele frisse look. Ik draag ‘m hier op een omslagjas van Iwantthatmusthave, maar deze jas zal in de winter wat te koud zijn.

Door de nieuwe website van Annic van Wonderen werd ik aangestoken om deze sjaal ook te bestellen, dit mooie grijze model komt van Asos.com en heeft een mooi ‘chevron’ motiefje. Hij is enorm groot, lijkt bijna op een soort picknickkleed als je hem helemaal open zou leggen, maar je kunt hem heerlijk ruim omslaan en hij zorgt voor enorm veel warmte en comfort! Ik kocht ‘m voor omgerekend €28,- euro wat ik voor een sjaal wat duurder vind, maar ik weet zeker dat ik hier nog heel lang plezier van zal hebben.

En met deze heerlijke sjaals trotseer ik de herfst en aankomende winter! Ben jij ook zo dol op heerlijke sjaals en heb jij jouw wintersjaal al in huis? Ik ben benieuwd wat voor exemplaar jij hebt, en welke je van hierboven het mooiste vindt. Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

56 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.